Benim bebeğimin daha hiçbişeyi yokmafoldumben Eşim aldırmıyor, insana bi heves yaşatmıyor bu adam yaaamafoldumben
hayatım senle ne kadar ortak noktamız var.. yanlış hatırlamıosam yeğenin gelirken bi çift çorap getirmişti sana bebişinin sahip olduğu tek şey onlar sanırım. benim bebişiminde sadece 3çift çorabı var. eşim bekleyelim biraz daha dio. çarşamba cinsiyetini öğrenebilirsek bişeler alalım diorum ne acelemiz var bekleyelim biraz daha. kimden duyduysa almayın erken nazar olur demişler bu da inanmış offf... :sinifsinif:
Sahiden çok benziyorlar, evet bir çift çoraptan başka bişeyi yok. Hiç heveslenmiyorlarda canım yaa.
aldıkalrımı ekliyim dedim. dayanamayıp aldığım en sevdiğim cici
denizim16 süper çok şekerler yaaa çok güzeller bende aldıklarımı çekip koyucam dün en sonunda mothercareden alışveriş yaptım bol bol aldım hemde kaydirigubbakcemile2
ersasu aynur53 bence cinsiyetini öğrenin sonra aırsınız daha güzel oluyo öyle birazcık bekleyin sizde bol bol alırsınız
Ayy bunlar çok şirinler.Deli kız seni nasıl kokoş yapıcak kızı bak.Oyy nasıl tatlu bişi olucak o yaa.Şirine mi desem cimcimemi.Gelselerde şöyle mıncıklaya mıncıklaya bi sevsek dim.iRüzgarda tenhalarda kıstırır valla benim oğlumsa affetmez söliyim:))).
denizim ayyy hepsi çok şirinnn. hele kot jile çok tatlı yawww. allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsn inşallah...
denizim16 süper çok şekerler yaaa çok güzeller bende aldıklarımı çekip koyucam dün en sonunda mothercareden alışveriş yaptım bol bol aldım hemde kaydirigubbakcemile2
ersasu aynur53 bence cinsiyetini öğrenin sonra aırsınız daha güzel oluyo öyle birazcık bekleyin sizde bol bol alırsınız
denizim harika bunLar yaaa nasıL ısırasım geLdi anLatamammm ya bebişiniii
denizim çok harika şeyler almışsın yaa bayıldım bayıldımm çilekli limonlu badiler çok şirin iyi günlerde giydirirsin inş..
yaa bende o yüzden sabrediorum zaten ama zor engel oluorum kendime yani. o kadar güzel şeler var ki insanın içi gidio. bugün öğrenirsek cinsiyeti inşallah bi kaç parça almak istiorum en azından.yoksa büyük alışverişi 30.haftaya saklıcam bende..
hapşuruk hepsi çok güzel güle güle sağlıcakla giysin yawrun. ben en çok beşiğe bayıldım. allahım o ne tatlı bişeydi öle. tam minik prenseslere layık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?