nası yani nereye başvuruyorsun bu süt kuponu için
Çok iyiymiş bu uygulama daha önce duymamıştım bizim sağlık ocağına bi sorıyım bende...
Ya hiçbir yere başvurmana gerek yok...Sağlık ocağı veriyor belirli marketlerden gidip alıyorsun koca koli veriyorlar... Şimdi şaşırdım ama acaba Kocaeli de mi yapılıyor sadece :sm_confused:
[/B]
banada linkini yollasana cnm bende bakıyım..
ne oldu cnm hamilelik reflüsü falan mı var sende ılık bir ıhlamur ii geliyor
ıhlamurun içine azıcık elma kabuğu bi tane karanfil at 2 damlada limon çok rahatlatıyor insanın midesini
günaydın tatlım
kolay gelsin sana
walla ben bazen 5 dk girmediğimde 2 sayfa atmış oluyo akşam muhabbetine 5 sayfa ii bile
ne oldu cnm hamilelik reflüsü falan mı var sende ılık bir ıhlamur ii geliyor
ıhlamurun içine azıcık elma kabuğu bi tane karanfil at 2 damlada limon çok rahatlatıyor insanın midesini
günaydın tatlım
kolay gelsin sana
walla ben bazen 5 dk girmediğimde 2 sayfa atmış oluyo akşam muhabbetine 5 sayfa ii bile
Galiba bu süt yardımı sadece Kocaeli de var... nette hep kocaeli çıkıyo karşımaa
ay ne güzelmiş bu iş
ama sanırım kocaelide
çünkü ben istanbulda hiç duymadım
kil bendede cikti..hemde uzun uzun,sinir oluyorum..
alma sakin dökülür dogumdan sonra dediler...
O kıllarla benimde başım dertte :)) Aldırmak zorunda kalıcam gibi gözüküyor sempatiksalakcinni Çizgi yerine tüylerim çizgi yaptı bana sırnaşık şey
benim de çıkmadı daha. ama göbek deliğim pörtlemiş durumda.. fena halde çıktı dışa doğru.. kıyafetlermn üstündn belli oluo..
şimdilerde dikkatimi çekmeye başladı yeni yani beyaz tenlilerde olmaz diyolar esmerlerde olurmuş ama ben beyazım ve oluştu hiçde hoş değil inşallah yok olur.kıl problemine gelince bende kaş bıyık doğru düzgün çıkmıyo eskiden daha sık temizlerdim şimdi bir ayı buluyo yinede belli değil ben sevmiyorum öyle tek tük de olsa temizliyorum
Allah senin iyiliğini versin emi çıkarayak güldürdün beni.aynen benim gobekde oylee canım cizgi seklinde kıl var ama hafifden o renk belirmeya ve kıllar azalmaya başladı.alıcakdım kılları ama vazgectim.ama sunu farkettim artık ben gobeğimden malum bolgeyi hiç goremiyorum ve nasıl temizlik yapıcam telaşı sardı beni...bide acım var zaten vajinamda.yandım ki ne yandım:))ama şeytanm kulağına kursun çatlama yok gobeğimde.basenlerimde onceden vardı.şimdi turkiye haritasına dondu
Ohhh maaşallah minikin kocaman olmuş annesi :))kızlar ben geldim bebişimi gördüm gayet sağlıklı cok şükür 1 haftada önden gidiyoruz doktorum olması gerekende bu dedi ama doktorumun muaynehanesi kapandığı için fakültede tam 3 saat bekledim hoca birde geç geldi bebişim 1.300 1400 kg civarındaymış iri bebek mi dedim hayır dedi olması gereken kiloda felan dedi tabi ultrason cok külüstür bi ultrasondu koskoca fakültede 1 tane ultrason var ya şok oldum yarın birde anaklinige gidip renkli ultrasonda bebişimi görcem cok merak ediyorum bundan hiç bise anlamadım ben bu arada ezo senin doktoruda gördüm bayağı genç tarz bi adam :)
kızlaarrr iyisiniz inşallah...
ben de işten geldim annem burda ya sofra hazır oturcaz şimdi size 2 satır yazayım dedim.
nasipse cumartesi öğlen görcem kızımı sabırsızlanıyorum...
bebişin çantasını hazırladık biz benimki kaldı..gecelikle pijama alcam cumartesi benmki de hazır olcak..bişey sorcam hasta bezi gibi bişey koycakmısınız çantaya..ben ped alıcam ama hasta bezini ilk kez kayınvaldemden duydum..
