2010 Aralık Anneleri Bebişlerine Neler Aldı?

nerdil bayıldım canım iyi günlerde kullanılsın

denizim o ne harika bişey öyle teyze de çok zevkliymiş ay üzerinde hayal ettim de..yakacak ortalığı kızımız ayyyy

çok sağol canım teşekkür ederim.... evet "hoşgeldin melek" sitesinden sen ordan mı aldın, hangisini aldın ben elbiseli ayıcıklarıda beğenmiştim ama onlar 18cm büyük geldi bize.... çok hoş şeyler var.... değişik .... beğenmene çok sevindim canım.

nerdil bayıldım canım iyi günlerde kullanılsın

denizim o ne harika bişey öyle teyze de çok zevkliymiş ay üzerinde hayal ettim de..yakacak ortalığı kızımız ayyyy

canım daha güzelleri sizin olsun inşallah.....

denizim oy oy ne kokoş kız o öle bayıldım güle güle giysin meleğin...

evet bende ordan aldım.. kova serisi diye geçiyor.. kovanın içinde tüle sarılmış şeker ve anahtarlık var kovanın üzerinde "Hoşgeldin Neva" yazacak işte.. önceden almayı düşünürken linkini eklemiştim.. şimdi teslim almadım pazartesi teslim alacağım ama becerebilirsem resimlerini ekleyeyim

Tamam canım saol,resimlerini bekliyorum.

denizim boleronuza bayıldım.Sağlıkla kullansın kokoş kızın :)

Tooba bayıldım şekerlerinize,çok güzelleeeerrrr.. O askılığıda aldın mı? Bu arada siz bunları mevlütte mi hastanede mi dağıtacaksınız?

denizim boleroya bayıldım.. çok şirin bişiy.. güle güle giysin prensesin..
tooba şekerler çok tatlıymış.. bunları hastaneye gelenlere mi vericeksin yoksa mevlütte mi dağıtacaksın ?

Tooba bayıldım şekerlerinize,çok güzelleeeerrrr.. O askılığıda aldın mı? Bu arada siz bunları mevlütte mi hastanede mi dağıtacaksınız?

denizim boleroya bayıldım.. çok şirin bişiy.. güle güle giysin prensesin..
tooba şekerler çok tatlıymış.. bunları hastaneye gelenlere mi vericeksin yoksa mevlütte mi dağıtacaksın ?

sağolun canlar.. muhtemelen mevlüt yapmayacağız biz.. eşimin tarafı karşı biraz bu tarz şeylere ben okuyorum zaten hep kuzuma.. hastaneye gelenler için aldık bunları.. askılığı şimdilik kiralamayı düşünüyorum canım.. yada becerebilirsem ben yapmayı düşünüyorum.. iki gün sonra hurda olacak bir tel parçası için 90 tl vermeyi düşünmüyorum açıkçası.. insan onu hediye verir demi :))

Of of of,o ne öyle ya,duyanda elbise askısı sanar :) Dediğin gibi hediye verilmesi gerekir aslında..

canım süperrrrr çok şekerler çok güzellll güle güle sağlıklı günlerde dağıtın.....

bende hastaneye ve eve gelen eşe dosta akrabaya vermek için aldım bunlardan....
mevlüt için daha sonra farklı bişi düşünüyorum magnet olabilir mevlütü daha geçö yapıcam ben 40 ımız felan çıksın 2-3 aylık olabilir toparlanırız baya....

tooba birde ben mudoda güzel sepetler gördüm nettende bakabilirsin böyle beyaz filli ayıcıklı sepetler var daha sonrada değişik amaçlı kullanılabilir... hatta resim koyayım ben ....

şekerleri unun içine koysak nasıl olur acaba... hem şekerler için sepet alıcak olanlara fikir olur....
ben kapaklı filli modeli beğendim.. sonrada kullanılır diye... kararsızım bikaç yere daha bakıcam...

•28 cm boyunda, 26 cm çapında

•14 cm boyunda, 30 cm çapında

•22 cm eninde, 30 cm boyunda, 16 cm yüksekliğinde

Son düzenleme:
bunlarda benim kızımın bir kaç cicisi :)

Eklentiler

• $51K51aWO4LL__SX315_SY375_.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 32
  • $Adsız.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 34

kizlar bebek sekerlerimiz ve lohusa serbeti servis takimimiz:87:

çok tatlı şeker mi şeker şerbet gb şekerler ve takım güle güle kullanın dağıtın .....

deneme amaçlıydı umarım ekleyebilmişimdir

olmuş canım ilk iki resim mothercare 3. kanz sanırım :) çok tatlılar güle güle giysin minik kızın....

olmuş canım ilk iki resim mothercare 3. kanz sanırım :) çok tatlılar güle güle giysin minik kızın.... [/QUOTE]

teşekkürler cnm evet aynen öyle olduysa buldukça eklerim artık:90:

..................

Eklentiler

• $31lJwVvFaSL__SX315_SY375_.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 28
  • $41-fegne8SL__SX315_SY375_.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 30
çok güzelmiş bunlar.. bende bakayım bi.. bu tarz büyük bir sepet almak istiyordum.. senin şekerler için böyle birşey ideal ama renkli olsa daha iyi tamamlar canım.. yalnız odasına alırsan odasına çok yakışır odasının renklerine daha uyumlu sanki

......................

Eklentiler

• $11112010409.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 40
  • $11112010410.webp
    17 KB · Görüntüleme: 32
  • $11112010412.webp
    10 KB · Görüntüleme: 34
  • $11112010413.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 31
  • $11112010414.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 26

doğru şekerler renkli renkli sepetide ona göre bakimm ben... araştırim biraz daha.... bu arada ben ağaca asmayacağım asarsam gelenler 2 şer 3 er alır kendileri sepetten alıp elle verilecek her gelen aileye 1 adet ortalıkta durursa alana almada denmez .... çevrede çok kalabalık ...

büyükleri var orda çeşit çeşit bak sen çok güzeller... bende kapaklı filli yi alabilirim odasına uygun dediğin gb...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…