2010 Aralık Anneleri Bebişlerine Neler Aldı?

denizim,names süperler hepsi..
güle güle giydirmak nasip olsun..
bizim alisveris bitti sayilir,en kisa zamanda cekip eklerim resimleri

çok teşekkürler kızlar ... Allah hepimize sağlıklı - hayırlı evlatlar nasip etsin ...

names çok şekerler canım.
bebişin sağlıklı günlerde kullansın cicilerini.
bitanesi hastane çıkışı galiba dimi idil baby mi
çok güzel onun ürünleri ya

kızlar resimelri koyarken biraz boyutunu büyük koyun.
Hızlıresim sitesinde boyutunu 340 x640 mesaj panoları için olan fotrmatını koyun
ben pek anlamıyorum küçük resimlerden.
Yaşlandım galiba.

denizim,names süperler hepsi..
güle güle giydirmak nasip olsun..
bizim alisveris bitti sayilir,en kisa zamanda cekip eklerim resimleri

teşekkür ederiz kuzucum.
gördünmü sen bizim önceden eklediklerimizi.
bizde senikileri merakla bekliyoruz.

hepsi gule gule giysin insallah,
bu ciciler boyleyken super bebisler icindeyken ne olur acaba..
bugun bende biseyler aldim bi ara eklerim ama aralarinda bitanesi varki goreni gulduruo, bebegime mayo aldim tam 8-9aylikken giyebilecek, eee yaz tatilimize simdiden hazirlaniyoruz, babamiz goruncede manyaksin sen dedizemuszemus

slm iste yeni cicilerimiz

[/URL][/IMG] ordugum minicik sueter

[/URL][/IMG] tulumlarimiz

[/URL][/IMG] zibinlarimiz (daha cook alincak bunlardan)

[/URL][/IMG] yine tulumlarimiz

[/URL][/IMG]3-6ay arasi giyebilecegimiz gomleklerimiz

[/URL][/IMG] bunlarda turkiyede giyecegimiz yazliklarimiz

[/URL][/IMG] yine yazliklarimiz

[/URL][/IMG] uyku tulumumuz

[/URL][/IMG] gezi tulumumuz, istersek sadece ustunu giyebiliriz yada altinida ekleyebiliriz

[/URL][/IMG]coraplarimiz ve bide ev ayakkabimiz

[/URL][/IMG] buda mayomuz, plajda giyip kizlara hava atacagiz )

belki cok aldigimi dusunebilirsiniz ama 6sene boyunca ozenerek uzaktan baktim ben hep bebek reyonlarina simdiyse o senelerin acisini cikariyorum

Son düzenleme:
ya ben daha sadece biberon ve bez aldım eşim hiç birşey aldırmıyo son ay alırız diyor bende tabi hevesleniyorum:sinifsinif: ama ben çok yakın bir arkadaşımla aynı hafta hamile kalmıştım o bebeğini kaybetti eşimde son aya kadar alma diyor onun için adamda nasıl bir psikoloji oluştuysa artık :sinifsinif:

ayyy mayosuna kadar almissin dilem yaakaydirigubbakcemile3
supersin!!
allah saglikla kullanmayi nasip etsin canim

gorunce dayanamadim bi gun oncede esimle yaz tatili icin simdiden planlar yapiyoduk, yani tam denk dustu
esim goruncede artik hic suphem yok sen gercekten delisin dedisempatiksalakcinni

canim hep almicem diyorum ama dayanamiyorum yakinda esim carsi pazari yasaklar bana :kedi:
uzun zamandir bekliyodum bu ani bu yuzden tadini cikariyorum

canim hep almicem diyorum ama dayanamiyorum yakinda esim carsi pazari yasaklar bana :kedi:
uzun zamandir bekliyodum bu ani bu yuzden tadini cikariyorum

canımcım senin kendini iyi hissetmen önemli zaten bunlar alınacak ihtiyaçlar bende tedaviyle sahip oldum bebeğime ama tedirginliğim geçmiyor bir türlü hele bi 7 ay olsunda diyorum tutuyorum kendimi ...

canımcım senin kendini iyi hissetmen önemli zaten bunlar alınacak ihtiyaçlar bende tedaviyle sahip oldum bebeğime ama tedirginliğim geçmiyor bir türlü hele bi 7 ay olsunda diyorum tutuyorum kendimi ...

benim dogal yoldan olud ama 6senedir bekliyoruz, bu 6sene icinde tedaviler, asilamalar, tup bebekler herseyi denedik..
sanki bana yasakmis gibi hep uzaktan goz ucuyla baktim bebek kiyafetlerine simdi tadini cikariyorum
bende ayni diyorum ya bi 30 haftalik olalim dahada rahat olacam, insallah hepimiz saglikla kucaklariz yavrularimizi ve guzel gunlerde giydirirz cicilerini

inşallah canım, bizim ilk denemede yüzümüz güldü çok şükür ama tüp bebek ve diğer tedaviler yıpratıcı tabi bende aynı senin gibi bebek mağazalarının önünden hızlı adımlarla geçerdim hep ..

Selam kızlar gurbet gelini (yengem)in bebişine bi kaç bişeyler aldık anneannesi ve teyzesiyle beraber.. salı günü paketleyip yolluyacağız hollandaya.. yengooşş şimdilik bunlarla idare ediver :)

Anneannesinden bunlar
Doğumdan sonra ilk giyeceği takımı nazarlığımızla beraberopuyorumnanaktan

geceliği opuyorumnanaktan

3 takım atlet kilot

battaniyeleri

ördükleri

düğmelerini annesi kendisi dikecek boshayallersmile

şimdilik anneanesinden bu kadar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…