2010 Aralık Anneleri Bebişlerine Neler Aldı?

Benim bebeğimin daha hiçbişeyi yokmafoldumben Eşim aldırmıyor, insana bi heves yaşatmıyor bu adam yaaamafoldumben

Maşallah canlarım hepiniz çok güzel şeyler almışsınız, güle güle iyi güzel günlerde giysinler bebekleriniz inşallah!

Benim bebeğimin daha hiçbişeyi yokmafoldumben Eşim aldırmıyor, insana bi heves yaşatmıyor bu adam yaaamafoldumben

hayatım senle ne kadar ortak noktamız var.. yanlış hatırlamıosam yeğenin gelirken bi çift çorap getirmişti sana bebişinin sahip olduğu tek şey onlar sanırım. benim bebişiminde sadece 3çift çorabı var. eşim bekleyelim biraz daha dio. çarşamba cinsiyetini öğrenebilirsek bişeler alalım diorum ne acelemiz var bekleyelim biraz daha. kimden duyduysa almayın erken nazar olur demişler bu da inanmış offf... :sinifsinif:

Sahiden çok benziyorlar, evet bir çift çoraptan başka bişeyi yok. Hiç heveslenmiyorlarda canım yaa.

Sahiden çok benziyorlar, evet bir çift çoraptan başka bişeyi yok. Hiç heveslenmiyorlarda canım yaa.

doğduktan sora görücem ben onları.. bizden çok düşüceklerdir üstlerine. hatta ben çarşamba iice büyümüş görürse bundan sora dayanamaz artık die umut ediorum kaydirigubbakcemile3

ben de biraz bişiler aldım
ama eşim söz aldı benden başka bişey almıyacağıma dair
şöle en azından 30 haftalık olana kadar
ben de söz verdim
bunalrı da almıyacaktım aslında ama fuara gidince uygundu almak istedim
bi de bişeyi çok beğenmiştim dayanamadı tamam dedi
yoksaki benimki de aynı
bende örgüyle oyalıcam kendimi.

aldıkalrımı ekliyim dedim. dayanamayıp aldığım en sevdiğim cici

Son düzenleme:
denizim çok güzeller canım,hele şu kot jileye bayıldım..Allah sağlıkla giymesini nasip etsin yavrunun..

aldıkalrımı ekliyim dedim. dayanamayıp aldığım en sevdiğim cici

Ayy bunlar çok şirinler.Deli kız seni nasıl kokoş yapıcak kızı bak.Oyy nasıl tatlu bişi olucak o yaa.Şirine mi desem cimcimemi.Gelselerde şöyle mıncıklaya mıncıklaya bi sevsek dim.iRüzgarda tenhalarda kıstırır valla benim oğlumsa affetmez söliyim:))).

denizim ayyy hepsi çok şirinnn. hele kot jile çok tatlı yawww. allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsn inşallah...

denizim16 süper çok şekerler yaaa çok güzeller bende aldıklarımı çekip koyucam dün en sonunda mothercareden alışveriş yaptım bol bol aldım hemde kaydirigubbakcemile2

ersasu aynur53 bence cinsiyetini öğrenin sonra aırsınız daha güzel oluyo öyle birazcık bekleyin sizde bol bol alırsınız

hapsuruk canım güle güle kullanın ne güzel ya ben bile oynamak istedim şimdi onlarla yerimseniben

denizim harika bunLar yaaa nasıL ısırasım geLdi anLatamammm ya bebişiniii

denizim çok harika şeyler almışsın yaa bayıldım bayıldımm çilekli limonlu badiler çok şirin iyi günlerde giydirirsin inş..

yaa bende o yüzden sabrediorum zaten ama zor engel oluorum kendime yani. o kadar güzel şeler var ki insanın içi gidio. bugün öğrenirsek cinsiyeti inşallah bi kaç parça almak istiorum en azından.yoksa büyük alışverişi 30.haftaya saklıcam bende..
hapşuruk hepsi çok güzel güle güle sağlıcakla giysin yawrun. ben en çok beşiğe bayıldım. allahım o ne tatlı bişeydi öle. tam minik prenseslere layık..

tabi teyzesi ne zannettin nasıl kokoş olucak benim zilli. inşallah saülıklı olsun da
bi de saçlarını uzatıkmı zaten Rüzgar bey peşimizden hiç ayrılamaz.
ama benim kız naparrrrrrr o sıkıştırırsa ısırıveriri kolundan.
al sana Yağmurdan ona güzel bi saatkaydirigubbakcemile3

denizim ayyy hepsi çok şirinnn. hele kot jile çok tatlı yawww. allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsn inşallah...

denizim harika bunLar yaaa nasıL ısırasım geLdi anLatamammm ya bebişiniii

denizim çok harika şeyler almışsın yaa bayıldım bayıldımm çilekli limonlu badiler çok şirin iyi günlerde giydirirsin inş..

kzlar hepinize çok teşekkür ederiz minik kızımla.
inşallah Allah sağlıklı günlerde giydirmeyi nasip eder.
daha güzelleri sizlerin olsun inşalh.
aslında ben pek bişi almayı düşünmüyodum.
ama beni de baştn çıkaran o kot jile oldu önce.
sonra mothercaredan indirimi yakalayım dedim.
bi de fuara gidince bazı şyler çok uygun geldi öle aldım.
yoksa alacapımız bazı şeyelri sona saklıyoruz.

canım cinsiyeti tam öğren alırsın bikaç parça zaeten dayanamıyosun
hepsi beni al diyo, daha neelr vardı da ben zor engelledim kendimi.
bana da doktor dedi ya daha bu ay kimseye söelem diye.
bid eğişirse yanarım.değişmesin artık ya

bunlarda benim oğluşumun cicileri

teyzoşunun hediyesi

battaniyemiz ve minik çoraplarımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…