2010 Aralık Anneleri

selam sekerler
napiosunuz bakiym?
narnisan ve kucuk prens gelmislerde
gunun degerlendirmesini yapmislar bile
bende anca oturdum walla yemek telasindan
fatmagulu izliyorum arada

evet bana da doğum yapan bi abla mutlaka hasta bezi götür ped yeterli olmaz dedi.
Cevap alacağımdann sempatiksalakcinni ama teşekkürler tatlım..
az kaldı aaazzz aama ay ben anne mi olucam diyorum arada serkan da baba.. bazen hiç inandırıcı gelmiyor ohaoldumsmile

bende karnıma baktıkça şok oluyorum ne zaman büyüdüm ne çabuk zaman geçti ve anne olcam çok tuhaf

sıkma canını haksız oldukları için davayı kazanırsınız kendini yıpratma.

gözün aydın canım çok da geç gelmesinler yaaa.

hatta daha gelmıodu cok sevmıs ıcerıyı sıpa sezeryan oldu,ama benim kız sanki yokluo bazen o ittirdikçe ben tuvalete çıkıyorum ama hiç tuvaletim olmuyo..

benimki de yalancı sancılara başladıı :)) iyiden iyiye özlüyorum bebişimi gelsede doya doya koklasam onu...

canım maşallah böyle devam eder umarımm..

Neeee 35 miiakannehir Allah'ım şükürler olsun 6.5-7 arası oynuyorum hala.. 30a geldik.

güle güle oturun gözün aydın hemde sende görmüşsün bebişini ne güzel. inşallah zamanında gelirler ne geç ne erken..

Amin canım inşallah zaten zaman kısaldıkça heyecan artıyor bakalım ufaklıklarımızı kucağımıza aldığımızda neler olacak.
Tarifini asla yapamayacağımız güzel anlar bizleri bekliyor.:)

Ayy bi de bebekleri 3 kilo ancak doğmuş yazık kadıncağız kiloyu kendine almış.kaydirigubbakcemile3
Hatta bana bir keresinde bir gecede 1 kiloluk tahin helvasını yediğini söyledi çok şükür şu ana kadar hiçbir yiyeceği öyle anormal şekilde yemedim standart dışımıyım neyim.kaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar arkadaşlar anca eve gelebildik yine kep töreni merasimleri falan oldu okulun giydik cicilerimizi gittik bebişimle ve ben evde yokken çekiliş hediyemde gelmişş çok beğendim çok bayıldım tekrar teşekkür ediyorum arkadaşımaa

bebişini gören arkadaşlar olmuş çok sevindim kızlar sizin adınıza benimde pazartesiiii

kaçırdığım bişeyler varmı bilmiyorum ama umarım hepiniz iyisinizdir

buarada göbişimide ekledim sabah çekmiştik okula giderken

arkadaşlar merhaba nasıpse benım de bir kızım olacak.MASAL bebek yolda.burayı bulunca bende katılayım aranıza dedım.doğum tarihi 4 ocak gözüküyo ama sezzeryan istediğim için aralıktaolacak sanırım.en son şeker yüklemesi yaptrdım normal çıktı.bu arada 8 kg aldım.bebiş 900 gr.

canım gecelik için kızılaya inicez annemle cumartesi baya bir fikir edinirim die düşünüyorum ozaman mutlaka yazarım sana da.metronun altına bak demişlerdi özellikle oraya bakıcam çeşit ve uygun fiyat bakalım..
hımmm hasta bezini de alayım ozaman bugün bir eczaneye sordum büyük paketler vardı almak istemedim küçüklerini bir araştıryaım ozaman.

offf 35 kilomu almis, amanin ben zaten kiloluydum, o kadar alirsam artik yuruyemem yuvarlanirimsempatiksalakcinni

ustelik mayista gorumcemin oglunun dugunu var, dogumdan sonra bide biran once kilo verme derdi olacak

hoş geldin bebişde maşallah bayağı iyi kilosu

offf 35 kilomu almis, amanin ben zaten kiloluydum, o kadar alirsam artik yuruyemem yuvarlanirimsempatiksalakcinni

ustelik mayista gorumcemin oglunun dugunu var, dogumdan sonra bide biran once kilo verme derdi olacak

valla ben 10-11 kilo arası gidip geliyorum bakalım son iki ayda kaç kilo alırım ama 30-35 kiloda olmam herhalde yani umarım , inşallah olmas fisfisfis

maşallah canım bebişine. artık kocaamn oluyolar ne güzel.

canım hoşgeldin.
hamiş hamiş ev taşımak da çok zordur heralde.
bebişine d emaşallah canım. seninki de kocaamn olmuş.

hoşgeldin canım aramıza.
ne güzel ismi var kızını. çek beğendim.

bende izledim fatmagülü çok sinirlerim bozuldu haftaya izlemem belki ..

bende izledim
ama geçen bölümü daha gergindi.
yazık kıza ya
ben de çok üzüldüm.

valla ben 10-11 kilo arası gidip geliyorum bakalım son iki ayda kaç kilo alırım ama 30-35 kiloda olmam herhalde yani umarım , inşallah olmas fisfisfis

aynen yaaa çok kötü valla zarar hemde bende 62 le kaldım hamişşş şuan 71 kg şükür olsun doktorum iyi dio vucudumda yok sadece karınım çok büyüüdü

kızlar aarnızda devlet memnuru olanlara bi sorum var
şimdi ben 32. hafatda izne çıkmayı düşünüyorum.tam 32 hafta dolduğunda çıkılıyomuş
sata göre 7kasım oluyo izne çıkmam gerekn 32. hafta ve beklenen doğum tarihi 2 ocak
ama geçen doktorumun verdiği cd de beklene doğum tarihi 26 aralık yazıyo.
sanırım ölçümlere göre öle. ölçümlerde de olduğundan daah ilerde gözüküo anladığım kadarıyla
ama benim doktorum hiç haftasını falan net sölemiyo.
şimdi ben izne sat tarihine göremi yoksa ultrason ölçümüne göremi çıkıcam
ultrason ölçümüne göre de 31 ekimde çıkmam lazım sanırım.
sezeryan olcağımda kesin.
boşa haftalrım gitsin istemiyorum
sizce.

çok kötü bişi evet eşim de kızıo bana valla adamda haklıı küfür edio izledikçee sinir bozucu bişi ya bu dioo allah kimseye yaşatmasınnn çok zor dizi olsada yaşanmış gerçek

aynen eşimde ne bu niye izliyoruski bunu dedi valla artık neşeli diziler izlemek istiyor insan yapımcıların dikkatine yeter valla bu saçma sapık şeylerden zaten biçok diziyi izlemiyorum ..

kafam çok karıştı bu izin işine.
bi soru daha
benim doktorum muayehanesine gidiyorum ben özel yani
ama raporu o veremez heralde
devlet hastanesine gitsem veririmiki bana
ama nerden bilicek 32. hafta olduğunu. hastamız değilsin dermiki
devlette ultrason var ama bitane
gidince nerdeyse 1 aya sonrasına gün evriyo
okadar bekleyemme
yoksa özel hastaneye gitsem d eolurmu
offfffff ya nasıl yapıcaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…