2010 Aralık Anneleri

nası yani nereye başvuruyorsun bu süt kuponu için

Ya hiçbir yere başvurmana gerek yok...Sağlık ocağı veriyor belirli marketlerden gidip alıyorsun koca koli veriyorlar... Şimdi şaşırdım ama acaba Kocaeli de mi yapılıyor sadece :sm_confused:

Çok iyiymiş bu uygulama daha önce duymamıştım bizim sağlık ocağına bi sorıyım bende...

Evet çok iyi canım bebek doğduktan sonra da bir zamana kadar veriyorlar da bilmiyorum dur bi araştırayım netten

Ya hiçbir yere başvurmana gerek yok...Sağlık ocağı veriyor belirli marketlerden gidip alıyorsun koca koli veriyorlar... Şimdi şaşırdım ama acaba Kocaeli de mi yapılıyor sadece :sm_confused:
[/B]

ay ne güzelmiş bu iş
ama sanırım kocaelide
çünkü ben istanbulda hiç duymadım

banada linkini yollasana cnm bende bakıyım..

tamam canım bakim atarım ozeline
evet canım hamilelikde başladı malesef ve ara ara vuruyor boyle

sagol canim..
evet 5 sayfa yine iyi bizim muhabbetlere olumunekankayizsmile
öpüyorum seni ve meleginiii Şeniz

günayydın hatunlar hayırlı cumalar.hafta sonu yaklaşıyo diye muhabbet azalmış şimdiden haftasonu moduna mı girilmiş acaba?

kil bendede cikti..hemde uzun uzun,sinir oluyorum..
alma sakin dökülür dogumdan sonra dediler...

O kıllarla benimde başım dertte :)) Aldırmak zorunda kalıcam gibi gözüküyor sempatiksalakcinni Çizgi yerine tüylerim çizgi yaptı bana sırnaşık şey

benim de çıkmadı daha. ama göbek deliğim pörtlemiş durumda.. fena halde çıktı dışa doğru.. kıyafetlermn üstündn belli oluo..

Ay kızlar göbeğim haricinde hiç bir yerimi kıl basmadı. Diğer malum yerleride zaten kuaförde hallettiriyorum ay kendim nasıl eğilip yapayım zor ya bide yarım yamalak olacak valla benim kuaförüm kız Allah binlerce kez razı olsun ondan ağdamı yapar yağlar ben elimi bile sürmem.

Ohhh maaşallah minikin kocaman olmuş annesi :))

Hayırlı haberlerle gel cnm.
hasta bezini eczaneden aldırtıyorlar diye biliyorum cnm ya ama seni yanıltmayayım doğum yapacağın hastaneye ya da doktoruna sor neler hazırlayayayım diye

Canım Allah kavuştursun.
Hayırlısı neyse rabbim onu versin. Yüreğini ferahlatmaya çalış bitanem bak biz varız. ne zaman istersen derdini sıkıntını paylaş elimizden gelen herşeyi yaparız balım benim

Ohhh maaaşaaallahh annesi yerim ben onu

Maşaallah cnm benşm sağlığınızın iyi olmasına sevindim.
Doğum şeklide artık hayırlısı diyelim

Hoşgeldiniz minik bebekinle aramıza cnm.

hayır canımm benimkii olacak gibii sankii
çünküü banaa 1kilo 700 gram olmuş dedilerrrr
geçen hafta

Kapışıyoruz yani ölemi şeker :))
Ay yumuk yumuktur şimdi o ben onun tombul bacaklarını ısırırım yerim sanada bişey bırakmam annesi :))

Anaaaa her ilde aynı şey geçerli mi ??
İlkkez senden duydum böyle birşeyi :uhm:

canım ben yazmıştım geçenlerde. kalp atışları en fazla 160 olması gerekirken 164-178 arası gidip geliyo dedi ebe. çok umursamadım ama:) bikaç gün sonra gittim tekrar 150-160 arası gayet iyi dedi. kullandıkları alete çok güvenemiyorum açıkçası. bi de ilkinde biraz heyecan yapmış olabilirim. doktorun söyledikleri daha önemli benim için... seninki kaç çıktı bilmiyorum ama çok takma kafana. doktorun problem yok diyosa yoktur inş.

kizlar ekim anneleride dogurmaya baslamislar..amanin amaninn...
sonra kasim,sonra bizzzz :lepi:

oyyyyyyyyyy

hasta bezi şart canım. ped falan idare etmiyo. hastaneden de veriyolar ama sık değiştirmek gerekebiliyo. yanında bulunsun derim. 1 paket kullanmıştım ben. ondan sonra sıcakta dayanamadığım için pede geçmiştim ama yine de yoğun oluyodu. sürekli tuvalete gidiyodum ve arkasından duşa...

