2010 Aralık Anneleri Bebişlerine Neler Aldı?

bende evin tamamını kum bejine boyattım rengarenkti ev her renkten çalışıyodu şimdi her yer aynı güzel oldu hoş bi renk sevdim yani ama dediğim gibi bebeğin odasına sokmadık kağıt kaplancak diye oda olmadı simdilik aslında evde artan boya var boyayan biri olsa boyanırda yeniden simdi temizlik gerekir artık sağlık olsun dedğin gibi bazen herşey bi anda olmuyo bunada şükür hepimizin yavruları sağlıkla gelsinler inşallah gerisi mühim değil

Sezen oda çok güzel olmuş canım güle güle kullansın prensin :)

canım çok hoş olmuşlar, ben de bu kelebeklere takmıştım ama sanırım hazır sipariş edicem, artık kendim hazırlayacak enerjim yok

anladım canım, mıknatıs var ama değil mi? Bi de gittigidiyorda hep mavileri var, sen telefonla mı sipariş ettin, nasıl oldu?

denizim güle güle kullanın hem ekonomik hem de çok şık bir seçim yapmışsın..harikalar

canım o mavi gibi görünenlerden siapriş ediyosun sonra satıcısına mesajla belirtiyosun rengini. yazısında ne olacağını falannnnn.
evet mıknatıslı canımmmm.

denizim güle güle kullanın hem ekonomik hem de çok şık bir seçim yapmışsın..harikalar

teşekkür ederim canımmmm

teyzeleri kapi süsümüzü nihayet bitirdim..
düz beyaz cercevesi vardi sadece..
sade olsun istedim..
alt tüllerine mavi sifon gecirdim erkek oldugu azcik belli olsun diye :))
ortaya böyle bisey cikti..
resimler biraz tuhaf cikti,asagi dogru uzun ama bu kadar cekebildim..

çok güzel olmuşş elleerine sağlık herşeyini senmi yaptınnn ben sepet felan aldım ama kapı süsü almadım yapsammı acepp

çok güzel olmuşş elleerine sağlık herşeyini senmi yaptınnn ben sepet felan aldım ama kapı süsü almadım yapsammı acepp

canim süsü püsü yoktu bunun,sadece tülden ibaret bi cemberdi.
sadece ortasindaki boslukta adi bi gelin-damat figürü vardi..
bizim bebisin cinsiyeti belli olmadigindan pembe yada mavi alamamistim,baska beyazda yoktu..
kelebekleri süsü aldigim yerden aldim,tüyleri baska bi yerden,kurdelasini baska yerden derken toplama bi süs oldu,ortaya böyle bisii cikti...

cucum bayıldım kapı süsünene becerikli hatunlarsınız yaa maşallah hepinizee ben de kendi ellerimle hazırlamak isterdim

Bravo valla çok güzel olmuş, ellerine sağlık ben bu süslerden bulamadığım için kendi yaptıklarımı yapıştırdım, ay bi avcılara gitsem bulurum belki bende, bak şimdi aklıma düşürdün

kız ne becerikli hatunsun.
bence çok gzüel olmuşşşşşşşş.
çok beğendim tatlımmmmmmm
üzerindeki yıldız faaln ne hoşşşşş

cucum bayıldım kapı süsünene becerikli hatunlarsınız yaa maşallah hepinizee ben de kendi ellerimle hazırlamak isterdim

kız ne becerikli hatunsun.
bence çok gzüel olmuşşşşşşşş.
çok beğendim tatlımmmmmmm
üzerindeki yıldız faaln ne hoşşşşş

kizlar beceriyle ilgili degil inanin ki :) boncuk süs ne bulursaniz yapistiriyorsunuz o kadar :))
ama cook tesekkür ederiz,keske yakin olsak hepinize yapardim..

AYSUN canim cicileriniz gercekten cok güzeller,emegine saglik tatlim
YENIHAMILE canim cok sagol,valla tatlim onu oraya ekledim bunu buraya ekledim derken bu oldu iste :))

aysuncum elelrine sağlık gerçekten çokk güzel olmuş
ben de kararsız kalmıştım acaba çubukmu yapayım diye
gerçekten çok şıklarrr.
mıknatıs da koysaydın arkalarına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…