2010 Aralık Anneleri

selam kizlar
bugun kendimi yorgun hissediyorum
yuzumde sanki beyaz geliyo
acaba kan sayimimmi dustu??
biraz gecmise bakip geliyorum

kızlar benim bi arkadaş almış yeni doğum yaptı da, haftaya bebek hayırlısına gidince hemen incelemeye alacağım ... tam hatırlamıyorum ne kadar olduğunu ama uygun olduğunu söylemişti... öğrenir öğrenmez yazarım ... bu konuda çok acele edip yanlış karar vermek istemiyorum .. al kenara at gibi bişi değil çünkü fiyatları gerçekten ...

karar verme aşamasında bazen abartıyorum, o zaman kocacıma afakanlar basıyor tabi... bi uyku setini almak tam 3 ay sürdü haksız da sayılmaz yani ... özellikle böyle büyük şeylerde yapıyorum .... o beğendiğini alma taraftarı , bense neredeyse dünyadaki tüm alternatifleri görecem en çok beğendiğimi alacam ... ama alınca daaaaaa işte o zaman minikimizi içinde hayal ediyoruz sanırım ....
bizim günlerimiz aynıydı değil mi canım ... kasımda olur gibi geliyor .. nasip ..

evt ezocum oda takımı alıcam dolabı beşiği komidini vs samsunda cok altarnatif yok bi çilek mobilya var bide su bulvarda bebişko mağazası var ama orda fiyatlar cok uçuk sanayide artepe diye bebek mobilyacısı buldum kendi imalatları bütcemize en uygun düşen yer orası oldu denizim ve cucu ikinizede hak veriyorm bi tarafım denizim gibi düşünüyo bi tarafım cucu gibi ben cumartesi tekrar bi gidip gözden geçiricem ondan sonrada kararımı veririrm artık teşekkür ederim fikirleriniz için bu arada saat 1.30 fakültede doktorla randevum var bir buçuk ayın üstüne bebişimi görücem ama tabi orda renkli ultrason yok artık nasıl görülür bilemem bisey anlıcağımı sanmıyorum ya neyse sağlıklı olduğunu ögrenimde mühim olan o ezo senin randevun ne zamandı doktorunla

öncelikle hoşgeldin canım.ben bu konulardan pek anlamam ,işyerim ben rapor alınca bana belli miktar maaş odemiyormu bu onlara fazladan kulfet gelir diye dusunuyourm zaten cıkısımı verecekken.işten cıktıkdan sonra sigorta devam ediyormu peki.işsizlik parası aldığın surece devam ediyor dedi bir arkadaş..ama bilemiyourm

bizim aralığa kalacağını sanmıyorum ya kısmet.. büyük ihtimal kasımın son haftası ya da bayramda doğuracaz biz.. artık bayramda olurlarsa isimleriyle gelmiş olurlar sen "bayram" koyarsın oğluna bende "arefe" kaydirigubbakcemile3

kızlar ben gidiyorum dua edin benim için herşey yolunda çıksın inşallah öpüyorum hepinizi doktordan geldikten sonra paylaşırım son gelişmeleri sizinle şimdilik hoşçakalın

kucuk prens gecmis olsun canim
simdi nasilsin?
acaba yedigin biseymi dokundu yahu:uhm:
bugun egitime gidiyomuyuz??

delikafaduldendelikafadulden ay koptummm yaaa... bayram ile arefe kaydirigubbakcemile5 amma da komik olur ... annem doğumu sorduklarında herkese bayramda diyormuş zaten ....ben "Aziz Kaan" koyacaktım ya "Aziz Bayram" koyarım artık ... bu gidişle haklı çıkacaksın galiba canım .. ama ben 37. haftaya kadar çalışmakta istiyorum .. eşim de bi yandan bayramda olmaz diyor ( yasal doğum tatili yanıyormuş kaydirigubbakcemile3 ) herkes kendi derdinde ... anket yapalım da ona göre olsunlar bari :teselli:

klava: klava: Haklısın şeker sırnaşık şey

bebisin durusuyla ilgili sanirim canim bu..idrar yaparken yanma coksa sorun yok diyorlar ama sor yinede doktoruna icin rahat degilse..
ama azalir bence yakinda merak etme

aynen canim...simdiye kadar arayip sormadi,kendim mi cagiricam bosversene...cagirincada bi sürü.yaptimda gittimde ben kosturdumda olucak,en iyisi böyle..
yikamaci yok heryerde ütücü var bizdede..artik kendi giysilerimizi ütücüye vericem bende..bebek olunca bebisin esyalarini yika-ütüle zaten bi sürü zaman alicak..