slm kızlar bu gün çok yoğundum yeni geldim geçmişi okuyamadım...inşallah hepiniz iyisinizdir....
ben bugün kocamla iş yerine gittim işden çıkarılma kağıdını aldık izinsiz şehir dışına çıktığınız için iş akdiniz fesh edilmiştir yazıyodu...üstelik hak ettiği 16000 tl tazminatıda vermiyolar avukatımız hiç canınızı sıkmayın kesin kazanırız dedi nihayetinde kadrolu personel...canım çok sıkkın kocacım akşam üzeri yola çıktı libyaya gidiyor 20 gün yok avukatla ben muhattap olcam zaten kadında beni tanır önceden...ama bu işin peşini bırakmıycaz çok üzgünüm yaaa :2:
Ohhh maaaşaaallahh annesi yerim ben onuslm kizlar nasilsiniz??
bizden iyilik, sali gunu oglumu gordum 27+3te 35 santim ve 1340gr olmus tosunum...
doktorumuz kiraz dudakli olacak diyo
dogum içinde sordum genelde ilk bebekler34haftaya kadar dogum pozisyonunu alirmis, ve yine genelde ilk bebekler beklenen tarihten daha gec gelirmis
Uzun bir aradan sonra herkese merhabalar.
Taşınma telaşemden nete girmeye pek vaktim olamadı evim yerleşti sayılır ustalık birkaç işimiz kaldı o kadarcık:)
Geride kalan onlarca sayfayı okuyamadım umarım herkes iyidir.:)
Salı günü muayeneye gittim bebişim 1 kiloyu geçmiş ama ne boyunu nede tam kilosunu öğrenemedim şansıma doğum geldi.
Doktorumun odasına girdim ultrasonda bakmaya başladı aradada konuşuyoruz pat bi telefon acil hasta gelmiş doğumhaneye kadıncağız bana diyecekleri dedi ve apar, topar doğumhaneye koştu.kaydirigubbakcemile3
Bebişim 27+2 itibariyle 1 kilo bilmem kaç gram olmuş doktor boyunu ise o telaşede demeyi unuttu.kaydirigubbakcemile3
Şeker yüklemem yapıldı çok şükür sorun yok bu arada o ravak gibi olan şeyi ben yarı tok olarak içtim çok fazlada midem bulanmadı üzerinede tost, hamburger, kraker falan yedim şükür iç kıyılmasıyla atlattım.:)
Bende doktoruma doğum olayını sordum normal veya sezaryen sana kalmış zaten son haftalardaki durum bunu belli edecek dedi.
Umarım bebişlerimiz ne çok erken gelirler nede bizi 40. haftayı geçip stres içinde bekletirler.
Allah hepimize sağlıkla, sıhhatle, kazasız, belasız bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
Hoşgeldiniz minik bebekinle aramıza cnm.arkadaşlar merhaba nasıpse benım de bir kızım olacak.MASAL bebek yolda.burayı bulunca bende katılayım aranıza dedım.doğum tarihi 4 ocak gözüküyo ama sezzeryan istediğim için aralıktaolacak sanırım.en son şeker yüklemesi yaptrdım normal çıktı.bu arada 8 kg aldım.bebiş 900 gr.
hayır canımm benimkii olacak gibii sankii
çünküü banaa 1kilo 700 gram olmuş dedilerrrr
geçen hafta
Ben kan tahlili yaptırmadım son zamanda gel yapalım dedi ...
Süt kuponu canım 10 kutu süt alıyorsun onunla devlet veriyor ...
Eltim alıyor da oradan biliyorum...Gebelikte belirli bir zamandan sonra veriliyor benim ki de başladı sanırım...
ezocum canım benim ben burdaki herkesi biliyorum yani sizi ilk günden bu yana takip ediyorum sizin acılarını sizin sevindiklerinizi bende yaşıyorum heleki bebeğini görüp görenlerle beraber en çok ben seviniyorum ama sadece bunu paylaşmıyodum sizlerle bundan sonra inşallah yazmaya çalışıcam
bi kaç gün önce sanki bi arkadaş yazmıştı kalp atışları 140 ile 170 arası mı olması gerekiyormuşta onun 180lerde bi rakam çıkmıştı ama emin değilim yanlış hatırlıyo olabirim ondan benimda aklıma takıldı
ebeye sordum o normal dedi
kizlar ekim anneleride dogurmaya baslamislar..amanin amaninn...
