Teşekkürler güzelim, evet tansiyonumda problem yok çok şükür ama arada bir böyle ağrım oluyor. Doktor kan şekerim aniden düşünce olabilir demiştiboshayallersmile
Bu arada araştırmaya başladım:
http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/285026-sut-sagma-makinasi-manuel-elektrikli-olmali-2.html
Önerilen markanın en ucuz olduğu sayfa da bu, gerçi yine de çok pahalı:umursamaz::
Ameda Lactaline Elektrikli Pilli St Pompas ( iftli )
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 demek yakışıklı bebekten kıskanıyor, eyvah eyvahkaydirigubbakcemile3
maşallah ne güzel.. benimki dengesiz biraz o konuda.. bi pek hevesli bi oralı değil.. birde ilk bebek algılayamadı diyorum... ama bugün yurtdışından geliyo oralarda bayaa bişeyler bakınmış şaşırttı beni..
bende çantamı hazırlayayım en azından diyorum ekim çıktığı an heran bekleyeceğim çünkü.. ama bu öksürükte beni erkenden doğumlara götürebilir korkmuyorum değil hani..
öncelikle hoşgeldin canım.ben bu konulardan pek anlamam ,işyerim ben rapor alınca bana belli miktar maaş odemiyormu bu onlara fazladan kulfet gelir diye dusunuyourm zaten cıkısımı verecekken.işten cıktıkdan sonra sigorta devam ediyormu peki.işsizlik parası aldığın surece devam ediyor dedi bir arkadaş..ama bilemiyourmmrb arkadaşlar bende aralık annesi olucam inşallah sizi hamile kaldığımdan bu yana takip ediyorum ama hiç muhabbetinize katılmamıştı.
ezouygunun yazdıklarını görünce yazmak istedim şu iş konusu ile ilgili bende işten çıkıcam ama sigortadan çıkışımı vermicekler doğum yapıp doğum paramı alıyım o zaman çıkışımı vericekler sende iş yerinle konuşsan sana o şekilde bi tölerans tanımazlarmı zaten 4ay (16hafta) raporlu olduğundan iş yerine bi maddi yükün yok raporun bitince çıkışını verirler işsizlik paranıda alırsın ondan sonra bence böyle daha iyi bana düşmez ama ben sadece fikir vermek istedim.
karar verme aşamasında bazen abartıyorum, o zaman kocacıma afakanlar basıyor tabi... bi uyku setini almak tam 3 ay sürdü haksız da sayılmaz yani ... özellikle böyle büyük şeylerde yapıyorum .... o beğendiğini alma taraftarı , bense neredeyse dünyadaki tüm alternatifleri görecem en çok beğendiğimi alacam ... ama alınca daaaaaa işte o zaman minikimizi içinde hayal ediyoruz sanırım ....
bizim günlerimiz aynıydı değil mi canım ... kasımda olur gibi geliyor .. nasip ..
bizim aralığa kalacağını sanmıyorum ya kısmet.. büyük ihtimal kasımın son haftası ya da bayramda doğuracaz biz.. artık bayramda olurlarsa isimleriyle gelmiş olurlar sen "bayram" koyarsın oğluna bende "arefe" kaydirigubbakcemile3
kızlar ben gidiyorum dua edin benim için herşey yolunda çıksın inşallah öpüyorum hepinizi doktordan geldikten sonra paylaşırım son gelişmeleri sizinle şimdilik hoşçakalın
burxkan canım senin için rahatsa cokda kurcalama zaten.bence hiç bişeyi yok gercekden onemli bişey olsa doktor bunu soylemeye mecbur.soylemeyince başına gelecekleri biliyordur herhalde.koca bir ordu var karşısında yolarız alimALlah
bebisin durusuyla ilgili sanirim canim bu..idrar yaparken yanma coksa sorun yok diyorlar ama sor yinede doktoruna icin rahat degilse..ayy inşallah yaa.giriyorum bitirdim diye kalkıyorum bi bakıyorum kapıdan çıkmadan sıkışmış hissediyorum bi iki damla tekrar sonra çıkıyorum eee yine arka arkaya 3 defa giriyorum.sistit falanmı oldum dicem ama bu aralar böyle
aynen canim...simdiye kadar arayip sormadi,kendim mi cagiricam bosversene...cagirincada bi sürü.yaptimda gittimde ben kosturdumda olucak,en iyisi böyle..hadi yaa yıkatma işinin olmaması kötüymüş canım.. ben artık perdeleri tülleri felan bile yıkatmaya vermeyi düşünüyorum.. takığım biraz ütülü olacak onlar.. yıka ütüle yoruyo diye.. ama yinede maşaAllah sana.. kaynanaya malzemede vermemek lazım zaten.. minnet insanın özgürlüğünü kısıtlar..
maşallah ne güzel.. benimki dengesiz biraz o konuda.. bi pek hevesli bi oralı değil.. birde ilk bebek algılayamadı diyorum... ama bugün yurtdışından geliyo oralarda bayaa bişeyler bakınmış şaşırttı beni..
bende çantamı hazırlayayım en azından diyorum ekim çıktığı an heran bekleyeceğim çünkü.. ama bu öksürükte beni erkenden doğumlara götürebilir korkmuyorum değil hani..
bizim aralığa kalacağını sanmıyorum ya kısmet.. büyük ihtimal kasımın son haftası ya da bayramda doğuracaz biz.. artık bayramda olurlarsa isimleriyle gelmiş olurlar sen "bayram" koyarsın oğluna bende "arefe" kaydirigubbakcemile3
öncelikle hoşgeldin canım.ben bu konulardan pek anlamam ,işyerim ben rapor alınca bana belli miktar maaş odemiyormu bu onlara fazladan kulfet gelir diye dusunuyourm zaten cıkısımı verecekken.işten cıktıkdan sonra sigorta devam ediyormu peki.işsizlik parası aldığın surece devam ediyor dedi bir arkadaş..ama bilemiyourm
bebisin durusuyla ilgili sanirim canim bu..idrar yaparken yanma coksa sorun yok diyorlar ama sor yinede doktoruna icin rahat degilse..
ama azalir bence yakinda merak etme
aynen canim...simdiye kadar arayip sormadi,kendim mi cagiricam bosversene...cagirincada bi sürü.yaptimda gittimde ben kosturdumda olucak,en iyisi böyle..
yikamaci yok heryerde ütücü var bizdede..artik kendi giysilerimizi ütücüye vericem bende..bebek olunca bebisin esyalarini yika-ütüle zaten bi sürü zaman alicak..
sen nasil oldun canim?meleginle nasil gidiyor?oynasiyor musunuz bol bol?opuyorumnanaktan
kizlar cok soru soruyorum ama bu konuya cok yabanciyim ve yardim alabilecegim kimse yok..
1.bu hafta tüm esyalarini yikasam,ütülesem daha cok mu zaman kaliyor?
2.doguma daha 2 ay var,dolaba yerlestiricem yerlestirmesine ama gelen-giden olurda görmek isterse,dokunursa (kv,görümce falan) hani hijyenik olmazsa bebek icin??
cok mu pipirigim acaba bilemedim... bilmiyorumkismile
kucuk prens gecmis olsun canim
simdi nasilsin?
acaba yedigin biseymi dokundu yahu:uhm:
bugun egitime gidiyomuyuz??
kizlar cok soru soruyorum ama bu konuya cok yabanciyim ve yardim alabilecegim kimse yok..
2.doguma daha 2 ay var,dolaba yerlestiricem yerlestirmesine ama gelen-giden olurda görmek isterse,dokunursa (kv,görümce falan) hani hijyenik olmazsa bebek icin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?