canım hiç bilmiorm ama umarım bi kolaylığı vardır. çalışsan dert çalışmasan ayrı dert. napsam die düşünmekten yoruldum walla. hepimiz için hayırlısı artık..
maşallah bebişine canım.. gözün aydın olsun
ahhh yazık.. geçmiş olsun canım. hamilelkte baş ağrısı dayanılmaz bi işkence. ilaç içemiosun. çok zor bi durum. umarım geçmiştir şimdi.
günaydın kızlar bende dün bebişimi gördüm 38 cm 1400 kg olmuş doktor iri bebek olcak bu diyor he bide yüzünü iyice gösterdi babasına benziyo benim küçük sıpam babasıda pek mutlu akşam annesine söylüyo aynı ben diye ay bari gözleri ban çeksin ela olsun yayakızlar benim bu aralar piskolojim bozuldu epidural ile normal doğummu yoksa sezeryanmı diye normal doğum çok uzun sürebiliyomuş acaba piskolojim dayanırmı benim doğum anında uyanık olmaya cesaretli değilim çünki bide izledim dün videosunu normal doğumun bacakları falan bağladılar kadının iyice tırstım sizdede başladımı böyle korkular
günaydın kızlar bende dün bebişimi gördüm 38 cm 1400 kg olmuş doktor iri bebek olcak bu diyor he bide yüzünü iyice gösterdi babasına benziyo benim küçük sıpam babasıda pek mutlu akşam annesine söylüyo aynı ben diye ay bari gözleri ban çeksin ela olsun yayakızlar benim bu aralar piskolojim bozuldu epidural ile normal doğummu yoksa sezeryanmı diye normal doğum çok uzun sürebiliyomuş acaba piskolojim dayanırmı benim doğum anında uyanık olmaya cesaretli değilim çünki bide izledim dün videosunu normal doğumun bacakları falan bağladılar kadının iyice tırstım sizdede başladımı böyle korkular
Saol canım, aslında ilaçta içtim minoset ama fayda etmedi. Şimdi daha iyiyim çok şükür:Saruboceq:
Maşallah bebeğin güzel büyümüşşşşş:lepi: Benimkide babasına benzesin çok istiyorumopuyorumnanaktan
Bu arada sen nasıl bir video izledin öyle bacaklarını bağladılar Allah Allah nazi Almanyasında mı doğurdu kadınkaydirigubbakcemile3 Yok canım ben o kadar video izledim hiçbirinde öyle bişey yok.
Benim bu doğumdan anladığım nişanın gelince gitmeyeceksin ama suyun gelince doktora gideceksin ki enfeksiyon kapmayasın. Sonra düzenli nefeslerle sancıları atlatmaya çalışacaksın ve açılmanı bekleyeceksin. bu sırada enerjin tükenmesin diye su ve hurma falan yiyeceksin (hastane izin vermiyosa da ben yemeyi düşünüyorumsempatiksalakcinni). Açılman olunca da doktor kontrolünde ıkınacaksın bitecek ohh mis gibikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Bekara boşanmak kolay gelirmiş ya bende daha doğurmadan anlattımama hep böyle kolay kolay düşün kolay olsun, sancılarının seni bebeğe yaklaştırdığını düşün.
İnşallah Rabbim in izniyle ben normal istiyorum, ve hep pozitif şeyler düşünüyorumm.opuyorumnanaktan
bende dün bi topikte okudum oda yazmış elimi ayağımı bağladılar diye video seyretmedim hep ama resim gördüğüm topiklerde de eller bağlıydı hatta dur bullim resmi
Aman canım koyma koyma boşver, şimdi herkes korkacak bu sefersırnaşık şey
anladim canim..bebisine gecmez insallah,tahlillerinde iyi cikar insallah canim :Saruboceq:yok canım ben hepatit hastasıyım 2 senedir tedavi goruyordum bebiş yapmaya karar werdik tedaviye ara werdik simdi tahlil sonucuma gore bebegime gecme olasılıgını goz onune alarak doguma kadar karaciğer ilacı kullanma olasılıgım war inşallah cok kotu cıkmaz ilaç kullanmak zorunda kalmam :Saruboceq:
canim benim cok sevindim baristiginiza...ayyyyyyyyyyyyyyyy kızlar oku oku oku bitiremedim geçmişi.
