2010 Aralık Anneleri Bebişlerine Neler Aldı?

aysun,cucu çok güzel olmuş yaptıklarınız,ellerinize sağlık.Sağlıkla kullanır,dağıtırsınız inşallah.
Bu arada aysun sen malzemeleri nerden aldın? Netten falan mı sipariş ettin.O tarz malzemeler bi İstanbul'da satılır sanıyorum..

tşk canım.netten sipariş verdim malzemelerini birmax.comdan malzemeler gelincede parasını havale yaptım

aysun bişe daha sorim sana ya..Sayfada belli sayı üzerinden fiyat verilmiş.Sen direk orda yazan kadar mı aldın yoksa ihtiyacın olan kadar mı? Mesela 1000 mıknatıs 22 tl diyo,bana 50 lazım,o kadar alabilir miyim?

çubuk şekerlerimide tatmamladım keleyeyim kızlar.şeker sepetinin süslemeside bana ait

Uploaded with ImageShack.us

slm kızlar ...

işte yaptığımız kapı süsümüz....

Ellerinize sağlık kızlar ne kadar güzel olmuşlar.
aaaayyy çok zarifler ya aralık anneleri hem hamarat hem zarif hemde çok zevkli yafffff

aysun bişe daha sorim sana ya..Sayfada belli sayı üzerinden fiyat verilmiş.Sen direk orda yazan kadar mı aldın yoksa ihtiyacın olan kadar mı? Mesela 1000 mıknatıs 22 tl diyo,bana 50 lazım,o kadar alabilir miyim?
canım mıknatısta ben 100 tane istemiştim 100 gönderdiiler 50de olur sanırım ama kelebekler mesela 100lü satılıyo galiba ben hep 100lü sipariş vermiştim çubuk şekerler 12li satılıyo bu şekilde

namescim nekadar güzel olmuş
sen mi yaptın.
çok orjinal. en azından doğum sonrasında da odasına biyere asabilirsin.
çok güzelllll. elelrine sağlık

teşekkür ederim..
bebişimin bütün kıyafetlerini yıkadım bugün artık ütüledikten sonra çekerim diğerlerini..

canım mıknatısta ben 100 tane istemiştim 100 gönderdiiler 50de olur sanırım ama kelebekler mesela 100lü satılıyo galiba ben hep 100lü sipariş vermiştim çubuk şekerler 12li satılıyo bu şekilde

Çok saol cnm bilgilendirdiğin için..

names kapı süsünüz çok güzel,güle güle kullanın..

slm ben yeniyim aranızda bir aralık annesi olaraktan... aldığınız hastane çıkışlarını merak ettim erkek bebekler için olanalr özellikle ve nereden aldınız ben 3 takım aldım ama hala daha güzelini arıyorum

iste oglusa aldigim sepetlerim suslemesini kendim yaptim
icine aslinda sampuan,krem,bakim,urunlerini koyacagim
simdilik corap ve ayakkabilrini koydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…