cok sağolun kızlar en guzelleri sizlerin olsun..
aysun,still tea'yı ve 1 uni baby ıslak mendili hastane veriyor diye hatırlıyorum
cok sağolun kızlar en guzelleri sizlerin olsun..
aysun,still tea'yı ve 1 uni baby ıslak mendili hastane veriyor diye hatırlıyorum
Canım benim saolasın hepsini havuzluhandaki Elif bebeden aldım.burxkan hepsi çok güzel şeyler ist. olanlar çok şanslı ben battaniyeyi çok beğendim markası ne canım bebeğinle güzel günlerde kullanın inşallah
harika şeyler almışsın, çok güzeller.sizin resimlere bakınca gaza geliyorum, alışveriş aşkım depreşiyor.
bende ilk havuzluhana gidip beğenmeyenlerdendim, ama piyasayı gezince gerçekten de mantıklı geliyor şimdi, keşke daha önce gittiğimde her şeyi alsaymışım, bi daha gitmeyi düşünüyorum.
Saol şeker senin kinede lazım yavru kartal cicileriBurxkan cım, hepsi çook güzell, yavru kartal cicileri daha da bil güzel:lepi:
burcucum bebişin ve sen hepsini güzel günlerde
kullanın çookk beğendim opuyorumnanaktan
Kesinlikle şekerim valla istediğin birşey olursa özelden yaz cnm gönderirim.hepsi cok guzel gule gule saglikla kullanin, bende eminonu hastasiyim, her turkiyeye gelisimizde mutlaka ugrarim, bence eminonu istanbulda bi nimet olumunekankayizsmile
burxkancım sen bitirmişsin artık. gzüel sağlıklı günelrde kullansın tosunun.
yalnız aşkım şu fotoları büyük koyun birazda ayrıntıalrı da görelimmm.
hepside çok gzüelelr.
mavi ağırlıklı bir bebiş çeyizi.
Saol cnm benimAysun burxhan AyşeDuru çok güzel ciciler almışsınız Allah hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin hepinize
Saol cnm benim.Kızlar hepinizin aldıkları çok güzel,bebekleriniz sağlıkla giysin inşallah.
burxkan nasipse bizimde İstanbula'a gitme durumumuz var. Ayıp olmazsa kendin için aldıklarını kaça aldığını sorayım.Ona göre bende belki oralardan bakarım..
Saol bebek :)burxkan,aysun,ayşecim hepsine bayıldım kızlarr her biri birbirinden güzel ya,inşallah güzel sağlıklı günlerde kullanmak nasip olur hepimize
sporstar
hapsuruk
cucu
aysun5538
burxkan
AyseDuru
KızLar hepinizinde ciciLeri harika.BebişLer güLe güLe
kuLLansınLar inş.
Saolasın balım.Kızlar hepimizin ekledikleri şahane resimlere bakmaktan isimleri unuttum kusura bakmayın.kaydirigubbakcemile3
Allah bebişlerinizin cicilerini sağlıkla kullanmalarını nasip etsin.:)
Ayşe'cim kırmızı ayakkabılara ve elbiselere bayıldım kızların cicileride ayrı bir güzel oluyor yisinler.bayanssulusmile
Bunlar da bizden.. yaza giyebileceğimiz şeyler.. :)
teşekkür ederim canım,daha battaniye hırka falanda örceklermiş annemde örgü bilmez benim ördürcektik bizde ama komşularımız sağ olsun hepsi bişeyler yapıyolarmış :))
sen izmirde olsaydın ben senin miniğin komşu teyzesi olurdum,şöle bulamadım şu topikte izmirli görüşelim diye,olanlarda çalışıyo bi denk gelemedik :))
kızlar buda benim bebiş çantam,ilk hamile kaldığım zamanlarda kuaförümden bonacure almıştım 2ürüne hediyeydi :))) ama baya para ödemiştim,açıkcası çantası içinde 2ürüne tamamlamıştım,şuan için çokta kullanışlı gözüküyor bakalım
bebek alisverisimizin bir kac parcasini ekliym sekerler
kizlar bebek arabamiz..ama bizimki tamamen siyah olani..
maxi cosiyi ekstradan aldik..3 ayri sekilde kullaniliyor yani..
kolisini acmadik suan,evim zaten kücük,garajda duruyor...acincada eklerim komple
battaniyemiz
önlükler
biberonlarımız
bebek malzeme çantamız bunu çok beğenerek aldım markası avvio
tulumlarımız
badiler
Fıstıklar dün eminönüne Havuzlu hana gittim hRİKA şeyler aldım. Bazılarını ekliyorum.
açıkcacı marka takıntısı kıyafette yapmam. Kaliteli ve bütceme uygun gelen zevkimize uygun olan şeyleri aldım. Ben gidilmesini tavsiye edenlerdenim.
Bunlar da bizden.. yaza giyebileceğimiz şeyler.. :)
ay keşke bir izmir aşığı olarak keşke oralarda yaşasam...
bende aynı şampuanı kullanıyorum olumunekankayizsmile ama hiç o öanta denk gelmemiş bana tüühhh güzelmiş canım güle güle kullan.... süper olmuş ...:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?