canım ben bafradayım giyince bileğe kadar gelmiyo diz altlarında biraz uzun oluyor.ben geceliği26 ya aldımaysun geceliğin cok güzelmiş gülegüle kullan uzunmu onun boyu yani bileğe kadar mı acaba bende uzun bise arıyorumda nerden aldın bide ne kadara aldın acaba bende samsundayım
desire çok sevimli bi uyku seti.
çok beğendim.
mışıl mışıl uyusun bebişin içinde inşallah.
desire, ben de çok beğendim uyku setini.
İyi günlerde kullansın bebişin, mışıl mışıl uyusun da büyüsün
desirecim çok hoş gerçekten de cıvıl cıvıl
amin canım uzulme tek diilsin bende resmini ekledigim seyden basladım ama 3te 1 ini ordum ancakbide ipi alıp ormeye basladıktan sonra rengi soluk geldi bana bej rengi bilmiyorumkismile bi bitiriyim cok soluk olursa içine canlı renkli bi kumastaan astar gibi bişey dikerim die dusundum :hulya:
ayyyy becerikli hatun
bekliyoruz fotosunu
ben de istiodum ama gözüm yemedi
kocaamnnnn
beim yapıcakalrım hemen yapılıp bitmeli.
sabırsız hatunum ne yapayım
bu da halımız annişler
sac orgusunu anlatırım canım ama ilik konusunda yardımcı olamam cunku ben de ilik bilmediğim için ilik acmadımBende elimdekini bitireyim o tulumdan örmeye çalışacağım, ama ilik gözünü nasıl açacağımı bilmiyorummmm, bana anlatırmısın?? Tabi o saç örgülerini da yapamam heralde, düz bişekilde örerim diyorum. Şöyle en kalın iptenkaydirigubbakcemile3
Slm kızlar aldıklarınız çok güzeller allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah....
Ben evdeyken boş duramıyorum :hulya: oğluşuma bebek şekeri hazırladım elimde minik minik patikler ördüm , dünde küçük bi emzik ve tülleri aldım bebek şekeri haline getirdim , bebek görmeye gelirseniz hepinize veririm :)) kaydirigubbakcemile3
dün aldığımız uyku setimiz
bu da halımız annişler
Slm kızlar aldıklarınız çok güzeller allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah....
Ben evdeyken boş duramıyorum :hulya: oğluşuma bebek şekeri hazırladım elimde minik minik patikler ördüm , dünde küçük bi emzik ve tülleri aldım bebek şekeri haline getirdim , bebek görmeye gelirseniz hepinize veririm :)) kaydirigubbakcemile3
sac orgusunu anlatırım canım ama ilik konusunda yardımcı olamam cunku ben de ilik bilmediğim için ilik acmadımbaktım ip kalın die orgunun ilmeklerinden dugme gecebilio bende ilik acıp mahfetceime hiç açmiim dedim kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?