ne çok yazmışsınız öyle.
artık son on sayfayı faaln okuyamadım.
beni anlayan daha doğrusu benimle aynı şeyleri yaşayan arkadaşlarım hepinzie desteğiniz için teşekkürler.
demekki bi tek kazma bende değil
sabah uyandım o sabahçıydı .erken bitmiş dersi ben uyuyodum
kakmadım hiç geldiğin duydum ama bana kahvaltı ahzırladı kaldırdı
aam ben inadımdan yemdim. kendim hazırladım ou yedim
sonr içeri geçti.
ben ona sanah erkendan kalkıp bi mektup yazzdım şöle 3-4 sayfa.
onu okumaya başladı
o mektubu da artık konuşmak isteemdiğim üzülmek istemediğim iiçin yazdığımı söledim.
gelmiş sokuluyo am ben konulmadım okula gittimç.
eve geldim yemek yapmamıştım yemeğe çıktık.
nezmandır istediğim ama bitürlü bakmaya fırsat bulamadığım bi peluş yatak örtüü vardı. gel onu alalım faaln dedi.
odunluk bende bizde haat yapabiliyoruz affet dedi. mektubu da saklamış bidaha beni kırarsa yine okuyacakmış ki aklı başına gelsin. neyse bzide durum bu.
arkadaşıma da haftasonu gelmicez demiştim. aarmış arakdaşımla konuşmuş gelcez demiş. iki taraftan beni sıkıştırıyolar. sanırım gidicez. işte öyle biraz bu ilgiden yararlanmak lazım galiba. ansılolsa bikaç gün sonra eski ahline dönerler.
aslında benim eşim yardımeden biridir bana heralanda.
ama ebn hep öle olsun istiyorum ve bu hep kendi içinden gelsin ben sölemeden.
ama olmuyo demkki. akapsiteelri bu sanırım. fazlasınımı bekliyoruz.
ama sonra çok üzülüyorum kzızımı üzüyorum diye..Allahım bana biraz rahatlık vurdumduymazlık ver nolur.
tugbam aynen öyle tatlim...sesimi dinliyor sessizce,susunca o basliyor konus der gibi,ben konusuyorum yine dinliyor..böyle dakikalarca oynuyoruz sipayla...ay cok seker oldular tugbacim bunlar ya...icimden cikarip sevip geri koyasim geliyor :))kuzu yaa rahatsız mı oluyor oynuyor mu bilemiyorsun ki.. benimkide çok bastırıyor kaburgama ittiriyor.. canımı yakıyor bazen.. oynuyorlar bence ama.. sıpacıklar.. gözünün içine baka baka yaramazlık yapabilir senin kuzucuk bak hazır ol :))
sağol tatlım.. yawruya bişey olmasında..
canim cok gecmis olsun..kasim annelerindede bu durumu yasayanlar vardi..cok zormus..Allah kolaylik versin...:teselli:ıyı aksamlar kızlar uzun zamandır gıremedım hepınıze merhabalar gecen aksam hastanede sabahladım karnımın ıcınde cok kotu bı agrı vardı dogum yapıyorum sandım hastaneye gıttık bırsuru tahlıller muayne meyerse bobreklerımde tas varmıs onun sancısıymıs ınanın dogum yapmasam bılmezdım aynı dogum sancısıyla aynı agrı allaha sukur ıkı gundur ıyıyım hamıle kaldıgımdan berı basıma gelmedık hastalık kalmadı kıstımı aldırdım uc ay kanamam oldu sımdı bırde tasım eksıktı oda geldı neysekı rabbım dermansız dert vermesın neysekı bebegım saglıklıymıs bı sorun yok heeee bu arada bebısımde 1350 gr olmus neyse hepınıze ıyı geceler
tatlim son bikac gündür bendeki agri sanki artik icinde degilde disinda gibi..ay ne bileyim tarifte edilmiyor ki :1ninca: ama evet ara ara artiyor,bi bakiyorum geciyor..yürüyüs iyi gelmiyor bana,sana geliyorsa ne mutlu fistigimmolumunekankayizsmilegunaydın kızlar...
