2010 Aralık anneleri, geri sayım başladı....

hiçbir iş yapmıyorum ve bebeğimin 1 gün daha benimle kalabilmesi için elimden geleni yapıyorum günde 3 kez nidilat adlı ilacı içiyorum.Allah hepimize zamanında sağlıklı doğumlar nasip etsin

40 li rakamlara dusenler waaaar akannehir yakında gelir yaramaslar sempatiksalakcinni bizim daha 66 gunumuz war boshayallersmile

ehi! 40 gün.. ama bence en fazla 30 gün.. 25 kasım güzel bir tarih olabilir doğum için :)) hayırlısıyla tabii..

ehi! 40 gün.. ama bence en fazla 30 gün.. 25 kasım güzel bir tarih olabilir doğum için :)) hayırlısıyla tabii..

Canım seninle aynı gidiyoruz.
Ben de 24 Kasım Öğretmenler Günü'nün doğum için güzel bir gün olduğunu düşünüyorum sempatiksalakcinni
Hayırlısı artık, Rabbim kararlamıştır en güzel günü

eveet sen names ve ben aynıyız.. hayırlısı canım.. 24 kasım güzel ama okulda doğum günü öğretmenler gününe kaynasın istemiyorum açıkçası :)))

son 46... Benim kızım 5 Aralıkta gelecekmiş gibi geliyo. Babamız 5 Ekim, ben 5 Nisan doğumluyum, belki o da ayın 5.gününü tercih eder :ecrin_bebek: Sizin de içinize doğan özel bi tarih var mı kızlar?

AYYY 57 olmuş tickerımda görünce şok oldum ne çabuk geçti ya sizlerin benden daha az ama ben hep 60 larda felan rahattım 57 daha bi az geldi akannehir

son 46... Benim kızım 5 Aralıkta gelecekmiş gibi geliyo. Babamız 5 Ekim, ben 5 Nisan doğumluyum, belki o da ayın 5.gününü tercih eder :ecrin_bebek: Sizin de içinize doğan özel bi tarih var mı kızlar?

16 kasım 2010 akannehirohaoldumsmile:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…