2010 Aralık Anneleri

Saol canım, aslında ilaçta içtim minoset ama fayda etmedi. Şimdi daha iyiyim çok şükür:Saruboceq:

Maşallah bebeğin güzel büyümüşşşşş:lepi: Benimkide babasına benzesin çok istiyorumopuyorumnanaktan
Bu arada sen nasıl bir video izledin öyle bacaklarını bağladılar Allah Allah nazi Almanyasında mı doğurdu kadınkaydirigubbakcemile3 Yok canım ben o kadar video izledim hiçbirinde öyle bişey yok.
Benim bu doğumdan anladığım nişanın gelince gitmeyeceksin ama suyun gelince doktora gideceksin ki enfeksiyon kapmayasın. Sonra düzenli nefeslerle sancıları atlatmaya çalışacaksın ve açılmanı bekleyeceksin. bu sırada enerjin tükenmesin diye su ve hurma falan yiyeceksin (hastane izin vermiyosa da ben yemeyi düşünüyorumsempatiksalakcinni). Açılman olunca da doktor kontrolünde ıkınacaksın bitecek ohh mis gibikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Bekara boşanmak kolay gelirmiş ya bende daha doğurmadan anlattım ama hep böyle kolay kolay düşün kolay olsun, sancılarının seni bebeğe yaklaştırdığını düşün.
İnşallah Rabbim in izniyle ben normal istiyorum, ve hep pozitif şeyler düşünüyorumm.opuyorumnanaktan

cnm kokrman tamamen normal çünkü artık son aylardayız
ama öle kötü videoları seyretme insan ister istemez seyretmek istiyor ama yapma aklın karışmasın
sen gidişata göre karar ver baktın çatın geniş bebek normal kafası falann sende normal doğum denersin ama elleri ve ayakları bağlasalarda bebek çıkınca senin koynuna koyuyor bir arkadaş o ameliyat hanedeki aletlerin sesleri falan beni rahatsız etti sürekli bişeyler luyor ve görememekte rahatsız etti ama en güzel an kucağıma aldığım andı ve hepsi aklımdan çıktı dedi

ama şu var senin bebeğin iri bebek olucaksa normal doğum riskli olabilir

sen sıkma canını şimdiden olur mu çünkü bunlara ne kadar önceden düşünsen bebek ve doktor son noktay koyuyor normal doğum için tüm şartlar uygun olsada bebek dönmüyor al işte bekle dur

bu arada miniğe maaşallah 1,5 kilo olmuş resmen allah nazardan saklasınnnn

günaydın kızlarr...

hastalarımıza geçmiş olsun .. bu havalarda gerçekten dikkat etmek gerekiyor ..

canım ben normal doğum istiyorum .. bacakları bağlıyorlar diye bişi duymadım ama ; en iyisinin bu olacağını düşünüyorum .. sezeryanda da ameliyatlı oluyorsun sonuçta.. şimdi bi de sezeryanda dikiş atılmadan yapıştırma çıkmış .. üstten dikiş olmamış oluyor ... ama yine de zorda kalmadıkça normal doğum iyidir... bi de normal olunca maximum 1 gün ağrı çekersin .. sezeryan olunca da sonrasında ağrıların bitmiyor, kışın da daha dikkat etmek gerek soğuklarda sızlar mızlar - ee bebiş yanında yardımsız kucağına alamayacaksın .. ben hemen ayağa kalkayım istiyorum sonrasında nasipse ..

bende dün bi topikte okudum oda yazmış elimi ayağımı bağladılar diye video seyretmedim hep ama resim gördüğüm topiklerde de eller bağlıydı hatta dur bullim resmi

günaydin kizlar.bugün uzun zamandir ilk defa cok iyi uyudum..kahvaltimizi yaptik,birazdanda oglusumun en azindan nevresimlerini yikamaya baslicam kismetse opuyorumnanaktan
sizler nasilsiniz?

