• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Ay kızlar doktor bana bugün 37yi görmeyi bekleme erken doğucak gibi dedi bugün bi de saolsunlar insülin başladılar ciğer geliştirici de yapıldı yarın bi doz daha varmış
Rabbim şifa versin canım 🙏 zor bu dönemler gerçekten, hele senin dahada zor geçiyor 😖

Bende yatıştayım kızlar. Şeker yüksek, takip yapmak için yatış verdi doktor. Sağlıkla atlatalım şu dönemleri başka bişey istemiyorum ya 😖 Dün gittiğim dahiliye şeker normal demişti, bugün perinatoloji yüksek buldu, kontrol altına alana kadar buradasın dedi. Çok zorlanıyorum artık, piskolijik olarakta yoruldum artık 😖

Hastane icin kapi susu balon falan nerden aldin canim? Nasil susleyeceksin kapiyi
Evime yakın bir yer var her şey için parti malzemesi satıyorlar. Balon takmak için plastik stantlardan aldım hoşgeldin bebeğim yazılı bir şey aldım helyumla şişirilen balon alcım kapı için de tül aldım bir de kapı süsü gelecek bulutlu bir şey inşallah 😂 böyle sayınca çok gibi oldu ama değil aslında öyle fotoğraflarda güzel dursun anı olsun diye özendim. Hastane organizasyonla anlaşmanız lazım dışardan yasak demiş ama oldu canım dedim iki balona tonlarca para veremem 😂

Bende yatıştayım kızlar. Şeker yüksek, takip yapmak için yatış verdi doktor. Sağlıkla atlatalım şu dönemleri başka bişey istemiyorum ya 😖 Dün gittiğim dahiliye şeker normal demişti, bugün perinatoloji yüksek buldu, kontrol altına alana kadar buradasın dedi. Çok zorlanıyorum artık, piskolijik olarakta yoruldum artık 😖
Canım geçmiş olsun inşallah son 2-3 hafta daha dayansın bebiş sağlıkla kavuş 🙏🏻 şeker kaç çıkıyordu ki

Geçmiş olsun canım. S Sonami de sende kolaylıkla atlatın inşallah.

Benimde bugün akşam boğazıma kivi kaçtı kızlar ama öyle böyle bir kaçmak değil ölüyorum sandım eşimde panik oldu çok. Neyse ki su içtim, öksürdüm, ekmek falan yuttum da bir şekil atlattım sanırım hala boğazım acıyor. Sanırım tahriş oldu. Bir ara o kadar öksürdüm ki midem bulandı bebeğim de az hareket ediyor sanki öksürükten mi böyle oldu ne oldu anlamadım.

Merhaba ben 30 haftalığım bebeğimin başı yukarıda sizlerde durum nasıl. İlla son günler mi baş aşağı döner yoksa önceden dönüp öyle mi bekler var mı bilgisi olan. Diyelim ki 37 haftada falan bebeğin hala başı yukarıda doktor sezeryan mı der tecrübesi olan var mı 😊
28.hafta gibi gittiğimde baş aşağıydı.30.hafta gibi gittiğimde baş yukarıdaydı.Geçen pazartesi yine gittim 32.hafta gibi baş aşağıdaydı yine.Yani dönüyor hareket ediyor sürekli.Makat geliş denilen doğumlarda bazı doktorlar risk almayıp sezeryan yapıyor.Ama vajinal doğurtan videolarda gördüm instagramda

Rabbim şifa versin canım 🙏 zor bu dönemler gerçekten, hele senin dahada zor geçiyor 😖
Açıkçası artık beynim çok yoruldu ya. Doğsa gerçekten şu anki den bin kat rahat ve iyi bakacağım kesin. O yüzden başta hırpaladım kendimi ama şu an üzülmüyorum. Kabullenince daha kolay

Bi daha hamile kalmak ister miyim assslaaa teklifini düşüncesini bile duymak istemiyorum artık bu bana yetti 😂

Geçmiş olsun sana da. Kaçtı ki değerin?

Back
X