2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Ezgicimm, DERıN benim de aklımdan geçti çok defa, eşime söyledim, ne dedi biliyor musun:))))) Okulda kızla dalga geçerler çok mu derin diye dedi yaaa((( kafamçokkarıştı Ama çok sevdiğim bir isim benim de...

Bilgecim, EMEK de çok güzel ve hakkaten anlamlı, çoook emek verdin sen bu "sonradan değişebilecek oğlan" a :))))))) Anlamlı olacak. Benim akrabalarımdan birinde var EMEK diye bir kızımız:))) Şimdi sosyolog oldu:)

Biz de erkek ismini %90 kararlaştırdık... Bizim soyadımız ARGUN.. Argun isim olarak da kullanılıyor..Erkek olursa ARGUN CAN ARGUN olacak sıpamız:)))) Kız için çok netleşmese de iki isim var şimdilik biri ŞıMAL, diğeri de TANEM.. Tanem i CAN TANEM olarak da koyabiliriz:)))) Bakalım daha çoook alternatif çıkar.. Bu arada ben eşimi punduna getirdim ve çocuğumuza anane babanne dede ıvır zıvır ismi koymayacağız, ve bizden başkası da isime müdahale etmeyecek dedim:))))))))) YAŞASIN EGEMENLıK:)))))) Önce bozuldu, sonra dedim ki, bu bebek için ben çok acı çektim, çok emek verdim.. ismini koymak bizim hakkımız.. Ve bir ömür boyu hoşlanmadığım bir isim taşımasını istemem çocuğumun dedim.... TAMAM dediiiiiii:)))))))))))))

helal olsun sana tatlım
yaşasın gelinlik:))
sen istemeden koymaz zaten eşinde merak etme
benim eşimde önce aynısını söylemişti sonra sonra alıştı ama benim akılmda yıllardır vardı derin ismi hatta DERİN İLGİ :):)niyeyse İLGİ de çok hoşuma gidiordu benim..
ban bayılırım adı soyadı aynı olan insanlara babamdan kalma alışkanlık o da çok sever ARGUN da kulağa çok hoş geliyor ben sevdim:)
TANEM de ŞİMAL de çok güzelll uzun boylu kız canlandı gözümde :)
BİLGEEE!!!
emek koy canım bak fundanın akrabası olan EMEK sosyolog olmuş seninki de teyzesine çeker sosyolog olur belki(benim ablam olmayı kabul etmiştin ya):):)

Ezgiiiiii sen bir harikasınnnnn... DERıN ıLGı ne kadar güzel olur:)))) eşini ikna et ve kız olursa koy, aslında erkek de olsa olur.... Düşünsene, erkeğe de uygun aslında... ılgi kısmını çalabilir de heheheheh:)

sensin harikkaaaa:)
eşim ikna olmuştu derin e ama benim bebek kız olmaya ikna olmadı işte:)
derin ilgi çok uzun da ayrı ayrı derin yada ilgi konulabilirdi..
hani iki kızın olsa biri derin biri iilgi:)
erkek de karar verdik artık uzun süre barış mı doğu mu die düşündük ama benim niyeyse DOĞU böyle içime işledi bişey var bi yakınlık bilmioru artık kimden:)

hehe Ezgii bende boy yok, inşallah babaya çeker.. Babamızın maşallahı var:)))) 120 kilo 192 boy.. ben yanında çocuk gibi kalıyorum zaten :roflol: :sm_cool: ama bi şey itiraf edeyim, erkek olursa ben çok üzülmem hatta hiç üzülmem, kız içn kolları sıvarım :dance: ama babamız hakkaten burkulur,, o haddinden fazla kız istiyor...

Kız teyzesi doğulu, daha nolsuuuun delikafadulden delikafadulden delikafadulden
adıyla şanıyla DADAŞ bi teyzesi var:))))))))))))) hehe bayanssulusmile oyyyy teysesi yesin onu

Şekercim ne zaman EMEK başa bela olmamış ki. zaten Yay burcu olacak, mücadeleci olur oğlum:)))

Çok süper olmuş, zaten bizim kuşağın erkekleri pek ısrarcı olamıyor bu konularda. Can benim eşimin ismi, benim çocukluğumdan beri istediğim bir isimdi de, listeden çıkarmak zorunda kaldık. Argun da patronumun ismi, resmiyette Ergun ama Argun olarak kullanıyor. Bence de güzel ve orijinal isim. Kız ismi konusunda öyle acemiyim ki, hiç düşünmemişim bile, çok şaşıyorum kendime:)))

Bilgeeee, sen patronunu sevmiyodun di mii yanlış mi kalmış aklımda
hah, bi de değişsin oğlun kız olsun sana iş çıkar vallahi.. düşün düşün dur sonra haha

senin yüzünün güzelliği yeter boyu babasına çekse de olur:)
ne güsel benim eşimm içten içe hep erkek istedi
istediğide oldu gibi:)
nasıl mutlu olacaksak hepimiz bebeklerimiz biz eşlerimiz nasıl güsel olacaksa cinsiyetleri o olsun yeterki onların canı ne olarak dünyaya gelmek istiorlarsa öyle gelsinler...

