o zaman bende dalmam arkadaşım çocukları suya sokarız nası fikir ay ne güzel olur ya
şu bebeişler bi gelse bi daha ki yaz olsa şöle onlara bez taksak suya girilen mayo bezlerden soksak suya cıp cıp
inşallah çocuğum sudan korkmaz yıkarken korkutmadan yıkamak gerekiyomuş yoksa sudan korkarlarmış
ahhhhh hemen gelseler hemen yaz olsa:) süper olurr:)
benimkiler bana çekerse korkarlar babaya çekerlerse işimiz var:)
özlem günaydın cnm
nasılsın yeğenim nasıl
bişey sorucam cnm ouyku tulumu varya hani üst kısıma ilikler yapmış alt kısımdaki düğmeleri geçirmiş alt kısmı örerken içeri kıvırma payıylamı örüyoruz nası olcak o
geldikleri gibi giderler şekerriiiiimmm:)Ezgicim, canııım bak tek değilsin şekerim ben de dünya kilo aldım.. doğurana kadar yusyuvarlak bişey olucam(((
teşekkür ederim canımHerkese Merhaba;-))
C&D cim erkenci hamisim;-))
Gizemli; ne atesli muvekkillermis onlar oyle;-)) Aman neyseki atlatmissiniz olayi fazla buyumeden. Uzme kendini ferah tut bebisin sapasaglam dogacak hem de senin canina can katicak, annesine de sifa olacak ins;-))
Ezgi; Tebrikler;-)) Degismezse bir suru erkek yegenlerimiz olacak demek ki;-)) Ne kadar guzel.
Haymatlos; Benim ilkokulda arkadasim vardi erkek onunda adi "Emek" ti.
Bu isim mevzusu bizde de ayri bir dert. Oyle cok kriter var ki. 1- Malum burda oldugumuz icin Arapca-farsca isimler pek revacta degil. Bana kalsa benim hosuma gider bu tarz kulaga eski, agdali gelen isimler aslinda. 2- Icinde Turkce karakterler olmayacak (klavyede de yok yazamiyorum yumusak g gibi) 3- Ingilizce ve ispanyolca kotu bir anlami olmayacak (mesela k.validemin favori ismi Enes konulamaycak okunusu (an-ass) oldugu icin.. LoL;-))) 3- Amerikalilar guzel telafuz edebilecek ve kulaklarina hos gelecek vs vs.. Aslinda daha cok kriter varda aklima gelmiyo simdi biz daha isim konusunu dusunmeye baslamadik..
Benim unv de bir kiz arkadasimin adi "Didar" (i ve a uzatilarak soyleniyor) di farsca guzel yuzlu demekmis. Sadece onda duymustum bu ismi, guzelce de bir kizdi gercekten. Belki baska begenen olur diye de paylasmak istedim..
bu harikaydı:):):)Patly cim Merhaba.. Çok az görüşe biliyoruz:)))) Nasıl bebiş, gittiniz değil mi test için?
Didar çok güzel evet..Benim eşimin annneannesinin adı, o nedenle koymayacağız.... :))))
sizde mi hemen acıkıorsunuz yeğenimm bizde bu kardeşinle gözümüzü açar açmaz midemizin kazındığını hissedioruzGÜNAYDIIIN TEYZOŞLAAAR;
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
Biz annemle yeni uyandık... Karnımız aç... Kahvaltı edicez şimdi:))))) aç olan varsa çay demlendi...
şimdiden hayırlı olsun..umarım pozitif sonuçla sonuçlanır tedavi...merhabalar bende yarın tüp bebeğe başlıcam ankarada bi tüp bebek merkezinde başlıcam antalyada başlamak istemedim ankarada başlamak istedim canım istedi
bir insan kendi burcunu bu kadar mı çekici kılar arkadaşşşş:):)Olsun olsun oğlak olsun şekerrrr:)) İyidir oğlaklar, çeki çevik ve de ahlaklı olurlar, hırslı çalışkan ve de inatçı olurlar, güçlü sağlıklı ve de dayanıklı olurlar:)))
Kendi burcum diye söylemiyorum süper şahane olurlar:)))))
günaydın tatlımmm:)günaydın cnm
ezgi faceden yazdım görünce ulaşır herhalde sana
evet dimi bi daha ki yaz olsa şöle bebeklerimiz 5-6 aylık biz annelik sendromunu atlatmışısız
günaydınnn sevgiciimmmmmmmmcanlarım günaydın... bi geçmişe bakıp geliyorum..
