- 15 Şubat 2009
- 1.057
- 21
- 358
- 41
çok sağol teşekkür ederiz...
sizinde cıbı cıbı küvetiniz apartalrı takım çok hoş bende bulursam o eksik öyle bişi alıcam... güle güle kullanın...
nerdilcim çok güzel bunlar canım ya bende hastane için alıp mevlüt için ayrı yaptırıcam canım,mavlüdüde dediğin gibi ocak,şubatlarda yapıcam hem toparlanmış oluruz,zaten annemlerde yapılcak bütün yakınlarım onlara yakın oturuyo bana yine gelirlerde mevlüt annemlerde olucak yani,
neyse bunları da böle mevlüt şekerleri satan bi yerden mi aldın,
ben sepeti kapı süsü ve 60tane mevlüt şekerini set yapmışlar çok güzel 115e buldum onu alıcaz yarın ama onu mevlüt için ayırıcam o çok mevlüt tarzında bişey çünkü
senin aldıkların çok güzelmiş bende bakınayım cnm yarın bulabilirim belki böyle bişey
Nerdil canım ciciler çok beğendim güle güle dağıt.
Sinem canım bence çok uyguna bulmuşsun.Ben kapı süsü, sepeti ve takı yastığına 120 tl verdim.Gerçi ben kapı süsünü yaptırdım ,ismini yazdırdım kızımın o biraz pahalı geldi.Daha şekerini yaptırmadım, bayramdan sonra onu da halledeceğim inşaalah.Ayy ne çok ıvır zıvır iş var bitmiyorrrrrrrr
bunlarda serramın cicileri.
kılzar oğlumuz can ımızın bebek şekerleri...
kılzar oğlumuz can ımızın bebek şekerleri...
kızlar buda kapı süsümüz..... ben yalnız anne bebek ayıcık aldım 35cm boyunda tüle betyaz kurdele ile onu bağlıyacağım.... tülümüz 5mt... eni 3mt ...
nerdil ne tatlı şeyler onlar ya bayıldım..
gurbet gelini kuvet takımın harika.. ben hala bişiy beğenipte alamadım.. en sonunda anne usulu koycam leğene yıkıcam kuzumu..
nerdil güle güle dağıtın şekerlerini.çok hoş lar gerçekten .
bende böyle sade şeyler istiyorum. çok güzel düşünmüşsün.
aldın mı sen mi yaptın canım? aldıysan nerden aldın söyler misin ?
NERDIL canim sekerlerine bayildim,kapi süsün icinde ayrica bayildim sekerimmm
cooook cicilerrrr,güle güle dagitmak nasip olsunn
GURBETGELINI canim bende böyle bir set aldim ama maalesef ki masraphasi yok icindee..ve bulamiyorum ben hicbir yerde..
yahu bu millet bebeklerin kafasina nasil su döküyorlar..
şekerler hazır canımmm....
kapı süsüde hazır satılıyo ama ben tülünü kendi maldım 5mt boyu 3mt eni ayıcık mudo dan onuda beyaz kurdelayla bağlıcam büzücemkapı süsü sade bişi olucak ....
kızlar çok sağolun teşekkür ederiz...
tamam canım msj yeni gördüm. teşekkürler
nerdil şekerlerin ve kapı süsün çok cici,güle güle kullan canım.Bu arada o tüller nerde satılır hiç bi fikrim yok. Senin kapı süsünü görünce bende öyle bişe mi yapsam dedim.Malum bizim 2. bebek ve abisinin odasında yatacak oda.Kapıya pembe süs yapsak abimiz bozulur ama böyle bi kız bi erkek bebek falan koysam iyi olur ha ne dersiniz?
süper olur abimizinde gönlüalınmış olur.... tül canım perdecilerde felan var mt işi kestirip alabilirsin cibinlik tülü diye geçiyor... ben boyunu 5mt enini 3mt aldım zaten en ölçüsü sabit onlarda boydan kestiriyosun....
Tamam canım,saol.Bişe daha sorayım.Bunu kapıya nasıl monte edeceksin.Yani tülü kapının arkasından birbirine mi bağlıyacaksın?
kızlar teyzemiz Yağmuruma cici almış
onu ekliim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?