kızlaarrr iyisiniz inşallah...
ben de işten geldim annem burda ya sofra hazır oturcaz şimdi size 2 satır yazayım dedim.
nasipse cumartesi öğlen görcem kızımı sabırsızlanıyorum...
bebişin çantasını hazırladık biz benimki kaldı..gecelikle pijama alcam cumartesi benmki de hazır olcak..bişey sorcam hasta bezi gibi bişey koycakmısınız çantaya..ben ped alıcam ama hasta bezini ilk kez kayınvaldemden duydum..
Cevap alacağımdann sempatiksalakcinni ama teşekkürler tatlım..
az kaldı aaazzz aama ay ben anne mi olucam diyorum arada serkan da baba.. bazen hiç inandırıcı gelmiyor ohaoldumsmile
sıkma canını haksız oldukları için davayı kazanırsınız kendini yıpratma.slm kızlar bu gün çok yoğundum yeni geldim geçmişi okuyamadım...inşallah hepiniz iyisinizdir....
ben bugün kocamla iş yerine gittim işden çıkarılma kağıdını aldık izinsiz şehir dışına çıktığınız için iş akdiniz fesh edilmiştir yazıyodu...üstelik hak ettiği 16000 tl tazminatıda vermiyolar avukatımız hiç canınızı sıkmayın kesin kazanırız dedi nihayetinde kadrolu personel...canım çok sıkkın kocacım akşam üzeri yola çıktı libyaya gidiyor 20 gün yok avukatla ben muhattap olcam zaten kadında beni tanır önceden...ama bu işin peşini bırakmıycaz çok üzgünüm yaaa :2:
slm kizlar nasilsiniz??
bizden iyilik, sali gunu oglumu gordum 27+3te 35 santim ve 1340gr olmus tosunum...
doktorumuz kiraz dudakli olacak diyo
dogum içinde sordum genelde ilk bebekler34haftaya kadar dogum pozisyonunu alirmis, ve yine genelde ilk bebekler beklenen tarihten daha gec gelirmis
Uzun bir aradan sonra herkese merhabalar.
Taşınma telaşemden nete girmeye pek vaktim olamadı evim yerleşti sayılır ustalık birkaç işimiz kaldı o kadarcık:)
Geride kalan onlarca sayfayı okuyamadım umarım herkes iyidir.:)
Salı günü muayeneye gittim bebişim 1 kiloyu geçmiş ama ne boyunu nede tam kilosunu öğrenemedim şansıma doğum geldi.
Doktorumun odasına girdim ultrasonda bakmaya başladı aradada konuşuyoruz pat bi telefon acil hasta gelmiş doğumhaneye kadıncağız bana diyecekleri dedi ve apar, topar doğumhaneye koştu.kaydirigubbakcemile3
Bebişim 27+2 itibariyle 1 kilo bilmem kaç gram olmuş doktor boyunu ise o telaşede demeyi unuttu.kaydirigubbakcemile3
Şeker yüklemem yapıldı çok şükür sorun yok bu arada o ravak gibi olan şeyi ben yarı tok olarak içtim çok fazlada midem bulanmadı üzerinede tost, hamburger, kraker falan yedim şükür iç kıyılmasıyla atlattım.:)
Bende doktoruma doğum olayını sordum normal veya sezaryen sana kalmış zaten son haftalardaki durum bunu belli edecek dedi.
Umarım bebişlerimiz ne çok erken gelirler nede bizi 40. haftayı geçip stres içinde bekletirler.
Allah hepimize sağlıkla, sıhhatle, kazasız, belasız bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.[/QUOTE
güle güle oturun gözün aydın hemde sende görmüşsün bebişini ne güzel. inşallah zamanında gelirler ne geç ne erken..
hatta daha gelmıodu cok sevmıs ıcerıyı sıpa sezeryan oldu,ama benim kız sanki yokluo bazen o ittirdikçe ben tuvalete çıkıyorum ama hiç tuvaletim olmuyo..
Bu arada demin yazmayı unuttum 27. hafta itibariyle 80 kiloyu bulmuşum.
Şu ana kadar 5 kilo almış bulunmaktayım tabi artık bundan sonra bebeğinde kilosu tartıda bana eşlik edecek.:)
Hastanenin cafeteryasında kan vermek için zamanın dolmasını beklerken bir hanımla sohbet ettim kadıncağız her iki hamileliğinde de 35'er kilo almış.
Ben bunu duyunca kısa süreli bir şok yaşadım sonra aldığım 5 kilonun çok fazla olmadığını anladım.kaydirigubbakcemile3
Zaten son aylarda bebeğin kilosunu düşmek lazım ee bi de sus falan derken doğum sonrası geriye çok fazla bir kilo kalmayacak.zemuszemus
güle güle oturun gözün aydın hemde sende görmüşsün bebişini ne güzel. inşallah zamanında gelirler ne geç ne erken..
benimki de yalancı sancılara başladıı :)) iyiden iyiye özlüyorum bebişimi gelsede doya doya koklasam onu...
canım maşallah böyle devam eder umarımm..
