ezouygun, iş yeri sadece seni sigortadan çıktı yapmıyo yoksa onlara hiç bi yükün olmamış oluyo hemde o 16 haftada sigortadan da yararlanıyon seni raporun bitince sigortadan çıkartıyorlar ondan sonrada zaten işsizlik sigortası alıyon
canım bence taşlı alma .gerçi adece bebek odasıysa olabilir
ama büyüyen karyola falansa aklı erince asla onu istemicek.
komşumun bi kzızı var daah ancak 2.5 yaşında
her kıyafetini kendi seçiyo
öyle bilmiş oluyolarki
annesinin aldıkalrını giymiyo zilli.
şimdiki çocukalr bi alem.
ya benim arkadaşım da demişti. mutlaka sağmak gerekiyo diye.
eeee ozman bebeğimizn yanında olsak da almalımıyız süt sağma makinesi.
yoksa iltihap oluyo demişti
onun ilk bebeğinde olmuş
emzirememiş.
sonrada bebk soğumuş sütten
şimdi iyi diyo.
ben bilerek aldıklarımı söylüyorum ki siz de biraz hız verin diye kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile ... bi de insanın içi çok rahat oluyor .. dün akşam baktım da eşim dolaplardan çıkarıp çıkarıp sarılıyor cicilere kaydirigubbakcemile3
Ayyy gülmekten karnıma ağrılar girdi :roflol::roflol:
sorma ya yazarken benimde gülmekten gözümden yaşlar geldi ya aslında beni doğum koçunuz yapın siz ben sizi gülmekten doğurturum:roflol: anlamazsınız nasıl doğum yaptığınızı
Bizim haftalarımız neredeyse aynı be aramızda fark olsa idi yapardım kesin sempatiksalakcinni
canım sen ilacın adını söle de olmadı doğumdan sora kullanrız..
kizlarr aman dikkat edin yediklerinizee
Tarım ve Köyişleri Bakanı Eker: (Söz konusu olaydan sonra) Fasdat firması depolarındaki rutin denetimlerde alınan 12 adet numunenin 8 adedi olumsuz çıktı
Güncelleme:23 Eylül 2010 12:13
Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, bazı firmaların ürettiği hazır et ürünlerinde salmonella ve listeria bakterilerinin tespit edilmesi konusunda, bakanlığın bütün yasal işlemleri yaptığını asla bir firmanın ayrılmasının söz konusu olmadığını, toplum sağlığını, halk sağlığını korumak için bütün güçleriyle çalıştıklarını, denetimler yaptıklarını kaydetti.
Bakan Eker, olay sonrasında söz konusu firmanın depolarındaki rutin denetimlerde alınan 12 adet numunenin 8 adedinin olumsuz çıktığını, 2 numunedeki olumsuzluğun kesinleştiğini, bunun üzerine yediemine alınan bu ürünlerin imha edildiğini de bildirdi.
devami haber sitesinde var ..
kızlar ya konuyu deiştirmiş olucam ama şu yeni dizi var ya fatmagülün suçu ne? izleyen varmı aranızda? ben dün izledim de hala etkisinden kurtulamadım.içim gitti resmen... :S
kızlar ya konuyu deiştirmiş olucam ama şu yeni dizi var ya fatmagülün suçu ne? izleyen varmı aranızda? ben dün izledim de hala etkisinden kurtulamadım.içim gitti resmen... :S
insan sagligiyla oynayan herkes Allahindan bulsun insallah...evet bende otv de izledim ünli bi hamburger firması ben bi gazetede okudum firmayı araştırayım. dışardan kırmızı et yemiyelim kızlar bu ünlü hamburger firması etleri imha için bi yere göndermiş gönderilen yerdeki şerefsizler o bakterili etleri köpeklere yedirdik diyerek tekrar piyasaya sunmuşlar. ama köpeklerin eti yemediği anlaşılmış şimdi araştırılıyor bu konu ama o etler birilerinin miğdesine çoktan girdi bile
izledim tatlim,yazik...kızlar ya konuyu deiştirmiş olucam ama şu yeni dizi var ya fatmagülün suçu ne? izleyen varmı aranızda? ben dün izledim de hala etkisinden kurtulamadım.içim gitti resmen... :S
fatmagülün suçu önceden bihter olup kucaktan kucağa koşması :roflol::roflol::roflol: tabi aşkı memnuda izlediler o meşhur sahneleri bu filmdede fırsattan istifade tecavüz edelim dediler:roflol::roflol::roflol:
Hayırlı haberlerle gel inşallah cnm benim :Saruboceq:kızlar ben gidiyorum dua edin benim için herşey yolunda çıksın inşallah öpüyorum hepinizi doktordan geldikten sonra paylaşırım son gelişmeleri sizinle şimdilik hoşçakalın
Bunu zamanında birinin babama okutmasını iserdim boshayallersmile
Gerçekten çok güzel bir yazıymış
burxkan canim nasilsin?doktora gittin mi?
bu yazi icinde ayrica tesekkürler fistigim..
insallah bebeklerimizi anneli-babali büyütmek nasip olur ve insallah zamani geldiginde benim ne kadar iyi annem ve babam var diyebilirler
Aman Edit gelsin ya of ne ihtiyaç duyduk ama alkisalkisalkisBu arada edit botunu geri gelecek kızlar....
