fistigim o bes saat on saat seni korkutmasin cünkü masaya yatinca o kadar sürmüyormus ki...
sancilarla beraber sana su kadar sürdü diyorlar..
misal annem anlatiyor,saat 1 de hafif sancilarim basladi hastaneye gittik..4.45 e kadar acilmalara baktilar,yatagimda dinlendim..4.45 te masaya aldilar,5 te sen dogdun diyor..
yani topu tüfegi 15 dakika o masada kalmis..zaten o 15 dakikanin tamamida ikinmakla gecmiyor,nefes aliyorsun,motive oluyorsun..korkma zuzumm...Allah o gücü hepimize vermis massallah...alimallah hepsinida yapariz olumunekankayizsmile
saol şekercim teşekkürler
cnm etiketinde yıkama talimatı falan yokmu
benim kuzenim bebeğine aldığı 30 derece yıkanıyordu
bnm makinamın yorgan programı var bende yıkıyodu hatta yanında minicik etiketinde yazıyodu
sende öle bişey yoksa bi bilene sormak lazım bu sefer suya sokarsın içindeki şeyler topak topak olur falan
cucum tşk kızlar ama doğum yaklaştıkça korkularım böyle başladı çok uzun geldi normal doğum bana işte ellerinde alet görünce konuşmaları falan duyunca dayanamam gibi geliyor bazen çok uzun sürebiliyomuş teyze kızımda 4 saat sürmüş mesela. bi burun ameliyatı oldum ben ondada genel anesteziyle o yüzden rahatlığını biliyorum yoksa kıpırdar dururdum ya tuvaletim gelirdi ya hapşurudum illa bişiyim gelirdibu arada ben de alerjik rinit var napcam onuda bilmiyorum ikidebi burnum akar hapşururum doktor uyuz olur bana bi doğru dur diye:roflol: kocam a dedim zaten bu kadar ay ben taşıdım doğum işinide sen yapıver onlara göre hava hoşya tamam dedi itiraz etmeden:roflol:
prensim,burxkan cım hediyem geldi. Detaylar çekiliş topiğinde :))))
kucukprens;krdln54;burxkan;tooba; bebişim için iyi dileklerinize teşekkür ederim .
Evet şekercim ben bahsetimiştim.Muhabbet koyu bu gece. Ohh ohhh. Kızlar bir dergiden bahsetmiştik hani alalım diye. Bebeğim miydi anneyiz miydi. Bayiye gittim ama hatırlayamadım döndüm geri.
ayyyyyyyyyyyyyyyy kızlar oku oku oku bitiremedim geçmişi.
ne çok yazmışsınız öyle.
artık son on sayfayı faaln okuyamadım.
beni anlayan daha doğrusu benimle aynı şeyleri yaşayan arkadaşlarım hepinzie desteğiniz için teşekkürler.
demekki bi tek kazma bende değil
sabah uyandım o sabahçıydı .erken bitmiş dersi ben uyuyodum
kakmadım hiç geldiğin duydum ama bana kahvaltı ahzırladı kaldırdı
aam ben inadımdan yemdim. kendim hazırladım ou yedim
sonr içeri geçti.
ben ona sanah erkendan kalkıp bi mektup yazzdım şöle 3-4 sayfa.
onu okumaya başladı
o mektubu da artık konuşmak isteemdiğim üzülmek istemediğim iiçin yazdığımı söledim.
gelmiş sokuluyo am ben konulmadım okula gittimç.
eve geldim yemek yapmamıştım yemeğe çıktık.
nezmandır istediğim ama bitürlü bakmaya fırsat bulamadığım bi peluş yatak örtüü vardı. gel onu alalım faaln dedi.
odunluk bende bizde haat yapabiliyoruz affet dedi. mektubu da saklamış bidaha beni kırarsa yine okuyacakmış ki aklı başına gelsin. neyse bzide durum bu.
arkadaşıma da haftasonu gelmicez demiştim. aarmış arakdaşımla konuşmuş gelcez demiş. iki taraftan beni sıkıştırıyolar. sanırım gidicez. işte öyle biraz bu ilgiden yararlanmak lazım galiba. ansılolsa bikaç gün sonra eski ahline dönerler.
aslında benim eşim yardımeden biridir bana heralanda.
ama ebn hep öle olsun istiyorum ve bu hep kendi içinden gelsin ben sölemeden.
ama olmuyo demkki. akapsiteelri bu sanırım. fazlasınımı bekliyoruz.
ama sonra çok üzülüyorum kzızımı üzüyorum diye..Allahım bana biraz rahatlık vurdumduymazlık ver nolur.
