2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

walla özlem dua et eşin öle olmasın demiyo benim annemin babamın ismide olsun diyebilirdi walla adamcık

ben hep erkek gibi düşünüyorum ama eşimde bende kız istiyoruz aslında erkek diyelimde kız olursa süpriz olsun çarşamba doktoru sıkıştırıyım bari iyice baksın şimdi eşimi aradım acaba randevuyu yarına mı alsak diye ama gayet rahat yok çarşamba gideriz diyo hiç meraklanmıyo gibi yaaa

walla özlem dua et eşin öle olmasın demiyo benim annemin babamın ismide olsun diyebilirdi walla adamcık

onun babasının ismi var cnm ondan çok üstelemiyo kardeşininde 2 kızları var 2 sinede koymamışlar ben koyupta yaranamam onlara zaten hem biz o tarafla çok anlaşamıyoruz benim ailem bize her zaman destek allah razı olsun annemle o kadar iyi deilim çok atışıyorum ama babam bitanedir

walla bende senin gibiyim özlem ya şu ikili testin bi zamanı olmasa yaptırıcam şimdiden ama 12-14 haftada yapılıo ya geçmio zaman nası çıkıcak falan diye kabustayım yani eşimde keşke gidebilsen bi tanem ama zamanı var diyo

keşke evde usg olsa dimi tam senle bana göre

Kızlar açkaldık bu akşam... Düdüklüde nohut vardı, pişti diye her zamanki gibi kapattım altını
tam sfraya oturucaz açtım kiii pişmemeiş yaa(( Meger bu yeni aldığımız nohutmuş((( diğeri 20 dk da pişiyordu(((((( altını yaktım yeniden, pişedursun, bi bakim ne kaynatmış bizim anneler diye geldim:)

mervecim nasılsın isimlerin çok hoşmuş

bugün bunalımdaydım özlem ya için sıkılıyodu ağlıyodum devamlı sen anlarsın işte bu durumu

daraldım patlicaktım ya ikili testin sonucu kötü çıkarsa diye içim içimi yedi daha bi hafta var usg ye kan tetside 4 gün sonra çıkıo kafadan 12 gün

akşamsa ofisi müvekkiller bastı bizim av. oktay beyi öldürüceklerdi adamlara ben bağırdım hamileyim ben polis çaığırıcam elim ayağım titriyo diye ağlamaya başladım adam yok sakinleşmio çıksam dışarı oktay beye bişey yaparlarsa diye korktum bellerinde silah

meğer sıkıntım onaymış

ayyy evt valla akşama kadar ayrılmazdım başından bide çarşamba giderken çukulata yicem 20 dk önce fln hem oynuyomuş çok hemde daha erken gösteriyomuş cinsiyetini bi arkadaş söylemişti

walla eşim ortaklarıyla bi yerde toplantıda

bende yiyiptemi gelceksiniz dedim yok aşko konuşuyoruz hararetle yemeye vaktimiz yok sen hazırla bişiler dedi bende hazır mantı yapıcam napiim yanınada kabak graten yaptım beşamel soslu karpuz marpuz öle yesinler oratağıda gelcek bize bu akşam benimde yakın arkadaşım çocuk...annem evdeydi gündüz saolsun heryeri temizlemiş eve gelip ağladım anne ben seni üzüyorum senin bana yaptığına bak diye

bu annelik nası bişey kızlar yaaa

ayrıca alemsin canımın içi ya bizim lazlar gibi sende açıp bakaydın ya bu kendine güven ne böle cnmsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

cnm dikkat et kendine ben hep öyle sıkıntılıyım işte şimdi 2 li test var ona sıkılıyoz kalp atışı varmı acaba sorusu bende hiç bitmiyo sonra hareketlerini hissetmeye başlıcaz bazen hareket etmicek hoooppp doktora valla hareketlerini bi yandan hissetmek istiyorum bi yandan ondanda korkuyorum

ammaaaan o ne be...mervee korkuttun şimdi beni ayyyyy, benim kocam da avukat... Ne o öyle yaa orta yerde ofis basmak falan... tüh canım kıyamam sana... bebişine dikkat et öyle durumlarda sakın ollll

bende hep öleyim aynı senin gibi bakma burda millete moral veriyorum geçen eşim birinize yazdığım şeyi okudu aşkım ya kendinde biraz yapsan ne güzel olurdu dedi

bende içimde bi insan var onun için endişelenmem çok mu anormal diyince walla itiraf ediyim bende sabah uyanır uyanmaz hemen onu düşünüyorum bebeğim bi gün daha büyüdü diye dedi bende o senin değil benim bebeğim hıhhh dedim küstüm :umursamaz:

ayrıca alemsin canımın içi ya bizim lazlar gibi sende açıp bakaydın ya bu kendine güven ne böle cnmsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

canım benimm evdeki nohuttan alışkanlık, epey çok almıştık onu... sabah ısladığım zaman akşama 20 dk. da lokum gibi pişiyordu... Geçen eşim fethiye ye gitti, oranın da pazarına denk gelmiş, kadınlardan nohut almış.. şimdi bu pişirdiğim oymuş... Kendime değil, deneyimime güvendim aslında ama, olmadı(

siz steteskopi denemediniz dimi benim yatağımın başında sabah bi bakıyorum karnım dümdüz hemen elimde geçen bağırsaklarım bozulmuştu kalp atışı alana kadar patladım gurul gurul :)

sus sus, anneme çok kırgınım ben.. Ama kadıncaz gitti, ilk defa beni c.tesi aradı, sesi titriyodu valla.. işini gücünü napıyosun dedi.. ben de kızgınım ya, yapabildiğim kadar yapıyorum, yapamadığım yerde de pasağın içinde kalıyorum işte napim dedim((((( ben de çok kötüyüm be Ama çok üzüldüm, atamadım hala ben... ama yazık annem sesi titreyerek kapattı teli((((((((

tüm bu isimlerde anlamları da çok güzel ben en çok dilay yı sevdim
bir de tanıdığım tüm dilalar çok güzel kızlar maşallah:)
araştırmacı arkadaşım helal sana çoğu ismi hiç duymaıştım ama kulağa güsl geliyorlar

hahahah patladı senin deneyim desene :))) e adamcağız seni yesin o zaman :)
siz steteskopi denemediniz dimi benim yatağımın başında sabah bi bakıyorum karnım dümdüz hemen elimde geçen bağırsaklarım bozulmuştu kalp atışı alana kadar patladım gurul gurul :)
özlem ben duymuyorum hiç ya ama bnm steteskop maaşallah bnm kalbimi bile zor duyuyo
aman napalım ya onlar büyük accık idare etsinler dimi ama

saol cnm ama bu araşştırmadığım hep böle dularda falan kuran dinlerken yakaladıklarım falan daha dur araştırıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…