2010 Aralık Anneleri Bebişlerine Neler Aldı?

kızlar hepinize çok teşekkür ederiz.
toobacım sizin de bebiş şekerleriniz çok güzelmiş.inşallah dağıtmak da nasip olur.
hapşuruk canım sizin de şekerleriniz ve lohusa şerbeti setiniz çok güzel. ben de malzeme aldımmm. şerbet takımını kendim yapıyorummm.
nidacım senin kuzununda cicielri çok sevimli. sağlıklı günlerde kullansın.

teşekkürler canım inşallah hepimizin bebişleri sağlıklı günlerde kullanır

Hatunlar hepsine bayıldımmmmm, insanın içi kıpır kıpır oluyor bunları görünceeee...

Allah güzel günlerden dağıtmak - kullanmak nasip etsin inşallah

kızlar ben mevlütte dağıtmak için lösev den bişeyler almaya karar verdim hem oğlumun ilk bağışı olsun hem de faydalı bir yere gitsin bir sürü seçenek var mesela;

LOSEV ISPANAK

LOSEV ISPANAK

süpermiş canım hemen inceliyorum değişik ürünlerde var alınabilicek.... ben bu magnetlerden daha önce mudo dan almıştım buzdolabında çok tatlı duruyooo ... güzel ... süper fikir...

Itırım ekimim güle güle sağlıkla kullan canım hepside çok güzel. Güzel anne.

TOOBA canim cok güzel olmuslar..en basindan bu yana kovali istiyordun,cok hos cidden,güle güle dagitin tatlimm
HAPSURUK cok güzeller yaa..kutulara bayiliyorum zaten..serbet takiminda harikaaa
NIDA canim cok güzel ciciler almissiniz,güle güle giysin minigin insallah

NIDA canim cok güzel ciciler almissiniz,güle güle giysin minigin insallah [/B][/QUOTE]

teşekkürler cucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…