canım benim zevklerimiz benziyor demek ki..
avize biz çok baktım bize en uygun bu avize geldi hem uygun hem de rengi uyuyordu gerçi uçaklı denizci bişey olsa daha iyi olurdu ama çirkin de durmadı..odanın rengi de kum beji özellikle mavi istemedim zaten mavi daha doğrusu turkuaz renklerimiz hakim..beğendiğine çok sevindim..sen de sıkma canını bir anda olmaz bazen zamanla istediğin şekli alır bebişinin odadı annesi önemli olan sağlıkla gelmesi..
canım çok hoş olmuşlar, ben de bu kelebeklere takmıştım ama sanırım hazır sipariş edicem, artık kendim hazırlayacak enerjim yokkızlar bizde dün akşam oturduk şekerlerimizi yapmaya koyulduk.şekerlerimizi yaptık bugünde etiketlerini hazırladım.kendim yaptım sadece mıknatıslarını ve yazılarını yapıştırması kaldı
Uploaded with ImageShack.us
çok teşekkür ederiz kızlarrrrrrrrrr.
aysıncum senin d eşekerlerin çok hoşşşşşş
sağlıkla dağıtmak da nasip olsunnn.
esracımmmm buarada şekerlerin kurdelası yokkkk.
ben kendim takıyorum.
geldiğinde şaşırma.
canım çok hoş olmuşlar, ben de bu kelebeklere takmıştım ama sanırım hazır sipariş edicem, artık kendim hazırlayacak enerjim yok
anladım canım, mıknatıs var ama değil mi? Bi de gittigidiyorda hep mavileri var, sen telefonla mı sipariş ettin, nasıl oldu?
denizim güle güle kullanın hem ekonomik hem de çok şık bir seçim yapmışsın..harikalar
teyzeleri kapi süsümüzü nihayet bitirdim..
düz beyaz cercevesi vardi sadece..
sade olsun istedim..
alt tüllerine mavi sifon gecirdim erkek oldugu azcik belli olsun diye :))
ortaya böyle bisey cikti..
resimler biraz tuhaf cikti,asagi dogru uzun ama bu kadar cekebildim..
birmaxtan sipariş etmişdim canım internetten ücretinide ürünler gelince havale ettirdimçok güzel olmuş.ellerıne saglık.kelebeklerı nerden aldın?
birmaxtan sipariş etmişdim canım internetten ücretinide ürünler gelince havale ettirdim
çok güzel olmuşş elleerine sağlık herşeyini senmi yaptınnn ben sepet felan aldım ama kapı süsü almadım yapsammı acepp
sade olsun istedim..
onu bitane örnek yaptım canım bilgisayarda kayıtlı değiştiriveririm hwmwnaysun şekerlerin çok güzel üzerine aralık yazmışsın ama kasımda gelirse bekleseydin keşkee
sade olsun istedim..
cucum bayıldım kapı süsünene becerikli hatunlarsınız yaa maşallah hepinizee ben de kendi ellerimle hazırlamak isterdim
Bravo valla çok güzel olmuş, ellerine sağlıkben bu süslerden bulamadığım için kendi yaptıklarımı yapıştırdım, ay bi avcılara gitsem bulurum belki bende, bak şimdi aklıma düşürdün
kız ne becerikli hatunsun.
bence çok gzüel olmuşşşşşşşş.
çok beğendim tatlımmmmmmm
üzerindeki yıldız faaln ne hoşşşşş
tşk canımAYSUN canim cicileriniz gercekten cok güzeller,emegine saglik tatlim
YENIHAMILE canim cok sagol,valla tatlim onu oraya ekledim bunu buraya ekledim derken bu oldu iste :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?