2010 Aralık Anneleri

Günaydın güzel anneler hayırlı cumalar.
Benimde ekim içinde başlıycak süt kuponlarım canım.Ekim 1de aşı olcam o zaman tam tarihini veririler.

günaydın canımcım kocaelindekiler şanslıymış gerçekten afiyet olsun bebilerinize yarasın kıslar ...
bizim sağlık ocağı takip yapıyor , idrar tahlili bide aşı ben memnun kaldım çok ilgililer bukadarı bile bişey önceden bunlar bile yoktu

günaydın kızlar,

dün dut kurusu aldık aklımdayken sizinle de paylaşayım dedim
hergün bir avuç içi kadar yemek (7. aydan itibaren) süt arttırıyormuş
ben başladım bile..sizin de haberiniz olsun

himm sagol canim bilgin icin olumunekankayizsmile
acaba sekere nasil etki eder,doktora sorayim dicem
ama gelde simdi dut kurusunun ne oldugunu anlat boshayallersmile
diyorum simdiden akacagina dogumdan hemen sonra akmaya basla mübarek süt..-tatlicadiarzu-

Beraserin dediği gibi çok iri olursa doğum zor olur, 2900 3000 gayet iyi canım, sen ona doğduktan sonra kilo aldırırsın:lepi: Benim bir ay oldu doktora gitmeyeli, haftaya cumartesi gideceğim, bakalım bizim sıpa ne alemde çok merak ediyoruummmmmmdelikafadulden

Demek ki 30 da başlıyor kuponlar...
Bu arada aşı ney tetanoz mu yoksa...
Bugün gidince onu da tekrar soracağım bana tek doz uyguladılar ve aradığımda da tek doz dediler...

Evet canım tetenoz 2.doz yapılcak.Evet canım 30.haftada falan başlıyor bebiş 6aylık olana kadar devam ediyorr galiba yanlış hatırlmıyorsam. Kocaelilier şaslı canım :)) Gölcükte ayrıca belediyede doğumdan sonra hediye falan gönderiyor :))

kizlar burda hava bi kasvetli anlatamam,insanin sadece uyuyasi geliyor...
ama bebisin nevresimleri kurumus,ütüleyip kaldirmam gerek..ama kolum kalkmiyor..
sonrada battaniyeyi cekip sakin sakin Türkan dizisini izlemek istiyorummm

Bak bana tek doz dediler 2 kez sormama rağmen...
Bugünde soracağım bakalım nolcak alsanaalsanasmile

Ay bende Başiskeledeyim azcuk daha kaysam Gölcüğe kaparım hediyeyi -tatlicadiarzu-

Kızlar dolaba kış için birşeyler attınız mı ????
Valla ben bu sene az koydum.Bezelye,vişne koydum.Birde patlıcalı pilav için patlıcan koydum.Fasulye çok pahalı inmedi o yüzden koymadım :)) Birde geçen mor erik doğradım koydum kışın komposto yaparım :)

kizlar burda hava bi kasvetli anlatamam,insanin sadece uyuyasi geliyor...
ama bebisin nevresimleri kurumus,ütüleyip kaldirmam gerek..ama kolum kalkmiyor..
sonrada battaniyeyi cekip sakin sakin Türkan dizisini izlemek istiyorummm
Burada dün kapalıydı dünde ben leyla gibiydim.Bugün açtı azcık.Bende yıkmaya başlasaam iyi olcak ama :))

Bak bana tek doz dediler 2 kez sormama rağmen...
Bugünde soracağım bakalım nolcak alsanaalsanasmile

Ay bende Başiskeledeyim azcuk daha kaysam Gölcüğe kaparım hediyeyi -tatlicadiarzu-

Bana sordular hiç oldunmu diye didim bende en son lisede olduğum ondan sora ikinci doz için tarih verdiler canım. Gel yanaş yamacıma doğru :))

aselcik, cucu, eysiel, garipkus, names, narnisan, safa83 ,ezouygun, İsİs,küçükprens,mavrulammgünaydınnnn güzel anneler umarım hepiniz iyisinizdir

biz iyiyiz bebişmle
pazartesi kontrolümüz var bende merak ediyorum bebişim kaç kilolarda nasıl bir bebek olucak

buarada bende hep sebze attım derin dondurucuya ayrıca meyvelerde attım süt yapan umarım hepimizin doğumu süt gelmesi herşey yolunda gider sorunsuz atlatırız

bende kırmızı biber ,yeşil biber,patlıcan kozledim,lahana haşladım koydum dolmalık ve sarmalık.bi poşet dolma yaptım koydum 1 2 poşet domateskoydum .menemenlik ve sos için.fasulye koydum barbunya ,börek falan kısın gelen olursa kolaylık olsun diye eşimde kızıyor bana doldurma su buzluğu diye...ama napim bende seviyorum

sağol canım sen nasılsın...gecen sabah uyandığımda sol goğsumun olduğu yerde penyemde leke vardı eşime dedimki bak sut gelmiş .yok daha neler terlemişsindir diyo ama leke yapmış ter değil..benim prolaktınım yuksekdi acaba sutum cok mu olur kızlar.normalde sıkıyourm goğsümü sut falan gelmiyor

oy oy oyyyyy hamarat arkadasim benim...massallah canim.
agiz tadiyla yemek nasip olsun hepsini olumunekankayizsmile

canim günaydin,sen nasilsin bakalim?
oh az kalmis randevuna..bulusun bebisinle bakalim,kocaman olmusturr

Sanada günaydın canım Şeniz

canimmm SIkma sakin...sakin...sakin....
rahmi uyariyormus,aman ha dikkat...
benimde hemen her sabah bikac damla geliyor,bazende resmen kocaman lekeler birakiyor ama bilmiyorum dogum sonrasi sütün cokluguyla ilgisi var mi...
o bence biraz yeme,icme,stresle falan degisecek ilerde tatlim...
insallah cok olur hepimizin sütü... :Saruboceq:
akma simdi,dogumdan sonra oglusum icin bol bol akarsin diyorum ama olmiiiii kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar nasılsınız herkezler burda maşallah
şeker sonucum çıkmış ama doktorum izindeymiş
sorup öğrenemedim dün labaratuvarı arayıp
yoğun ısrarlarım sonucu telefonda öğrendim
açlık 69 glikozlu 120 dedi normal mi dedim
bişey demedi normal demi bu sonuçlarCADIARZU

Ooo maşallah herkes birsürü şey atmış ben hiçbir şey yapmadım sempatiksalakcinni
Annem yapıyor sağolsun bende fasülye felan atacağım da alabilsem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…