ayse durudan sonra ben saymıcamaralık annesiydi maşaALLAH ekim annesi oldu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
43 gün kalmis...ama benim icime 28 kasimda dogum yapacakmisim gibi geliyor,ne alaka bi tarihse bende anlamiyorum :bbo:
cucum bana da 29 kasımda doğum yapıcam gibi gelio neden ben de bilmemşakkıdı
Herkese Merhaba
Uzun zamandan beri sadece okumakla yetiniyordum ama bende Aralik 2010 yahut ocak 2011 annesi olacagim,Sat 23 mart,yani su an 31+2 yim,tahmini dogum tarihimiz 28 aralik.Bebegim erkek,Allah sag salim kucagimiza almayi nasip etsin hepimize...
Merhaba arkadaşım senin hesaplama bana pek doğru gelmedi , Şubat 23 demişsin , benim SAT Mart 15 ama Tahmini doğum 20 aralık bence sen tekrar kontrol et , ama okadarda önemli değil biz nekadar hesap etsekte onlar istedikleri zaman geliyolar ayşeduru örneği gibi, şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum , inşallah kolay ve rahat bir doğumumuz olur.....
Merhaba arkadaşım senin hesaplama bana pek doğru gelmedi , Şubat 23 demişsin , benim SAT Mart 15 ama Tahmini doğum 20 aralık bence sen tekrar kontrol et , ama okadarda önemli değil biz nekadar hesap etsekte onlar istedikleri zaman geliyolar ayşeduru örneği gibi, şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum , inşallah kolay ve rahat bir doğumumuz olur.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?