canım patlama yasadım ben dahada alıcakdım da kayınvalimdem durdurdu.şimid bile iş çıkışı gidip ne alsam acaba diye dusunuyourm...ezo valla sende durdun durdun ama alışverişi bitirdin nerdeyse.güle güle kullansın kızçen.sağlıkla inşallah.
çok sağol tatlımDENIZIM massallah kirkbin keree
hepsi birbirinden güzel,sansida bahtida acik olsun minik meleginin,güzel günlerde giysin hepsini..
ben cok aldim derken sen beni coktan sollamissin,süpersin fistigimmm :lepi:
EZOCUM baslamissin alisverise,cokta güzel ciciler almissinn
güle güle giysin minik kuzucunnnn
ooo daha devami gelir :lepi:
sağolun kolay gelsin sizedeDenizim16,ezouygun,nerdil bebişlerinizin eşyaları çok güzel bayıldım güle güle giysinler...duramıycam valla bende alışverişe gidiyorum torunuma bir şeyler alayım
amin canım hepimize nasip olur inş giydirmek..EZOCUM
çok güzeller canım
sağlıkla giysin yavrun
nezaketcim valla bizim aylardır yapamadığımızı sen 1 günde yaptın maşallah sana herşeyi tamamlamışsın nerdeyse hepside birbirinden güzel vallabenim hastane çıkışımda aynısının lila ve grilisi,kadife battaniyemizde aynısnın kedilisi ) çok bayıldım hepsine inşallah sağlıklı güzel günlerde giymek nasip olur cnm güle güle kullanın
canım ya gercekdenmi bana fazla değilmiş gibi geliyor..ama hemen buyyucek diyede cok abartmak istemiyourm.ele avuca gelince soyle elbiseler giydirmek istiyorum onlarında alınmasını erken buluyourm.malum mevsim değişikliği boy kilo falan...bizim kızlar ikiz gibi giyincek demek.zevklerimizde aynı yani.hepimiz guzel gunlerde giydiririz inş..bu aralarda surekli o aklımda yaa ...ya doğduğunu goremessem falan diyeAy Allahım korusun bebişlerimizide bizide.
acemılık kusura bakmayın:ecrin_bebek:
DENIZIM massallah kirkbin keree
hepsi birbirinden güzel,sansida bahtida acik olsun minik meleginin,güzel günlerde giysin hepsini..
ben cok aldim derken sen beni coktan sollamissin,süpersin fistigimmm :lepi:
EZOCUM baslamissin alisverise,cokta güzel ciciler almissinn
güle güle giysin minik kuzucunnnn
ooo daha devami gelir :lepi:
DENİZİM
hepsi biribirinden güzel canım
rabbim bebişini sağlıkla kucağına alıp giyirmeyi nasib etsin:Saruboceq:
Denizim... o ne öyle ya:) maaşallah valla hepsi çok güzel hayırlısıyla giydirmeyi nasib etsin Allah...
ezo cum güle güle giydiropuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?