iyiyz bizde canım herşey yolunda sadece şu 3 gün çok yoğun geçti hareket etmek yormuyorda 2-3 saat sabit ayakta kalmak daha yorucu gerçekten, aralarda oturmaya çalıştıysamda yorulmuşum yani ,busefer bölümümüzün kep töreni vardı onu atlattık canımsağol canım sen nasılsın...gecen sabah uyandığımda sol goğsumun olduğu yerde penyemde leke vardı eşime dedimki bak sut gelmiş .yok daha neler terlemişsindir diyo ama leke yapmış ter değil..benim prolaktınım yuksekdi acaba sutum cok mu olur kızlar.normalde sıkıyourm goğsümü sut falan gelmiyor
oy oy oyyyyy hamarat arkadasim benim...massallah canim.
agiz tadiyla yemek nasip olsun hepsini olumunekankayizsmile
canim günaydin,sen nasilsin bakalim?
oh az kalmis randevuna..bulusun bebisinle bakalim,kocaman olmusturr
sağol canım sen nasılsın...gecen sabah uyandığımda sol goğsumun olduğu yerde penyemde leke vardı eşime dedimki bak sut gelmiş .yok daha neler terlemişsindir diyo ama leke yapmış ter değil..benim prolaktınım yuksekdi acaba sutum cok mu olur kızlar.normalde sıkıyourm goğsümü sut falan gelmiyor
bende kırmızı biber ,yeşil biber,patlıcan kozledim,lahana haşladım koydum dolmalık ve sarmalık.bi poşet dolma yaptım koydum 1 2 poşet domateskoydum .menemenlik ve sos için.fasulye koydum barbunya ,börek falan kısın gelen olursa kolaylık olsun diye eşimde kızıyor bana doldurma su buzluğu diye...ama napim bende seviyorum
opuyorumnanaktanSanada günaydın canım Şeniz
günaydın kızlar nasılsınız herkezler burda maşallah
şeker sonucum çıkmış ama doktorum izindeymiş
sorup öğrenemedim dün labaratuvarı arayıp
yoğun ısrarlarım sonucu telefonda öğrendim
açlık 69 glikozlu 120 dedi normal mi dedim
bişey demedi normal demi bu sonuçlarCADIARZU
vallahi bravo ben okadar kapsamlı yapamadım ama börek olayı aklıma yatıyo gelen oldumu hazır çok işe yarar bi arkadaşım zeytinyağlı sarıp koyuyordu yapınca tadı değişirmi bilmiyorum .. bide ben eskiden kıyma et falan koyardım yemeklik ayırıp ama tadları tuhaflaşıyo die artık günlük almaya gayret ediyorum
canimmm SIkma sakin...sakin...sakin....
rahmi uyariyormus,aman ha dikkat...
benimde hemen her sabah bikac damla geliyor,bazende resmen kocaman lekeler birakiyor ama bilmiyorum dogum sonrasi sütün cokluguyla ilgisi var mi...
o bence biraz yeme,icme,stresle falan degisecek ilerde tatlim...
insallah cok olur hepimizin sütü... :Saruboceq:
akma simdi,dogumdan sonra oglusum icin bol bol akarsin diyorum ama olmiiiii kaydirigubbakcemile3
canim referans araligi kac orda bilmiyorum..günaydın kızlar nasılsınız herkezler burda maşallah
massallah annesi,kocaman olmusturrr opuyorumnanaktaniyiyz bizde canım herşey yolunda sadece şu 3 gün çok yoğun geçti hareket etmek yormuyorda 2-3 saat sabit ayakta kalmak daha yorucu gerçekten, aralarda oturmaya çalıştıysamda yorulmuşum yani ,busefer bölümümüzün kep töreni vardı onu atlattık canım
yaaa süttür canım o,benim olmadı daha öle bişey hatta göğüslerim çok büyüdü ama sütüm nasıl olcak hiç bilmiyorum umarım hepimizin çok olur ya
iyiyiz bizde canım sizde iyisiniz bi sorun yok demi
evet canım ya busefer tam 31 güne almıştık randevuyu çok uzun geldi sorma :)) özleştik baya,inşallah kocaman olmuştur :))
benimde 20 gün öncesine kadar şip şip akıyodu
ama şimdi tık yok neden acaba bitti mi yoksa bebişimin sütleri :uhm:
Kızlar dolaba kış için birşeyler attınız mı ????
benimde 20 gün öncesine kadar şip şip akıyodu
ama şimdi tık yok neden acaba bitti mi yoksa bebişimin sütleri :uhm:
bende hiçbişey koymadım dolaba nasıl konuluyo hiç denemedim bile pişirip mi koymak lazım domatesleri başka bi yöntemi varmı???
