2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

ahhhhh hemen gelseler hemen yaz olsa:) süper olurr:)

benimkiler bana çekerse korkarlar babaya çekerlerse işimiz var:)

özlem günaydın cnm
nasılsın yeğenim nasıl

bişey sorucam cnm ouyku tulumu varya hani üst kısıma ilikler yapmış alt kısımdaki düğmeleri geçirmiş alt kısmı örerken içeri kıvırma payıylamı örüyoruz nası olcak o

günaydınlar hepinize bebişimi gene hissetmiyorum cnm birazda bahane sanırım cnm usg çekiyor tıp merkezine bi baktırsammı acaba yarın doktoruma gidicem ama:) hiç rahat durmuyorum ama ne yapayımmm özledim

ben aynı ördüm cnm pay bırakmadım zaten doğar doğmaz giyeceği için çok geniş olmasına gerek yok resimdede bana pay yokmuş gibi geldi

Ezgicim, canııım bak tek değilsin şekerim ben de dünya kilo aldım.. doğurana kadar yusyuvarlak bişey olucam (((
geldikleri gibi giderler şekerriiiiimmm:)
biraz diet biraz spor:)

teşekkür ederim canım
evet bu gidişle hayli erkek yeğenimiz olacak
sizde bi belirti farketti mi doktorunuz?
bu arada nasılsınız test sonuçlarınız geldimi?

Patly cim Merhaba.. Çok az görüşe biliyoruz:)))) Nasıl bebiş, gittiniz değil mi test için?
Didar çok güzel evet..Benim eşimin annneannesinin adı, o nedenle koymayacağız.... :))))
bu harikaydı:):):)

GÜNAYDIIIN TEYZOŞLAAAR;
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

Biz annemle yeni uyandık... Karnımız aç... Kahvaltı edicez şimdi:))))) aç olan varsa çay demlendi...
sizde mi hemen acıkıorsunuz yeğenimm bizde bu kardeşinle gözümüzü açar açmaz midemizin kazındığını hissedioruz
keşke yakın olsaydık da gelseydik teyzecimm size:)teyzen kurban olsun ya sana:)
merhabalar bende yarın tüp bebeğe başlıcam ankarada bi tüp bebek merkezinde başlıcam antalyada başlamak istemedim ankarada başlamak istedim canım istedi
şimdiden hayırlı olsun..umarım pozitif sonuçla sonuçlanır tedavi...

bir insan kendi burcunu bu kadar mı çekici kılar arkadaşşşş:):)
bence de tüm söylediklerine katılıorum ve oğlak burçlarını çok seviorum:)

günaydın tatlımmm:)
ezgi faceden yazdım görünce ulaşır herhalde sana

çok teşekkür ederim mervecimm
hiç aklıma gelmezdi benim süpersin..

canlarım günaydın... bi geçmişe bakıp geliyorum..
günaydınnn sevgiciimmmmmmmm

ya ben şunu anlamadım üstte ilik yap altada düğme dik o zaman aradan çocuk gözükür bi pay olması lazım değilmi

bide sıkıtın stres yapıcaksan git bi baktır bebişine dayaniim diye paniklersin sıkıntıdan en iyisi baktırmak

canım isimler süper.. erva ve dila benimde favorim..

valla canım zaten kıyefet üstüne giyecek bidde benim deliklerin arası öle geniş deil açılacak gibi durmuyo ben bi kahvaltı yapayımda geleyim

canım ne diyosun sen ya.. geçmiş olsun.. hay allahım bu ne ya .. dağ başımı orası.. delerim onların beyinlerini valla..

ayyy evt valla akşama kadar ayrılmazdım başından bide çarşamba giderken çukulata yicem 20 dk önce fln hem oynuyomuş çok hemde daha erken gösteriyomuş cinsiyetini bi arkadaş söylemişti

işte bu, çikolata yemek için bir bahane daha.. süpermiş.. bende yapıcam..

canım ya anlıyorum seni çok kırıldın.. ama o daha çok üzülüyordur.. keşke arada ki soğukluğu giderseydiniz..

Kızlar, yeni avatarım nasıl, görün diye koydum resmi.. Tüp bebeği anlatmaya çalışmışlar ha ha

canım süper resim.. bebekte çok tatlı maşallah..

valla canım zaten kıyefet üstüne giyecek bidde benim deliklerin arası öle geniş deil açılacak gibi durmuyo ben bi kahvaltı yapayımda geleyim
saol canım başını şişirdim o zaman bende öle yapiim ne uğraşıcam bide içine pay vermekle
canım ne diyosun sen ya.. geçmiş olsun.. hay allahım bu ne ya .. dağ başımı orası.. delerim onların beyinlerini valla..

walla sorma cnm ya adam aramış bizim patronu o bacıya ayıp oldu özür diliim gelip demiş patronda senin kafana sıkarım gelirsen demiş le yani

salak ya ödümü kopardı eşkıya

kızlar bugün son kez dr a gidioz 7+3 günlük bebegi gordükte biraz kücük dr biraz bekle salı bi daha bakalım demisti 7.30 da gidicez bi umut kalbini gorurmuyum bilmem
son durumlar bole

kızlar bugün son kez dr a gidioz 7+3 günlük bebegi gordükte biraz kücük dr biraz bekle salı bi daha bakalım demisti 7.30 da gidicez bi umut kalbini gorurmuyum bilmem
son durumlar bole

ya off ya bugün sordum seni çatlicaktım emraktan bak bebiş gösterdi kendini sonunda cnm benim yavaş yavaş gelişio demek doktora bugün bebeği kalbini görürse söle bi iğne gelişmesine hızlandırıcı bişey versin karından kalbi duyamazsa alttanda baktır bi sakıncası yok

kızlar merhaba dün akşamdan beri sol kolum ağrıyor. parmaklarım uyuştu önce sonra el bileğimden koluma vuran bir ağrı hi. geçmedi. bandaj yaptım minoset içtim banamısın demedi. dr.umu aradım magnezyum verdi takip edicz inşallah geçer. tansiyonum normal.ödem olmaya başlıyormuş ondan olabilir dedi. elini kapatamayan hastalarım var endişelenme dedi. böyle bir durum yaşayan varmı?

canım çok geçmiş olsun.. umarım tedavi işe yarar.. ben hiç duymadım aslında böyle bişiy..

cnm ben yaşamadım ama bu anlattıklarını yaşayan bi çok hasta geldi sağlık sektöründe çalıştığım için genelde boyun fıtığı belirtisi gibi kollarda ağrı ve uyuşma en önemli belirtisi genelde de tek bi tarafta şiddetli olur

ama ödem oluşma konusu çok normal tuza dikkat ediyomusun cnm bnm

çok geçmiş olsun bu arada

sağolun kızlar tuza dikkat ediyorum.zaten dışardan görülen bir şişlik yok. damarlardaki kan hacminin artması dokular arası ödemin artması sinirlere baskı yapıyormuş ondan heralde. yoksa elimde ayağımda şişme yok. tansiyonumuda ölçüyorum hergün sabah akşam oda normal.sadece çarpıntım oluyo bazen kalp atımım arttı oda normalmiş gebelikte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…