2010 Aralık Anneleri

annelerim,
azize 1 arkadaşımız listeniz ile ilgilenemeyecekmiş.
aralık 2010 anneleri olarak bu konuda nasıl bir çözüm önerirsiniz,size nasıl yardımcı olayım?

aranızda listeyi devam ettirmek için gönüllü bi annemiz var mı?

varsa sanırım liste içinyeni başlık açmamız gerekecek :bbo:
mevcut listenizi oraya taşır,yeni gelenleri eklersiniz tabloya.

sizden cevap bekliyorum,sevgiler.a.s.

iyi akşamlar kızlar dr. gelen arkadaşlar gözünüz aydın
güzel haberlerle gelmişsiniz darısı bizlere inş. allahım
sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
iyi tatiller öpüldünüz canlarım

azizenin ilgilenmeyecegi belliydi sanırım hamile kalmadı bu ay ama biz ona söylediğimizde şiddetle itiraz etmişti sonuna kadar ilgileneceğine dair neyse uzatmayım zaten bizim bi listemiz yok malesef azize giibi hamile kalamayınca giden bi arkadaşımız yüzünden ...

Bende Bhk ya özelden mesaj atıp bu liste olayına talip oldum. Evde pek işim yok bana da eğlence olur. Aslında bir sayfamız olsun, listemiz de sayfanın en başında olsun dedim ama bakalım hayırlısı artık.

Bende Bhk ya özelden mesaj atıp bu liste olayına talip oldum. Evde pek işim yok bana da eğlence olur. Aslında bir sayfamız olsun, listemiz de sayfanın en başında olsun dedim ama bakalım hayırlısı artık.

aa ne güsel inşallah olur canımm

kızlar sayfa yı kapatabiliormu arkdaş nasıl oluor anlamadım ben şimdiii yaa ne güzel bi grubumuz varr olmasın yaaaalsanaalsanasmile

kızlar sayfa yı kapatabiliormu arkdaş nasıl oluor anlamadım ben şimdiii yaa ne güzel bi grubumuz varr olmasın yaaaalsanaalsanasmile

Yok canım sadece listemizi yapan arkadaş artık devam edemeyecekmiş. Onun yerine ben devam edeceğim. Burdan sohbetimize devam edicez, orada sadece listemiz olacak.

slm kızlar nasılsınız

bebişkom cnm ya çok üzüldüm rabbim sana bu acıyı hayırlı evlatlarla unuttursun diycek bişey bulamıyorum bu durum da ne denir ki rabbim inşallah sabrını da verir :gitme:

gene mi topik değişti bundan öncek tüm topik açıpta bizi bu duruma getiren arkadaşlardan allah razı olsun

ersasu sağol cnm ya ilgin için inşallah sayende düzene girer şu topikler :1hug:

merhaba kızlar,
yazışmalarınızın çoğunu okudum. heyecanınız çok hoş. bende aralık annesi olacağım inşAllah. benim SAT'ım 27 şubat. 4 aralık doğum görünüyor. aralık annesi olmayı özellikle isteyip bu döneme getirenlerdenim.. inşAllah kısmet olur... yalnız benim başlangıçım çok kötü oldu. başlarda iyi giderken 6. haftamın içinde birden başlayan bulantılarım oldu. başladı ve ertesi gün hastaneye kaldırıldım. 5 gün Çapa'da, 4 gün ıstanbul Eğit. ve Arş. Hastanesinde yattım. kendimi besleyemiyordum devamlı midem boş olduğu halde öğürüyordum. boğazım tahriş olduğundan ağzımdan burnumdan kanlar geliyordu. hatta bir gece mide kanaması geçirdim ve o geceyi acilde geçirdim. artık kan nakli gerekebilir derlerken kurtardım paçayı. neredeyse 1 aydır işe gidemiyorum. aynı zamanda yüksek lisans yapıyodum o da kaldı. hala kendimi adamakıllı besliyor değilim. elim kolum iğne izlerinden mosmor oldu. ve hala elimde kanülle duruyorum ve hergün evde serum takıyorum. planlı ve istenen bir gebelik olmasına rağmen yaşadıklarım bebeğime adamakıllı sevinmeme bile engel oldu. şimdi buradan sizin heyecanınıza okuyarak şahit olmak beni canlandırdı. birde kalp atışlarını görmek çok iyi gelmişti. ben can çekişirken minik yawrum pıt pıt atan kalbiyle hayata tutunmaya çalışıyordu...
şimdi eğer bulantınız yoksa veya varda bu sizin yaşam kalitenizi düşürmüyorsa şükredin... ben bi ara vücudum intihar ediyor diye düşündüm. su bile içemiyordum ve boş mideyi öğürüyordum. 53 kiloyla gebe kaldım 49'a düştüm. serumlar olmasa daha ne kadar düşerdim tahmin bile edemiyorum. umarım hiç biriniz benim yaşadıklarımı hiçbir gebeliğinizde yaşamazsınız.. ve bende artık tadını çıkara çıkara bir gebelik geçirirm..

amin canım inş çok zor zamanlar geçirmişşin allhım kimseye yaşatmasın cnım zor umarım sağlıkla alırısn kucağına beebğini bende 6 haftalık hamişim şuan bi belirti yokk canım uamrım böyle giderr hepp çok rahatım sana çok geçmiş olsun canımm umarım b,daha yaşamazsın dularım seninle:Saruboceq:

cnm ya çok geçmiş olsun inşallah şimdiden sonra rahat bi hamilelik geçirirsin cnm tadını çıkara çıkara:Saruboceq::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…