2010 Aralık Anneleri

İnşallah canım darısı başına.Çoğu doktor sadece ağrı kesiciileri verip yolluyor bende çok çektim o yüzden.Birde bana her ağrı kesici etki etmiyordu.Emzirmen falan bitince direk üniye git oralar tedavide daha başarılı.

kesinlikle ihmal etmeyi dusunmuyorum.. bu arada kayganam cagırdı sigarası wardı bende onu da istiyomus.. bana musade kendinize ve bebişlerinize iyi bakın öpüldünüz Şeniz

kızlar az konuşun lütfen dükkanı temizliyorum çok birikmesin.ben geçmişi okumadan yapamıyorumda...

kızlar az konuşun lütfen dükkanı temizliyorum çok birikmesin.ben geçmişi okumadan yapamıyorumda...

Kızlar konuşun konuşun -tatlicadiarzu- :tomato:

kızlar şaka maka az kaldı .ben 1 ay sonra buyuk ihtimalle olmayabilirim...ayy aklım hep burda kalcak yaaa.

Hiç mi giremeyeceksin

Biz seni merak edeceğiz olumunekankayizsmileBende 1 buçuk ay daha buradayım ama arada da olsa girerim...

Kızlar konuşun konuşun -tatlicadiarzu- :tomato:

Hiç mi giremeyeceksin

Biz seni merak edeceğiz olumunekankayizsmileBende 1 buçuk ay daha buradayım ama arada da olsa girerim...

canım evde internet yok kaynanama gitt,kçe girebilirm oda nadiren...sen
37. haftana kadar calışıcan herhalde

benimkide öyle kaburgamı ittiriyo doktora gittiğimde sordum evelsi gün artık doğum pozisyonunu almış kafa aşağıya inmiş orda kıpırdayan minnacık ayakları:asigim:seninkide öyle sanırım:)))

kızlar şaka maka az kaldı .ben 1 ay sonra buyuk ihtimalle olmayabilirim...ayy aklım hep burda kalcak yaaa.

kıs nereye daha beraber doğum yapacaktık 1. çinko 2. çinko ..... :roflol: en konuşmak istiyeceğin zamanda yoksun üzüldüm ama cidden neyse doğumdan sonra diyet topiğinde yalnız bırakma bizi:icecream:

benimkide öyle kaburgamı ittiriyo doktora gittiğimde sordum evelsi gün artık doğum pozisyonunu almış kafa aşağıya inmiş orda kıpırdayan minnacık ayakları:asigim:seninkide öyle sanırım:)))

Bir hafta önce gittiğimde henüz dönmemişti ulrasonda belki bu hafta döndü ama aşağıdada oluyor benim neyse artık ekım 14 te gidicem kontrole o zmaan bakıcaz ....

aaa evet pardon,is yerinde zordur tatlim...kolay gelsin sanaaa olumunekankayizsmile
Bende fasulye ve nohutu önceden haşlayıp atarım buzluğa.Zaten pişirmeyi pek sevmem :) Kolay oluyor öyle.
canim süpersinn kaydirigubbakcemile2
Kuru fasülyeyi ıslatıp buzluğa atmak işe yarar mı bilmiyorum denemek lazım.:)
Canın nohut isteyince bebişin afiyetle ye özellikle nohutlu pilav yaparken çok rahat oluyor.:)

tatlim az önce annemle konustum..ayipladi beni resmen hatun..aaaa bendende mi görmedin diye :kedi:
nohutu islatip koyabilirsin ama fasülyeyi aksamdan islat,ertesi günde haslayip koy dedi..daha zor pisermis yoksa CADIARZU

kıs nereye daha beraber doğum yapacaktık 1. çinko 2. çinko ..... :roflol: en konuşmak istiyeceğin zamanda yoksun üzüldüm ama cidden neyse doğumdan sonra diyet topiğinde yalnız bırakma bizi:icecream:

:1no2::1no2: arada sirada haber veremicek misin tatlim?

