2010 Aralık Anneleri

buna ne demeli tatlimkafamçokkarıştı

yuhhhhhhhhh artık bu ne yaaaaaa

aaaaaa eevt hiç bu aklıma gelmemişti.
doktorum üniversitede hoca.
aam aynı zmanda acıbademde doğum yaptırıyo
belki yazar
acıbademe de onaylatırım olmazmıki.
inşallah olur
neyse benim 32ye daah var
oazmanki duruma bağllı
belki daha bile önceden çıkmak gerekir
rhatsız hissdilince.

günaydın kızlar,

dün dut kurusu aldık aklımdayken sizinle de paylaşayım dedim
hergün bir avuç içi kadar yemek (7. aydan itibaren) süt arttırıyormuş
ben başladım bile..sizin de haberiniz olsun

biz de alalım bakalım
sütümüz çok olsun bebişlerimiz doysun.

Kızlar dolaba kış için birşeyler attınız mı ????

ben koydum biraz bamya, barbunya, biraz domates, biraz biber, vişne
daah kırmızı biber ve kzıılcığa vaktim olmadı
kızılcık biitimiki

canım 140tan az olduğu için normal sınırlarda
gözünaydın.

günaydın cnm bende de yok vallaCADIARZU

amannnn olmasın ya
doğumdan sonra bolll olsun inşallah.

Kızlar işten çıkarılabilirim :gitme:Beni işe koyan şirkenin işine gelmemiş hem ben doğum iznine çıkıcam hemde ben yokken yerime birini çalıştırmak...
Beni çıkarıp yerime yeni birini almak daha çok işlerine geliyormuş..
Eğer yerime çalışacak 5 ay için birini bulursam ve Genel Müd.şirketle anlaşabilirse olacak...
Bi 15 gün bekle dediler.. Bakalım bu 1 içinde ne olacağı belli olur..Dua edinde işim hallolsun..

iyilik canım herzamanki gibi işte dükkan ev geçiyo ömür.hiç kemeraltına baktınmı bebek eşyeları varmı falan diye.ben gitmeyi düşünüyorum çeşit vardır dediler ama yoksa gitmeyeyim boşuna.

Kızlar dolaba kış için birşeyler attınız mı ????

Ay yok cnm ya nerdeee Kurban bayramı da gelecek diye fazla birşey atmak istemiyorum biraz bişeyler yapmakda lazım ama :))

İyiyiz cnm sen de inşallah hayırlı haberlerle gelirsin

Sakın sıkma sakın sıkma cnm bak yanlış bişey yapıyorsun. Rahmi uyarıyor. Doğumun erken olmasına sebebiyet verirsin bitanem.

Sonucun normal hayatım

Canım domatesleri ben rende yada doğrayıcıdan geçirip poşetlere koyuyorum melemenlik ayrı yapıyorum. Zeytin yağlılara daha azar koyuyorum. Valla hazıra konmuş gibi oluyorum. Fasulyeleri haşlamadan yıkayıp doğrayıp koyuyorum. Dolmalıklarıda malzemeleriyle doldurup koyuyorum. Ohhh valla acil bir misafire hemen menü hazır yani :))

ya ne sütü kızlar ya
benden süt faaln akmıyo

Canım benim 22. haftadan beri sütüm geliyor. Çok normal demişti doktorum ama gelmeseydide korkma dedi. Ayrıca sende korkma benim 22. haftada 9 gün doğum sancısı çektiğimde DR kanallarımın açıldığını belirtmişti.

günaydın canım :) biraz geç oldu ama ..kaydirigubbakcemile2 sebzeler tamam da meyveleri kavaozlara komposto yapsanız daha sağlıklı olmaz mı :uhm:

Valla canım ben meyve olarak visneyi ayıllayıp yıkayıp çekirdeklerini çıkarmadan koyuyorum dolaba kışa çok güzel komposto gibi oluyo daha doğrusu doğal visne suyu oluyor.

