kızlar bende ekleyeyeim aldıklarımı sonunda
41 kere maşallah canım hepsi çok guzel hiç bişey kalammış bence .guzel sağlıklı gunlerde kullansın tosbağan.ayrıca hastane cıkısı bende seninkinin aynısını alıyordum.sonradan başka bir takım aldım...bide hediye gelecekler var sen nereye koycan bu kadar seyi...
denizim hepsi harika cnm ve o kadar çooookkkkkkkkkkkkkkkkkk ki 5 tane büyütür bu kıyafetler maşallah.. allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin inşallah....
denizim herşey harika görünüyor sağlıkla giysin bebeğin inş hepsini
maşaALLAH denizim hepsi bir birinden şık ve güzel pıtırcık kızın güzel günlerde giysin inşaALLAH. RABBİM kucağına almayı nasip etsin canım.
krdln54 dediği gibi 5 tane çocuk büyür bu kıyaferlerle :) :)
Maşallah Denizim, Allah sağlık sıhhatle giydirmek nasip etsin:Saruboceq: Bebek çeyizi derken şaka yapıyorsun sanmıştım ama sahiden çeyiz gibi alkisalkisalkis Hepsi çok güzel, sabah sabah yüzüm güldü minicik tatlı şeyleri görünceopuyorumnanaktan
kızlar öncelikle cicilerimiz için iyi dilekte bulunan bütün arkadaşlarıma teşekküre deriz... olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
denizim hepsi çok güzel maşallah ben ne çok şey almışım derken sen napmışsın ayyy delirdim. alışverişe çıkmam lazım olumunekankayizsmile süper hayatım sağlıkla kullanın hepsini... opuyorumnanaktan
denizim hepsi müthiş şeyler sana artık kızarım valla bi kumaş parçası dahi almıcaksın doğunca bişeye gerek duyarsanız alırsınız canım ve hiçte öle çok erkeksi bişey yok her renk var,çok güzel hepsi canım.buarada demedi deme bunların bi kısmı kullanamadan bebeişin büyümüş olucak :))) allah inşallah hepimize güzel günlerde kullanmayı nasip eder güle güle kullansın prenses,çöp bile almıyosun artık bitmiştirrrklava: kaydirigubbakcemile3
denizim Allahım sağlıkla sıhhatle kullandırıp eskitmeyi nasip etsin inşallah.ne kadar çok şey bu böyle ben de sinem gibi düşünüyorum artık bi iğne bile alma lütfen.ayrıca herşeyini yıkama bence belki kullanmazsın hediye götürürsün .hepsi birbirinden güzeller güle güle kullansın bebişin.
denizimmmm maşallah yavrunun cicilerine
kendi de böyle kısmetli olsun inşallah..güle güle giysin iyi günlerde canım benim hepsi harika çook güzel
Denizim çok güzel hepsi.Sağlıklı güzel günlerde kullansın bebişin annesi.
Denizim maşallah cidden artık birşey alma doğunca ihtiyaç olunca alırsınız.
Cidden kızın çeyiziyle geliyor Allah sağlıkla giymesini, kullanmasını nasip etsin.:)
Ezo'cum sizin cicilerde pek şirin bebişin sağlıklı günlerde kullansın inşallah :)
denizcim maşallh küçük bi bebek dükkanı gibi ,iyi günlerde kullan;
ezocum güle güle kullan hepsi çok şekerler bizde küveti beyaz aldık,herşey pembe olunca
Denizim bunlar ne yahu akannehirBenimkiler bunların yanında hiç kaldı valla sempatiksalakcinni maşallah
Güle güle kullan herşeyini...
Ezom sende bak bir kerede ne kadar çok şey almışsın...
Çokta cici şeyler var güle güle kullan...
Denizim maşallah cidden artık birşey alma doğunca ihtiyaç olunca alırsınız.
Cidden kızın çeyiziyle geliyor Allah sağlıkla giymesini, kullanmasını nasip etsin.:)
Ezo'cum sizin cicilerde pek şirin bebişin sağlıklı günlerde kullansın inşallah :)
denizcim maşallh küçük bi bebek dükkanı gibi ,iyi günlerde kullan;
ezocum güle güle kullan hepsi çok şekerler bizde küveti beyaz aldık,herşey pembe olunca
Denizim bunlar ne yahu akannehirBenimkiler bunların yanında hiç kaldı valla sempatiksalakcinni maşallah
Güle güle kullan herşeyini...
Ezom sende bak bir kerede ne kadar çok şey almışsın...
Çokta cici şeyler var güle güle kullan...
EZOCUM güle güle kullanınmaşallah cicilere ne şirinler ya herşeyimn miniği daha bi hoş...
canım benim allahım analı büyütsün yesin teyzeleri cicilerini onun allahım bende heveslendim nasıl koycaz kızlar buraya ressim evime gidince bende çekim ressimelrini ezouygun canım özelden atarmısın bana nasıl ekledğini ressimlerini bilmıorumda
Ezoooo, bak bir aldın pir aldın maşallah. Güle güle kullansın yavru kuşun, hepsi çok güzel:))
ezocum gerçekten sende bir günlük alışverişe göre baya şey almışsın.
bebebğin hayırlısıyla sağlıklı günlerde kullansın yavyummmm
hepside çok cici.
gzüel olmayan bebiş cicisi mi var zaten dimi.
Ohh çok şekerlerBunlar da bizden.. yaza giyebileceğimiz şeyler.. :)
Canım sabahlik polar iç gecelik ve pijama takımı penye ama çok ince değil ben zaten sıcağa gelemem o nedenle orta kalınlıkta seçtim. diğer gri mavi takım ince amapolar olduğunu farketmemişim,çok iyi yapmışsın.Allah sağlıkla kullanmanı nasip etsin canım. Bişe daha sorayım,sadece sabahlık mı polar değilse tam olarak hangileri polar.?
Geçen çarşıda dolaştım biraz baktım takımlara hep ince ince,bazılarının sabahlıkları biraz kalın oda bana yetmez yani.Çok üşürüm ben,polar kumaş alıp kendim mi diksem diyede düşündüm yani.İstanbul'a gidersek ordan bakarım artık..
Saol fıstıkaysun.burxkan,ayşe canlarım hepiniz guzel sağlıklı gunlerde kullanın inş....
Amin cnmburxkan ve Ayşe
Ayşe, kırmızı ayakkabılara bayıldım, elbiseler de çok hoşşş.Tatlı kızın iyi günlerde giysin
Burxkan, oğluşunun cicileri pek güzel.Sen de benim gibi her şeyi mavi almışsın sositososito
Ama ne yapalım çok güzeller a.s.
Oğluşun iyi günlerde giysinnn
sporstar
Aysun
Ayse Duru
burxkan
kızlar bebişlerin cicileri çok güzel. güzel günlerde sağlıcakla giysin, kullansın inşlaah minişler
burxkan cıım bizim oğlanların bir ortak noktası daha çıktı :
uğur böcekli takımları aynı :1hug:
sizinki ki sarı uğur böceği bizimki mavi
ev bulup yerleşince bende fotoları koyarım inşallah boshayallersmile
Evet cnm ya hakkaten hafiflediksen herşeyi almışsın baya hafiflemişsindir :) güle güle kullan çok güzeler
Canım herşeyi çok güzel güle güle giysin büyüsün inşallahmontlarımız
kızlar bende ekleyeyeim aldıklarımı sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?