sonra kasim,sonra bizzzz :lepi:
kızlaarrr iyisiniz inşallah...
ben de işten geldim annem burda ya sofra hazır oturcaz şimdi size 2 satır yazayım dedim.
nasipse cumartesi öğlen görcem kızımı sabırsızlanıyorum...
bebişin çantasını hazırladık biz benimki kaldı..gecelikle pijama alcam cumartesi benmki de hazır olcak..bişey sorcam hasta bezi gibi bişey koycakmısınız çantaya..ben ped alıcam ama hasta bezini ilk kez kayınvaldemden duydum..
kızlar aarnızda devlet memnuru olanlara bi sorum var
şimdi ben 32. hafatda izne çıkmayı düşünüyorum.tam 32 hafta dolduğunda çıkılıyomuş
sata göre 7kasım oluyo izne çıkmam gerekn 32. hafta ve beklenen doğum tarihi 2 ocak
ama geçen doktorumun verdiği cd de beklene doğum tarihi 26 aralık yazıyo.
sanırım ölçümlere göre öle. ölçümlerde de olduğundan daah ilerde gözüküo anladığım kadarıyla
ama benim doktorum hiç haftasını falan net sölemiyo.
şimdi ben izne sat tarihine göremi yoksa ultrason ölçümüne göremi çıkıcam
ultrason ölçümüne göre de 31 ekimde çıkmam lazım sanırım.
sezeryan olcağımda kesin.
boşa haftalrım gitsin istemiyorum
sizce.
canım gözünaydın ne güzel gördün bebişini. senle aramızda 3gün var ama benim bebeğim sninkine göre çok zayıf daha 898 gr. gerçi karşılaştırma yapmamak lazım çok değişio kilo durumu biliorm ama elimde olmadan endişeleniorm nie bu kadar zayıf die... buarada maşallah yawruna canım.. inşallah hep böle sağlıklı görmeyi nasip eder rabbim..:Saruboceq:
günayydın hatunlar hayırlı cumalar.hafta sonu yaklaşıyo diye muhabbet azalmış şimdiden haftasonu moduna mı girilmiş acaba?
Ay kızlar göbeğim haricinde hiç bir yerimi kıl basmadı. Diğer malum yerleride zaten kuaförde hallettiriyorum ay kendim nasıl eğilip yapayım zor ya bide yarım yamalak olacak valla benim kuaförüm kız Allah binlerce kez razı olsun ondan ağdamı yapar yağlar ben elimi bile sürmem.
Anaaaa her ilde aynı şey geçerli mi ??
İlkkez senden duydum böyle birşeyi :uhm:
Bende baktım evet sadece Kocaelide kızlar...
Keşke heryerde yapılsa ne güzel olur... boshayallersmile
madem bu kadar üzüldün birer paket bize de gönderirsin şeker.... şimdi hamileyiz ya canımız çekerse senin sütlerden....
Benim eşim gitmemi istemiyor ağdaya felanalsanaalsanasmile
Ama ben artık göremiyorum yarım yamalak oluyor :sinifsinif:
Sanırım sadece Kocaeli de baksana kimse duymamış :sm_confused:
Ay kuaförde aldırıp rahat rahat olmak var vallahi. Evde çok zor oluyor.
Demek sadece Kocaeli'de hım neyse cnm sağlık olsun
günaydın kızlar,
dün dut kurusu aldık aklımdayken sizinle de paylaşayım dedim
hergün bir avuç içi kadar yemek (7. aydan itibaren) süt arttırıyormuş
ben başladım bile..sizin de haberiniz olsun
Kızlar Sağlık Ocağından aradılar Süt kuponum varmış ve kan tahlili yapmaları gerekiyormuş..
Sizi de arıyorlar mı böyle ???
canım benden 2 gün öndesin ve tahminimce benden daha çıtır ebatlarda bi hatunsun. geçen hafta benim bebeğim de 890 gr gelmişti. bence kiloları gayet iyi. iri olmasından korkuyorum ben de. bi de şeker çıkınca bebek iri olur diyolar ya, böyle çok iri olmadığını görünce seviniyorum. şöyle 3 kiloyu birazcık geçseler yeter açıkçası 3,5 kiloyu geçsin istemiyorum pek...
Günaydın güzel anneler hayırlı cumalar.
Benimde ekim içinde başlıycak süt kuponlarım canım.Ekim 1de aşı olcam o zaman tam tarihini veririler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?