2010 Aralık Anneleri Bebişlerine Neler Aldı?

narnisancım. gerçekten elelrine sağlıkkkkk
süppperrr olmuşlarrr
çok becerikli hatunmuşsun.
bende lohusa şerbeti için sürhi ve bardakalrı süslüyorum
ama tesiyi böle süsüleyemedimm
bende bi örtü ördüm pembe kurdelalarla süsledimm
ama böle çok daha gzüelllll

seninkide çok güsel olmuştur denizim eminim .. valla yorumlarınız öyle mutlu ettiki beni örgü bile öremeyen bi kimse olarak gaza geldim seneye mefruşat kursuna yazılıyım diyorum artık salon tk. mutfak örtüleri açılırım inş.

cok tesekkur ederiz teyzoslari, daha iyileri yegenlerimin olur insallah...
fenerbahcemre, gule gule giyin hepsi cok guzel....

narnisam valla becerekli hatunun hali baska, cok guzel olmuslar ellerine saglik

dilem, fenerbahcemre, narnisan güle güle kullanın cicilerinizi inşallah

Son düzenleme:
nerdıl cok snırlendım sımdı bnde bu bodylerden almıstım ama 52tl ye bodylerde ındırım gununde ındırımolmuo dıe bılıodum yazık oldu yemın ederım yarı parası yaaaa

canım olsun sağlık olsun bi dahaki sefere bakarsın sende ben hep indirimden alıyorum hep takip ediyorum.... sende öyle yap...

nerdilcim çok ciciler gerçekten.
mothercare dan sezon ürünleride indirimde bulmuşsun ne güzel...
sağlıklı güzel günlerde kullansın oğluşun.
demek ayın 15inde gitmek lazım

çok sağol canım evet 15 inde uğrayıp bi bakın mutlaka.

banyomuz
babamizi kiskandiran ayakkabilarimzi
pille calisan salincagimiz

hepsi çok güzel canım sağlıklı günlerde kullanın....

narnisan süperler canım çokk beğendim.... elllerne sağlık güle güle kullanın....

fenerbahcecemrem çok çok tatlılar güle güle giyin

narnisan hepsi çok güzel olmuş canım,ellerine sağlık.Sağlıkla kullanın inşallah.Kısmese bende yapıcam bakalım..

Narnisan çok beğendim ne kadar güzel olmuşlar öyle sürahi falan süperrr.

Bunlarda,benim kızım için hazırladığım bebek kurabiyeleri.PAketlemesi kaldı,yarında o işi halledecem inşallah..

[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]

haberok bayıldmmmm nasıl basardın anlatsanaa
Saol canım.Valla baya uğraştım ama işin pratiğinide öğrenmeye başladım yani :) Daha önceden 1-2 pasta denemesi yapmıştım,ordan kalma az da olsa bilgim vardı.Kurabiyeyi ilk defa denedim ve çokta zevkle yaptım..
haberok süper olmuş canım harikaaaa ellerine sağlık hamur şekerin hazır mı?
Çok saol canım.Evet şeker hamurunu hazır aldım.Daha önce evde marshmalow hamurundan kendimde yapmıştım ama şimdi onunla uğraşamazdım.Hazırı ilk defa aldım ve denedim.ÇAlışması benim yaptığımdan çok daha kolay ve tadı daha güzel geldi bana..Bundan sonra marshmalowdan yapmam asla..

Tarif ver hatta yaaa... nasıl?
Canım şeker hamuru hazır zaten,kurabiye tarifinide malzemeyi satın aldığım hanımdan aldım.Bide netten aldığım bi tarif vardı ama kadından aldığım tarif çok hoşuma gitti benim. İstersen veririm..

HAPSURUK NERDIL DILEM FENERBAHCEMRE NARNISAN
hepinizin cicileri harikaa kizlar,cok güzeller..güle güle kullanmak nasip olsun

HABEROK bunlar cooook seker olmuslar,bayildimmmmmmm

Son düzenleme:
Bunlarda kızım için ördüğüm bazı ciciler..
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]

cucum sanada teşekkür ederim canım.. Elimden geldiğince en basit bulduğum modellerden yapmaya çalıştım işte.beğenmenize sevindim..

Son düzenleme:

bende denedim marshmelowdan zor olduuu hazırı daha mantıklı....

cucum sanada teşekkür ederim canım.. Elimden geldiğince en basit bulduğum modellerden yapmaya çalıştım işte.beğenmenize sevindim..

ya ne hamarat hatunsun süperler maşallah sana canım özelden kurabiye tarifini verirsen sevinirim....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…