yasmin canım ümraniyenin neresinde oturuyorsun.istbulda olsam komşu olcakmışız.bende de hepatit var ama soyle vucudum bağışıklık kazanmış.hepatit virüsünü alınca atıyormuşum.eşimde de taşıyıcılık var.ben dedoktoruma soylıcekdim unuttum.iyiki aklıma getirdin.
pelin87 canım burxkanın dediği anneyiz,ama ben hamileyiz olanı aldım.
denizcim arayı duzeltmenize sevindim canım..
burxkan umarım dün akşam doktora gidebilmişsindir ve inanıyorum ki kotu bişey yoktur.
toobacım sanada gecmiş olsun tatlım
cucum vajinal ağrılar bende de var gittikce artıyor sanki bacağımı oynatıken bile.gecen gun ani bir kareket yaptım cokda ani değil basamak inerken.aniden yıtılıyor sandım bi yerlerim ve yuruyuş yaptım iyi geldi...
kızlar bu arada da gece uyanmaları bende de var.donup duruyrum.işe gelmek artık daha da zorlaşıyor.mesela dağa yatıyourm sonrada sırt ustu yatıp gobeğime bakıyorum sağ taraf göbeğim sol tarafdan daha yuksek gozukuyor.sanki bebişim yattığım tarfa doğru toplanıyor.artık yatakende tırsar oldum
canim massallah miniginee,kocaman olmus...Günaydın kızlar dün kontrolüm vardı. Bebişimi gördüm. Ama bana kızgındı herhalde yüzünü göstermedi bu sefer. Kızım 29.4 günlüktü ve 1.370 gr olmuş. Onun kilosu iyide ben tam 3 kilo almışım.
ah canim ya kiyamam...su bas agrisi bi birakmadi pesini..insallah gecer gider artik..Günaydın hanımlar, dün akşam başım ağrımaya başlamıştı. Sonra çıkarmaya başladım, yine bişeyler yedim yattım baş ağrıma uyandım, yine çıkardım. sabah yine yine. Offf hamilelik bitecek ama bu istifralar bitmeyecek( Başka bir yerim ağrımıyor, üşüttüm falan desem ama iyiyim:/ Bu arada gece kaltığımda nasıl becerdim anlamadım koca bardağı kırdım, kocişte sabah zeytin kabını kırmış. Dün yine bardak kırmıştım! Bu arada hiç sakar da değilimdir, nazara geldik herhalde..
ay cok sevindim.valla ben yemis kadar oldum duyunca simdi zemuszemusbu arada günaydın güzel anneler
minik bebişler
ben dün diyetisyenime gittim
değerlerime göre haftada bir kere ekmek yemediğim bir gün kakaolu tatlı bile yiyebilirsin dedi
insan o kadar seviniyor ki anlatamam.
gerçi geçen gün ağzıma bir top tatlı atiim dedim midem almadı 20 gündür yemeyince insanın midesi almıyor
rejime harfiyen uydum kızlar hayatımda bu kadar istikrarlı yaptığım birşey daha olmamıştı
umarım sizlerde iisinizdir keyifler nasıl bakalım bu sabah
Allah kısmet ederse haftaya kontrolumden sonra başlıyacam canım dediğin gibi onlara kaldıysak Allah a kaldık
günaydın kızlarr...
hastalarımıza geçmiş olsun .. bu havalarda gerçekten dikkat etmek gerekiyor ..
