2010 Aralık Anneleri Bebişlerine Neler Aldı?

elfkrn
sporstar
seyra
dilem
dilsadddd
denizim16
küçükprens
tşk kızlar ,
denizim bitii sayılır aslında çoğunun resmini çekip koyamadım yerleştirdiğimiçin sadece göğüs temizleme mendili,tarak,tırnak makası,burun aspiratörü,emzik kutusu,humana stilll tea.unibaby ıslak mendil kaldıolumunekankayizsmile

cok sağolun kızlar en guzelleri sizlerin olsun..

aysun,still tea'yı ve 1 uni baby ıslak mendili hastane veriyor diye hatırlıyorum

Son düzenleme:
Ben ıslak mendil olarak pampers aldım.
Almanya'da tanıdığım birisinin tavsiyesiydi ayrıca geçen sene doğum yapmış bir arkadaşımda pampers önerdi özellikle yeni doğanlar için pampers sensitive çok iyi dedi.
İkili paket vardı carrefour'da aldım bakalım memnun kalacak mıyız:)

burxkan hepsi çok güzel şeyler ist. olanlar çok şanslı ben battaniyeyi çok beğendim markası ne canım bebeğinle güzel günlerde kullanın inşallah
Canım benim saolasın hepsini havuzluhandaki Elif bebeden aldım.
battaniyenin net sitesi var linkini paylaşayım.
Mink Tekstil

Canım kesinlikle havuzluhan Eminönü diyorum başka birşey demiyorum

Burxkan cım, hepsi çook güzell, yavru kartal cicileri daha da bil güzel:lepi:
Saol şeker senin kinede lazım yavru kartal cicileri

burcucum bebişin ve sen hepsini güzel günlerde
kullanın çookk beğendim opuyorumnanaktan

Saol bebek daha iyileri sizlerin olsun

hepsi cok guzel gule gule saglikla kullanin, bende eminonu hastasiyim, her turkiyeye gelisimizde mutlaka ugrarim, bence eminonu istanbulda bi nimet olumunekankayizsmile
Kesinlikle şekerim valla istediğin birşey olursa özelden yaz cnm gönderirim.
Birdaha gitcem Allah nasip ederse bebek şekerleri için valla alıp gönderirim.

Saol cnm benim
EEEe kızlara pembe erkeklere mavi kaydirigubbakcemile3

Aysun burxhan AyşeDuru çok güzel ciciler almışsınız Allah hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin hepinize
Saol cnm benim

Saol cnm benim.
Lohusa kıyaetleri havuzluhanın girişindeki ilk sağdaki dükkandan aldım.
Nakit kalın polar sabahlık+ gecelik + pijama takımı 110 TL
penye gecelik+ penye sabahlık 60 TL cnm o dükkanda kredi kartı geçmiyormuş bu arada
gidersen her ihtimale karşı hazırlıklı ol.

burxkan,aysun,ayşecim hepsine bayıldım kızlarr her biri birbirinden güzel ya,inşallah güzel sağlıklı günlerde kullanmak nasip olur hepimize
Saol bebek :)

sporstar
hapsuruk
cucu
aysun5538
burxkan
AyseDuru

KızLar hepinizinde ciciLeri harika.BebişLer güLe güLe
kuLLansınLar inş.

Amin cnm.

Saolasın balım.

polar olduğunu farketmemişim,çok iyi yapmışsın.Allah sağlıkla kullanmanı nasip etsin canım. Bişe daha sorayım,sadece sabahlık mı polar değilse tam olarak hangileri polar.?
Geçen çarşıda dolaştım biraz baktım takımlara hep ince ince,bazılarının sabahlıkları biraz kalın oda bana yetmez yani.Çok üşürüm ben,polar kumaş alıp kendim mi diksem diyede düşündüm yani.İstanbul'a gidersek ordan bakarım artık..

burxkan ve Ayşe
Ayşe, kırmızı ayakkabılara bayıldım, elbiseler de çok hoşşş.Tatlı kızın iyi günlerde giysin
Burxkan, oğluşunun cicileri pek güzel.Sen de benim gibi her şeyi mavi almışsın sositososito
Ama ne yapalım çok güzeller a.s.
Oğluşun iyi günlerde giysinnn

aysun, burxkan, cucu hayırlı olsın aldıklarınız..
hpşuruk bu çantalardan bende gördüm çok güzel ve kaliteli görünüyorlardı.. ama ben sadece kendim için bile koca çantayla dolaşırken benim miniğin gereçlerini ona sığdıramam gibi geldi.. ama sen daha pratikse mutlaka almalısın..

