2010 Aralık Anneleri

iyiyz bizde canım herşey yolunda sadece şu 3 gün çok yoğun geçti hareket etmek yormuyorda 2-3 saat sabit ayakta kalmak daha yorucu gerçekten, aralarda oturmaya çalıştıysamda yorulmuşum yani ,busefer bölümümüzün kep töreni vardı onu atlattık canım

yaaa süttür canım o,benim olmadı daha öle bişey hatta göğüslerim çok büyüdü ama sütüm nasıl olcak hiç bilmiyorum umarım hepimizin çok olur ya
oy oy oyyyyy hamarat arkadasim benim...massallah canim.
agiz tadiyla yemek nasip olsun hepsini olumunekankayizsmile

canim günaydin,sen nasilsin bakalim?
oh az kalmis randevuna..bulusun bebisinle bakalim,kocaman olmusturr

iyiyiz bizde canım sizde iyisiniz bi sorun yok demi

evet canım ya busefer tam 31 güne almıştık randevuyu çok uzun geldi sorma :)) özleştik baya,inşallah kocaman olmuştur :))

[

Geçen bana da oldu aynısı uyurmuşum bir uyandım leke var...
Benim de prolaktinim birazcık yüksekti....
Sütüm çok olur diye umuyorum ama sıkma canım birde sütyenimde felan minik sarı leke oluyor ona da bak

vallahi bravo ben okadar kapsamlı yapamadım ama börek olayı aklıma yatıyo gelen oldumu hazır çok işe yarar bi arkadaşım zeytinyağlı sarıp koyuyordu yapınca tadı değişirmi bilmiyorum .. bide ben eskiden kıyma et falan koyardım yemeklik ayırıp ama tadları tuhaflaşıyo die artık günlük almaya gayret ediyorum

Sanada günaydın canım Şeniz
opuyorumnanaktan

sanırım normal canım daha iyi bilen arkadaşlar var yazarlar

evet kızlar o sütleri sıkmayın ilk gelen süt bebeğe çok faydalıymış bu önceden gelenlerde ona dahil kendiliğinden gelsinde siz sıkmayın yani hem cucunun dediği gibi rahmi uyarıyormuş erken doğum riskini arttırabiliyormuş

Canım eti bende günlük alıyorum ama zeytinyağlıların tadı değişmiyor gayetde güzel oluyor ben kaç defa yaptım, kimse anlamadı:) yalnız içlerini doldurup pişirmeden koydum. çıkarıp pişirdim.

benimde 20 gün öncesine kadar şip şip akıyodu
ama şimdi tık yok neden acaba bitti mi yoksa bebişimin sütleri :uhm:

canim referans araligi kac orda bilmiyorum..
ama genelde 140 oluyor,ona göreyse eger tebrik ederimmm olumunekankayizsmile

massallah annesi,kocaman olmusturrr opuyorumnanaktan

yok zuzum bitmez Allahin izniyle..
günlük dus alan biriyim,eger bir gün aksatirsam o gece gelmiyor bende süt..
cünkü farkettim ki gögüs uclarim giysilerimin pamuguyla ve orda kuruyan kalan sütle kapaniyor...
muhtemelen seninde gögüs ucundada kuruyup kalmistir sütler..daha iyi bosverr...
bosuna akmaz iste,keske benimkide acilmasa doguma kadar...boshayallersmile

bende hiçbişey koymadım dolaba nasıl konuluyo hiç denemedim bile pişirip mi koymak lazım domatesleri başka bi yöntemi varmı???

bu arada sinem aşkolsun günaydın yazıyosun hekese özel bize yok öyle olsun bakalım:dilcikar:

günaydın kızlar...

