2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

araştır cnm bizde yararlanalım ama benim önce eşimi ikna etmem lazım 2 isim konusunda nasılda inattır artık diyorum erkek olursa ben koyım kız olursa sen bu seferde diyoki tabi erkek olcak ya ondan diyosun nasıl ikna edicem ben bu adamı

benim eşim daha bi alem her isim konusunda öle derler böle derler türevleri alıyo devamlı ama nası çocuğum adı ayşe olsun desem mayşe derler dicek yakında o derece

ezgicim oğlun hayırlı olsun bende heyecanlandım şimdi çarşamba gidicem doktora bakalım bişey dicekmi bu arada kimse kız haberi vermiyo herkesin oğluşumu olucak acaba
canım benim çok teşekkür ederim tam kesin olmasada artık değişeceğini sanmıorum hepimizin çocuğu kız olsun oğlan olsun ama herşeyden öte sağlıklı hayırlı olsun birdeee canları ne olmak isterse öyle olsun dimi ama:)

benim eşimde çok rahat gidelim gidelim gitmeyelim gitmeyelim o kadar..
böyle bi stress bi heyecan bi sabırsızlık sezmiyorum ben
hala işine tam konsantre çalışıor:)

amaaaaannnnn tühh:)
karpuz peynir yiyin kzum hem hafif hem sağlıklı hem kolay hazırlanıor
o ne öyle ayoll
nerde yaşıoruz ya
çok korkmuşsundurr dimi arkadaşım geçmiş olsunn çok

canım istedi işteeeeeeeeee
hem mantı hem kabak graten

aaaaa canınız istemesin şimdi:))) gerçi kolay bişey ama pişmesi geç işte:)))))) tüh ya:)
aynı zamanda nohutta istediiimmm ama etli
allah allah oysa ki nefret ederdim yemeğin içinde etten
ne oluor bana yaaaa:)

yazııkk kadıncağız aramış bak gene dayanamamış
sende üzme artık çok
canımm ya o zaman kızmıştım annene ama bak şimdi üzüldüm

ezgi hayırlı olsun oğluşun dedim ama görmedin sanırım boyu nekadardı bebeğinin kaç cm lik cinsiyet belli oluyo acaba ama erkek çabuk kıpırdamaya başlıyo diyolar hep

ezgi ben de nohuttan nefret ederim ama geçen gece rüyama girdi şöyle etli nohut tam yicekken uyandım ertesi gün eşimin yanına gittim tanıdık bi lokanta vardı ordada et sote ayrı nohut haşlama ayrı ikisini bi karıştırıp yedimki sorma gitsin ben diyorum erkek benimde diye:)

ya ben z önce yemek yedim gene acıktım yaaaaaaaaaaaaaa
bu arada toplamda 3 kilo alarak kapattım 11. haftayı nolurr bu hafta kilo almayayım da artık
yetsin yani

ezgi ya kabak fırında mantıda pişmek üzere atla gel bacım bi istanbul yap

ya şaka olsun diyemi deidm yoksa gerçekten mi canını çekti

canım nası yicem şimdi ben bunları gerçekten mi ya gerçekten mi canın çekti

ya ben z önce yemek yedim gene acıktım yaaaaaaaaaaaaaa
bu arada toplamda 3 kilo alarak kapattım 11. haftayı nolurr bu hafta kilo almayayım da artık
yetsin yani

bende aynı haftadayım hemen hemen dotora göre 11 bana göre 10,5 ama daha kilo almadım bakiim yarın sabah tuvaletten sonra bi tartıliiim her sabah öle yapıodum son 4 günde yapmadım bide kilo aldıysam yandım demektir

canım nohutun pişmemesini iyi bilirim kışın 2 kg nohut almıştık bir yerden hayatımda öyle nohut görmedim 2 saat düdüklüde pişiridm aralıklarla hala pişmemişti:))sözde nohut küsüyomuş cinsinden sanırım nasılsın bu aradaa nohuta daldık..

ezgi hayırlı olsun oğluşun dedim ama görmedin sanırım boyu nekadardı bebeğinin kaç cm lik cinsiyet belli oluyo acaba ama erkek çabuk kıpırdamaya başlıyo diyolar hep
canım tam ben sana cevap yazarken sen de bu msj yazdın sanırım:):)
en son 11+0 da bakıldı 40 mm.di:)
ya doktor tam cinsiyet bölgesine geldi büyüttü görüntüyü sanırım orda 2 adet şişkinlik gördü :))
amaaaaan oofff çok canım istedi özleeemm
kapansıın gariii bu yemek muhabbetiiiiii:):)
olabilir tatlım erkek olabilir halbuki benim bu aralar canım baya turşu falan istiordu ama ekşi yiyince kız olması durumu hurafeymiş sanırım:)
canımmmm gelmiş de yemiş kadar oldum çook teşekkür ederim
canım istedi ama geçti:))
sen bana bi ara kabağın tarifini yazsana
ama şimdi yorma kendini ezel seyradiorsundur sen:)

hiççç bişeyy olmuo canımmm yanılmıo da rahat ol
kilo almış oluosun sadece:)
aman aferin sana tebrik ediorummm seni
sen hamileliğinin sonuna kadar da çok kilo almazsın bence
ama benim olurum yok yani:):)

hayırlı olsu halacık gözü aydın kardeşinin

sen nasılsın başka
canım sagolasın bende idare ediyorum yarını bekliyorum dört gözle keseyi görmek için sen de kafana takma ne olur ikili test yaptıracaksın çevremızde olumsuzluklar olunca

insan etkileniyor istemeden sonucun güzel çıkacak hayırlısıyla öptm seni..

