2010 Aralık Anneleri

anladım canım cok sağol.işyeri sigortadan çıkışımızı gostermiyo ama parada odemiyo sadece sağlıkdan faydalanıyoruz ama paramız odenmiyor.emekli olacağımız zaman 4 ay daha fazla calışmış olucaz yani..işsizlik suresincede sigortadan yararlanıyoruz ama.yine paramız odenmiyor yanii.ammada karışık işler yahu

burxkan canim nasilsin?doktora gittin mi?
bu yazi icinde ayrica tesekkürler fistigim..
insallah bebeklerimizi anneli-babali büyütmek nasip olur ve insallah zamani geldiginde benim ne kadar iyi annem ve babam var diyebilirler

canım çocuklar konusunda haklısın kesinlikle. benimki de öyle. uzun zamandır ne giyeceğine, ne alacağına kendi karar veriyo. bi süredir de ömer onan forması istiyo. satıcıya sorduk o bile güldü. eşim de diyo oğlum hidayet falan istesen belki daha kolay buluruz diye. olmaz diyo ömer onan olacak. hadi ismi okuyamıyo farklı bişey alsak desek hepsinin numarasını ezbere biliyo sıpa. kandırmak mümkün değil.

süt sağma makinası ben almadım canım. çalışacak olsaydım alırdım belki ama uzun süre ihtiyaç olmayacak nasıl olsa diye şu ucuz uyduruk pompalardan kullandım. zaten sıkınca bile geliyodu. ama sen hemen çalışacaksın hatırladığım kadarıyla. ilerde nasıl olsa lazım olacaksa al rahat edersin. ucuz manuel pompalar çok acıtıyo ve göğüs ucu çatlayabiliyo ki o da ölüm gibi bişey. inş kimseye olmaz. hem ağlıyosun hem emzirmeye çalışıyosun...

kıyamam ben size. ilk çocuk heyecanı tabi... ama eşini takdir ettim. erkekler ilk çocukta pek kolay anlamıyolar baba olacaklarını... bu arada ben de alışveriş konusunda rahat olanlardanım. sadece bi tane kışın dışarı çıkarken giyeceği tulum gibi bişey aldım. o da çok şirindi dayanamadım. mavi bi kuzu olacak onu giyince... bi de bebek arabası+ana kucağı baktım. karar verdim gibi ama daha bakıcam biraz. zaten yatak yorgan işi yok bende, en fazla bi tane daha nevresim takımı alırım. şimdi bol bol bebek kıyafeti alırım, 1- 2 yaşından itibaren giyeceği çok fazla. oğluma çok almışız zamanında. bi de çok çabuk boyu uzuyodu, ben de kısa pantolon hiç sevmem. kısaldıkça gidip bi daha almışım. çoğu yepyeni duruyo. ayakkabılar, montlar hepsi hazır desem yeridir yani...

canım sen ilacın adını söle de olmadı doğumdan sora kullanrız..

hemen verim cnm FLUZOLE 150 MG 2 KAPSUL bunda 2 kapsül var 1 er hafta ile yutuyosunuz doktor yazar size yalnız 2 kapsül olandan alın daha etkili tek kapsüllüğüde var söylemezseniz tek yazarlar ondan sonra veda edin mantarınıza. yanlız ilk kullanım bittikten sonra tekrarlarsa tekrar böyle 2 kapsül alıp kullanın ben öyle yapmıştım allaha şükür bidaha olmadım

Bu arada edit botunu geri gelecek kızlar....

Ama kurallar dışında kullanan kişilerin üyelikleri silinecekmiş aman dikkat bilmiyorumkismile

kizlarr aman dikkat edin yediklerinizee

Tarım ve Köyişleri Bakanı Eker: (Söz konusu olaydan sonra) Fasdat firması depolarındaki rutin denetimlerde alınan 12 adet numunenin 8 adedi olumsuz çıktı
Güncelleme:23 Eylül 2010 12:13
Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, bazı firmaların ürettiği hazır et ürünlerinde salmonella ve listeria bakterilerinin tespit edilmesi konusunda, bakanlığın bütün yasal işlemleri yaptığını asla bir firmanın ayrılmasının söz konusu olmadığını, toplum sağlığını, halk sağlığını korumak için bütün güçleriyle çalıştıklarını, denetimler yaptıklarını kaydetti.