bu izinle ilgili bişi daha sorucam.
mesela benim sata göre 7 kasım 32 hafta doluyo
15indede arefe kurban bayramı tatili başlıyo
mesela hani bu tatili kendime kullnasam
7 kasımda gitsem çalışabilir raporu alsam
1 hafta 15ine kadara çalışsam
bayram ertesi 21i oluyo ozamn gidip bu çalışabilir raporunu bozdurup çalışamaz raporu alsam
sizce bu çalıştığım bir hafta bayramdaki tatili yani 7sinden 21ine kadar olan 15günü sonraya aktarabiliyomuyum
varmı fikri olan hatunlar.

canım hamileyken işten çıkartma yapılamıyor benim bildğim kadarıyla... inş. işin hallolur ya bu iş verenlerler nebiçim insanlar şimdi söylenicem olmıycak ...

canim insallah hakkinda en hayirlisi olur..insallah bulursun yerine birini tatlimm :Saruboceq:

Ülkemin işleri işte.Buna devletin izin vermemesi lazım ister özel olsun ister kamu olsun.YAnlış bir davranış.Hayırlısı olsun canım yarine birini bulsandadönünce işini inşallah sana geri verirler.Hakkında hayırlısı olsun canım.

ya dün mü ne arkadaşlar bahsediyodu hamile bayanı işten çıkarmak yasak diye.bi araştır istersen.millet ne vicdansız ya.hakkında hayırlısı olsun inşallah.ama göz yumma böyle bi şeye yerine geçici bi eleman bulsunlar sözleşmeli ne kaybetceklerki

aslında çok mantıklı sadece bayram tatili işgününden sayılmadığından onu sorun edebilirler ali tezele bi mail atsan

canım hamileyken işten çıkartma yapılamıyor benim bildğim kadarıyla... inş. işin hallolur ya bu iş verenlerler nebiçim insanlar şimdi söylenicem olmıycak ...

Şimdi baktım da aynı benim durumum yani 2 işçi birden çalıştırmış olacak işlerine gelmediği için çıkarmak isteyebilirler ama dava açabilirsiniz diyor...
Eşim de dava açarım diyor ay ben uğraşamam hakkımda hayırlısı inşallah...

canim insallah hakkinda en hayirlisi olur..insallah bulursun yerine birini tatlimm :Saruboceq:

Teşekkür ederim kızlar...
Yerime birini bulmak zor değil de hem bana sigorta maaş hemde ona istemiyorlar...
Neyse bir 15 gün bekleyelim olmazda Ali Tezel e bende bir meel atarım sempatiksalakcinni

Yerime birini bulmak zor değil de hem bana sigorta maaş hemde ona istemiyorlar...
Neyse bir 15 gün bekleyelim olmazda Ali Tezel e bende bir meel atarım sempatiksalakcinni

Sor soruştur canım.Dikkat et yerine birini bul bilmem ne diyip tazminatını işten çıkış haklarını vermeden yollamayada çalışmasınlar.

kızlar ya dünden beri kimseye anlatamadığım derdimi size anlatsam nasıl olur
kafanızı şişirmek istemiyorum ama içim içimi yiyiyo sinirden..
kayınvalidem dün dedi ki babanız emekli olunca ev alcaz
merkezi biyerden oraya taşıncaz burayı da kiraya vercez dedi
bizde 2 yıldır kirada oturuyoruz ev alma gibi bi şansımız da yok bu kazançla
kadın bi tane evi varken bi tane daha alıp birinide kiraya vercekmiş
inanamıyorum ya nasıl içine sinip söyleyebiliyo ayrıca son model bi arabaları ve
bi arsaları daha var ama biz kirada oturuyoruz
doğum parasını nerden bulcaz onu bile bilmiyorum
benım evladım kirada olsa napar yapar yardım ederdim
ama şunların yaptıklarına bakın
eşime dedim eğer öyle bişey yaparlarsa dönüp yüzlerine bakmam haberin olsun
o da bende bakmam zaten diyo nolcak bilmiyorum çok kızgınım gidesim bile gelmiyo artık yanlarına