Ama kurallar dışında kullanan kişilerin üyelikleri silinecekmiş aman dikkat bilmiyorumkismile
fatmagülün suçu önceden bihter olup kucaktan kucağa koşması :roflol::roflol::roflol: tabi aşkı memnuda izlediler o meşhur sahneleri bu filmdede fırsattan istifade tecavüz edelim dediler:roflol::roflol::roflol:
bak facebookta dönüyor bu espri sırnaşık şey
Tecavüzcülerden Açıklama : Hap içip paTLadık faTmaqüL'e rasTLadık ; FaTMaqüL'ün suçu yok biz oNu bihTer sandık =D
sağolun kızlar oğrendiğim iyi oldu.işyerimde muhasebeciyle konuşmuşduk o calıaşbildiğin kadar çalış maaşını tam alırsın doktor rapor verse bile ben merkeze bildirmem kolaylık yaparız falan diyodu tam konuşmadık yani.peki sigorta olayı ne oluyor.oda bildiğim kadarıyla sağlıkdan faydalanıyorsun ama sigoratn ayatmamış oluryor.emekli olduğunda rapor aldığımız bu dort ay için dort ay daha fazla calışmamız gerekecek yani diye biliyorum
Hayırlı haberlerle gel inşallah cnm benim :Saruboceq:
Evet canlar gerçekten çok güzel bir yazı
Cucu'm telde asistan ile konuştum DR hep muayenedeydi ama 2 hafta ya kadar butür büyüklüklerin normal olduğunu sorun olsaydı detaylıda zaten çıkardı şeklinde cevap verdi.
Bende akışına bıraktım kendimide bebeğimide üzmemeye karar verdim. Eşimde çocuğumuz sağlıklı sen hastalık mı çıkarmak istiyorsun diyince bende duruldum açıkcası.
Aman Edit gelsin ya of ne ihtiyaç duyduk ama alkisalkisalkis
hekimine söyle sana uygun bir ilaç versin canım.. birde kurur tutmak önemli tabii. gebelik cidden etkiliyor..Ayyy tuba canım mantar erken doğumu tetikliomuymuş? bunu bilmiodm hiç. bendede var mantar malesef ve gebeliğimde iice azmış durumda. akıntımda çok.. walla bende 40'ı görcemi düşünmüorum hiç. neden bilmiorm ama kendimi hep 38'e hazırlıorum.. kafamçokkarıştı
canım bunları yapıyorum hep.. ama cidden o kadar çok akıntım var ki bi gün artık suyum geliyo heralde sanıp kadın doğum servisine gittim turnusollü ped verdiler.. hele çalışırken baş etmesi çok zor.. bi gelen hasta en 45 dk kalkmıyor.. tuvalete bile gidemiyorum ki çoğu zaman iç çamaşırımı değiştireyim.. ilaç felanda kullanıyorum ama hak getire..çok bunaldım çok..tooba cnm mantarın için herzamankinden çok su iç ozaman geçeçek birde iç çamaşırının arasını kızgın ütüyle ütüle ve sık sık isterse 6 kere olsun değiş ben öyle geçirirdim hep. hamile olmasan bi tane ilaç önerirdim sana bi daha mantar olmazdın bende sen gibiydim valla allah razı olsun doktora adam gibi ilaç verdiği için
evet ben izledim bu bölümü bekliyorum çok daha duygusal olcak ama olsun.yazık abisi eminim ağlatcak beni.bu arada bizim yukarı mahallede 15 yaşında bi çocuk bıçak tehtidiyle çocuklara tecavüz ediyomuş ayyy duydum dün hala şoktayım erkek çocuğa bile yapmış ailesi duymuş kavga çıkmış mahallede.çok kötü Allah yaşatmasın düşünmesi bile berbat başına gelenlerde aileleride eminim mahvolmuştur.ben tecavüz diye duydum ama inşallah sadece tacizdir en azından daha iyi ne kadar kötü olsada tecavüzden bin kat iyidir heralde
insan sagligiyla oynayan herkes Allahindan bulsun insallah...
izledim tatlim,yazik...
ama beni sarmadi bu dizi..niye bilmiyorum boshayallersmile
bak facebookta dönüyor bu espri sırnaşık şey
Tecavüzcülerden Açıklama : Hap içip paTLadık faTmaqüL'e rasTLadık ; FaTMaqüL'ün suçu yok biz oNu bihTer sandık =D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?