Bakan Eker, olay sonrasında söz konusu firmanın depolarındaki rutin denetimlerde alınan 12 adet numunenin 8 adedinin olumsuz çıktığını, 2 numunedeki olumsuzluğun kesinleştiğini, bunun üzerine yediemine alınan bu ürünlerin imha edildiğini de bildirdi.
devami haber sitesinde var ..

kızlar ya konuyu deiştirmiş olucam ama şu yeni dizi var ya fatmagülün suçu ne? izleyen varmı aranızda? ben dün izledim de hala etkisinden kurtulamadım.içim gitti resmen... :S

evet bende otv de izledim ünli bi hamburger firması ben bi gazetede okudum firmayı araştırayım. dışardan kırmızı et yemiyelim kızlar bu ünlü hamburger firması etleri imha için bi yere göndermiş gönderilen yerdeki şerefsizler o bakterili etleri köpeklere yedirdik diyerek tekrar piyasaya sunmuşlar. ama köpeklerin eti yemediği anlaşılmış şimdi araştırılıyor bu konu ama o etler birilerinin miğdesine çoktan girdi bile

kızlar ya konuyu deiştirmiş olucam ama şu yeni dizi var ya fatmagülün suçu ne? izleyen varmı aranızda? ben dün izledim de hala etkisinden kurtulamadım.içim gitti resmen... :S

fatmagülün suçu önceden bihter olup kucaktan kucağa koşması :roflol::roflol::roflol: tabi aşkı memnuda izlediler o meşhur sahneleri bu filmdede fırsattan istifade tecavüz edelim dediler:roflol::roflol::roflol:

Dünde mi verdiler akannehir

Ben izlememek için inat ettim geçen gün 6 kez verdiler tamamını izlemedim ama gördüm biraz...Hiç umursama canım alt tarafaı reyting için yapılmış birşey...Ben artık dizilere bakmamaya çalışıyorum
Bir de Kılıç Günü var ya oda iğrenç
Gerçeği olmuytor mu tabi ki var Allahım korusun ama bu kadar abartmalarına sinir oluyorum

insan sagligiyla oynayan herkes Allahindan bulsun insallah...
izledim tatlim,yazik...
ama beni sarmadi bu dizi..niye bilmiyorum boshayallersmile

fatmagülün suçu önceden bihter olup kucaktan kucağa koşması :roflol::roflol::roflol: tabi aşkı memnuda izlediler o meşhur sahneleri bu filmdede fırsattan istifade tecavüz edelim dediler:roflol::roflol::roflol:

bak facebookta dönüyor bu espri sırnaşık şey
Tecavüzcülerden Açıklama : Hap içip paTLadık faTmaqüL'e rasTLadık ; FaTMaqüL'ün suçu yok biz oNu bihTer sandık =D

kızlar ben gidiyorum dua edin benim için herşey yolunda çıksın inşallah öpüyorum hepinizi doktordan geldikten sonra paylaşırım son gelişmeleri sizinle şimdilik hoşçakalın
Hayırlı haberlerle gel inşallah cnm benim :Saruboceq:

Bunu zamanında birinin babama okutmasını iserdim boshayallersmile
Gerçekten çok güzel bir yazıymış

burxkan canim nasilsin?doktora gittin mi?
bu yazi icinde ayrica tesekkürler fistigim..
insallah bebeklerimizi anneli-babali büyütmek nasip olur ve insallah zamani geldiginde benim ne kadar iyi annem ve babam var diyebilirler

Evet canlar gerçekten çok güzel bir yazı
Cucu'm telde asistan ile konuştum DR hep muayenedeydi ama 2 hafta ya kadar butür büyüklüklerin normal olduğunu sorun olsaydı detaylıda zaten çıkardı şeklinde cevap verdi.
Bende akışına bıraktım kendimide bebeğimide üzmemeye karar verdim. Eşimde çocuğumuz sağlıklı sen hastalık mı çıkarmak istiyorsun diyince bende duruldum açıkcası.

