2010 Aralık anneleri, geri sayım başladı....

son 46... Benim kızım 5 Aralıkta gelecekmiş gibi geliyo. Babamız 5 Ekim, ben 5 Nisan doğumluyum, belki o da ayın 5.gününü tercih eder :ecrin_bebek: Sizin de içinize doğan özel bi tarih var mı kızlar?

19 aralık 2010'da bekliyorum nedense...
son 58...

42 diyor...delikafadulden ya bayramda gelirse bilmiyorumkismile,kılzar benim hesabıma göre 25-28 kasım arası olabilir tam miyadında ama,erken de gelebilirmiş gibi...bakalım hayırlısı...

Son düzenleme:
ayyy 34.haftalara geldik, ben 38.haftada doğururum gibi ya hadi hayırlısı, yiine de en azından 39 a kadar beklesin istiyorum, artık kızımın keyfine kalmışbayanssulusmile

son 41 41 kere maşallah diyelim bakalım az kaldı valla benimde hesabıma göre 25 kasım ama hayırlısı bakalım

Doktorumun hesabına göre 60 günüm kaldı ,benim hesabıma göre 58 ama asıl mühim olan kızımın hesabı :)) 31+5 'teyiz az mı kaldı ne :) Merhabalar bu arada yeni üyeyim ama uzun zamandır takipteyim ,inceledim,çoğu merakımı buradan giderdim ,teşekkür ederim herkese en çok da göbişleri görüp rahatladım yalan söyleyemem sağlıcakla kalın...

bence 37 .haftada bekleyin genelde 37.haftada oluyor size tavsiyem hazırlıklarınızı ona göre yapmanız daha iyi olur .ben 2010 ocak annesi topiğindeyim ama aralık 18de doğum yaptım .sata göre 9 ocaktı ama erken doğuyor bebişler.hayırlı doğumlar hepinize çok güzel bi duygu doya doya yaşayın bir daha bugünler geri gelmiyor

43 gün kalmis...ama benim icime 28 kasimda dogum yapacakmisim gibi geliyor,ne alaka bi tarihse bende anlamiyorum :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…