bu arada sinem aşkolsun günaydın yazıyosun hekese özel bize yok öyle olsun bakalım:dilcikar:
Canım eti bende günlük alıyorum ama zeytinyağlıların tadı değişmiyor gayetde güzel oluyor ben kaç defa yaptım, kimse anlamadı:) yalnız içlerini doldurup pişirmeden koydum. çıkarıp pişirdim.
ya ne sütü kızlar ya
benden süt faaln akmıyo
canım benim bayağı yuksekdı .tedavi gordum ben mr falan istedi doktorum yani..cocuk için engel diye tedavi oldum anlayacağın.evet nokta seklinde oluyor leke bazen..[
Geçen bana da oldu aynısı uyurmuşum bir uyandım leke var...
Benim de prolaktinim birazcık yüksekti....
Sütüm çok olur diye umuyorum ama sıkma canım birde sütyenimde felan minik sarı leke oluyor ona da bak
canimmm SIkma sakin...sakin...sakin....
rahmi uyariyormus,aman ha dikkat...
benimde hemen her sabah bikac damla geliyor,bazende resmen kocaman lekeler birakiyor ama bilmiyorum dogum sonrasi sütün cokluguyla ilgisi var mi...
o bence biraz yeme,icme,stresle falan degisecek ilerde tatlim...
insallah cok olur hepimizin sütü... :Saruboceq:
akma simdi,dogumdan sonra oglusum icin bol bol akarsin diyorum ama olmiiiii kaydirigubbakcemile3
bence iyi normal sınır 140 olmalı seninki gayet iyi gecmiş olsungünaydın kızlar nasılsınız herkezler burda maşallah
benimde haftaya randevum bende gideli 1 ay olmadı sanırım bayramdan once gitmişdim.bence de suut.çamaşırımda da leke oluyor bazen.sabahdan akşama kadar otuuyorum her yerim tutuluyor.evde iki iş yapıyorum yoruluyorum.yuruyorum sanki kasıklarımda baskı oluyor.halim harap anlayacağıniyiyz bizde canım herşey yolunda sadece şu 3 gün çok yoğun geçti hareket etmek yormuyorda 2-3 saat sabit ayakta kalmak daha yorucu gerçekten, aralarda oturmaya çalıştıysamda yorulmuşum yani ,busefer bölümümüzün kep töreni vardı onu atlattık canım
yaaa süttür canım o,benim olmadı daha öle bişey hatta göğüslerim çok büyüdü ama sütüm nasıl olcak hiç bilmiyorum umarım hepimizin çok olur ya
iyiyiz bizde canım sizde iyisiniz bi sorun yok demi
evet canım ya busefer tam 31 güne almıştık randevuyu çok uzun geldi sorma :)) özleştik baya,inşallah kocaman olmuştur :))
vallahi bravo ben okadar kapsamlı yapamadım ama börek olayı aklıma yatıyo gelen oldumu hazır çok işe yarar bi arkadaşım zeytinyağlı sarıp koyuyordu yapınca tadı değişirmi bilmiyorum .. bide ben eskiden kıyma et falan koyardım yemeklik ayırıp ama tadları tuhaflaşıyo die artık günlük almaya gayret ediyorum
yok zuzum bitmez Allahin izniyle..
günlük dus alan biriyim,eger bir gün aksatirsam o gece gelmiyor bende süt..
cünkü farkettim ki gögüs uclarim giysilerimin pamuguyla ve orda kuruyan kalan sütle kapaniyor...
muhtemelen seninde gögüs ucundada kuruyup kalmistir sütler..daha iyi bosverr...
bosuna akmaz iste,keske benimkide acilmasa doguma kadar...boshayallersmile
canım benim bayağı yuksekdı .tedavi gordum ben mr falan istedi doktorum yani..cocuk için engel diye tedavi oldum anlayacağın.evet nokta seklinde oluyor leke bazen..
.
aselcik, cucu, eysiel, garipkus, names, narnisan, safa83 ,ezouygun, İsİs,küçükprens,mavrulammgünaydınnnn güzel anneler umarım hepiniz iyisinizdir
biz iyiyiz bebişmle
pazartesi kontrolümüz var bende merak ediyorum bebişim kaç kilolarda nasıl bir bebek olucak
buarada bende hep sebze attım derin dondurucuya ayrıca meyvelerde attım süt yapan umarım hepimizin doğumu süt gelmesi herşey yolunda gider sorunsuz atlatırız
ya ne sütü kızlar ya
benden süt faaln akmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?