Bu arada edit botunu geri gelecek kızlar....
Ama kurallar dışında kullanan kişilerin üyelikleri silinecekmiş aman dikkat bilmiyorumkismile
Aman Edit gelsin ya of ne ihtiyaç duyduk ama alkisalkisalkis

Yok yok sen delisin ya :roflol::roflol::roflol:

bak facebookta dönüyor bu espri sırnaşık şey
Tecavüzcülerden Açıklama : Hap içip paTLadık faTmaqüL'e rasTLadık ; FaTMaqüL'ün suçu yok biz oNu bihTer sandık =D

Ay bunu duymuştum -tatlicadiarzu-

doğum izninde sigortanı devlet karşılıyo diye biliyorum. yani firmadan para çıkmıyo ama sigortan ödeniyo. dört ay fazla çalışmana gerek yok.(aslında 3,5 ay :) doğum izni bitimiyle işten ayrılırsan sigortadan ilişiğin kesilir ama işsizlik ücreti aldığın süre için genel sağlık hizmetlerinden faydalanırsın. aslında bunları bi uzmana danışsan daha iyi olur. yanlış yönlendirmek istemem. sürekli bişeyler değişiyo çünkü. benim zamanımda böyleydi. hatta işsizlik parası almadım istifa ettiğim için ama 6 ay daha sağlık karnemi kullanmıştım...

evet ben izledim bu bölümü bekliyorum çok daha duygusal olcak ama olsun.yazık abisi eminim ağlatcak beni.bu arada bizim yukarı mahallede 15 yaşında bi çocuk bıçak tehtidiyle çocuklara tecavüz ediyomuş ayyy duydum dün hala şoktayım erkek çocuğa bile yapmış ailesi duymuş kavga çıkmış mahallede.çok kötü Allah yaşatmasın düşünmesi bile berbat başına gelenlerde aileleride eminim mahvolmuştur.ben tecavüz diye duydum ama inşallah sadece tacizdir en azından daha iyi ne kadar kötü olsada tecavüzden bin kat iyidir heralde

Ben o sahne hariç izledim, ona dayanamazdım. Zaten öyle bir geçer zaman ki de çok ağlıyorum:ecrin_bebek:

Peki bu Fatmagül ün suçu ne kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

cok sevindim canim..bebisler 24 haftaya kadar genelde ayni ölcülerde oluyorlarmis..24 ten sonra genetik devreye giriyormus,benim dr öyle demisti ve kafasi büyük olunca hatta gülerek babasina sordu iste,anlatmistim...ki cok pipirikli bir doktordur,kem küm etmez direk gerekeni yaptirir..
sende icini rahat tut fistigim,tadini cikar son aylarinin
koca kafali biciriklar gelicek yani,aldigimiz sapkalar bereler yalan oldu ikimizinde sempatiksalakcinni

hekimine söyle sana uygun bir ilaç versin canım.. birde kurur tutmak önemli tabii. gebelik cidden etkiliyor..
canım bunları yapıyorum hep.. ama cidden o kadar çok akıntım var ki bi gün artık suyum geliyo heralde sanıp kadın doğum servisine gittim turnusollü ped verdiler.. hele çalışırken baş etmesi çok zor.. bi gelen hasta en 45 dk kalkmıyor.. tuvalete bile gidemiyorum ki çoğu zaman iç çamaşırımı değiştireyim.. ilaç felanda kullanıyorum ama hak getire..çok bunaldım çok..

fatmagül'ü bende izledim.. aslında o vedat türkali'nin eseridir.. amacıda başkadır.. toplumun tecavüze ve tecavüze uğrayana bakış açısını eleştirir.. çıkış noktası güzeldir ama biz yine her zaman ki gibi kötüye kullanmayı başardık. way nasıl tecavüze uğradı konusuna odaklandık.. yanlış tabi.. hep işin magazinindeyiz zaten.. ama biraz takip etmeyi düşünüyorum bende diziyi gidişata göre bırakırım diyorum ki zaten pek tv ile aram yok.. ama geçen küçükprenste bahsetti "öyle bir geçer zaman ki" kaliteli gibi gidiyor. tavsiye ederim..
canım sizin bu mahalledeki olaya gelince.. 15 yaşındaki de çocuk.. insanın sinirleri bozuluyor.. kim bilir nasıl bir ortamda büyüdü.. muhakkak o da tecavüze uğradı.. fail çocuk mağdur çocuk olunca çok üzülüyorum.. fail çocuğa eğilmek lazım altından bi rsürü pislik çıkar. daha çok o pislikleri temizlemek lazım. o çocuğa ceza verirsin biter belki ama o pislikler pisliklerini başka masum çocukları canavarlaştırmak için yaymakta devam ederler..

FaTMaqüL'ün suçu yok biz oNu bihTer sandıkkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

Ay töbe töbe estağfirullah, bihter de olsa yazık ule. Allah korusun:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…