sen nasil oldun canim?meleginle nasil gidiyor?oynasiyor musunuz bol bol?opuyorumnanaktan

Tooba kız hep erken doğurcam diyip duruyon sanki senle birim bende erken doğurcam diye düşünüyorum :roflol::roflol:
Gerçekten vakit yaklaştıkça insan acaba ne zaman diye düşünmeden edemiyor boshayallersmile

canım doğum raporu alınca iş yerin hiçbir şey ödemiyor : garipkuş çok haklı ... önce doğum izninden sigortadan 16 haftalık maaşının yaklaşık 2/3 ünü alırsın ...izninden sonra da çıkarırlarsa tazminatını alırsın ..

bi de devlet hamilelerin çıkarılmasına izin vermiyorki .. iş yerinin kötü niyetten izni yok böyle bir şeye ... çıkarırsa da kötü niyet tazminatı var Hamile çalışanı işten atan tazminat ödeyecek - Milliyet.com.tr

kizlar cok soru soruyorum ama bu konuya cok yabanciyim ve yardim alabilecegim kimse yok..
1.bu hafta tüm esyalarini yikasam,ütülesem daha cok mu zaman kaliyor?
2.doguma daha 2 ay var,dolaba yerlestiricem yerlestirmesine ama gelen-giden olurda görmek isterse,dokunursa (kv,görümce falan) hani hijyenik olmazsa bebek icin??
cok mu pipirigim acaba bilemedim... bilmiyorumkismile

inşallah burcucum geçer çok sıkıcı ikide bir git gel.

bu arada benimde prensibimdir yeterince gücüm sağlığım varsa kimsenin işime yardım etmesini istemem sonradan laf falan ederler ne bileyim Allah kimseye muhtaç etmesin güç kuvvet versin.ben sevmiyorum başkasına iş yaptırmayı...guclubacismile

Mesela ben kendimden örnek vereyim...
Ekimin 20 sinde felan herşeyi yıkayıp koyacağım yerlerine...
Çekmecelerde de temiz bir örtü ile örteceğim gelenlere örtüyü kaldır göster dokunmasınlar canım :dilcikar:
Bence biraz daha zaman geçsin cucum...

kucuk prens gecmis olsun canim
simdi nasilsin?
acaba yedigin biseymi dokundu yahu:uhm:
bugun egitime gidiyomuyuz??

Sanmıyorum canım yediğimden olduğunu, evde gündelik şeyler yedim kahvaltı meyva falan. Ama şimdi iyiyim, eğitime de gelicem inşallah.
Bu arada mailine bi baksana, Narnisan'la anlaştık bir saat önce buluşalım diyoruz, sende gelseneeyerimseniben

1. Bence biraz erken, sadece bavula koyacaklarını yıka bavula koy, gerisini en fazla bir ay kala yıkarsın. Durduğu yerde kirlenmesinler.

2. Bu durumda görümce KV derdinden de kurtulmuş olursun, hem yıkadıklarını hurç gibi şeylere koyarsan erkende yıkayabilirsin, yine KV ve G derdinden kurtulmuş olursun. Ortada büyük parçaları yani daha sonra giyeceklerini bırakırsın, onlara baksın herkesyerimseniben

kendini iyi hissediyoken yap çıkar istersen aradan gelenlerede fazla bahsetme yani hatırlatma konu açılırsa değiştir falan elinden geleni yap.bilmiyorum art niyetli bi insan değilim ama yapmaya kimse yanaşmaz yıkmaya can atarlar.klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…