Kızlar dolaba kış için birşeyler attınız mı ????

ben attım ama yedik bitti bile eyvahedigeldismile

bendende bi kaç kere geldi çok değil 2-3 sefer leke olmuştu başkada yok...

aaa olurmu canım aşk olsun seni nasıl geçerim ya,kusura bakma valla,altta topikimize bakanları kopyaladım senin adın yokmuydu acaba

ozaman sadece sana özel günaydın topikimizin güzel annesi diyorummopuyorumnanaktan nasılsın herşey yolundadır umarım

annemle epeyce yapar koyarıs ozaman çok işe yarar..

kıslar bende süt konusunda hiçbişi yok henüz çok büyüdüler ama süt gelmedi inş. doğumla birlikte gelir fazlasında gözüm yok 6 ay yetse ..

yok zuzum bitmez Allahin izniyle..
günlük dus alan biriyim,eger bir gün aksatirsam o gece gelmiyor bende süt..
cünkü farkettim ki gögüs uclarim giysilerimin pamuguyla ve orda kuruyan kalan sütle kapaniyor...
muhtemelen seninde gögüs ucundada kuruyup kalmistir sütler..daha iyi bosverr...
bosuna akmaz iste,keske benimkide acilmasa doguma kadar...boshayallersmile
[/QUOTE]

bende hergün duş alıyorum zaten bu sıcakta başka türlü durulmuyo
ama göğüs uçlarıma hiç dokunmuyorum dediğin gibi kapanmış olabilir
gelmesinler bebişleri beklesinler onlarda bol bol emsinler büyüsünler inşallah

naber kızlar nasılsınız.
offf kahvaltı, yemek yap derken çarşafları faaln değiştirdim
tere battım ya.
bir de okula git
yaşasın yarın haftasonu.
gezmeye gidicem ben.

canım benim bayağı yuksekdı .tedavi gordum ben mr falan istedi doktorum yani..cocuk için engel diye tedavi oldum anlayacağın.evet nokta seklinde oluyor leke bazen..

evet oyle bişey duymuşdum.meraklı tazeyimya ben :))

bence iyi normal sınır 140 olmalı seninki gayet iyi gecmiş olsun
benimde haftaya randevum bende gideli 1 ay olmadı sanırım bayramdan once gitmişdim.bence de suut.çamaşırımda da leke oluyor bazen.sabahdan akşama kadar otuuyorum her yerim tutuluyor.evde iki iş yapıyorum yoruluyorum.yuruyorum sanki kasıklarımda baskı oluyor.halim harap anlayacağın

eşimde buzlukdan cıkan şeyleri beğenmez.aklıma geldikce yaptım canım bende annemler gelirse gerekli olur diye.ama kullanmaya başladım yavasdan .kurban bayramı geliyor kurban ksersek boş buzluk lazım.gunluk et iyi fikr ama onlarda kaç gun saklanıyolar soğuk hava deposunda kim bilir.

bende hergün duş alıyorum zaten bu sıcakta başka türlü durulmuyo
ama göğüs uçlarıma hiç dokunmuyorum dediğin gibi kapanmış olabilir
gelmesinler bebişleri beklesinler onlarda bol bol emsinler büyüsünler inşallah
[/QUOTE]

tatlim cok salak bi ifade oldu farkindayim kaydirigubbakcemile3
editte gitti,düzgün yazamadim geri..
gögüs ucunun yapisiyla ilgilidir demek istedim,benimki her dustan sonra acilip yeniden akiyor yani..seninki kuruyorsa ne mutlu sana demek istedim zuzum bilmiyorumkismile

canım benim bayağı yuksekdı .tedavi gordum ben mr falan istedi doktorum yani..cocuk için engel diye tedavi oldum anlayacağın.evet nokta seklinde oluyor leke bazen..

.

Bende doktora gittim düzensizlikten prolaktin çıktı çocuk yapmaya da engel dedi ama 33 tü yani önemsizdi...Takmadım çok 2 ay sonra hamile kaldım zemuszemus
Lekeler benimde geçen dikkatimi çekmişti de diyeyim dedim inşallah bol olur sütümüz...

günaydın canım :) biraz geç oldu ama ..kaydirigubbakcemile2 sebzeler tamam da meyveleri kavaozlara komposto yapsanız daha sağlıklı olmaz mı :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…