anladim canim..bebisine gecmez insallah,tahlillerinde iyi cikar insallah canim :Saruboceq:
ayy sen dedinya agrisiz deliksiz uyu diye,sagol valla,öyle uyudum nihayet :))

canim benim cok sevindim baristiginiza...
arada hatirlatmazsan erkeklerin beyni pek basmiyor böyle ince seylere zuzum...
neyseki tatliya baglanmis,cok sevindim..
bizde aksam barisir gibi olduk,bugün yemege davet etti bakalim ne olcak sempatiksalakcinni

tugbam aynen öyle tatlim...sesimi dinliyor sessizce,susunca o basliyor konus der gibi,ben konusuyorum yine dinliyor..böyle dakikalarca oynuyoruz sipayla...ay cok seker oldular tugbacim bunlar ya...icimden cikarip sevip geri koyasim geliyor :))
hem yaramaz,hem cok seker oldular

canim cok gecmis olsun..kasim annelerindede bu durumu yasayanlar vardi..cok zormus..Allah kolaylik versin...:teselli:
tatlim son bikac gündür bendeki agri sanki artik icinde degilde disinda gibi..ay ne bileyim tarifte edilmiyor ki :1ninca: ama evet ara ara artiyor,bi bakiyorum geciyor..yürüyüs iyi gelmiyor bana,sana geliyorsa ne mutlu fistigimmolumunekankayizsmile
canim massallah miniginee,kocaman olmus...
anlayamadim üzüldün mü sevindin mi 3 kilo aldigin icin..massallah bence..bebisin saglikliysa kilonu takma kafana,ki öylede görünüyor,bebege yaramis hepsi ne güzel

ah canim ya kiyamam...su bas agrisi bi birakmadi pesini..insallah gecer gider artik..
bence de nazar vardir,bol bol nas,felak oku kendinize fistigim..
Allah kem gözlerden saklasin hepimizi :Saruboceq:

ay cok sevindim.valla ben yemis kadar oldum duyunca simdi zemuszemus
süper gidiyorsun tatlim,mükafatinida aliyorsun massallah sanaaakaydirigubbakcemile5

canim massallah melegine,topik zaten hep iri bebek dolu massallahh
zuzumm korkma,pozitif seyler oku kendini ona göre motive et..zordu,bilmem neydi diyenlere kulak asma bi kere...herkesin tecrübesi farkli sonucta...
dogal dogum yanlisi olarak eger birkac saat sanci cekmeye odaklarsan kendini sonrasinda cok rahat olursun düsüncesindeyim...bebisi kollarina aldiginda tüm sancilar kayboluyormus...bitti gitti yani kaydirigubbakcemile2
yok bikac saat sanciyada tahammül edemem diyorsan epidural alirsin..benim fikrim bu yönde fistigimolumunekankayizsmile

kizlarrr bir sorum var...
nevresimleri yikamaya baslicam dedim ama bir tane uyku setimiz var,onun yorganini nasil yikicam ben???fikri olan var mi??
o seti rahat bi 3defada ancak yikarim cünkü cok kaparik bisey,yan korumalari,yastiklari falan... :uhm:

Allah kısmet ederse haftaya kontrolumden sonra başlıyacam canım dediğin gibi onlara kaldıysak Allah a kaldık

hehehe benimde çocuğun ne ismi var ne yatağı var ama donları var babannesi almış koca bi hurç doldurmuş bayramda alıp geldim bende bana alcak bişey bırakmamış sağolsun hepside zevkime uygun zaten ben normal bi kıyafet alamam kızıma illa ilginç şeyler bulurum anlıcanız bi tane fisto don aldım bide arkası çiçekli kilotluçorap fotolarını çekip koyim alırkende çok güldüm napim ya ben nerde kokoş şey var onu alırım huyum kurusun

allah inşallah gönlüne göre verir cnm
ben daha önce ameliyat olmasaydım çocuğumu normal doğurmak isterdim
normal yolla yapamadık doğumu bari normal olsun diye imrendiğim zamanlar olmuyor değil

güle güle kullansın miniğin canım ... ama alın artık herbir şeylerinizi ya .. sizden daha çok ben meraklanıyorum .. ben de dün yenidoğan primasını aldım bebişimizin .. artık bitiyor alışverişimiz yavaş yavaş ... ekime de kışlık gecelik sabahlıklar gelecekmiş .. bi onlar kaldı eksik olarak .. onları da aldık mı içim rahatlayacak ... bu hafta sonu da çanta ( daha doğrusu bavulumuzu) hazırlayacağım .. Allah'ın izni ile 32. haftada tamamlamış olmak istiyorum. hala şu chicconun alt açmasını bulamadım ya ... yok mu nereden alacağımı bilen ..

