- 13 Ağustos 2010
- 1.262
- 73
- 113
narnisancım. gerçekten elelrine sağlıkkkkk
süppperrr olmuşlarrr
çok becerikli hatunmuşsun.
bende lohusa şerbeti için sürhi ve bardakalrı süslüyorum
ama tesiyi böle süsüleyemedimm
bende bi örtü ördüm pembe kurdelalarla süsledimm
ama böle çok daha gzüelllll
nerdıl cok snırlendım sımdı bnde bu bodylerden almıstım ama 52tl ye bodylerde ındırım gununde ındırımolmuo dıe bılıodum yazık oldu yemın ederım yarı parası yaaaa
nerdilcim çok ciciler gerçekten.
mothercare dan sezon ürünleride indirimde bulmuşsun ne güzel...
sağlıklı güzel günlerde kullansın oğluşun.
demek ayın 15inde gitmek lazım
banyomuz
babamizi kiskandiran ayakkabilarimzi
pille calisan salincagimiz
Saol canım.Valla baya uğraştım ama işin pratiğinide öğrenmeye başladım yani :) Daha önceden 1-2 pasta denemesi yapmıştım,ordan kalma az da olsa bilgim vardı.Kurabiyeyi ilk defa denedim ve çokta zevkle yaptım..haberok bayıldmmmm nasıl basardın anlatsanaa
Çok saol canım.Evet şeker hamurunu hazır aldım.Daha önce evde marshmalow hamurundan kendimde yapmıştım ama şimdi onunla uğraşamazdım.Hazırı ilk defa aldım ve denedim.ÇAlışması benim yaptığımdan çok daha kolay ve tadı daha güzel geldi bana..Bundan sonra marshmalowdan yapmam asla..haberok süper olmuş canım harikaaaa ellerine sağlık hamur şekerin hazır mı?
Canım şeker hamuru hazır zaten,kurabiye tarifinide malzemeyi satın aldığım hanımdan aldım.Bide netten aldığım bi tarif vardı ama kadından aldığım tarif çok hoşuma gitti benim. İstersen veririm..Tarif ver hatta yaaa... nasıl?
Saol canım.Valla baya uğraştım ama işin pratiğinide öğrenmeye başladım yani :) Daha önceden 1-2 pasta denemesi yapmıştım,ordan kalma az da olsa bilgim vardı.Kurabiyeyi ilk defa denedim ve çokta zevkle yaptım..
Çok saol canım.Evet şeker hamurunu hazır aldım.Daha önce evde marshmalow hamurundan kendimde yapmıştım ama şimdi onunla uğraşamazdım.Hazırı ilk defa aldım ve denedim.ÇAlışması benim yaptığımdan çok daha kolay ve tadı daha güzel geldi bana..Bundan sonra marshmalowdan yapmam asla..
Canım şeker hamuru hazır zaten,kurabiye tarifinide malzemeyi satın aldığım hanımdan aldım.Bide netten aldığım bi tarif vardı ama kadından aldığım tarif çok hoşuma gitti benim. İstersen veririm..
cucum sanada teşekkür ederim canım.. Elimden geldiğince en basit bulduğum modellerden yapmaya çalıştım işte.beğenmenize sevindim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?