Canım geçmiş olsun bende 22 haftalıkken kum döktüm bilirim bu sancıları.ıyı aksamlar kızlar uzun zamandır gıremedım hepınıze merhabalar gecen aksam hastanede sabahladım karnımın ıcınde cok kotu bı agrı vardı dogum yapıyorum sandım hastaneye gıttık bırsuru tahlıller muayne meyerse bobreklerımde tas varmıs onun sancısıymıs ınanın dogum yapmasam bılmezdım aynı dogum sancısıyla aynı agrı allaha sukur ıkı gundur ıyıyım hamıle kaldıgımdan berı basıma gelmedık hastalık kalmadı kıstımı aldırdım uc ay kanamam oldu sımdı bırde tasım eksıktı oda geldı neysekı rabbım dermansız dert vermesın neysekı bebegım saglıklıymıs bı sorun yok heeee bu arada bebısımde 1350 gr olmus neyse hepınıze ıyı geceler
gunaydın kızlar...
pelin87 canım burxkanın dediği anneyiz,ama ben hamileyiz olanı aldım.
burxkan umarım dün akşam doktora gidebilmişsindir ve inanıyorum ki kotu bişey yoktur.
burxkan cnm doktorlar konuşabildin mi yada gidebildin mi doktora
Bardak kırılması iyidir derler darlığınız gitmiş derler :1hug:Günaydın hanımlar, dün akşam başım ağrımaya başlamıştı. Sonra çıkarmaya başladım, yine bişeyler yedim yattım baş ağrıma uyandım, yine çıkardım. sabah yine yine. Offf hamilelik bitecek ama bu istifralar bitmeyecek( Başka bir yerim ağrımıyor, üşüttüm falan desem ama iyiyim:/ Bu arada gece kaltığımda nasıl becerdim anlamadım koca bardağı kırdım, kocişte sabah zeytin kabını kırmış. Dün yine bardak kırmıştım! Bu arada hiç sakar da değilimdir, nazara geldik herhalde..
günaydın kızlar bende dün bebişimi gördüm 38 cm 1400 kg olmuş doktor iri bebek olcak bu diyor he bide yüzünü iyice gösterdi babasına benziyo benim küçük sıpam babasıda pek mutlu akşam annesine söylüyo aynı ben diye ay bari gözleri ban çeksin ela olsun yayakızlar benim bu aralar piskolojim bozuldu epidural ile normal doğummu yoksa sezeryanmı diye normal doğum çok uzun sürebiliyomuş acaba piskolojim dayanırmı benim doğum anında uyanık olmaya cesaretli değilim çünki bide izledim dün videosunu normal doğumun bacakları falan bağladılar kadının iyice tırstım sizdede başladımı böyle korkular
resmi var mi canim?haklisin öyle corap patik degil ki sevmedim bi daha alayim desen..teşekkür ederim canım işte taşları olması kafamı karıştırıyo gerci satıcı erkek bebek içinde veriyoruz dedi ama satmak içinde demiş olabilir tabiki eşimde olsun nolcak felan diyoda ben yinede komik mi olur düşüncesinden alamıyorum kendimi birde sizlerin fikrini alim dedim
bende şey vardır bi olayın en kötüsünü düşünürüm kolay olan zaten kolaydır. e söyleyenlere söliyim kandırmasınlar bizi yarım saati bana sölediler 4 saatbi fikrim var topik olarak doğuma gidelim biz yan yana el ele tutuşuruz bide destek veririz birbizimize hadi kızlar derin nefes alıyoruz der biri aynı anda bütün topik nefes alır sonra doğum yaklaştıkça koro sesleri soloya döner doğum yapan bağırır 1. çinko 2. çinko 3,çinko ve tüm topik doğurana kadar çinkolar sayılır :roflol::roflol::roflol:
alcazda babası ağırkanlı marketler bana uzak dolmuşla gitmek lazım ama ankara da balık istifi yapıyolar insanları işime gelmio binip gitmek.hastane çantası hazırlıcaz öncelikle nolur nolmaz sadece içinde dün aldığım terlik ve 1 tane pijama var. alcağımız çok şey var ya ne sorcam hastaneye biberon ve emzik götürcezmi? bide götürürsek kaynatcazmı
ben götürmeyi düşünüyorum canım .. hatta aklıma ne gelirse götürecem ... çünkü mutlaka sonradan unuttuklarımız olacaktır ve kim bilir kaç kişiyi kaç kere eve yollamak zorunda kalacam eksik tamamlamak için .. o yüzden şimdiden aklımda ne varsa çantaya koymak istiyorum ... ama kaynatma konusunu bilemeyeceğim ... zaten biberon her ihtimale karşı yanımızda olacak ama ilk aylar kullanılmayacak (eğer emerse tabi inş. ) şu güzelce temizleyen buharlı makinalardan almayı düşünüyorum ilerde ...
Günaydın canlar ya doktor ile değil ama asistan ile konuşabildim doktor ne zaman arasam muayenedeydi 2 haftaya kadar olan durumların normal olduğunu söylüyor.
