2010 Aralık Anneleri

tv konusuna bende katiliyorum, fazla izlemesini istemiyorum, zaten bu sacma dizilerin cogu gec basliyo, ama gerekirse en iyisi trt ve dizileri, en azindan ailecek izlenebilir

kızlar ben hep öğrencilerime trt çocuk u öneriyorum,sizede tavsiye ederim,ve lütfen ilerleyen yaşlarda şu abuk subuk çizgi film kanallarını izletmeyin,ben bide susam sokağını felan indirmiştim öğrencilerim için,Rabbim nasip ederse kızıma da izleticem,ben bayılırdım küçükken ona

evet trt cocuk bu konuda gayet egitici bide yumurcak sirin
ama cartoon network denilen kanalda oyle cizgifilmler varki
ben bile irkiliyorum izlerken
susam sokagi ne guzel bi programdi gercektenboshayallersmile

yumurcak da pek hoşuma gitmiyor benim,ewet internette var susam sokağı inidirip saklayabilirisiniz..çok eğitici..bi de benim yeğenim var 3 yaşında.sünger bob a bayılıo...bende seviom sünger bob u...

benim nette biraz gel gitlik basladi, az once felaket yagmur yagdi ondandir herhalde, neyse sizlere iyi geceler, tatli ruyalar

Ben ancak gelebildim ama herkesler uyumuş tabi. Ee madem iyi geceler kızlar,öptüm hepinizi..

gozunaydın canım.dun bişeyler yazmışdım sana ama yetişemedim..yatak olayı ile ilgili bişeyler yazmışdım...nereye bakdın bilmiyourm ama sanayide varmı mobilyacılarda bide 56 larda gordum ben bir mağaza ama içine gidip bakamadım.umarım içine sınen bişey alabilirsin.
tekrar gözünaydın gordun demek bebişini.nerde ultrasona soktularki seni.normalda tayfun hocayı hiç muayenede goremiyorum bende..anaklinikde ki ultrason daha kotu sen nerde giriyorsun ki orda...doktorunla konusabildin mi neye karar verdiniz..doğumla ilgili.benim doktorumuda gormuşsun.evet bayağı genc çokda muhabettir kendisi...:)))

kizlar ekim anneleride dogurmaya baslamislar..amanin amaninn...
sonra kasim,sonra bizzzz :lepi:

burcu heyecan yaptırdın bana .....

sıkma canını tatlım ne guzel eşin tekrar hemen iş bulabilmiş.benim eşim 6 ay işsiz kaldı.o durum daha kotu bir erkek için...
dilem canım seninde gozunaydın.
katre sende halletmissin işlerini..maaşallah.
bebişin goren başka arkadaşalr varsa kusura bakmayın gozden kaçnıl olabilir.
deniz canım izin konusu benim içinde bir muamma dun biz bu konuyu bayağı konusduk ama çoğumuzun kafasında hep bir soru işareti var sen doktorunla konuş bu konuyu en iyisi en iyi bilgiyi o verir ssana

günaydın kızlar... daha hepsini okuyamadım ama : bebişlerini görenlerin gözü aydın ... ben daha geçen hafta gördüm bebişimi ama ... yüzünü göstermediği için hiçbişi anlamadım ... gözümün önünde hala 1 ay önceki halleri var opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…