canım ben normal doğum istiyorum .. bacakları bağlıyorlar diye bişi duymadım ama ; en iyisinin bu olacağını düşünüyorum .. sezeryanda da ameliyatlı oluyorsun sonuçta.. şimdi bi de sezeryanda dikiş atılmadan yapıştırma çıkmış .. üstten dikiş olmamış oluyor ... ama yine de zorda kalmadıkça normal doğum iyidir... bi de normal olunca maximum 1 gün ağrı çekersin .. sezeryan olunca da sonrasında ağrıların bitmiyor, kışın da daha dikkat etmek gerek soğuklarda sızlar mızlar - ee bebiş yanında yardımsız kucağına alamayacaksın .. ben hemen ayağa kalkayım istiyorum sonrasında nasipse ..
hehehe benimde çocuğun ne ismi var ne yatağı var ama donları var babannesi almış koca bi hurç doldurmuş bayramda alıp geldim bende bana alcak bişey bırakmamış sağolsun hepside zevkime uygun zaten ben normal bi kıyafet alamam kızıma illa ilginç şeyler bulurum anlıcanız bi tane fisto don aldım bide arkası çiçekli kilotluçorap fotolarını çekip koyim alırkende çok güldüm napim ya ben nerde kokoş şey var onu alırım huyum kurusun
Saol canım, aslında ilaçta içtim minoset ama fayda etmedi. Şimdi daha iyiyim çok şükür:Saruboceq:
Maşallah bebeğin güzel büyümüşşşşş:lepi: Benimkide babasına benzesin çok istiyorumopuyorumnanaktan
Bu arada sen nasıl bir video izledin öyle bacaklarını bağladılar Allah Allah nazi Almanyasında mı doğurdu kadınkaydirigubbakcemile3 Yok canım ben o kadar video izledim hiçbirinde öyle bişey yok.
Benim bu doğumdan anladığım nişanın gelince gitmeyeceksin ama suyun gelince doktora gideceksin ki enfeksiyon kapmayasın. Sonra düzenli nefeslerle sancıları atlatmaya çalışacaksın ve açılmanı bekleyeceksin. bu sırada enerjin tükenmesin diye su ve hurma falan yiyeceksin (hastane izin vermiyosa da ben yemeyi düşünüyorumsempatiksalakcinni). Açılman olunca da doktor kontrolünde ıkınacaksın bitecek ohh mis gibikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Bekara boşanmak kolay gelirmiş ya bende daha doğurmadan anlattımama hep böyle kolay kolay düşün kolay olsun, sancılarının seni bebeğe yaklaştırdığını düşün.
İnşallah Rabbim in izniyle ben normal istiyorum, ve hep pozitif şeyler düşünüyorumm.opuyorumnanaktan
cnm kokrman tamamen normal çünkü artık son aylardayız
ama öle kötü videoları seyretme insan ister istemez seyretmek istiyor ama yapma aklın karışmasın
sen gidişata göre karar ver baktın çatın geniş bebek normal kafası falann sende normal doğum denersin ama elleri ve ayakları bağlasalarda bebek çıkınca senin koynuna koyuyor bir arkadaş o ameliyat hanedeki aletlerin sesleri falan beni rahatsız etti sürekli bişeyler luyor ve görememekte rahatsız etti ama en güzel an kucağıma aldığım andı ve hepsi aklımdan çıktı dedi
ama şu var senin bebeğin iri bebek olucaksa normal doğum riskli olabilir
sen sıkma canını şimdiden olur mu çünkü bunlara ne kadar önceden düşünsen bebek ve doktor son noktay koyuyor normal doğum için tüm şartlar uygun olsada bebek dönmüyor al işte bekle dur
bu arada miniğe maaşallah 1,5 kilo olmuş resmen allah nazardan saklasınnnn
günaydın kızlarr...
