2010 Aralık Anneleri Bebişlerine Neler Aldı?

hayır cnm popymam die yaz orda espirili bebek kıyafetlerinden bulabilirsin çok fazla çeşit var kesinlikle bak bence. bende burdan bi kaç şey alıcam ama henüz erken gibi geliyo bana

bizim babamız da bjk li diye bi zıbın almış kenarları siyah kendisi beyaz üzerinde de topçu bebek. ananemiz de harıl harıl yelek ve patik örüyo oda yeşilli bi tulum almış bizimkinin cinsiyeti daha kesin belli değil diye bişey almaya başlamadık tam doktor cumartesi günki kontrolde kız büyük ihtimal dedi ama kesin demedi 5.aydan sonra başlarız artık alış verişlere

bizim de cinsiyet belli olmadığı için bişe almıoruz. bbelli olsun sora alalım dioruz ama böle bebek kıyafetlrni gördükçe de içim gidio zor tutuom kendimi walla. dün dayanamadk artık ilk çoraplarını aldık kuzumun :asigim:

hayırlı olsun ii günlerde giysin minik kuzu benim de oğluşumun bi kaç kıyafeti oldu. ama tam anlamıyla bi alışveriş yapmadm aile boyu cimbomlu olduğmuz için bizde ilk olarak gs story den yavru aslan çorapları aldık

walla kız anneleri şanslı en güzel kıyafetler onlara benim iyiki kızım olmuyo çünkü kız kıyafetlerine bayılıyorum. ben kesin ne görsem alırdım. kaydirigubbakcemile3 erkek bebekler için daha seçici oluyo insan çok nadir beğendiğim şeyler oluyo

Evet cnm insanın ne görse alası geliyor :))

Kızlar bende nacizane biraz araştırma yaptım..
henüz birşey almış değilim.. bu listeye sadık kalmayı düşünüyorum..
az ve öz şeyler var.. fazla eşyayı pek sevmiyorum..
umarım yardımı dokunur..

Temizliği ve bakımı için gerekenler;

•Islak mendil ve temizleme havluları
•Şampuan, sabun, bebek losyonu, pişik kremi, pamuk
•Bebek termometresi
•Alt değiştirme örtüsü
•Bebeklere özel tırnak makası

Beslenmesi ve uykusu için gerekenler;

•Farklı çeşitlerde biberon ve biberon emziği
•Bir kaç farklı emzik çeşidi
•Biberon ve emzik hijyeni için sterilizatör
•Biberon ısıtıcısı ve biberon taşıyıcısı
•Diş kaşıyıcı
•Emzirme minderi

Banyosu için gerekenler;

•Bebek küveti ve filesi
•Banyo süngeri
•Duş termometresi
•Başlıklı bebek bornozu
Giyisileri için gerekenler;

•Yeni doğanlar için bebek bezi
•Hastane çıkış seti
•Body, atlet, tulum, pijama, önlük
•Patik ve çorap
•Eldiven
•Mendil
•Penye şapka
•Yelek ve hırka
•Mont, atkı, eldiven gibi aksesuvarlar

Odası için gerekenler;

•Bebek karyolası
•Bebefon
•Yorgan, çarşaf, nevresim takımı
•Battaniye ve pike
•Cibinlik
•Minder
•Gardırop
•Şifonyer

Yolculuk için gerekenler;

•Bebek malzeme çantası
•Bebek arabası
•Araba koltuğu
•Kanguru

Kızlar bunlar da kendi ördüklerim pek güzel olmadı ama olsun kendi elimden bişeler giydirebileceğim en azından :))
Annelerin ördükleri daha hoş oldu tabiki onları da alınca ekleyeceğimm..

ayşecim çok güzeller
kendien haksızlık etme bence
onu beceremyenelr d var benim gibi
bend e yazın denicem bol bol
bakalım yapabilecekmiyim

Bunları da kaç denemede kaç söküp örmede yaptım bi bilsen :))
Elimden gelen bu anneler azimle çalışıyor zaten :)

ayşecim ne kadar tatlı şeler bunlar. hepsi de birbirinden güzel. bayıldım. buarada sen bu hızla kızın çeyizinide düzücen galiba şimdiden. pek bi eksiğin kalmadı heralde. benim cinsiyeti henüz belli olmayan yawrumun 3küçük çoraptan başka hiçbişeyi yok dha:) cinsiyetimiz bi belli olsun sora alim diorum.bi de açıkçası allah göstermesn kötü bişe olmasından hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum..

Çeyiz mi kaydirigubbakcemile3 teşekkür ederim tatlım
Bu size gösterdiklerimden başka hiç bişe almadım amaa :kedi:

Çeyiz mi kaydirigubbakcemile3 teşekkür ederim tatlım
Bu size gösterdiklerimden başka hiç bişe almadım amaa :kedi:

canım sağlıkla kullanırsın inşallah. örmeye devam et beceriklisin maşallah :hulya: buarada dün yoktun hiç. gözüm aradı walla seni. nerelerdeydin?

canım sağlıkla kullanırsın inşallah. örmeye devam et beceriklisin maşallah :hulya: buarada dün yoktun hiç. gözüm aradı walla seni. nerelerdeydin?

Canımm opuyorumnanaktan gözün mü aradı gerçekten çokk teşekkürler..
Gündüz evde temizlik fln yaptım cnm akşama da annemler kayınvalidemler geldiler
Ondan giremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…