2010 Aralık Anneleri Bebişlerine Neler Aldı?

kılzar oğlumuz can ımızın bebek şekerleri...

bende gözükmüyo canım resim. Ama allah ağız tadıyla dağıtmayı nasip etsin. Bebek şekeri nasıl bi adet canım hastanede ziyarete gelenleremi dağıtılıyo veya eve gelenlere, yada mevlit filan içinmi? Bizde hiç yapan yok ama bakıyorum aralık annelerinin çoğu yapıyo.

canım ben bunları hastaneye ve eve gelen yakın akraba ve arkadaşlara dostlara vericem mevlüt için arklı bişi düşünüyorum.... mevlütü biraz geç yapmayı düşünüyorum çünkü ve mevlüt kalabalık olacağı için adetli daha uygun bişi alıcam...

Nerdilcim şekerleriniz çok güzel omuş çok sevimliler iyi düşünmüşsün

Gurbet gelini güle güle yıkarsın bebeğini İnşallah

nerdilcim çok güzel bunlar canım ya bende hastane için alıp mevlüt için ayrı yaptırıcam canım,mavlüdüde dediğin gibi ocak,şubatlarda yapıcam hem toparlanmış oluruz,zaten annemlerde yapılcak bütün yakınlarım onlara yakın oturuyo bana yine gelirlerde mevlüt annemlerde olucak yani,
neyse bunları da böle mevlüt şekerleri satan bi yerden mi aldın,
ben sepeti kapı süsü ve 60tane mevlüt şekerini set yapmışlar çok güzel 115e buldum onu alıcaz yarın ama onu mevlüt için ayırıcam o çok mevlüt tarzında bişey çünkü
senin aldıkların çok güzelmiş bende bakınayım cnm yarın bulabilirim belki böyle bişey

nerdil süüüper olmuşlar çok sevimliler ... hem kalıcı, hem kullanışlı güle güle dağıt canım ...

ayy nerdilcim şekerleriniz çok şekeeerr. Hem kullanışlı. Güle güle dağıt.

nerdilcim çok güzel bunlar canım yaa maşallah:13:

nerdil cok hos olmuslar canim
farkli bi alternatif hemde
mutlu gunlerde dagitin insallah
saglikla,,,

kızlar çok sağolun hepimiz sağlıklı güzel mutlu günlerde dağıtalım .....

kizlar aldiklariniz cok guzel gule gule kullanin insallah..

ben artik bisey almiyorum, kendimi baya bi frenledim, bir tek skerlerimiz ve eger hosuma gidenini bulursam hastane icin cikolata alacam

Nerdil bunlar çok güzel ya çeşit çeşit olması da güzel de insna hepsinden almak ister valla

gurbetgelini banyo setinizi güle güle kullanın.
bıcı bıcı banyo yaptırmak da nasip olur inşallah.

nerdilcim çok cici bebk şekrleriniz. nasıl sevimliler öyle
birer tane de bize ayır tatlımmmm

güle güle kullanın canın bebişini gülücikler içinde yıkamayı nasip etsin rabbim içinde inş.

gurbetgelini banyo setinizi güle güle kullanın.
bıcı bıcı banyo yaptırmak da nasip olur inşallah.

nerdilcim çok cici bebk şekrleriniz. nasıl sevimliler öyle
birer tane de bize ayır tatlımmmm
amin arkadaslar insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…