Günaydın güzel anneler hayırlı cumalar.
Benimde ekim içinde başlıycak süt kuponlarım canım.Ekim 1de aşı olcam o zaman tam tarihini veririler.
günaydın kızlar,
dün dut kurusu aldık aklımdayken sizinle de paylaşayım dedim
hergün bir avuç içi kadar yemek (7. aydan itibaren) süt arttırıyormuş
ben başladım bile..sizin de haberiniz olsun
Aslında bende öle çok tombiş bi bebek olsun istemiorum sağlıklı olsun 3übiraz geçsin yeter bana da ama ne bilim bazen çok mu zayıf die endişelnmeden edemiorm. ben 45le hamile kaldım şuan 53kiloyum canım. senden zayıfmıyım bilmiorum ama doktorum bana sürekli kilo al dio. bebeğin kilosu içinde normal öle çok tombalak olmicak 2900-3200 arası doğar dedi. ama sağlıklı fıstık gibi bi kız olucak inşallah dedi. babası da bende zayıf olduumuz için bize benzicek sanırım doktorda öle dedi ama offf boshayallersmile
Demek ki 30 da başlıyor kuponlar...
Bu arada aşı ney tetanoz mu yoksa...
Bugün gidince onu da tekrar soracağım bana tek doz uyguladılar ve aradığımda da tek doz dediler...
Evet canım tetenoz 2.doz yapılcak.Evet canım 30.haftada falan başlıyor bebiş 6aylık olana kadar devam ediyorr galiba yanlış hatırlmıyorsam. Kocaelilier şaslı canım :)) Gölcükte ayrıca belediyede doğumdan sonra hediye falan gönderiyor :))
Kızlar dolaba kış için birşeyler attınız mı ????
Valla ben bu sene az koydum.Bezelye,vişne koydum.Birde patlıcalı pilav için patlıcan koydum.Fasulye çok pahalı inmedi o yüzden koymadım :)) Birde geçen mor erik doğradım koydum kışın komposto yaparım :)Kızlar dolaba kış için birşeyler attınız mı ????
Burada dün kapalıydı dünde ben leyla gibiydim.Bugün açtı azcık.Bende yıkmaya başlasaam iyi olcak ama :))kizlar burda hava bi kasvetli anlatamam,insanin sadece uyuyasi geliyor...
ama bebisin nevresimleri kurumus,ütüleyip kaldirmam gerek..ama kolum kalkmiyor..
sonrada battaniyeyi cekip sakin sakin Türkan dizisini izlemek istiyorummm
Bak bana tek doz dediler 2 kez sormama rağmen...
Bugünde soracağım bakalım nolcak alsanaalsanasmile
Ay bende Başiskeledeyim azcuk daha kaysam Gölcüğe kaparım hediyeyi -tatlicadiarzu-
aselcik, cucu, eysiel, garipkus, names, narnisan, safa83 ,ezouygun, İsİs,küçükprens,mavrulammgünaydınnnn güzel anneler umarım hepiniz iyisinizdir
biz iyiyiz bebişmle
pazartesi kontrolümüz var bende merak ediyorum bebişim kaç kilolarda nasıl bir bebek olucak
buarada bende hep sebze attım derin dondurucuya ayrıca meyvelerde attım süt yapan umarım hepimizin doğumu süt gelmesi herşey yolunda gider sorunsuz atlatırız
oy oy oyyyyy hamarat arkadasim benim...massallah canim.bende kırmızı biber ,yeşil biber,patlıcan kozledim,lahana haşladım koydum dolmalık ve sarmalık.bi poşet dolma yaptım koydum 1 2 poşet domateskoydum .menemenlik ve sos için.fasulye koydum barbunya ,börek falan kısın gelen olursa kolaylık olsun diye eşimde kızıyor bana doldurma su buzluğu diye...ama napim bende seviyorum
aselcik, cucu, eysiel, garipkus, names, narnisan, safa83 ,ezouygun, İsİs,küçükprens,mavrulammgünaydınnnn güzel anneler umarım hepiniz iyisinizdir
biz iyiyiz bebişmle
pazartesi kontrolümüz var bende merak ediyorum bebişim kaç kilolarda nasıl bir bebek olucak
buarada bende hep sebze attım derin dondurucuya ayrıca meyvelerde attım süt yapan umarım hepimizin doğumu süt gelmesi herşey yolunda gider sorunsuz atlatırız
biz iyiyiz bebişmle
sağol canım sen nasılsın...gecen sabah uyandığımda sol goğsumun olduğu yerde penyemde leke vardı eşime dedimki bak sut gelmiş .yok daha neler terlemişsindir diyo ama leke yapmış ter değil..benim prolaktınım yuksekdi acaba sutum cok mu olur kızlar.normalde sıkıyourm goğsümü sut falan gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?