çok güzell oldular yaaa.canım mıknatısta koyacağımaysuncum elelrine sağlık gerçekten çokk güzel olmuş
ben de kararsız kalmıştım acaba çubukmu yapayım diye
gerçekten çok şıklarrr.
mıknatıs da koysaydın arkalarına.
tşk canım.netten sipariş verdim malzemelerini birmax.comdan malzemeler gelincede parasını havale yaptımaysun,cucu çok güzel olmuş yaptıklarınız,ellerinize sağlık.sağlıkla kullanır,dağıtırsınız inşallah.
Bu arada aysun sen malzemeleri nerden aldın? Netten falan mı sipariş ettin.o tarz malzemeler bi istanbul'da satılır sanıyorum..
tşk canım.netten sipariş verdim malzemelerini birmax.comdan malzemeler gelincede parasını havale yaptım
teyzeleri kapi süsümüzü nihayet bitirdim..
düz beyaz cercevesi vardi sadece..
sade olsun istedim..
alt tüllerine mavi sifon gecirdim erkek oldugu azcik belli olsun diye :))
ortaya böyle bisey cikti..
resimler biraz tuhaf cikti,asagi dogru uzun ama bu kadar cekebildim..
çubuk şekerlerimide tatmamladım keleyeyim kızlar.şeker sepetinin süslemeside bana ait
Uploaded with ImageShack.us
canım mıknatısta ben 100 tane istemiştim 100 gönderdiiler 50de olur sanırım ama kelebekler mesela 100lü satılıyo galiba ben hep 100lü sipariş vermiştim çubuk şekerler 12li satılıyo bu şekildeaysun bişe daha sorim sana ya..Sayfada belli sayı üzerinden fiyat verilmiş.Sen direk orda yazan kadar mı aldın yoksa ihtiyacın olan kadar mı? Mesela 1000 mıknatıs 22 tl diyo,bana 50 lazım,o kadar alabilir miyim?
süpper olmuş eline sağlık maşallah becerikliyiz canım
aysun mevlüt takımı çok şeker güle güle kullanın....
seda canım sağlıklı güzel günlerde kullanın....
desire canım nevresim halı çok şeker.... benimde ayılı bir halı almam gerekiyor... çok beğendim
canım mıknatısta ben 100 tane istemiştim 100 gönderdiiler 50de olur sanırım ama kelebekler mesela 100lü satılıyo galiba ben hep 100lü sipariş vermiştim çubuk şekerler 12li satılıyo bu şekilde
teşekkür ederim..
bebişimin bütün kıyafetlerini yıkadım bugün artık ütüledikten sonra çekerim diğerlerini..
iste oglusa aldigim sepetlerim suslemesini kendim yaptim
icine aslinda sampuan,krem,bakim,urunlerini koyacagim
simdilik corap ve ayakkabilrini koydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?