hımm anladım kasım maaşımda içerde kalmasın nasıl olsa bayram seyren bazı kısımları tatille geçiyor diyorsun e durumun elverişli ise mantıklı tabi bir ay bir aydır
tazminat vericekler ama dimi mesela benim görümcem ido da çalışıyor ama taşerona firmaya bağlı tazminat yok orda ne fena bi yer...
o zaman sen dediğin gibi kasımda sık dişini bir aylık maaşınıda al tazminatınıda al sonra bye bye dersin
aynen canım bir maaş almış olurum diyorum.işten cıkartılınca tazmınatta alıyorsun işsizlik kağıdıda veriyolar işsizlik parasıda alabiliryorsun.o konuda bır sıkıntı olacağını sanmıyourm..ama tazmınatı hemen alamam gibi geliyor..beklemem gerekebilir.
canım işsizlik ve tazminatı alırım diyorum.ama bir ay tam maaş alım diye kasımda calışım diyorum.belki bi kıyak yaparlarda iş bitene kadar doğum izni verirler sonrada cıkıs bu durumda da benim parasız kalma durumum daha aza iner.yaklaşık 8 ay kadar alırım diye dusunuyorum işsizlik parasını. bir kaç ayda işyeri doğum izni verse .bebişimde kocamn olur yeni bir iş bakabilirim....zaten az vakit kaldı birazda evde hamilellik geçirim istiyorum .hemde hazırlı falan...aman işte boyle don dolaş aynı yere geliyorumcanım eğer iş bitince seni çıkardıklarında tazminat vermeyeceklerse veya işsizlik parası alamayacaksan doğum iznine ayrılmaya bak.buna karşı çıkmazlar hatta tazminattan yırtabilirler belki böylece, işlerine gelebilir yani. doğum izninde şirkete bi külfetin olmuyo diye biliyorum canım. paranı zaten sgk'dan alıyosun. ama eğer işsizlik parası alabileceksen (ki yanlış hatırlamıyosam 6 ay falan alıyosun) seni çıkarmaları için elinden geleni yap bence :) sağlık sigortası ile ilgili bişey duymadım ama işsizlik parası aldığın sürece ondan da faydalanırsın bence. faydalanamasan bile eşinin üzerinden bakılabilirsiniz...
aynen canım karar verince haber ver belki banada cesaret vermiş olursuncanım hiç bilmiorm ama umarım bi kolaylığı vardır. çalışsan dert çalışmasan ayrı dert. napsam die düşünmekten yoruldum walla. hepimiz için hayırlısı artık..
[maşallah bebişine canım.. gözün aydın olsun
ahhh yazık.. geçmiş olsun canım. hamilelkte baş ağrısı dayanılmaz bi işkence. ilaç içemiosun. çok zor bi durum. umarım geçmiştir şimdi.
iyi barı babannesi almış ne guzel.ben dun akşam hiç bişey almadım diyroum onlarda onlar kolay iş diyo bana gorcem ben almaya gelince kolaymı zormuhehehe benimde çocuğun ne ismi var ne yatağı var ama donları var babannesi almış koca bi hurç doldurmuş bayramda alıp geldim bende bana alcak bişey bırakmamış sağolsun hepside zevkime uygun zaten ben normal bi kıyafet alamam kızıma illa ilginç şeyler bulurum anlıcanız bi tane fisto don aldım bide arkası çiçekli kilotluçorap fotolarını çekip koyim alırkende çok güldüm napim ya ben nerde kokoş şey var onu alırım huyum kurusun
slm kızlar bir kaç gündür giremedim iki gündür evde boya yapılıyodu bende annemde kaldım ev almış başını gidiyo şuan kadın var temizlik yapıyo bu karışıklıkta elimi hiç biseye süremem az ortalık toparlansın bende yavaş yavaş düzenlemelere başlıcam hafta sonu bebişin odasını siparis edicem samsunda bebek odası namına eşya satan pek bi mağaza yok bi yerde beyaz bi takım beğendim ama taşları var erkek cocuğuna taşlı takım nasıl olur komik mi olur o taşları iptal mi ettirsem bilemedim şu oda işinide bi halledebilseydim bebeğin eşyalarını yıkayıp yavaş yavaş yerleştiricektim
canım nerelere bakdın bilmiyourm ama sanayiye bakabildin mi bide 56larda var bi yer tam içini gormedim ama guzel seyler vardı sanki.oda takımı mı alıcaksın?beşiş dolap ayrı mı?bu arada işleerinide hafifletmişsin ne guzel.
cucum canım benimde aynen bide ben sureklioturduğum için oluyor sanrıım.hani derlerya oturmakdan popom taş oldu diye aynen ben onu popom değilde başka yerim için soyluyorum anla yani oyle benimki.gece yatakda donerken ayağımıkaldırınca bile acıyor.
burxkan canım senin için rahatsa cokda kurcalama zaten.bence hiç bişeyi yok gercekden onemli bişey olsa doktor bunu soylemeye mecbur.soylemeyince başına gelecekleri biliyordur herhalde.koca bir ordu var karşısında yolarız alimALlah