Neeee 35 miiakannehir Allah'ım şükürler olsun 6.5-7 arası oynuyorum hala.. 30a geldik.
selam sekerler
napiosunuz bakiym?
narnisan ve kucuk prens gelmislerde
gunun degerlendirmesini yapmislar bile
bende anca oturdum walla yemek telasindan
fatmagulu izliyorum arada
funahcım nerden alıcan,bide bebek kıyafetlerini nerden alıccaaksınız ben ekımde ankaraya gelicem ya eşim yanımdayken acil alışverişe cıkıcaz nereleri tavsiye edersin,şöyle topluca herşeyi alıp cıkabılecegimiz yerler biliyormusun?tabi fiyatı da uygun olabılecek yerler, bu arada ewet hasta bezi gerekli oluyormus,dogumdan sonra kanama yoğun oluyormus onun ıcın ,kucuk paketlerde satılıo ıstersen al ne olurr ne olmaz..
ya aklima bihteri getirmeye calisiyorum uzulmiym die izlerkenkaydirigubbakcemile3evet ya bende aynı şekilde çok kötü bişi ağladım valla izlerken çok etkilo insanı
evet ya bende aynı şekilde çok kötü bişi ağladım valla izlerken çok etkilo insanı
arkadaşlar merhaba nasıpse benım de bir kızım olacak.MASAL bebek yolda.burayı bulunca bende katılayım aranıza dedım.doğum tarihi 4 ocak gözüküyo ama sezzeryan istediğim için aralıktaolacak sanırım.en son şeker yüklemesi yaptrdım normal çıktı.bu arada 8 kg aldım.bebiş 900 gr.
benimki de yalancı sancılara başladıı :)) iyiden iyiye özlüyorum bebişimi gelsede doya doya koklasam onu...
canım yalancı sancı nasıl bişey? kasılmamı yoksa batma gibi bişeymi? bazen bana batma gibi oluyo ama hemen geçiyo..
offf 35 kilomu almis, amanin ben zaten kiloluydum, o kadar alirsam artik yuruyemem yuvarlanirimsempatiksalakcinni
ustelik mayista gorumcemin oglunun dugunu var, dogumdan sonra bide biran once kilo verme derdi olacak
bende izledim fatmagülü çok sinirlerim bozuldu haftaya izlemem belki ..
slm kizlar nasilsiniz??
bizden iyilik, sali gunu oglumu gordum 27+3te 35 santim ve 1340gr olmus tosunum...
doktorumuz kiraz dudakli olacak diyo
dogum içinde sordum genelde ilk bebekler34haftaya kadar dogum pozisyonunu alirmis, ve yine genelde ilk bebekler beklenen tarihten daha gec gelirmis
Uzun bir aradan sonra herkese merhabalar.
Taşınma telaşemden nete girmeye pek vaktim olamadı evim yerleşti sayılır ustalık birkaç işimiz kaldı o kadarcık:)
Geride kalan onlarca sayfayı okuyamadım umarım herkes iyidir.:)
Salı günü muayeneye gittim bebişim 1 kiloyu geçmiş ama ne boyunu nede tam kilosunu öğrenemedim şansıma doğum geldi.
Doktorumun odasına girdim ultrasonda bakmaya başladı aradada konuşuyoruz pat bi telefon acil hasta gelmiş doğumhaneye kadıncağız bana diyecekleri dedi ve apar, topar doğumhaneye koştu.kaydirigubbakcemile3
Bebişim 27+2 itibariyle 1 kilo bilmem kaç gram olmuş doktor boyunu ise o telaşede demeyi unuttu.kaydirigubbakcemile3
Şeker yüklemem yapıldı çok şükür sorun yok bu arada o ravak gibi olan şeyi ben yarı tok olarak içtim çok fazlada midem bulanmadı üzerinede tost, hamburger, kraker falan yedim şükür iç kıyılmasıyla atlattım.:)
Bende doktoruma doğum olayını sordum normal veya sezaryen sana kalmış zaten son haftalardaki durum bunu belli edecek dedi.
Umarım bebişlerimiz ne çok erken gelirler nede bizi 40. haftayı geçip stres içinde bekletirler.
Allah hepimize sağlıkla, sıhhatle, kazasız, belasız bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
arkadaşlar merhaba nasıpse benım de bir kızım olacak.MASAL bebek yolda.burayı bulunca bende katılayım aranıza dedım.doğum tarihi 4 ocak gözüküyo ama sezzeryan istediğim için aralıktaolacak sanırım.en son şeker yüklemesi yaptrdım normal çıktı.bu arada 8 kg aldım.bebiş 900 gr.
bende izledim fatmagülü çok sinirlerim bozuldu haftaya izlemem belki ..
valla ben 10-11 kilo arası gidip geliyorum bakalım son iki ayda kaç kilo alırım ama 30-35 kiloda olmam herhalde yani umarım , inşallah olmas fisfisfis
çok kötü bişi evet eşim de kızıo bana valla adamda haklıı küfür edio izledikçee sinir bozucu bişi ya bu dioo allah kimseye yaşatmasınnn çok zor dizi olsada yaşanmış gerçek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?