2010 Aralık Anneleri Bebişlerine Neler Aldı?

kizlar aldiklariniz, hazirladiklariniz, cok harika seyler, hepsi gule gule giysin insallah

((((((((((((((((((((((((((((

Eklentiler

• $PICT2013.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 43
  • $PICT2015.webp
    53,5 KB · Görüntüleme: 41
yasmin aldıkların çok hoş güle güle kullanın
krdln54 seninde emeğine sağlık sizde iyi günlerde kullanın

canım çok tatlı olmuş ellerine sağlık valla ben 1 aydır oğluma battaniye örmeye çalışıyrm bitti bitecek az kaldı...

krdln54 çok güzel olmuş ellerine sağlık. güzel günlerde giymek nasip olsun...

ben de izne ayrılınca kendimi örgüye vermeyi düşünüyorum. o kadar çok şey varki aklımda....

kızlarrrr cicileriniz çook süper yaa , inşallah sağlıkla kucağımıza alırızda bebişlerimizi güzel günlerde kullanırız bu güzel cicileri, çok çok beğendim güle güle kullanın, bunları görünce diyorum benim nekadar çook ekiğim var daha , nezaman tamamlıcaksam çok merak ediyorum, daha beşiğini bişe almadım, neyse Allah sağlık versinde alırız onlarıda........ opuyorumnanaktan

YASMİN hastane çkışına bayıldım çok
şekermiş hepsini sağlılklı günlerde giydir canım.. bende aziz bebeden aldım ama
senin aldığın model yoktu
ben de bu hafta mahmutpaşaya gidecektim eşimin işlerinden dolayı gidemdim
haftaya inş...aziz bebe havuzlu handamı canım

ewet canım havuzluhanda sanırım girdigimiz katın bi alt katındaydı aziz bebe bilmiyorumkismile

çok tatlı güle güle giydir canım....

yasmin canım çok güzeller iyi günlerde giysin minik kuzun...

yasmin aldıkların çok hoş güle güle kullanın
krdln54 seninde emeğine sağlık sizde iyi günlerde kullanın
tesejjurler kızlar opuyorumnanaktan

Kızlar hepsi çok güzel.. Melekleriniz güzel günlerde giysin inşallah..
Bebek bakım çantası almadıysanız henüz unnado avvıo bakım cantalarında %60 ındırım yapmıs.. 88 tl lık cantayı 34 tl ye sıparıs verdım.. Haberınız olsun..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…