konulara bu sayfadanmı dvm edicez dierndenmi bilmiorum kızlarda kusra bakmyın
gene mi topik değişti bundan öncek tüm topik açıpta bizi bu duruma getiren arkadaşlardan allah razı olsun
ersasu sağol cnm ya ilgin için inşallah sayende düzene girer şu topikler :1hug:
merhaba kızlar,
yazışmalarınızın çoğunu okudum. heyecanınız çok hoş. bende aralık annesi olacağım inşAllah. benim SAT'ım 27 şubat. 4 aralık doğum görünüyor. aralık annesi olmayı özellikle isteyip bu döneme getirenlerdenim.. inşAllah kısmet olur... yalnız benim başlangıçım çok kötü oldu. başlarda iyi giderken 6. haftamın içinde birden başlayan bulantılarım oldu. başladı ve ertesi gün hastaneye kaldırıldım. 5 gün Çapa'da, 4 gün İstanbul Eğit. ve Arş. Hastanesinde yattım. kendimi besleyemiyordum devamlı midem boş olduğu halde öğürüyordum. boğazım tahriş olduğundan ağzımdan burnumdan kanlar geliyordu. hatta bir gece mide kanaması geçirdim ve o geceyi acilde geçirdim. artık kan nakli gerekebilir derlerken kurtardım paçayı. neredeyse 1 aydır işe gidemiyorum. aynı zamanda yüksek lisans yapıyodum o da kaldı. hala kendimi adamakıllı besliyor değilim. elim kolum iğne izlerinden mosmor oldu. ve hala elimde kanülle duruyorum ve hergün evde serum takıyorum. planlı ve istenen bir gebelik olmasına rağmen yaşadıklarım bebeğime adamakıllı sevinmeme bile engel oldu. şimdi buradan sizin heyecanınıza okuyarak şahit olmak beni canlandırdı. birde kalp atışlarını görmek çok iyi gelmişti. ben can çekişirken minik yawrum pıt pıt atan kalbiyle hayata tutunmaya çalışıyordu...
şimdi eğer bulantınız yoksa veya varda bu sizin yaşam kalitenizi düşürmüyorsa şükredin... ben bi ara vücudum intihar ediyor diye düşündüm. su bile içemiyordum ve boş mideyi öğürüyordum. 53 kiloyla gebe kaldım 49'a düştüm. serumlar olmasa daha ne kadar düşerdim tahmin bile edemiyorum. umarım hiç biriniz benim yaşadıklarımı hiçbir gebeliğinizde yaşamazsınız.. ve bende artık tadını çıkara çıkara bir gebelik geçirirm..
Aynen öylea.scnm diğer topik liste toopiği paylaşımları sohbete burdan devam edicez inşallah :Saruboceq:
kızlar merabalar,bende geldim, bende hamişim ve doğum aralık sonu gibi görünüyor,çok heyecanlıyım,sizleri görüncede çok sevindim,
Allah hepimize hayırlısıyla ,kucağımızada almyı nasibeder inşallah..
kızlar merabalar,bende geldim, bende hamişim ve doğum aralık sonu gibi görünüyor,çok heyecanlıyım,sizleri görüncede çok sevindim,
Allah hepimize hayırlısıyla ,kucağımızada almyı nasibeder inşallah..
Rica ederim canım, bana da eğlence çıktı :))
tşkrl cnm sadece sen cvp verdin mesajlarıma :1hug:
nasılsın cnm hamişlik nasıl gidiyo :CüvCüv:
Rica ederim canım, bana da eğlence çıktı :))
tşkrl cnm sadece sen cvp verdin mesajlarıma :1hug:
nasılsın cnm hamişlik nasıl gidiyo :CüvCüv:
İyidir Allah a şükürler olsun, senin nasıl gidiyor. Çok sancı yapıyor bu kerata :)
cnm diğer topik liste toopiği paylaşımları sohbete burdan devam edicez inşallah :Saruboceq:
g gizem nerde kaldın canım yaa hep meraktayızz hadi ama :dance:
buarada bende kuru fasülye tanemi koydum,keseside aynı fasülye gibi,şuan kendiside fasülye kadar onlarda büyücekte görcez biz
İyidir Allah a şükürler olsun, senin nasıl gidiyor. Çok sancı yapıyor bu kerata :)
ay cnm ya o sancılar çok fena mafoldumben
çok şükür sancılarım azaldı ama iki gündür çok kötüyüm sadece bulabtılarım vardı önceleri artık çıkarıyoorum da hiç bişey yiyemiyorum mafoldumbenmafoldumben
çok şükür herşeye tüm çektiklerimize değer meleklerimiz onlar sağlıklı oolsun da:Saruboceq:
teşekkür ederim canım anlamadığım için saoll :1hug:
ay cnm ya o sancılar çok fena mafoldumben
çok şükür sancılarım azaldı ama iki gündür çok kötüyüm sadece bulabtılarım vardı önceleri artık çıkarıyoorum da hiç bişey yiyemiyorum mafoldumbenmafoldumben
çok şükür herşeye tüm çektiklerimize değer meleklerimiz onlar sağlıklı oolsun da:Saruboceq:
Ah güzelim bulantı çok fena, bende daha başlamadı inşallah da başlamaz.
Ben şimdi yemek yapmaya gidiyorum, sonra yine gelirim..
selam hanimlar nasilsiniz?? Ben cok kötüyüm listeden silebilirsiniz beni
Bir haftadir hastahanede yatiyordum ve sonunda dün öglen kürtaj oldum bebisimi kaybettim...mafoldumben
Ah güzelim bulantı çok fena, bende daha başlamadı inşallah da başlamaz.
Ben şimdi yemek yapmaya gidiyorum, sonra yine gelirim..
inşallah hiç te başlamaz cnm inşallah rahat bi hamilelik geçirirsin :Saruboceq::Saruboceq:
güle güle tatlım kolay gelsin vereliniortak
selam kızlar.
naber.
ya sayfalar bakıyorum diye dolmamı yaktım.
offf ne çok canım çekmişti halbuki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?