2010 Aralık anneleri, geri sayım başladı....

ayse durudan sonra ben saymıcam aralık annesiydi maşaALLAH ekim annesi oldu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ayse durudan sonra ben saymıcam aralık annesiydi maşaALLAH ekim annesi oldu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Olsun yazalım da sonra bakar güleriz

Tahmini doğum tarihine göre 57 günüm kaldı alkisalkisalkis

sayamay devam kızlar yumurcaklara belli olmıcak ama olsu sayalım yine de:)
42..34.haftamıza başlıyoruzzz...

Son 54 gün ama Ayşe'nin erkenden geliveren bebişinden sonra içimdeki ses aralık başı gelir bu sıpa diyor.kaydirigubbakcemile3

39 diyo ticker im,ayse den sonra ılk işim ticker a bakmak olduaslında 29 felan hayırlısı bakalım.

Son düzenleme:
Herkese Merhaba

Uzun zamandan beri sadece okumakla yetiniyordum ama bende Aralik 2010 yahut ocak 2011 annesi olacagim,Sat 23 mart,yani su an 31+2 yim,tahmini dogum tarihimiz 28 aralik.Bebegim erkek,Allah sag salim kucagimiza almayi nasip etsin hepimize...

Merhaba arkadaşım senin hesaplama bana pek doğru gelmedi , Şubat 23 demişsin , benim SAT Mart 15 ama Tahmini doğum 20 aralık bence sen tekrar kontrol et , ama okadarda önemli değil biz nekadar hesap etsekte onlar istedikleri zaman geliyolar ayşeduru örneği gibi , şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum , inşallah kolay ve rahat bir doğumumuz olur.....

4.hafta --- 1. ay
8.hafta --- 2.ay
12.hafta -- 3.ay
16.hafta -- 4.ay
20.hafta --5.ay
24.hafta -- 6.ay
28.hafta -- 7.ay
32.hafta -- 8.ay
36.hafta -- 9.ay
37. ve 38. hafta son 10 gün peki ama 39. , 40. hatta 41. hafta neyin nesi? normal bir doğum 9 ay 10 gün değil mi ?yanlış mı biliyormuşum bugüne kadar .Bu hesaba göre yani 40. hafta doğum gerçekleşiyorsa o zaman bir doğumun gerçekleşme zamanı 10 ay.Kimse 9 ay 10 gün demesin :)

Neyse saymaya devam edeyim bari , 32+1 (33 ten gün aldık sositososito ) son 54 gün

Arkadasim dikkat edersen sat 23 mart demisim,sen yanlis okuyup benim sat`imi 23 subat sanmissin,hesaplamalarim dogru yani,bebegimin 40.haftasi 28 aralik.Bugun doktordaydim,su an 31+4 um.

yok canımm yokk sat demişşş
şubatt dememişşş
sat 23 mart yazıyoo ordaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…