gözün aydınn canımmmmm
çok isterdim bende bi hala olayım yada teyze ama malesef
ama sizlerden dolayı bol bol teyze olabilicem artık:):)
tekrar tebrikler canım
ah canım çok güzel bir duygu halalıkta kız kardeşim yok sadece hala olabilecegim bende dedigin gibi sizlerden dolayı teyzelik duygusuna yaşayacagım tek çocuksun sanırım canım olsun böyle kısmetmiş kendine iyi bak..

canım halalığın hay
ırlı uğurlu olsun.. allah analı babalı büyütsün.. sanada anne olmayı nasip etsin inşallah...

canım benim çok teşekkür ederim hayırlısıyla bizlerde bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsin tanrım.. sevgiyle kal..

ay al bendende o kadar geceden suya koydum ertesi gece attım düdüklüyo 10 dk da pişer dedi annem 10 dk ayarladım bende nerde 2 saat sonra sinir geldi attım annem kızdı niye ziyan ettin diye ama attım walla
yok be gülüm ben insan üstü yemek yerim ama mide bulantısından yiyemiyorum ya sen beni gör en az 20 kilo almazsam yüzüme tükürün o derece iddalıyım

evet cnm insan etkilenio ama olumsuz düşünmeyelim herşey ii olucak inşallah herşey ii olucak sende yarın hayır haberlerle geliceksin inşallah

(( Özlemcim, bekle ve punduna getir şekerim:))) İsim konusu açıldığında genelde ters oluyorlar:))))) Bak deneyim konuşuyor
bu arada kızlar sizin bulantılarınız ne alemde ? bende tık yok sadece tavuktan tiksiniyorum o kadar
O neeee:))))) Yahu ben hiç ama hiç bulanmadım şu ana kadar... Hamilelikten tek belirti uyku ve kilo mafoldumben mafoldumben
İyiyim canım beniiim, ama o kadar çok yemek yiyorum ki sorma.. Nefes alamayacak gibi oluyorum sofradan kalkınca, o kadar yani... Ya ben transferden sonrasından beri tam 4 kilo aldım(((((((

Ezgicim, canııım bak tek değilsin şekerim ben de dünya kilo aldım.. doğurana kadar yusyuvarlak bişey olucam (((

Kızlar, yeni avatarım nasıl, görün diye koydum resmi.. Tüp bebeği anlatmaya çalışmışlar ha ha

Herkese Merhaba;-))

C&D cim erkenci hamisim;-))

Gizemli; ne atesli muvekkillermis onlar oyle;-)) Aman neyseki atlatmissiniz olayi fazla buyumeden. Uzme kendini ferah tut bebisin sapasaglam dogacak hem de senin canina can katicak, annesine de sifa olacak ins;-))

Ezgi; Tebrikler;-)) Degismezse bir suru erkek yegenlerimiz olacak demek ki;-)) Ne kadar guzel.

Haymatlos; Benim ilkokulda arkadasim vardi erkek onunda adi "Emek" ti.

Bu isim mevzusu bizde de ayri bir dert. Oyle cok kriter var ki. 1- Malum burda oldugumuz icin Arapca-farsca isimler pek revacta degil. Bana kalsa benim hosuma gider bu tarz kulaga eski, agdali gelen isimler aslinda. 2- Icinde Turkce karakterler olmayacak (klavyede de yok yazamiyorum yumusak g gibi) 3- Ingilizce ve ispanyolca kotu bir anlami olmayacak (mesela k.validemin favori ismi Enes konulamaycak okunusu (an-ass) oldugu icin.. LoL;-))) 3- Amerikalilar guzel telafuz edebilecek ve kulaklarina hos gelecek vs vs.. Aslinda daha cok kriter varda aklima gelmiyo simdi biz daha isim konusunu dusunmeye baslamadik..

Benim unv de bir kiz arkadasimin adi "Didar" (i ve a uzatilarak soyleniyor) di farsca guzel yuzlu demekmis. Sadece onda duymustum bu ismi, guzelce de bir kizdi gercekten. Belki baska begenen olur diye de paylasmak istedim..

didar ismini bende beğeniyorum cnm güzel bi isim değerlendirebilirsin ama onu eşim koydurmaz bana bazı nedenlerden benimde sıkıntım bu manyak müvekkillereymiş demekki sıktım sıktım kendimi dün en sonunda bunlar oldu ama geçicek ii dileklerin için çok teşekkür ederim cnm inşallah miniğim sağlıkla gelir banada sağlık aşılar

sana gelince sen nasılsın nası gidiyo onlarıda yaz arada ayrıca bebeğine orda yaşayacağınız iin telafuzda rahat olunucak bi isim düşünmen çok mantıklı cnmcım
merhabalar bende yarın tüp bebeğe başlıcam ankarada bi tüp bebek merkezinde başlıcam antalyada başlamak istemedim ankarada başlamak istedim canım istedi

demek sessiz kahraman sonunda yazmaya karar verdi cnm ilk denemen mi olucak anlatsana biraz

Patly cim Merhaba.. Çok az görüşe biliyoruz:)))) Nasıl bebiş, gittiniz değil mi test için?
Didar çok güzel evet..Benim eşimin annneannesinin adı, o nedenle koymayacağız.... :))))

GÜNAYDIIIN TEYZOŞLAAAR;
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

Biz annemle yeni uyandık... Karnımız aç... Kahvaltı edicez şimdi:))))) aç olan varsa çay demlendi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…