İnşallah hakkında hayırlısı olur canım:Saruboceq:

günaydın canım :) biraz geç oldu ama ..kaydirigubbakcemile2 sebzeler tamam da meyveleri kavaozlara komposto yapsanız daha sağlıklı olmaz mı :uhm:
canım ben daha ilk defa kaldırıyorum sebze meyve, belki kavanozlarda daha iyidir dediğin gibi ama bilmiyorum zaten 2 meyve attım oda sütü arttırırmış diye aslında öle daha iyiyise ölede yapmak lazım gerçekten
canım ya inşallah hakkında hayırlısı olur dur bakalım gün doğmadan neler doğar inşallah senin için eniyisi olsun cnm
iyilik canım herzamanki gibi işte dükkan ev geçiyo ömür.hiç kemeraltına baktınmı bebek eşyeları varmı falan diye.ben gitmeyi düşünüyorum çeşit vardır dediler ama yoksa gitmeyeyim boşuna.
canım ben daha gitmedim oraya hiç ama git diyen arkadaşlar var orada sırf bebek mağazaları varmış bikaç tane ve pazarlık yapılıyormuş ayrıca bence gitmende fayda var bende fırsat bulursam bakıcam biara,artık tek tük eksiklerim kaldı ama yinede değişik şeyler görebiliriz
İyiyiz cnm sen de inşallah hayırlı haberlerle gelirsin
.
inşallah canım bakalım çok özleştik bebiş hanımla ::))

canım çok yormadan kendini düzenli hareket etmeye bak dicem ama vakit sınırlı anlıyorum seni akşam mecbur işlerini hallediyosun evin,ters hareketler yapmadan yapmaya çalış canım

sgk yı maaşı devlet karşılıyo zaten onların maddi bi kaybı olmicakki ne tuhaf.ama kimseyi suçlamıyorum suç bizde milletimizde herşeye he he diye diye bu hallere geliyoruz.başka ülkelerde ekmeğe zam yapılsa yada benzine millet ayaklanıyo.bizim halkımız da koyun sürüsü ne tarafa gütsen o tarafa gidiyo hak hukuk bilmiyoruz bilsekte sahip çıkmıyoruz.ay bunları birileri okursa beni mapusa atarlarsa kaydirigubbakcemile

cANIM İLKİİ BENDE 147 ÇIKTI
TEKRAR YOLLADILARR BENİİ TESTEE
OGÜNN SABAHTAN ÖĞLENE KADAR 4 DEFA KAN ALDILARR BENDENN SENDENNDE ALDILARMIII
NEYSEKİİ O TEMİZ ÇIKTI

canım ben 50 lik yaptırdım yüksekti .. 100 lük yaptırdım onlarda da 2 değer yüksek olunca diyetisyene yolladı ... daha sonra açlık tokluk bakıldı .. o da 152 çıkınca ki: 120 olması gerekiyormuş en fazla ... yine diyetisyene yolladı .. ben de yarın ikinciye diyetisyene gideceğim ... yeni diyeti de uygulayıp bi sonraki cumartesi tekrar açlık tokluk şekerime baktıracağım ... o da yüksek çıkarsa ki inş. çıkmaz: doktor insülin verebilir .. o zaman da başka bi doktor arayışına bile girebilirim ... çünkü her doktor farklı söyleyebiliyor ... 150 ile hatta 180 ile insülin vermeyen - saçma bulan doktorlar var .. hayırlısı inşallah ... bu insülinin; şeker dengesi bozulmuş ve değeri 200 lerde 300 lerde olanlara göre olduğunu düşünüyorum ...

mavrulam inşalah hallolur canım sıkma canını ....

esca ağzını aramıştır belki yapmazlar canım öyle bişi seni yoklamıştır sen şimdiden bunlara sinirlenme o gün gelsin bakarsın boşver... benim kayınpederim kirada iki oğlu var önce oğullarına ev aldı iki tane ev kredisi ödüyor valla.... yapmazlar onalrında evladı... sen sinirlenme boşuna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…