2010 Aralık Anneleri Bebişlerine Neler Aldı?

yerim ben onun elbisesini annesi.
çok gzüelmişşşşşşşşşşş
mevlüdleridne giydirmek nasip olsun hepimzie.
ben krem rengi bi ayakkabı bulamadım altına ya
seninki takımdı sanırım.
benimkinde d epatik gibi bişi var
ama ben ayakkabı istemiştim.
yokkkk

takımdı teyzesi çok şekerler demiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ben bayıldım yaaa inşallah rabbim o günlerinide gösterir

fatoşum süper olmuşlar yaaa.. ne beceriklisin sen maşallah. güzel günlerde giysin paşa inşallah..

aysun çok güzel minik kumsalın elbisesi güle güle giysin inşallah , o battaniyenin aynısından bende aldım çok güzel ama yumuşacık zemuszemus

Hepinizin aldıklarına bayıldım arkadaşlar.Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin. Bende odasını hazırladıktan sonra bütün eşyalarının fotoğraflarını çekip eklerim.

Yine bi dolu ciciler eklenmiş hepsi birbirinden güzel bebişler sağlıkla kullansınlar inşallah :)

Aysun'cum mevlütlük takım pek güzelmiş ben mevlüt yapmayı düşünmediğim için böyle şeyler almadım güle güle kullanın.:)

yapamadım bi türlü ya oldumu acaba...

cnm maşaLLah yaaa hayranım böyLe senin gibi becerikLi hatunLara.Ellerine sağLık ok güzeL oLmuşLar

kumsalıma aldığım mevlüt takımı

çok datLu cnmmmmm..KumsaLın sağLıkLa,sıhhatLe güzeL günLerde giysin inş.

Yasminincim senn cicişLerde maşaLLah çok güzeL.Ben de hastane çıkışını çok beğendim tatLım

Aysunnn
Bu mevlüt takımı gördüğüm en güzel, en kokoş takım.
Ben parlak, pullu şeylere bayılırım.
Çok güzel bir seçim yapmışsın canım
Tatlı kızın gülü güle giysin inşallah a.s.

opuyorumnanaktan tşk canım

amin inşallah canumolumunekankayizsmile

bende bayılırım kokoşluk konusunda bana çekcek galiba kızım

Ayy mevlüt takımın cok guzelmis canım
Kumsal hanım icinde tam prenses olur artık..

kumsalıma aldığım mevlüt takımı

Uploaded with ImageShack.us
yakından elbisesi

battaniyesi

canım benim bayıldım ben mevlütlüğünüze, ben de tam oalrak böyle bişey arıyorum, nereden ve ne kadara aldığını söyleyebilirmisin canım, markasını filan. Sanki buna benzer bi takım görmüştüm internette ama şimdi bulamadım. Bi de bizim mevlüdümüz 30 günlükken filan olacak, büyüklüğü nasıl bunun, kızım içinde kaybolmaz dimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…