Cevap alacağımdann sempatiksalakcinni ama teşekkürler tatlım..
az kaldı aaazzz aama ay ben anne mi olucam diyorum arada serkan da baba.. bazen hiç inandırıcı gelmiyor ohaoldumsmile
anestezi dr. nuda ben bunalttım sanki azcık ama sonradan açıldı adamcağız tamam sorlar bitti demesek adamcağız bikaç saat daha takılır gibiydi :))))
E ama şimdi yemek vakti, ondan kimse yok. Kızların çoğu ya mutfakta ya masa başındadır. Benim kocacım henüz gelmedi ondan buradayımsempatiksalakcinni
Gündüz çok ilerliyor sayfalarboshayallersmile
İnşallah çok iyi anneler oluruz, bana sorsan ben kendim çocuğum 30 yaşında çocuksositosositokaydirigubbakcemile3
Evet baştan ık mık zor konuşuyordu ama sonunda teşekkür etmesek gideceği yok gibiydikaydirigubbakcemile3
E ama şimdi yemek vakti, ondan kimse yok. Kızların çoğu ya mutfakta ya masa başındadır. Benim kocacım henüz gelmedi ondan buradayımsempatiksalakcinni
Gündüz çok ilerliyor sayfalarboshayallersmile
İnşallah çok iyi anneler oluruz, bana sorsan ben kendim çocuğum 30 yaşında çocuksositosositokaydirigubbakcemile3
diyetisyende sağolsun tıp konferansı gibi yarısını anlamadım anlattıklarının gerçi hazır çorba konusu iyi oldu ben kolay die yapıyordum arada sırada bide et yemek önemli bundan sonra daha çok dikkat edicem ...
Yok tatlım onla alakası yok topiğe yazdıgımda pek yanıt alamaıyorum ben..
İnşallah cnm inşallahh..Bebişle birlikte büyüyecez biz sempatiksalakcinni
katkısız hazırları bile beğenmiyormuş baksanakafamçokkarıştı Bir de balık, omega 3 üde doktoruna sor istersen, belki hapını verir. boshayallersmile
Olur mu canım yaa, en çok bildiğim annelerdensin sen, yanıt almaz olur musunŞeniz
Evet bebişlerle büyüyeceğiz inşallah boshayallersmile
Ben azıcık kestiricem, hadi öptüümmmmmm ayşecim ve narnisan..
Tmam tatlımm.. Gorusuruz insallahh..
kızlaarrr iyisiniz inşallah...
ben de işten geldim annem burda ya sofra hazır oturcaz şimdi size 2 satır yazayım dedim.
nasipse cumartesi öğlen görcem kızımı sabırsızlanıyorum...
bebişin çantasını hazırladık biz benimki kaldı..gecelikle pijama alcam cumartesi benmki de hazır olcak..bişey sorcam hasta bezi gibi bişey koycakmısınız çantaya..ben ped alıcam ama hasta bezini ilk kez kayınvaldemden duydum..
Merhabalar hanımlar,nasılsınız? Yazıyorum da pek umudum yok :))
Ekim anneleri doğurmaya başlamışş hatta biri 29+5'te gelmişş..O zaman Ekim'i bitirelim her an bizlerden de bi atak gelebiliiirrr...[/QUOT
kızlar erken doğuyormus duyduğum kadarıyla aysecim,bende gec doğarsa diye korkuyorum,kuzenım 42 de dogurdu,ben çatlıcaktım onu gördükçe nerdeyse....36 dan sonra geliyolarsa gellebilerler de 29 felan erken gelıo sanki..pek küccük olurlar ya...
Cok kucuk hemdee mniciiikk.. Çok geç gelip çatlatmasınlar da bizi 42 ne yahu akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?