2010 Aralık Anneleri Bebişlerine Neler Aldı?

Nerdil canım ciciler çok beğendim güle güle dağıt.

Sinem canım bence çok uyguna bulmuşsun.Ben kapı süsü, sepeti ve takı yastığına 120 tl verdim.Gerçi ben kapı süsünü yaptırdım ,ismini yazdırdım kızımın o biraz pahalı geldi.Daha şekerini yaptırmadım, bayramdan sonra onu da halledeceğim inşaalah.Ayy ne çok ıvır zıvır iş var bitmiyorrrrrrrr

evet canım ya öle setler olduğunu bilmiyordum hatta alan arkadaşlar buraya resmini koymuşlardı pembe yada mavi biberonlar magnetli olanlar işte içinde bademli sanırım 60tane yeter banada zaten kapı süsüde yuvarlak halka ortasında bebek var sepetide pembe tüllü süslü tüylü bişeydi hiç araştırmıyım alayım gitsin diyorum bide hastane içinde böle minik bebekler iyi olur dedim ya bakalım onuda araştıraayım biraz

seninkide güzel olmuştur cnm isimli falan ondan farklı fiyatı zaten sen odasının kapısına asarsın tam güzel olur ben busene oda yapmadım ya yatak odam da 1 ay anca tutarım zaten seneye odasına süs diye asarız belki :))) ayy evet ıvır zıvır daha yorucu valla sorma,buarada seni face te 2010 aralık anneleri sayfasına bekliyorum........

kızlar buda kapı süsümüz..... ben yalnız anne bebek ayıcık aldım 35cm boyunda tüle betyaz kurdele ile onu bağlıyacağım.... tülümüz 5mt... eni 3mt ...

nerdil ne tatlı şeyler onlar ya bayıldım..
gurbet gelini kuvet takımın harika.. ben hala bişiy beğenipte alamadım.. en sonunda anne usulu koycam leğene yıkıcam kuzumu..

kılzar oğlumuz can ımızın bebek şekerleri...

kızlar buda kapı süsümüz..... ben yalnız anne bebek ayıcık aldım 35cm boyunda tüle betyaz kurdele ile onu bağlıyacağım.... tülümüz 5mt... eni 3mt ...

nerdil güle güle dağıtın şekerlerini. çok hoş lar gerçekten .
bende böyle sade şeyler istiyorum. çok güzel düşünmüşsün.
aldın mı sen mi yaptın canım? aldıysan nerden aldın söyler misin ?

NERDIL canim sekerlerine bayildim,kapi süsün icinde ayrica bayildim sekerimmm
cooook cicilerrrr,güle güle dagitmak nasip olsunn

GURBETGELINI canim bende böyle bir set aldim ama maalesef ki masraphasi yok icindee..ve bulamiyorum ben hicbir yerde..
yahu bu millet bebeklerin kafasina nasil su döküyorlar..

nerdil ne tatlı şeyler onlar ya bayıldım..
gurbet gelini kuvet takımın harika.. ben hala bişiy beğenipte alamadım.. en sonunda anne usulu koycam leğene yıkıcam kuzumu..

şekerler hazır canımmm....
kapı süsüde hazır satılıyo ama ben tülünü kendi maldım 5mt boyu 3mt eni ayıcık mudo dan onuda beyaz kurdelayla bağlıcam büzücem kapı süsü sade bişi olucak ....

kızlar çok sağolun teşekkür ederiz...

tamam canım msj yeni gördüm. teşekkürler

Son düzenleme:
nerdil şekerlerin ve kapı süsün çok cici,güle güle kullan canım.Bu arada o tüller nerde satılır hiç bi fikrim yok. Senin kapı süsünü görünce bende öyle bişe mi yapsam dedim.Malum bizim 2. bebek ve abisinin odasında yatacak oda.Kapıya pembe süs yapsak abimiz bozulur ama böyle bi kız bi erkek bebek falan koysam iyi olur ha ne dersiniz?

süper olur abimizinde gönlüalınmış olur.... tül canım perdecilerde felan var mt işi kestirip alabilirsin cibinlik tülü diye geçiyor... ben boyunu 5mt enini 3mt aldım zaten en ölçüsü sabit onlarda boydan kestiriyosun....

Tamam canım,saol.Bişe daha sorayım.Bunu kapıya nasıl monte edeceksin.Yani tülü kapının arkasından birbirine mi bağlıyacaksın?

Tamam canım,saol.Bişe daha sorayım.Bunu kapıya nasıl monte edeceksin.Yani tülü kapının arkasından birbirine mi bağlıyacaksın?

normal kapının köşelerine kadar açıcam kapı arkasında fiyonk yapıcam yada kurdelayla bağlarım yapınca resmi çekip koyucam mutlaka.... ayıcığıda kurdela ile kapı ortasına tülü büzüp bağlıcam... resimdeki gb yani.. kapı arkası ya fiyonk yada kurdela ile büzme olur....

nerdil,
hep diyorum zevkine hayranım.. her tercihin başka güzel, abartısız, sade ve şık.. bunlar da çok güzeller.. benim bebek şekerleri de anahtarlıklı ve üzerine "hoşgeldin neva" yazıyor.. hatıra kalsın istedim.. sende "hoşgeldin melek" sitesinden mi aldın?

denizim,
çok cici bir bolero.. senin kız teyzeden yana da şanslı maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…