2010 Aralık Anneleri

ya valla gitti dolma sadece dibi tuttu gerçi
ama offff okadar uğraşmıştım. neyse canım sağolsun.

ama bununn böyle olacağıı belliydıı esraa arkadaşımızz bununn çok savaşınıı verdii ve okadar istekliydikiiiii artık oda gelmiyoo

canımm ocakk annelerindee dahaa önce hamile olmayan bir bayann açtıı bende yazdımm ordaaaa bakk bizimm topiktee kargaşaa çıktıı,kimm nereyee yazacakk bilemiyoruzz dedikk ve bu bayanda hamilee değill banaa ne tepkilerr yazmışşş
daha aralıkk annelerii belli olmadann 2011 ocakk annelerii hagii gelinn bekliyorummm diyee yazmışş
benn bununn böyle olacağınıı biliyordummm olann esrayaa olduuuu kızdaa gitti yazıkkbilmiyorumkismile

slm kızlar bende bugün doktora gittim karnımdan görmediği için alttan baktı doktor bebişimizi gördük ve kalp atışlarını duyduk cok sükürr...cük garip oldumm.. günbe gün bebişimin varlığı beni daha da mutlu edio..cok mutluyum..

hadi gözün aydın cnm çok şükür herşey iyi gidiyo desene
darısı bizlerede cnm inşallah rabbim cümlemizin bebeğini sağ salim doğmayı nasip etsin hayırlı evlatlar versin cümlemize :Saruboceq::Saruboceq:

merhaba kizlar,biseyler karismis falan sanirim,ama maalesef okuyamicam suan..
gizemli ve diger doktora gidecek arkadaslara bakmak icin girebildim..
ESRASUR canimm tebrik ederim,gözünüz aydin duymussun pitpitlari
saglikla büyüsün bebisin insallah...
GIZEMLI canimm ses yok senden sanirim fisfisfis
yada ben mi göremiyorummm fisfisfis

AŞK MELEĞı ve CÜCÜ kızlar cok sağolun...Rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin..

azize devam edemiyormus...
saglik olsun ne diyelim..
ersasu canim sen üstlendin sanirim liste isini ve yeni topik acilip listemiz ordan devam edecek..
emegine saglik simdiden canim,sagolasin..vereliniortak
bu topigimiz kapanmamisya ona seviniyorum..
GIZEMLIden haber yok sanirim kizlar,sayfalara baktim ama bulamadim :uhm:

Son düzenleme:
TOOBA canim hosgeldin aramiza..
cok zor günler gecirmissin ama sükür atlatmissin,hersey insallah dahada güzel olucak sen ve bebegin icin...
Allah hepimizin yardimcisi olsun

TOOBA canim hosgeldin aramiza..
cok zor günler gecirmissin ama sükür atlatmissin,hersey insallah dahada güzel olucak sen ve bebegin icin...
Allah hepimizin yardimcisi olsun

teşekkür ederim canım. pek atlattım sayılmaz ama başetmeye çalıyorum. yarın 9. haftam doluyor. hormonlarımız 9. haftada pik yapıp sonra düşmeye başlıyormuş. umudum bundan sonra inşAllah.. boshayallersmile

kızlar benide topiğe ekelrseniz sevinirimm...TOOBA cım hosgeldin canım cok gecmiş olsunn..Rabbim sağlık versin inşallahhh...

geçmiş olsun toobacım.
umarım azalır ve iyi hisedersin kendini.
benim daha erken heralde.
mide bulantım yok henüz.
umarım hiç de olmaz.

bebişinden haber alan arkadaşları tebrik ediyorummm allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah,acılarını göstermesin,yeni arkadaşlar hoşgeldiniz buarada,geçmişte çok dolmuş anca okuyabaildim,bebişkoma çok üzüldüm başka kötü haberimiz yok sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…