Bunlar da bizden.. yaza giyebileceğimiz şeyler.. :)

çok güzeller bunlar ayşe.. hele o kırmızı ayakkabı şahane opuyorumnanaktan ayakkabı delisi olaraktan aklımı aldı.. kendime olanını bulsam bile alırım kız.. nerden aldın onu?

sporstar canım kızının elbisesine bayıldıım güle güle kullansın
bebiş çantan da çok güzel zamanında bilmeden geleceğe yatırım yapmışsın bak ne güzel

cucu güzel günlerde kullanın canım arabanızı

Aysun
Ayse Duru
burxkan

kızlar bebişlerin cicileri çok güzel. güzel günlerde sağlıcakla giysin, kullansın inşlaah minişler

burxkan cıım bizim oğlanların bir ortak noktası daha çıktı :
uğur böcekli takımları aynı :1hug:
sizinki ki sarı uğur böceği bizimki mavi
ev bulup yerleşince bende fotoları koyarım inşallah boshayallersmile

ay keşke bir izmir aşığı olarak keşke oralarda yaşasam...

bende aynı şampuanı kullanıyorum olumunekankayizsmile ama hiç o öanta denk gelmemiş bana tüühhh güzelmiş canım güle güle kullan.... süper olmuş ...:lepi:

bebek alisverisimizin bir kac parcasini ekliym sekerler

canım süper güle güle kullanın.... hepsi ayrı güzel...

kizlar bebek arabamiz..ama bizimki tamamen siyah olani..
maxi cosiyi ekstradan aldik..3 ayri sekilde kullaniliyor yani..
kolisini acmadik suan,evim zaten kücük,garajda duruyor...acincada eklerim komple

güle güle sağlıklı günlerde kullanın.

battaniyemiz
önlükler
biberonlarımız
bebek malzeme çantamız bunu çok beğenerek aldım markası avvio
tulumlarımız
badiler

ne güzel ya güle güle kullanın canım...

sen herşeyi almışsın baya hafiflemişsindir :) güle güle kullan çok güzeler.

Bunlar da bizden.. yaza giyebileceğimiz şeyler.. :)

kız sen beni delirrtticen mi delikafadulden ne şirin şeyler bunlar bayıldım bittim bunlara hayır olmucak bide kız doğurtucan bana kısa zamanda.

ozaman izmire geldiğinde bizede bekliyorum mutlakaopuyorumnanaktan

ben bi kerede mini saç kurutmasını kazanmıştım cnm yine 2ürüne veriliyordu seyehat için çok tatlı bi kurutma makinesi,
bu çantayıda anında onarıcı serumlara vermişlerdi,şampuanda yoktu canım dönem dönem veriyorlar bişeyler,ya da kuaförüne sor bakalım benim arkadaşıma hediye ürünler veriyolarmış siz niye vermiyosunuz diye belki kendilerine kaldırıyorlardırkaydirigubbakcemile3

cicilerini eklemeni bekliyorum buarada :))

aysecimm bayildimmmmmmmm...
ay o ne harika elbiseler ve özellikle ayakkabisi harikaaa

aysunnn canimm o öpme beni yazan önlüklerden bana bir düzine lazim :))
cok cok cok cici esyalariniz,güle güle giysin minigin

kızlar çeyizimizi ekleyelim :)

0-3 ay ayaklı badilerimiz

0-3 ay ayaklı badilerimizin içine kolsuz badilerimiz

3-6 ay yarım kollu badilerimiz

9-12 ay arkadaşımın hediyesi yarım kollu badlerimiz

arabamız üzerindeki aynı zamanda oto koltuğu ana kucağı diğer büyük oturağını 4 yaşına kadar kullanacak olanı kaldırdım onu koymuyorum...

0-3 ay pijamalarımız

0-3 ay babaannemizin aldığı badi

0-3 ay eltimin aldığı badi

2,5kg-5kg için yenidoğan hastane çıkışımız

babaannemizin aldığı yenidoğan badi setleri

Nerdil'cim ben o kıyafetleri yirimmmopuyorumnanaktan
Rabbim bebişinin sağlıkla giymesini nasip etsin her bişeyciğini iyi günlerde kullanın.kaydirigubbakcemile3

Ayyyy kızlar herkes bitirmiş nerdeyse alışverişi yaaa. maşallah... hepsi çok güzel şeler. sağlıklı günlerde kullanın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…