2010 Aralık Anneleri

valla ben 10-11 kilo arası gidip geliyorum bakalım son iki ayda kaç kilo alırım ama 30-35 kiloda olmam herhalde yani umarım , inşallah olmas fisfisfis
bende su an 7-8kilo arasiyim, 15kiloyla bitirsem cok sevinecem, zaten buyuk bi kismi dogumla gider, emzirmekte yardimci oluyomus
maşallah canım bebişine. artık kocaamn oluyolar ne güzel.

sagol canim evet artik daha hizli buyuyolar, her goruste bizi sasirtiyolar...

bence doktorunla netleştir onun raporuna göre çıkıyosun izne bildiğim kadarıyla sonrada çık iznine.zaten bu doğum izni memur işçi fark etmiyo aynı ...

aynen eşimde ne bu niye izliyoruski bunu dedi valla artık neşeli diziler izlemek istiyor insan yapımcıların dikkatine yeter valla bu saçma sapık şeylerden zaten biçok diziyi izlemiyorum ..

siz yine izleyebiliyosunuz, bizim evde her persembe kurtlar vadisi izleniyo, nefret ediyorum bu diziden!!!!!

canım ben konuya çok vakıf değilim ama sağlık ocağında kaydın varsa eğer zaten devlette kaydın var demektir özel hastane raporu geçerli olur bence başka bir öğretmen arkadaşın varsa daha evvel doğum yapan en iyi ondan bilgi alırsın

Merhabalar hanımlar,nasılsınız? Yazıyorum da pek umudum yok :))
Ekim anneleri doğurmaya başlamışş hatta biri 29+5'te gelmişş..O zaman Ekim'i bitirelim her an bizlerden de bi atak gelebiliiirrr...
:1shok: bugün doğurduğumu düşünemiyorum... yeni belli olmaya başlamışken karnım..

kız anne olacağıma inanamıyorum diyosun maşallah çok iyisiniz.. herşeyi tamamladınız nazarlardan saklasın.. moda girmiş olmalısınız artık..

hastaneden lohosa için ped veriliyor diye biliyorum ama hastaneden hastaneye değişebilir belki
tatlım benimde çok takıldığım bi konu bu.. geçenlerde sordum anladığım kadarıyla hekimin insiyatifine kalmış bişey. yani isterse sat'ına isterse usg'deki terme göre veriyorlar gibi geldi bana.. ama sen kendi hekiminden almayacağın için usg^deki termine göre verebilir sana verecek doktor. bu hafta çaplı araştıracağım ben bu konuyu haberleşiriz yine. senin daha var benim iki haftaya halletmem lazım..

tamam canım çok sevinirm ya.
öğrenince bana da haber ver.
zaten 15 ekimde randevum var
ozman sorayım.

ama fatmagulun sucu yokmus, adamlarin kafa kiyak olunca karanlikta fatmagulu bihter sanmislar (facebookta okumustum )sempatiksalakcinni
buna ne demeli tatlimkafamçokkarıştı

alemsin valla :))))) hatun aç bırakcak bizi yaa ....

farkindaysan ben hicbiseyi yiyebilirmiyim diye sormadim onermeyecek diye:roflol:

tamam tatlım sen beğenirsen bende aldığım yerlere bakarım,bi de bebek kıyafetleri iiçin uygun yerler duyarsan haber et emi,bi de şöyle kızılay a inince benim için şöyle bi bak emi,özledimmm

kıslar biz çocuklarımıza ne izlettirices bilemiyorum ben 3 yaşa kadar tvyi çok az açmayı düşünüyorum kızımın yanında , bizde biras feragat ederis mecburen ....

canım benimde biraz kafam karıştı ben şimdi 30 hafta gözüküyorum 1 hafta rapor alıcam haftaya,sonra dogum izznine çıkabilirsin dedi doktorum ben 32 bitince sanıyordum,doktorum 32 başlayınca ayrıl dedi bende anlamadım canıma minnet oldu ben ayrılcam inşallah haftaya ne kadar erken çıkarsan senin için o kadar iyi,zaten bu doğum kimse kesin tarihini bilemezki..arada bir iki hafta oynayabilir,bence sorun olmaz...

ya ben bi arabugünkü eğitimde IQ düşüklüğüyle alakalı bişey hatırlıyorum demir eksikliğinden oluyodu dimi türkiyedede çok yaygındı galiba ben öyle anımsıyorum

evet sekerim ulkemizde etin kilosu 50lira oldugu icin
ve en onemli demir kaynagida kirmizi et oldugundan
yeterince tuketemiyoruz millet olarakCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…