canım doktorun ne zaman izin verirse ancak o zaman izne çıkabilirsin. yani isterse usg'ye göre isterse sata göre verir. sonuçta sen söylemesen doktor bile bilmeyecekti satını. kontrole gidecekmişsin ya o zaman bi sor canım. haftanın boşa gitmesini istemediğini de söyle ayarlar bence uygun bişeyler. benim ölçümlerim satla aynı gidiyo ve önceki doğumumda da böyleydi. bu yüzden böyle bi çelişki yaşamadım, tam bilemiyorum. ama bence herşey doktorun elinde...

doktorunun anlaşmalı olduğu bi hastane yok mu. ben daha önce özelde doktoruma raporu yazdırmıştım ve anlaşmalı olduğu hastaneye onaylatmıştım. devlet hastanesine gitmeme gerek kalmamıştı. bi de ordaki doktora dert anlatmak zorunda kalmazsın umarım...

canım benden 2 gün öndesin ve tahminimce benden daha çıtır ebatlarda bi hatunsun. geçen hafta benim bebeğim de 890 gr gelmişti. bence kiloları gayet iyi. iri olmasından korkuyorum ben de. bi de şeker çıkınca bebek iri olur diyolar ya, böyle çok iri olmadığını görünce seviniyorum. şöyle 3 kiloyu birazcık geçseler yeter açıkçası 3,5 kiloyu geçsin istemiyorum pek...

günayydın hatunlar hayırlı cumalar.hafta sonu yaklaşıyo diye muhabbet azalmış şimdiden haftasonu moduna mı girilmiş acaba?

Ben bugün daha fazla konuşurum gün bitsin diye -tatlicadiarzu-

Benim eşim gitmemi istemiyor ağdaya felanalsanaalsanasmile
Ama ben artık göremiyorum yarım yamalak oluyor :sinifsinif:

Sanırım sadece Kocaeli de baksana kimse duymamış :sm_confused:

Benim eşim gitmemi istemiyor ağdaya felanalsanaalsanasmile
Ama ben artık göremiyorum yarım yamalak oluyor :sinifsinif:
Sanırım sadece Kocaeli de baksana kimse duymamış :sm_confused:

Ay kuaförde aldırıp rahat rahat olmak var vallahi. Evde çok zor oluyor.
Demek sadece Kocaeli'de hım neyse cnm sağlık olsun

günaydın kızlar,

dün dut kurusu aldık aklımdayken sizinle de paylaşayım dedim
hergün bir avuç içi kadar yemek (7. aydan itibaren) süt arttırıyormuş
ben başladım bile..sizin de haberiniz olsun

Ay kuaförde aldırıp rahat rahat olmak var vallahi. Evde çok zor oluyor.
Demek sadece Kocaeli'de hım neyse cnm sağlık olsun

Biz evde uğraşmaya devam sempatiksalakcinni

günaydın kızlar,

dün dut kurusu aldık aklımdayken sizinle de paylaşayım dedim
hergün bir avuç içi kadar yemek (7. aydan itibaren) süt arttırıyormuş
ben başladım bile..sizin de haberiniz olsun

Benim süt salgılama hormonum yüksekti acaba sütüm çok mu olacak diyorum umarım öyle olur...
Ben zaten dut ve üzüm kurusunu yerim hep :lepi:

Kızlar Sağlık Ocağından aradılar Süt kuponum varmış ve kan tahlili yapmaları gerekiyormuş..
Sizi de arıyorlar mı böyle ???

Günaydın güzel anneler hayırlı cumalar.
Benimde ekim içinde başlıycak süt kuponlarım canım.Ekim 1de aşı olcam o zaman tam tarihini veririler.

Aslında bende öle çok tombiş bi bebek olsun istemiorum sağlıklı olsun 3übiraz geçsin yeter bana da ama ne bilim bazen çok mu zayıf die endişelnmeden edemiorm. ben 45le hamile kaldım şuan 53kiloyum canım. senden zayıfmıyım bilmiorum ama doktorum bana sürekli kilo al dio. bebeğin kilosu içinde normal öle çok tombalak olmicak 2900-3200 arası doğar dedi. ama sağlıklı fıstık gibi bi kız olucak inşallah dedi. babası da bende zayıf olduumuz için bize benzicek sanırım doktorda öle dedi ama offf boshayallersmile

Günaydın güzel anneler hayırlı cumalar.
Benimde ekim içinde başlıycak süt kuponlarım canım.Ekim 1de aşı olcam o zaman tam tarihini veririler.

Demek ki 30 da başlıyor kuponlar...
Bu arada aşı ney tetanoz mu yoksa...
Bugün gidince onu da tekrar soracağım bana tek doz uyguladılar ve aradığımda da tek doz dediler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…