günaydınlar hepinize bebişimi gene hissetmiyorum cnm birazda bahane sanırım cnm usg çekiyor tıp merkezine bi baktırsammı acaba yarın doktoruma gidicem ama:) hiç rahat durmuyorum ama ne yapayımmm özledim
ben aynı ördüm cnm pay bırakmadım zaten doğar doğmaz giyeceği için çok geniş olmasına gerek yok resimdede bana pay yokmuş gibi geldi
kızlar bende bebeğime isim düşündüm
kız olursa
dila:içten gönülden seven
erva:Çok güzel genç. Son derece cesur ve yiğit insan
ahsen :en güzel
erkek olursa
elber:iyilik ve ihsanı bol demek (esma-ül hüsna dan)
elyesa:bir peygamber ismi ..manası yürekli
berat:Resmi belge, imtiyaz belgesi.Osmanlıda bir kimseye verilen nişan, rütbe veya toprak imtiyazını gösterir belge.
siraç:kuranda geçiyor ve kandil ışık nur anlamına geliyor
bugün bunalımdaydım özlem ya için sıkılıyodu ağlıyodum devamlı sen anlarsın işte bu durumu
daraldım patlicaktım ya ikili testin sonucu kötü çıkarsa diye içim içimi yedi daha bi hafta var usg ye kan tetside 4 gün sonra çıkıo kafadan 12 gün
akşamsa ofisi müvekkiller bastı bizim av. oktay beyi öldürüceklerdi adamlara ben bağırdım hamileyim ben polis çaığırıcam elim ayağım titriyo diye ağlamaya başladım adam yok sakinleşmio çıksam dışarı oktay beye bişey yaparlarsa diye korktum bellerinde silah
meğer sıkıntım onaymış
ayyy evt valla akşama kadar ayrılmazdım başından bide çarşamba giderken çukulata yicem 20 dk önce fln hem oynuyomuş çok hemde daha erken gösteriyomuş cinsiyetini bi arkadaş söylemişti
sus sus, anneme çok kırgınım ben.. Ama kadıncaz gitti, ilk defa beni c.tesi aradı, sesi titriyodu valla.. işini gücünü napıyosun dedi.. ben de kızgınım ya, yapabildiğim kadar yapıyorum, yapamadığım yerde de pasağın içinde kalıyorum işte napim dedim((((( ben de çok kötüyüm be Ama çok üzüldüm, atamadım hala ben... ama yazık annem sesi titreyerek kapattı teli ((((((((
Kızlar, yeni avatarım nasıl, görün diye koydum resmi.. Tüp bebeği anlatmaya çalışmışlar ha ha
saol canım başını şişirdim o zaman bende öle yapiim ne uğraşıcam bide içine pay vermeklevalla canım zaten kıyefet üstüne giyecek bidde benim deliklerin arası öle geniş deil açılacak gibi durmuyo ben bi kahvaltı yapayımda geleyim
canım ne diyosun sen ya.. geçmiş olsun.. hay allahım bu ne ya .. dağ başımı orası.. delerim onların beyinlerini valla..
kızlar bugün son kez dr a gidioz 7+3 günlük bebegi gordükte biraz kücük dr biraz bekle salı bi daha bakalım demisti 7.30 da gidicez bi umut kalbini gorurmuyum bilmem
son durumlar bole
kızlar merhaba dün akşamdan beri sol kolum ağrıyor. parmaklarım uyuştu önce sonra el bileğimden koluma vuran bir ağrı hi. geçmedi. bandaj yaptım minoset içtim banamısın demedi. dr.umu aradım magnezyum verdi takip edicz inşallah geçer. tansiyonum normal.ödem olmaya başlıyormuş ondan olabilir dedi. elini kapatamayan hastalarım var endişelenme dedi. böyle bir durum yaşayan varmı?
kızlar merhaba dün akşamdan beri sol kolum ağrıyor. parmaklarım uyuştu önce sonra el bileğimden koluma vuran bir ağrı hi. geçmedi. bandaj yaptım minoset içtim banamısın demedi. dr.umu aradım magnezyum verdi takip edicz inşallah geçer. tansiyonum normal.ödem olmaya başlıyormuş ondan olabilir dedi. elini kapatamayan hastalarım var endişelenme dedi. böyle bir durum yaşayan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?