cucum tşk kızlar ama doğum yaklaştıkça korkularım böyle başladı çok uzun geldi normal doğum bana işte ellerinde alet görünce konuşmaları falan duyunca dayanamam gibi geliyor bazen çok uzun sürebiliyomuş teyze kızımda 4 saat sürmüş mesela. bi burun ameliyatı oldum ben ondada genel anesteziyle o yüzden rahatlığını biliyorum yoksa kıpırdar dururdum ya tuvaletim gelirdi ya hapşurudum illa bişiyim gelirdi bu arada ben de alerjik rinit var napcam onuda bilmiyorum ikidebi burnum akar hapşururum doktor uyuz olur bana bi doğru dur diye:roflol: kocam a dedim zaten bu kadar ay ben taşıdım doğum işinide sen yapıver onlara göre hava hoşya tamam dedi itiraz etmeden:roflol:

slm kızlar bir kaç gündür giremedim iki gündür evde boya yapılıyodu bende annemde kaldım ev almış başını gidiyo şuan kadın var temizlik yapıyo bu karışıklıkta elimi hiç biseye süremem az ortalık toparlansın bende yavaş yavaş düzenlemelere başlıcam hafta sonu bebişin odasını siparis edicem samsunda bebek odası namına eşya satan pek bi mağaza yok bi yerde beyaz bi takım beğendim ama taşları var erkek cocuğuna taşlı takım nasıl olur komik mi olur o taşları iptal mi ettirsem bilemedim şu oda işinide bi halledebilseydim bebeğin eşyalarını yıkayıp yavaş yavaş yerleştiricektim

benim bebek daha 31 ağustosta gittim 800 gr m dı.ne kadar hızlı kilo almış 21 günde 600gr almış maaşallah bu gidişle benim bebek 4 kg doğar.kaydirigubbakcemile3

fistigim o bes saat on saat seni korkutmasin cünkü masaya yatinca o kadar sürmüyormus ki...
sancilarla beraber sana su kadar sürdü diyorlar..
misal annem anlatiyor,saat 1 de hafif sancilarim basladi hastaneye gittik..4.45 e kadar acilmalara baktilar,yatagimda dinlendim..4.45 te masaya aldilar,5 te sen dogdun diyor..
yani topu tüfegi 15 dakika o masada kalmis..zaten o 15 dakikanin tamamida ikinmakla gecmiyor,nefes aliyorsun,motive oluyorsun..korkma zuzumm...Allah o gücü hepimize vermis massallah...alimallah hepsinida yapariz olumunekankayizsmile

ay cok sevindim.valla ben yemis kadar oldum duyunca simdi zemuszemus
süper gidiyorsun tatlim,mükafatinida aliyorsun massallah sanaaakaydirigubbakcemile5
]

saol şekercim teşekkürler

cnm etiketinde yıkama talimatı falan yokmu
benim kuzenim bebeğine aldığı 30 derece yıkanıyordu
bnm makinamın yorgan programı var bende yıkıyodu hatta yanında minicik etiketinde yazıyodu
sende öle bişey yoksa bi bilene sormak lazım bu sefer suya sokarsın içindeki şeyler topak topak olur falan

alcazda babası ağırkanlı marketler bana uzak dolmuşla gitmek lazım ama ankara da balık istifi yapıyolar insanları işime gelmio binip gitmek.hastane çantası hazırlıcaz öncelikle nolur nolmaz sadece içinde dün aldığım terlik ve 1 tane pijama var. alcağımız çok şey var ya ne sorcam hastaneye biberon ve emzik götürcezmi? bide götürürsek kaynatcazmı

tatlim güle güle oturun mis gibi evinizde..benim bebisinde janjanli bi sürü seyi oldu,ay ama napayim..senin meleginde prensler gibi yatar icinde..
yok icime sinmedi diyorsan yine bi gözden gecir bakalim

tatlim güle güle oturun mis gibi evinizde..benim bebisinde janjanli bi sürü seyi oldu,ay ama napayim..senin meleginde prensler gibi yatar icinde..
yok icime sinmedi diyorsan yine bi gözden gecir bakalim

teşekkür ederim canım işte taşları olması kafamı karıştırıyo gerci satıcı erkek bebek içinde veriyoruz dedi ama satmak içinde demiş olabilir tabiki eşimde olsun nolcak felan diyoda ben yinede komik mi olur düşüncesinden alamıyorum kendimi birde sizlerin fikrini alim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…