hastalarımıza geçmiş olsun .. bu havalarda gerçekten dikkat etmek gerekiyor ..
canım ben normal doğum istiyorum .. bacakları bağlıyorlar diye bişi duymadım ama ; en iyisinin bu olacağını düşünüyorum .. sezeryanda da ameliyatlı oluyorsun sonuçta.. şimdi bi de sezeryanda dikiş atılmadan yapıştırma çıkmış .. üstten dikiş olmamış oluyor ... ama yine de zorda kalmadıkça normal doğum iyidir... bi de normal olunca maximum 1 gün ağrı çekersin .. sezeryan olunca da sonrasında ağrıların bitmiyor, kışın da daha dikkat etmek gerek soğuklarda sızlar mızlar - ee bebiş yanında yardımsız kucağına alamayacaksın .. ben hemen ayağa kalkayım istiyorum sonrasında nasipse ..
cucum tşk kızlar ama doğum yaklaştıkça korkularım böyle başladı çok uzun geldi normal doğum bana işte ellerinde alet görünce konuşmaları falan duyunca dayanamam gibi geliyor bazen çok uzun sürebiliyomuş teyze kızımda 4 saat sürmüş mesela. bi burun ameliyatı oldum ben ondada genel anesteziyle o yüzden rahatlığını biliyorum yoksa kıpırdar dururdum ya tuvaletim gelirdi ya hapşurudum illa bişiyim gelirdibu arada ben de alerjik rinit var napcam onuda bilmiyorum ikidebi burnum akar hapşururum doktor uyuz olur bana bi doğru dur diye:roflol: kocam a dedim zaten bu kadar ay ben taşıdım doğum işinide sen yapıver onlara göre hava hoşya tamam dedi itiraz etmeden:roflol:
ay cok sevindim.valla ben yemis kadar oldum duyunca simdi zemuszemus
süper gidiyorsun tatlim,mükafatinida aliyorsun massallah sanaaakaydirigubbakcemile5]
kizlarrr bir sorum var...
nevresimleri yikamaya baslicam dedim ama bir tane uyku setimiz var,onun yorganini nasil yikicam ben???fikri olan var mi??
o seti rahat bi 3defada ancak yikarim cünkü cok kaparik bisey,yan korumalari,yastiklari falan... :uhm:
güle güle kullansın miniğin canım ... ama alın artık herbir şeylerinizi ya .. sizden daha çok ben meraklanıyorum .. ben de dün yenidoğan primasını aldım bebişimizin .. artık bitiyor alışverişimiz yavaş yavaş ... ekime de kışlık gecelik sabahlıklar gelecekmiş .. bi onlar kaldı eksik olarak .. onları da aldık mı içim rahatlayacak ... bu hafta sonu da çanta ( daha doğrusu bavulumuzu) hazırlayacağım .. Allah'ın izni ile 32. haftada tamamlamış olmak istiyorum. hala şu chicconun alt açmasını bulamadım ya ... yok mu nereden alacağımı bilen ..
slm kızlar bir kaç gündür giremedim iki gündür evde boya yapılıyodu bende annemde kaldım ev almış başını gidiyo şuan kadın var temizlik yapıyo bu karışıklıkta elimi hiç biseye süremem az ortalık toparlansın bende yavaş yavaş düzenlemelere başlıcam hafta sonu bebişin odasını siparis edicem samsunda bebek odası namına eşya satan pek bi mağaza yok bi yerde beyaz bi takım beğendim ama taşları var erkek cocuğuna taşlı takım nasıl olur komik mi olur o taşları iptal mi ettirsem bilemedim şu oda işinide bi halledebilseydim bebeğin eşyalarını yıkayıp yavaş yavaş yerleştiricektim
tatlim güle güle oturun mis gibi evinizde..benim bebisinde janjanli bi sürü seyi oldu,ay ama napayim..senin meleginde prensler gibi yatar icinde..
yok icime sinmedi diyorsan yine bi gözden gecir bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?