denizim ne güzellermiş güle güle dağıt canım ...
Denizim harikaymış gerçekten. hepsiburada dan sipariş verdin değil mi,sorunsuz geldi mi?
Sezencim odanız çok güzel olmuş tam bir erkek odası güle güle kullanın canım
Denizim şekerleriniz çok şirinmiş canım güle güle dağıtırsın İnşallah
denizim şekerler cok güzel sen bunları internetten sipariş verdin ben pek alışkın olmadığım icin internet üzerinden alışverişe cesaret edemiyorum ama cok hoş görünüyolar sen kac tane yaptırdın bunlardan birde sana ne kadara mal oldu acaba birde hangi siteden sipariş vermiştin
sezen odanız çok güzel olmuş güle güle kullanın
deniizm şekerlerin çok cici maşallah çok güzeller
cok güzeller denizimm.. hayırlı olssuunnn
sezencim maşallah oğluşun odası çok güzeL oLmuşş
denizim çok güzeller hayırlı olsun
Sezencim odanız harika olmuş.Çok beğendim.Kuzun iyi günlerde yatsın içinde.Mışıl mışıl uyusun
Denizim mevlüt şekerleri çok tatlı.
Biz Aralık anneleri için de ayır birer tane
sezencim odaniz cok guzel olmus gule gule kullansin bebis...
denizcim sekerler cok tatli, cok guzel bi secim olmus
çok güzelmiş canım gerçekten.
mevlidinde dağıtmak nasip olsun canım inşallah.
Amin cnm benımBurxkan cım, çook cicileeerrr güzel günlerde kullanın inşallah ağız tadıyla yensin:lepi:
Bunları almadım ama kendim yaptım, sohbete eklemiştim birde buraya ekleyeyim dedim. :lepi:
Kapı süsümüz ve battaniyemizzzz...
Canım çok güzellerbebişimin mevlidde dağıtacağımız şekerleriiii.
hasatnede çok cici çikolataalr gördüm onlardan vermeyi düşünüyorum sonra eve gelen misafirlere de.
BURXKAN canimmm cok begendimmm,kalem fikrinde ayrica cok güzel..güle güle dagirmak nasip olsun insallahhh
denizim çok güzelmiş şekerleriniz,hayırlı olsun..Piyasayı bilmiyorum ama fiyatta çok uygun geldi.O figürler nasıl bişe onu merak ettim,plastik falan mı,bide mıknatıslı mı?
teşekkür edeizzzzz
canım figürler tahtadan.
evet mıknatıslıııı canımmmm
canım çok güzelmiş...
güle güle yatsın bebişin içinde
sağlıkla sıhhatle inş...
sezencim bayıldım rsmen odanıza.
çooooooook gzüelllll
sağlıkla kullanmak nasip olsun oğluna da sana da
hele o stickerlar nasıl gzüel yakışmış.
