bende su an 7-8kilo arasiyim, 15kiloyla bitirsem cok sevinecem, zaten buyuk bi kismi dogumla gider, emzirmekte yardimci oluyomusvalla ben 10-11 kilo arası gidip geliyorum bakalım son iki ayda kaç kilo alırım ama 30-35 kiloda olmam herhalde yani umarım , inşallah olmas fisfisfis
maşallah canım bebişine. artık kocaamn oluyolar ne güzel.
kızlar aarnızda devlet memnuru olanlara bi sorum var
şimdi ben 32. hafatda izne çıkmayı düşünüyorum.tam 32 hafta dolduğunda çıkılıyomuş
sata göre 7kasım oluyo izne çıkmam gerekn 32. hafta ve beklenen doğum tarihi 2 ocak
ama geçen doktorumun verdiği cd de beklene doğum tarihi 26 aralık yazıyo.
sanırım ölçümlere göre öle. ölçümlerde de olduğundan daah ilerde gözüküo anladığım kadarıyla
ama benim doktorum hiç haftasını falan net sölemiyo.
şimdi ben izne sat tarihine göremi yoksa ultrason ölçümüne göremi çıkıcam
ultrason ölçümüne göre de 31 ekimde çıkmam lazım sanırım.
sezeryan olcağımda kesin.
boşa haftalrım gitsin istemiyorum
sizce.
aynen eşimde ne bu niye izliyoruski bunu dedi valla artık neşeli diziler izlemek istiyor insan yapımcıların dikkatine yeter valla bu saçma sapık şeylerden zaten biçok diziyi izlemiyorum ..
kafam çok karıştı bu izin işine.
bi soru daha
benim doktorum muayehanesine gidiyorum ben özel yani
ama raporu o veremez heralde
devlet hastanesine gitsem veririmiki bana
ama nerden bilicek 32. hafta olduğunu. hastamız değilsin dermiki
devlette ultrason var ama bitane
gidince nerdeyse 1 aya sonrasına gün evriyo
okadar bekleyemme
yoksa özel hastaneye gitsem d eolurmu
offfffff ya nasıl yapıcaz.
:1shok: bugün doğurduğumu düşünemiyorum... yeni belli olmaya başlamışken karnım..Merhabalar hanımlar,nasılsınız? Yazıyorum da pek umudum yok :))
Ekim anneleri doğurmaya başlamışş hatta biri 29+5'te gelmişş..O zaman Ekim'i bitirelim her an bizlerden de bi atak gelebiliiirrr...
hastaneden lohosa için ped veriliyor diye biliyorum ama hastaneden hastaneye değişebilir belkifunahcım nerden alıcan,bide bebek kıyafetlerini nerden alıccaaksınız ben ekımde ankaraya gelicem ya eşim yanımdayken acil alışverişe cıkıcaz nereleri tavsiye edersin,şöyle topluca herşeyi alıp cıkabılecegimiz yerler biliyormusun?tabi fiyatı da uygun olabılecek yerler, bu arada ewet hasta bezi gerekli oluyormus,dogumdan sonra kanama yoğun oluyormus onun ıcın ,kucuk paketlerde satılıo ıstersen al ne olurr ne olmaz..
tatlım benimde çok takıldığım bi konu bu.. geçenlerde sordum anladığım kadarıyla hekimin insiyatifine kalmış bişey. yani isterse sat'ına isterse usg'deki terme göre veriyorlar gibi geldi bana.. ama sen kendi hekiminden almayacağın için usg^deki termine göre verebilir sana verecek doktor. bu hafta çaplı araştıracağım ben bu konuyu haberleşiriz yine. senin daha var benim iki haftaya halletmem lazım..kızlar aarnızda devlet memnuru olanlara bi sorum var
şimdi ben 32. hafatda izne çıkmayı düşünüyorum.tam 32 hafta dolduğunda çıkılıyomuş
sata göre 7kasım oluyo izne çıkmam gerekn 32. hafta ve beklenen doğum tarihi 2 ocak
sanırım ölçümlere göre öle. ölçümlerde de olduğundan daah ilerde gözüküo anladığım kadarıyla
sizce.
bende izledim fatmagülü çok sinirlerim bozuldu haftaya izlemem belki ..
ben fatmagulu onermiyorummmm:roflol:aynen eşimde ne bu niye izliyoruski bunu dedi valla artık neşeli diziler izlemek istiyor insan yapımcıların dikkatine yeter valla bu saçma sapık şeylerden zaten biçok diziyi izlemiyorum ..
ben fatmagulu onermiyorummmm:roflol:
ben fatmagulu onermiyorummmm:roflol:
buna ne demeli tatlimkafamçokkarıştıama fatmagulun sucu yokmus, adamlarin kafa kiyak olunca karanlikta fatmagulu bihter sanmislar (facebookta okumustum )sempatiksalakcinni
alemsin valla :))))) hatun aç bırakcak bizi yaa ....
kızlar ben çıkıyorum.
uku gözlerimden akıyo
bi duş alıp yatıyım ben.
buna ne demeli tatlimkafamçokkarıştı
millet cozutmuş , yok artık
canım gecelik için kızılaya inicez annemle cumartesi baya bir fikir edinirim die düşünüyorum ozaman mutlaka yazarım sana da.metronun altına bak demişlerdi özellikle oraya bakıcam çeşit ve uygun fiyat bakalım..
hımmm hasta bezini de alayım ozaman bugün bir eczaneye sordum büyük paketler vardı almak istemedim küçüklerini bir araştıryaım ozaman.
buna ne demeli tatlimkafamçokkarıştı
yuh ya bu ne,milletcek sacmalıyoruz valla..
millet cozutmuş , yok artık
kızlar aarnızda devlet memnuru olanlara bi sorum var
sizce.
ya bunu asan esnafi linc ederler
espri olsun diye yapilmistir benceboshayallersmile
ya ben bi arabugünkü eğitimde IQ düşüklüğüyle alakalı bişey hatırlıyorum demir eksikliğinden oluyodu dimi türkiyedede çok yaygındı galiba ben öyle anımsıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?