2010 Aralık Anneleri Bebişlerine Neler Aldı?

dilem hepsi birbirinden güzel.. yeleğe bayıldımmm.. gzel günlerde giysin inşallah tunahan bebek..

kızlar aldıklatın yaptıklarınızın hepsi birbirinden guzel.iyi gunlerde kullansınlar inşallah bebişleriniz..

isis ve dilem cicileriniz çokgüzel canım.
güzel günlerde sağlıkl giysin yaramazlar inşllah.
dilem o ayakkabıla çok büyük diilmi. birdahaki kış giyer heralde.
buarada yeleği nasıl ördün çok hoş gözüküyo.
hiç öle beceremiyorum. eğer ayrıntılı anlatılmazsa.

cok sagolun kizlar, en iyileri butun bebislerin olsun...:lepi:

denizcim, ayakkabilarin biri 0-6aylik(bot gibi olanlar)
yazliklarsa 15numara
digerleriyse 20numara indirimde gorunce dayanamadim bu sonuncuyu 2euroya aldim ustelik gercek deri, nasil olsa seneye yasina girdiginde tam olur...sositososito

o yelegide once arkayi duz ordum, ne kol ne yaka hic bisey kesmedim 2-3sira lastikten sonra duz ordum(60 ilmekten basladim)
onlere gelince 25 ilmekten basladim yine 2-3sira lastikten sonra burgu yaptim ve bu sefer yaka kestim 10 ilmek kadar, ama kol alti yine kesmedim...
bittikten sonra butun parcalari birlestirdim ve yelegin on tarafinin birinden baslayip ense ve diger on uca kadar ilmek cikarip genis lastik ordum(yani o dugme olan kisim, sonradan orup dikmedim hemen yelekten ilmek cektim)

genelde pek analatmayi beceremem, insallah anlasilir olmustur

dilem bayıldım aldıklarına ve ördüklerine
dediğin gibii denedimm büyüdüü canım sağoll
kazak olann pirinç modelii değilmii

KızLar bunLar da bizim yeni jijikLerimiz..Bu sektör insanı deLirtir yaaaa..Herşeyi aLası geLiyooo insanın waLLaaaa..iice aLışeriş manyağı yapacak bu çocuk beniiii kaydirigubbakcemile3

bu da hem çorap hem oyuncak kızLar.Ayağına giydiriyosun.Üzerindeki oyuncağı hareket ettikçe ses çıkarıyooo

ay valla insani alisveris manyagi yapiyo bu sektor sempatiksalakcinni

aldikalrin cok guzel, gule gule giydirmek nasip olur insallah....

ben genelde kizkardesime danisip aliyorum iki cocugu var yani daha tecrubeli sagolsun yardimci oluyo.....

kizlar ben pusetten dusunuyorum sizce nasil?

daha rengine karar veremedim ama herhalde gri tonlarinda alacam

elfrkn cicilerinin gerçekten çok şeker ya
güzel günlerde eskitsin annesi.
pisletsin sen yıka.
bunların içinde hayal ediyorum minikleri de
doğumdan sonra Allah nasip ederse koyucz resimlerini bugünleri hatırlıcaz

dilemcim çok hoş görünüyo pusetiniz.
inşallah sağlıkla kullanır.

sagol canim, insallah saglikla gelirde bol bol gezeriz bebisle....

eylul ayinda siparis verecez artik, en gec kasim sonu gibi gelirmis..

elfrkn ciciler pek bir güzel güle güle kullansın bebişin güzel günlerde inşallah. Dilem çok güzel puset.Gri rengi hoş duruyor.

elfrkn cnm çok tatlıı o maviş tulumlara bayıldım güle güle giysin miniğin.
dilem ben de çok beğeniyorum bu pusetleri ama türkide biraz tuzlu fiyatları ben çok beğendim ii günlerde kulansın meleğin

kızlar mothercare de indirim vardı 380tl di 300tl ye geldi bilginize en sonunda bunuda aldık arabamıza monte ettik :sm_cool:

kızlar mothercare de indirim vardı 380tl di 300tl ye geldi bilginize en sonunda bunuda aldık arabamıza monte ettik :sm_cool:

cnmmm ya haftasonu biz de bunu beğenmiştik çok güzeL gerçekten güLe güLe kuLLansın inş.bebişinnn

kızlar bebişime bi panço ördüm.
aslında çok oyalıyacağını düşünerek vazgeçmeye yeltensem d eeşim yap yap diyerek
beni gaza getrdi.
bende inat ettim bitirdim ve sonunda kurtuldum bu gıcık ipten
rengini d ekeşke sonra krem alsaydım dah tatlı olurdu dedim ama napiim
böle oldu.
nasıl sizce.

Ayy DENİZİM sen ne hamarat bişeysin öle maaaşaaaaallllllaaaaahhhh
Ay heveslendim oğlumu bi doğurayım
peşine yine hamile kalcam kız için uğraşcam bu seferde kanım kaynadı valla :dance: :teytey: sırnaşık şey

ayyyyy güzelmi gerçekten.
sevindim bak şimdi.
eeeeeee kız cicielri süsülü püslü napalım.
sağlıkla gelsinler de giysinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…