Bardak kırılması iyidir derler darlığınız gitmiş derler :1hug:
Bu arada geçmiş olsun cnm şimdi nasılsın ??
AP vekilinden bebekli eylem
Başbakan Silvio Berlusconi’nin desteğiyle Avrupa Parlamentosu’na girmeyi başaran İtalyan milletvekili Licia Ronzulli (35), annelere iş yaşamında uygulanan eşitsizlikleri protesto etmek için Strasbourg’daki Avrupa Parlamentosu’nun dünkü oturumuna bir aylık kızı Vittoria’yla katıldı.
Muhafakazar EPP grubuna dahil olan milletvekili, “Hamilelikte, işte, aile yaşamında hor görülen tüm kadınlar adına kızımla buradayım. AP’nin de annelere özen göstermesini dilerim” dedi.
Helal olsun diyorum kadına, tüm çalışan bayanlar adına yapmışalkisalkisalkis
resmi var mi canim?haklisin öyle corap patik degil ki sevmedim bi daha alayim desen..
magazaya gidip bi daha bak,ölc tart kafanda istersen..
kosullari,yeni siparisin gelis tarihini falanda konusursun,aklina nasil yatiyorsa öyle yaparsin...
cok zor bu isler coookkk :umursamaz:
alemsin heee...1.cinko,2.cinko demek :roflol: :roflol:
sayende dogumda sanci cekerken bunu hatirlayip gülücem kesin :roflol:
sen kanma millete tatliskomm,onca insan nasil dogmuss,hic icinde bebek kalan bi hatun gördün mü...amaaaan korktugun dogum olsun..benim korkularimi dogum sonrasina sakliyorum...
1.korkum KValide sendromu
2.korkum geceleri yüz bin kere uyanmak ve ertesi gün hortlak gibi gezme korkum
nasil ama delikafadulden
30 derecede elde yada makinada diyor..
icim rahat etmedi size danisayim dedim canim...
bebek programimda yok,yorgan programimda yok tatlim..
kendi yattigimiz yorganlarimi küvette kendim yikiyorum benneyaptımki
cnm ben 9 ay aldım işsizlik parası 335 tl di 2 sene önce ay nası güzel geliyordu her ay
harçlık oluyordu bana
son iki yıl kesintisiz sigortalı olmalısın
son 3 ayda bilmem kaçgün primin ödenmil olmalı vs vs gibi bazı şartları var
zaten işten çıkış belgeni alıp işkura gidince hesaplıyorlar
bende sana katılıyorum eğer sonu belirsizse
tazminat alabilecekse alsın tazminatını çıkarsınlar işte işsizlik maaşıda alsın o iş bulana kadar götürür zaten
günaydın kızlar bende dün bebişimi gördüm 38 cm 1400 kg olmuş doktor iri bebek olcak bu diyor he bide yüzünü iyice gösterdi babasına benziyo benim küçük sıpam babasıda pek mutlu akşam annesine söylüyo aynı ben diye ay bari gözleri ban çeksin ela olsun yayakızlar benim bu aralar piskolojim bozuldu epidural ile normal doğummu yoksa sezeryanmı diye normal doğum çok uzun sürebiliyomuş acaba piskolojim dayanırmı benim doğum anında uyanık olmaya cesaretli değilim çünki bide izledim dün videosunu normal doğumun bacakları falan bağladılar kadının iyice tırstım sizdede başladımı böyle korkular
Bak iki haftaya kadar normalmiş işte sevindim, benim kafası büyük bir arkadaşım var çok zekidir:lepi:
Ay keşke bütün bardaklar kırılsa da bütün darlıklarımız gitse bitsekaydirigubbakcemile3 Şimdi iyiyim elhamdülillah, saol canım..
30 derecede elde yada makinada diyor..
icim rahat etmedi size danisayim dedim canim...
bebek programimda yok,yorgan programimda yok tatlim..
kendi yattigimiz yorganlarimi küvette kendim yikiyorum benneyaptımki
Names maşallah canım, iyi günlerde kullanın herşeyinizi:Saruboceq:
Çok beceriklisin darısı da bizlere olsun herşeyi tamamlayalım bizlerde inşallah.
Ya bugün tv de doktor teyze dedi ki, bebek emmezse de sütünüzü tamamen boşaltın, nasılsa sonra içirebilirsiniz. Veya hasta olduğunuzda emziremediğinizde o sütleri içirirsinizbilmiyorumkismile
Names maşallah canım, iyi günlerde kullanın herşeyinizi:Saruboceq:
Çok beceriklisin darısı da bizlere olsun herşeyi tamamlayalım bizlerde inşallah.
Ya bugün tv de doktor teyze dedi ki, bebek emmezse de sütünüzü tamamen boşaltın, nasılsa sonra içirebilirsiniz. Veya hasta olduğunuzda emziremediğinizde o sütleri içirirsinizbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?