kayınvalideme gititiğimde çalışıcam girmeye.bundan sonra nasıl bir işte olurum boyle rahat olurmuyum bilemiyourm gırsemde bu kadar sık olmaz sanırım ayda yılda bir kez artık

ezo cum bizi sensiz bırakma bende çıkıcam işte ama evde var internett.. girerim yanii daha beraber doğum yapıcaz

ezo cum bizi sensiz bırakma bende çıkıcam işte ama evde var internett.. girerim yanii daha beraber doğum yapıcaz

ewet cnm ya bende cok istiyorum ama dediğim gibi.bebişlerinizi gormeyi çok isterim .birliktebuyutmeyi.ozelden siz bana gunluk atarsının onemli olayları ben girdiğimde takip ederim...olumunekankayizsmile

kizlar yarin bebegin eksiklerini almaya cikmazsak kocisi yakaladigim gibi temizligin ortasina koyucam..
yatak odamdaki dolabin üstünü,yatagimizin altini ve camlari silmesi gerek...kafamda hep stres bunlar..zavallim duysa yarin ise kacar...
ama napiyim,merdivenim yok,olsada cikmam bu halde..mecbur yani...

ay sorma .. ben de mutfak dolaplarını düşünüyorum ... haftasonunun gelmesini bekliyorum söylemek için ..şimdiden gözünde büyümesin .. yardım edeceğim canıııımmmmm..kıyamam ben ona .. yaptığı naza göre ertesi haftaya erteleyebilirim.. amman kocacaım duymasın olumunekankayizsmile

canım ben attım her sene yapıyorum bişiler, börülce süt yapar die duymuş annem bu sene onuda ekledim ...

kuru börülce süt yapar diye duymuştum ben de....bi de bulgur ve soğan...

cok bisey atmadim ben canim..yazmayim simdi cani ceken olur belki demi
3 cekmeceli minik bi dolabim var zaten..sigdiramiyorum..
esim sevmiyor tatlarini pasam,napiyim
bende taze gidalar buluyorum burda sükür,öyle iste...

biz de yiyemiyoruz hiç. buzluk kokusu oluyo sanki. benim buzluk boş canım, gönder bana...

32. haftada "37. haftaya kadar çalışabilir" diye rapor veriyolar diye biliyorum canım. ben de 32. haftamda doktora gidip sadece 4 hafta çalışmak istediğimi söylemiştim. son 4 hafta izinli olmak istiyordum ama olmaz dedi. bu rapor sonradan bölünebiliyo mu onu bilmiyorum ama...

benden de bu güne dek hiç süt falan gelmedi..korkuyorum sütüm olmayacak mı acaba?

korkma canım. o mucizevi bi olay doğumla birlikte geliyo. benim de ilk hamileliğimde hiç gelmemişti. doğumdan sonra nasıl geldiğine inanamadım bi anda. ayrıca sütün çok olmasındansa kaliteli olması daha önemli kızlar. yediğimiz içtiğimiz şeyler de kalitesini çok etkiliyo. yağlı süt mesela daha çok yarıyo bebişlere. benim sütüm çoktu, sürekli taşıyodu ama bebeğime çok yaramıyodu. güzel emmesine rağmen hep zayıf bi çocuk oldu.

ben de haşlayıp koyardım eskiden ama sonra pişirirken çok eziliyo diye vazgeçtim. sanırım ben haşlama ayarını tutturamadım. bi de suyu, salçası falan tam işlemiyo sanki içine...

aşı oldum geldi,mmmmzemuszemus
naber şekerler
oku oku bitiremiorum yaaa
kızım oynayıp duruo zaten yazarken bi ona bi ekrana bakıorum zor oluo:)

Neyseki geçmişi bitirdim. Ama sanırım gözlerimi de bitirdim. Neyseki bir sorun yok gibi görünüyor. Bende bugün kayınvalideme gideceğim. Ne kadar mutlu olduğumu tahmin edebilirsiniz. :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…