2010 Aralık Anneleri Bebişlerine Neler Aldı?

aysun geceliğin cok güzelmiş gülegüle kullan uzunmu onun boyu yani bileğe kadar mı acaba bende uzun bise arıyorumda nerden aldın bide ne kadara aldın acaba bende samsundayım
canım ben bafradayım giyince bileğe kadar gelmiyo diz altlarında biraz uzun oluyor.ben geceliği26 ya aldım

desire çok sevimli bi uyku seti.
çok beğendim.
mışıl mışıl uyusun bebişin içinde inşallah.

desire, ben de çok beğendim uyku setini.
İyi günlerde kullansın bebişin, mışıl mışıl uyusun da büyüsün

Son düzenleme:
desire çok sevimli bi uyku seti.
çok beğendim.
mışıl mışıl uyusun bebişin içinde inşallah.

desire, ben de çok beğendim uyku setini.
İyi günlerde kullansın bebişin, mışıl mışıl uyusun da büyüsün

desirecim çok hoş gerçekten de cıvıl cıvıl

teşekkür ederiz teyzoşlar daha güzelleri sizin bebişlerin olsun days in colors tan almıştık almak isteyen olursa

Bende elimdekini bitireyim o tulumdan örmeye çalışacağım, ama ilik gözünü nasıl açacağımı bilmiyorummmm, bana anlatırmısın?? Tabi o saç örgülerini da yapamam heralde, düz bişekilde örerim diyorum. Şöyle en kalın iptenkaydirigubbakcemile3

ayyyy becerikli hatun
bekliyoruz fotosunu
ben de istiodum ama gözüm yemedi
kocaamnnnn
beim yapıcakalrım hemen yapılıp bitmeli.
sabırsız hatunum ne yapayım

Ay sorma, hiç bilmem aslında bu işleri, bide yüncüye bebek battaniyesi deyince en ince ipten vermiş ör ör bitmedikafamçokkarıştı. Benimki burada kızların satın aldığı bi battaniyenin el örgüsü aslında. 20 ters 20 düz den ördüm, bembeyaz. yani pek bi özelliği yok ama inşallah bitince eklerim fotosunuyerimseniben

aysun mevlüt takımı çok şeker güle güle kullanın....

seda canım sağlıklı güzel günlerde kullanın....

desire canım nevresim halı çok şeker.... benimde ayılı bir halı almam gerekiyor... çok beğendim

Slm kızlar aldıklarınız çok güzeller allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah....
Ben evdeyken boş duramıyorum :hulya: oğluşuma bebek şekeri hazırladım elimde minik minik patikler ördüm , dünde küçük bi emzik ve tülleri aldım bebek şekeri haline getirdim , bebek görmeye gelirseniz hepinize veririm :)) kaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• $PICT2017.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 33
KRDLN canim massallah ne kadar hamaratsin sen öyle..ben cok begendim,el emegi sonucta..cok güzel olmuss
DESIRE canim bayildim haliniza ve uyku setinize..ayy pofidik pofidik yaticak icinde minigin insallah..

sac orgusunu anlatırım canım ama ilik konusunda yardımcı olamam cunku ben de ilik bilmediğim için ilik acmadım baktım ip kalın die orgunun ilmeklerinden dugme gecebilio bende ilik acıp mahfetceime hiç açmiim dedim kaydirigubbakcemile3

çok cici olmuş ellerine sağlık, güle güle dağıt canımcım

krdln sana söyleyecek söz bulamıyorum kıskandım valla süper olmuş bu...
Bende istiyorum bendeee

dün aldığımız uyku setimiz

bu da halımız annişler

İkiside çook güzeell, güle güle kullansın inşallah yavrukuuuşşşşopuyorumnanaktan

Maşallah canım, bu ne hamaratlık böyle, ellerin dert görmesin çok şirin olmuuuşşşvereliniortak

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 İnternetten aratayım bi bakalım, olmazsa ablama sorarım o çok bilir böyle şeyleriyerimseniben

Buldum internetten: http://www.uzmantv.com/sac-orgu-nasil-yapilir

Son düzenleme:
Çok eğlenceli yapmak tavsiye ederim kızlar.... Tülleri aldığım yerde böle ayrı ayrıda satıyolar istersen kendin yapıyosun istersen yapılmışı hepsi çok ciciydi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…