Sezencim odanıza bayıldım çok uyumlu v çok güzel bir oda olmuş
Sezencim çok güzel olmuş odanız maaşallah..Allah sağlıkla kullanmanızı nasip etsin inşallah.. :)
Sezen maşallaaaahhh harika olmuşşşş çok güzeeel, güle güle kullansın inşallah yavrun güzel günlerde:lepi:
sezencimmm cok guzel olmus odaniz
allah saglikla ve mutlulukla yasamayi nasip etsin
Çok. Tatlı hepside güle gule kallanin
sezencim bebişin sağlıcakla gelsin, çok güzel bi oda hazırlamışsın ona, içinde mışıl mışıl huzurlu bi şekilde uyusun inşallah, güle güle kullansın
Sezencim odanız çok güzel olmuş tam bir erkek odası güle güle kullanın canım
Denizim şekerleriniz çok şirinmiş canım güle güle dağıtırsın İnşallah
sezencim odanız cok güzel olmuş sticarlara bayıldım zaten oğluşun sağlıkla büyür inşalah bu arada bebişin avizesi baumaxta görüp almayı düşündüğüm avize ayrıca bebişin tülüde benim yaptırdığım tüle cok benziyo :) ama sticarlar harika durmuş evi kreme boyattım ama bebişin odasını boyatmadık kağıt kaplatırız diye eski boya rengi yeşil duruyo öyle keşke boyatsaymışım cok güzel durmuş gerçekten cok ferah aydınlık kağıtta kaplatmadık odayı öyle yeşil yeşil duruyo kanepede olduğu icin mobilyam kendini hic gösteremedi kanepe cok yer kapladığı için artık bi süre idare edicez ama tam benim zevkime hitap eden bi oda olmuş güle güle kullan
sezen odanız çok güzel olmuş güle güle kullanın
deniizm şekerlerin çok cici maşallah çok güzeller
sezencim maşallah oğluşun odası çok güzeL oLmuşş
denizim çok güzeller hayırlı olsun
Sezencim odanız harika olmuş.Çok beğendim.Kuzun iyi günlerde yatsın içinde.Mışıl mışıl uyusun
Denizim mevlüt şekerleri çok tatlı.
Biz Aralık anneleri için de ayır birer tane
sezencim odaniz cok guzel olmus gule gule kullansin bebis...
denizcim sekerler cok tatli, cok guzel bi secim olmus
KÜCÜKPRENS canim massallah sanaaa,ne kadar hamaratsin öyle..harika olmuslar
DENIZIM canimmm cok güzeller,cok hosuma gitti,güle güle dagitmak nasip olsun insallah,o minik kagitlarini yazdirdiniz mi simdiden?
SEZENIM canim ben zaten sizin konsepte bayiliyordum biliyorsun,bir kez daha bayildimmmm,harika olmussss
denizimmm çok cici olmuş şekerler...eminim beğenecek misafirlerin de..
sezencim odanız çok zevkli olmuş güle güle kullanın inşallah...
sezen gule gule kullanın cok guzel olmuş canım.
denizim sen,n sekerlerde cok hoş olmuş..iyigunlerde dağıtın inş..
sezen maşaALLAH odanıza bayıldım çok güzel bebeişin güzel günlerde büyüsün inşaALLLAH.
denizim seninde şekerler çok şirin RABBİM güzel günlerde vermek nasip etsin.
Ben bu topiğe bayılıyorummmmmDenizcim ben de bu şekerlere bayılmıştım, daha sipariş vermedik ama bizim de sanırım bunlardan olucak, çok güzeller, Allah güle güle dağıtmayı nasip etsin...
Sezenim odanız çok güzel olmuş, küçük bey mışıl mışıl uyusun içinde. Güle güle kullanın...
canım benim zevklerimiz benziyor demek ki..sezencim odanız cok güzel olmuş sticarlara bayıldım zaten oğluşun sağlıkla büyür inşalah bu arada bebişin avizesi baumaxta görüp almayı düşündüğüm avize ayrıca bebişin tülüde benim yaptırdığım tüle cok benziyo :) ama sticarlar harika durmuş evi kreme boyattım ama bebişin odasını boyatmadık kağıt kaplatırız diye eski boya rengi yeşil duruyo öyle keşke boyatsaymışım cok güzel durmuş gerçekten cok ferah aydınlık kağıtta kaplatmadık odayı öyle yeşil yeşil duruyo kanepede olduğu icin mobilyam kendini hic gösteremedi kanepe cok yer kapladığı için artık bi süre idare edicez ama tam benim zevkime hitap eden bi oda olmuş güle güle kullan
kızlar bizde dün akşam oturduk şekerlerimizi yapmaya koyulduk.şekerlerimizi yaptık bugünde etiketlerini hazırladım.kendim yaptım sadece mıknatıslarını ve yazılarını yapıştırması kaldı
Uploaded with ImageShack.us
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?