Kız teyzesi doğulu, daha nolsuuuun delikafadulden delikafadulden delikafadulden
adıyla şanıyla DADAŞ bi teyzesi var:))))))))))))) hehe bayanssulusmile oyyyy teysesi yesin onu
o zaman daha neeeee
tam on numara olmuş DOĞU ismi cuk oturmuş..
bizde beklioruz dört gözle gelsin teyzeleri yesin benim ççocuumuuu
hem söz verdin unutma:)

Kızlar yaa, aklıma geldi şimdiii, benim doğum takvimim 2 ocak mış ama erken alırız dedi doktorum... şimdi 21 aralıktan sonraya kalırsa bebişim yay olmayacak oğlak olacak ama yaa((( Napıp ne edip 21 aralıktan önce yapmalı doğumu.. Oğlak olmasın yay olsun yaa

Son düzenleme:

:) UNUTMAM ŞEKERİMMMMM, Söz dedim, gelicem...

CAN da koy yani CAN EMEK
hem emeğin yanına çok yakışıyor hem sen çok seviormuşsun
hem sevdiğin iki adamda CAN olur sana..
birden fazla müdahil oldum özür dilerim ama heyecanlandım birden iki isimde çok güzel oldu die...

olsuuunnnnnnnn
oğlak olsun
oğlak da çok güsel bir burç bence
sakin olur oğlak bebeği hem yormaz annesini benim ççok oğlak arkadaşım var çok severim
sadece pesimist bi tarfları vardır o kötü belki onun haricinde çok tatlı bi burç derim ben..
hem yazık karışma çocuummaa ne zmaan istiorsa o zaman gelsin annesi
büyüyebildiği kadar büyüsün annesinin içinde..

Ayrıca kızlar aklıma gelmişken bir şey daha yazmak istiyorum sizlere... Ben aslında Türkçeyi doğru kullanmaya çok dikkat ederim, yazarken de konuşurken de... Ancak, şu fonetik işi biraz kafamı kurcalıyor.. Ezelden beri Türkçede fonetik yok gibi düşündük, ancak bal gibi de var... Ve yazarken de özellikle sohbet kanallarında, fonetikle yazıyorum... Umarım çok rahatsız edici olmuyordur... hani "yapacağım" yerine "yapıcam" diye yazıyorum kaydirigubbakcemile3.. yanımda sizlerle konuşuyormuşuz gibi hissediyorum da ondan öyle oluyor... Bir çok arkadaş da bu yüzden böyle yazıyordur eminim:))))

:) Canımın içi ben demedim ki doktor dedi:))))) Büyüsün tabi:)
Oğlak bir arkadaşım vardı, o benim oğlakla ilgili önyargılarımı oluşturdu sanırım... Neyse, zamanı neyse o olsun tabi:)

kızlar bilimsel açıklamam

1---hameileik dolayısıyla çok su içmeye başladık ve karnımız şiş sabah tuvalete çıkılan karınla akşam karnı aynı değil

2---aynı zamanda ilaçlar fitiller iğneler haplar derrrkeeennn gazda olmuş olabilir

3---hamileyim bebeğime yarasın diye yediğimiz abur cubur hamur işi vs sayesinde kilo almış olabiliriz

4---:umursamaz::umursamaz::umursamaz: aman napiim doktor öle dedi ama adamcık iki aylıkken karın mı çıkar demişti hem şimdi herkes hemen hemen iki aylığı geçmeye başladı ben napiim yani

tamam tamam göbekli şeyler bebek göbüü bu pes ettim hahahahahahahkaydirigubbakcemile2:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

kızlar bende bebeğime isim düşündüm

kız olursa

dila:içten gönülden seven
erva:Çok güzel genç. Son derece cesur ve yiğit insan
ahsen :en güzel

erkek olursa

elber:iyilik ve ihsanı bol demek (esma-ül hüsna dan)
elyesa:bir peygamber ismi ..manası yürekli
berat:Resmi belge, imtiyaz belgesi.Osmanlıda bir kimseye verilen nişan, rütbe veya toprak imtiyazını gösterir belge.
siraç:kuranda geçiyor ve kandil ışık nur anlamına geliyor

ezgicim oğlun hayırlı olsun bende heyecanlandım şimdi çarşamba gidicem doktora bakalım bişey dicekmi bu arada kimse kız haberi vermiyo herkesin oğluşumu olucak acaba

bende kız olursa ayza düşünüyodum ama bizim bi müşterimiz var isim analizi falan yapıyo ona baktırmıştım kavga sıkıntı gürültü ölüm anlamına geliyomuş ama ben netten baktığımda güzel yüzlü kızdı anlamı şimdi düşünüyorum acaba doğrumudur diye kavgacı bi kızım olmasını istemem:)
erkek olursa babamın adı yıldıray kız olursa babaannemin adı şehnaz dün annemler bizdeydi ben dedim yıldıray ata koyucam oğlumun ismini eşim başladı onun tarafı o zaman yıldıray demezmiş atayı kullanırmış ama şehnaz kesin naz' da diyebilirim kısaca

ezgicim oğlun hayırlı olsun bende heyecanlandım şimdi çarşamba gidicem doktora bakalım bişey dicekmi bu arada kimse kız haberi vermiyo herkesin oğluşumu olucak acaba

walla özlem ya bu topicte erkek patlaması olucak galiba

ama ikiz arkadaşların bi kızı bi oğlu olsun isterim tabi çift embriyo olanların

senin içinden ne geçio ben 4d usgsindeki resminde minik ve tatlı çıktığı için herhalde kızım diye ağzımdan kaçıo bazen

ama ağır basan bişey yok zaman geçtikçe seçim yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…