nerdil,
hep diyorum zevkine hayranım.. her tercihin başka güzel, abartısız, sade ve şık.. bunlar da çok güzeller.. benim bebek şekerleri de anahtarlıklı ve üzerine "hoşgeldin neva" yazıyor.. hatıra kalsın istedim.. sende "hoşgeldin melek" sitesinden mi aldın?
denizim,
çok cici bir bolero.. senin kız teyzeden yana da şanslı maşallah
nerdil bayıldım canım iyi günlerde kullanılsın
denizim o ne harika bişey öyle teyze de çok zevkliymiş ay üzerinde hayal ettim de..yakacak ortalığı kızımız ayyyy
çok sağol canım teşekkür ederim.... evet "hoşgeldin melek" sitesindensen ordan mı aldın, hangisini aldın ben elbiseli ayıcıklarıda beğenmiştim ama onlar 18cm büyük geldi bize.... çok hoş şeyler var.... değişik .... beğenmene çok sevindim canım.
.
normal kapının köşelerine kadar açıcam kapı arkasında fiyonk yapıcam yada kurdelayla bağlarım yapınca resmi çekip koyucam mutlaka.... ayıcığıda kurdela ile kapı ortasına tülü büzüp bağlıcam... resimdeki gb yani.. kapı arkası ya fiyonk yada kurdela ile büzme olur....
Tooba bayıldım şekerlerinize,çok güzelleeeerrrr.. O askılığıda aldın mı? Bu arada siz bunları mevlütte mi hastanede mi dağıtacaksınız?
denizim boleroya bayıldım.. çok şirin bişiy.. güle güle giysin prensesin..
tooba şekerler çok tatlıymış.. bunları hastaneye gelenlere mi vericeksin yoksa mevlütte mi dağıtacaksın ?
sağolun canlar.. muhtemelen mevlüt yapmayacağız biz.. eşimin tarafı karşı biraz bu tarz şeylere ben okuyorum zaten hep kuzuma.. hastaneye gelenler için aldık bunları.. askılığı şimdilik kiralamayı düşünüyorum canım.. yada becerebilirsem ben yapmayı düşünüyorum.. iki gün sonra hurda olacak bir tel parçası için 90 tl vermeyi düşünmüyorum açıkçası.. insan onu hediye verir demi :))
sağolun canlar.. muhtemelen mevlüt yapmayacağız biz.. eşimin tarafı karşı biraz bu tarz şeylere ben okuyorum zaten hep kuzuma.. hastaneye gelenler için aldık bunları.. askılığı şimdilik kiralamayı düşünüyorum canım.. yada becerebilirsem ben yapmayı düşünüyorum.. iki gün sonra hurda olacak bir tel parçası için 90 tl vermeyi düşünmüyorum açıkçası.. insan onu hediye verir demi :))
kizlar bebek sekerlerimiz ve lohusa serbeti servis takimimiz:87:
deneme amaçlıydı umarım ekleyebilmişimdir
çok güzelmiş bunlar.. bende bakayım bi.. bu tarz büyük bir sepet almak istiyordum.. senin şekerler için böyle birşey ideal ama renkli olsa daha iyi tamamlar canım.. yalnız odasına alırsan odasına çok yakışır odasının renklerine daha uyumlu sankitooba birde ben mudoda güzel sepetler gördüm nettende bakabilirsin böyle beyaz filli ayıcıklı sepetler var daha sonrada değişik amaçlı kullanılabilir... hatta resim koyayım ben ....
şekerleri unun içine koysak nasıl olur acaba... hem şekerler için sepet alıcak olanlara fikir olur....
ben kapaklı filli modeli beğendim.. sonrada kullanılır diye... kararsızım bikaç yere daha bakıcam...
28 cm boyunda, 26 cm çapında
14 cm boyunda, 30 cm çapında
22 cm eninde, 30 cm boyunda, 16 cm yüksekliğinde
çok güzelmiş bunlar.. bende bakayım bi.. bu tarz büyük bir sepet almak istiyordum.. senin şekerler için böyle birşey ideal ama renkli olsa daha iyi tamamlar canım.. yalnız odasına alırsan odasına çok yakışır odasının renklerine daha uyumlu sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?