2010 Aralık Anneleri Bebişlerine Neler Aldı?

nezaketcim valla bizim aylardır yapamadığımızı sen 1 günde yaptın maşallah sana herşeyi tamamlamışsın nerdeyse hepside birbirinden güzel valla benim hastane çıkışımda aynısının lila ve grilisi,kadife battaniyemizde aynısnın kedilisi ) çok bayıldım hepsine inşallah sağlıklı güzel günlerde giymek nasip olur cnm güle güle kullanın

ezo valla sende durdun durdun ama alışverişi bitirdin nerdeyse.güle güle kullansın kızçen.sağlıkla inşallah.
canım patlama yasadım ben dahada alıcakdım da kayınvalimdem durdurdu.şimid bile iş çıkışı gidip ne alsam acaba diye dusunuyourm... çok sağol tatlım

Denizim16,ezouygun,nerdil bebişlerinizin eşyaları çok güzel bayıldım güle güle giysinler...duramıycam valla bende alışverişe gidiyorum torunuma bir şeyler alayım
sağolun kolay gelsin sizede
EZOCUM
çok güzeller canım
sağlıkla giysin yavrun
amin canım hepimize nasip olur inş giydirmek..

canım ya gercekdenmi bana fazla değilmiş gibi geliyor..ama hemen buyyucek diyede cok abartmak istemiyourm.ele avuca gelince soyle elbiseler giydirmek istiyorum onlarında alınmasını erken buluyourm.malum mevsim değişikliği boy kilo falan...bizim kızlar ikiz gibi giyincek demek.zevklerimizde aynı yani.hepimiz guzel gunlerde giydiririz inş..bu aralarda surekli o aklımda yaa ...ya doğduğunu goremessem falan diyeAy Allahım korusun bebişlerimizide bizide.

yok cnm valla ne gerekiyosa doğduktan sonrada alırsın bende doldurdum valla,hep arkadaşlarım kızdılar haklı olarak,ben kimini çok beğendiğimden aldım kiminide gerek olur diye aldım aslında abartmayabilirmişiz,doğuncada alınır yani ne gerekliyse bence çok gerek bile kalmıcak,bizim kızlar takım olcak valla :)) giydirip resimlerini çeker koyarız yan yana :))

Denizim... o ne öyle ya:) maaşallah valla hepsi çok güzel hayırlısıyla giydirmeyi nasib etsin Allah...
ezo cum güle güle giydiropuyorumnanaktan

acemılık kusura bakmayın:ecrin_bebek:

:)) Güzelmiş canım güle güle kullansın bebişin.Acemelik olur hepimizde oldu olsun :))

Ezocum Maşallah bişey kalmamış.Hepsi çok güzel güle güle kullansın bebişin.

DENİZİM
hepsi biribirinden güzel canım
rabbim bebişini sağlıkla kucağına alıp giyirmeyi nasib etsin:Saruboceq:

Denizim... o ne öyle ya:) maaşallah valla hepsi çok güzel hayırlısıyla giydirmeyi nasib etsin Allah...
ezo cum güle güle giydiropuyorumnanaktan

sağolun kızlar.
aam napalım bu iki bebeğin alışverişei sayılır.

Denizim güle güle giysin kızın inşallah...Abiside mutlu olur..İyi öyle atmak gibi bi israfa girişmemişsin Allah razı olsun bazıları yapıyor öyle giydiremem diyor..Bilmem gerçi çok zor bi durum insan psikolojisi herşeyi de yaptırabilir..
Bende senin gibiyim aslında oğlum var daha minicik,Herşeyi duruyor yepyeni..Daha kaldırmamıştım bile küçülenlerinikaydirigubbakcemile3
Ama şimdi kız olucak illa ki pembe pembe bişiyleri olsun istiyorum,erkekte her renk iyi oluyoda kıza pembe şahane oluyor..
Tekrar güzel günlerde giymenizi dilerim.Allah kavuştursun

sağol canım evet haklısın oğluma nasip olmadı
biraz eklemeler yaptık inşallah kızım giyecek.
Allahım ona sağlık versin inşallah
kavuşmak nasip olsun.

denizim , ezocuğum kıyafetleriniz çok çok tatlı.allah bebişlerinize sağlıkla sıhatle giymeyi nasip etsin.

Denizimmm
Başım döndü kız sempatiksalakcinni bebişin cicilerine bakarken
Maşallah iyi günlerde kullansın kuzucuğunnn
Dükkan açacak kadar cicisi olmuşşş opuyorumnanaktan
Güle güle giysin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…