- 26 Haziran 2007
- 1.372
- 17
- 683
canım benim inşallah bi daha migren agrıısı nedir hatırlamazsın bile.. dogumdan sonra bende caresine bakiim o zaman benim gittigim dr menepoza girince bırakır seni dedikafamçokkarıştı aman dedim ne az zamanım kalmıs akannehir
kesinlikle ihmal etmeyi dusunmuyorum.. bu arada kayganam cagırdı sigarası wardı bende onu da istiyomus.. bana musade kendinize ve bebişlerinize iyi bakın öpüldünüz Şenizİnşallah canım darısı başına.Çoğu doktor sadece ağrı kesiciileri verip yolluyor bende çok çektim o yüzden.Birde bana her ağrı kesici etki etmiyordu.Emzirmen falan bitince direk üniye git oralar tedavide daha başarılı.
kızlar az konuşun lütfen dükkanı temizliyorum çok birikmesin.ben geçmişi okumadan yapamıyorumda...
kızlar şaka maka az kaldı .ben 1 ay sonra buyuk ihtimalle olmayabilirim...ayy aklım hep burda kalcak yaaa.
Kızlar konuşun konuşun -tatlicadiarzu- :tomato:
Hiç mi giremeyeceksin
Biz seni merak edeceğiz olumunekankayizsmileBende 1 buçuk ay daha buradayım ama arada da olsa girerim...
ya benim hep midemde kaburgalarımın altında kıpırdıyo neresini sokuyo acaba elini mi ayağını mı resmen midem hareket ediyo yada kaburgalarımın altında oynuyo arada aşağıya da baskı yapıyo ... ne arıyo bu çocuk midemde diyorum.... bilmiyorumkismile
kızlar şaka maka az kaldı .ben 1 ay sonra buyuk ihtimalle olmayabilirim...ayy aklım hep burda kalcak yaaa.
benimkide öyle kaburgamı ittiriyo doktora gittiğimde sordum evelsi gün artık doğum pozisyonunu almış kafa aşağıya inmiş orda kıpırdayan minnacık ayakları:asigim:seninkide öyle sanırım:)))
aaa evet pardon,is yerinde zordur tatlim...kolay gelsin sanaaa olumunekankayizsmileÇok şükür benimki o kadar yukarıya çıkmıyor....
Ama geri kalan heryerimde dolaşıyor sempatiksalakcinni
İş yerinde tuvalette oturmak inan daha kötü kaydirigubbakcemile3Ama bu halimize de şükür
canim süpersinn kaydirigubbakcemile2Bende fasulye ve nohutu önceden haşlayıp atarım buzluğa.Zaten pişirmeyi pek sevmem :) Kolay oluyor öyle.
Kuru fasülyeyi ıslatıp buzluğa atmak işe yarar mı bilmiyorum denemek lazım.:)
Canın nohut isteyince bebişin afiyetle ye özellikle nohutlu pilav yaparken çok rahat oluyor.:)
kıs nereye daha beraber doğum yapacaktık 1. çinko 2. çinko ..... :roflol: en konuşmak istiyeceğin zamanda yoksun üzüldüm ama cidden neyse doğumdan sonra diyet topiğinde yalnız bırakma bizi:icecream:
:1no2::1no2: arada sirada haber veremicek misin tatlim?
ezo cum bizi sensiz bırakma bende çıkıcam işte ama evde var internett.. girerim yanii daha beraber doğum yapıcaz
kayınvalideme gititiğimde çalışıcam girmeye.bundan sonra nasıl bir işte olurum boyle rahat olurmuyum bilemiyourm gırsemde bu kadar sık olmaz sanırım ayda yılda bir kez artık
kizlar yarin bebegin eksiklerini almaya cikmazsak kocisi yakaladigim gibi temizligin ortasina koyucam..
yatak odamdaki dolabin üstünü,yatagimizin altini ve camlari silmesi gerek...kafamda hep stres bunlar..zavallim duysa yarin ise kacar...
ama napiyim,merdivenim yok,olsada cikmam bu halde..mecbur yani...
canım ben attım her sene yapıyorum bişiler, börülce süt yapar die duymuş annem bu sene onuda ekledim ...
cok bisey atmadim ben canim..yazmayim simdi cani ceken olur belki demi
3 cekmeceli minik bi dolabim var zaten..sigdiramiyorum..
esim sevmiyor tatlarini pasam,napiyim
bende taze gidalar buluyorum burda sükür,öyle iste...
bu izinle ilgili bişi daha sorucam.
mesela benim sata göre 7 kasım 32 hafta doluyo
15indede arefe kurban bayramı tatili başlıyo
mesela hani bu tatili kendime kullnasam
7 kasımda gitsem çalışabilir raporu alsam
1 hafta 15ine kadara çalışsam
bayram ertesi 21i oluyo ozamn gidip bu çalışabilir raporunu bozdurup çalışamaz raporu alsam
sizce bu çalıştığım bir hafta bayramdaki tatili yani 7sinden 21ine kadar olan 15günü sonraya aktarabiliyomuyum
varmı fikri olan hatunlar.
benden de bu güne dek hiç süt falan gelmedi..korkuyorum sütüm olmayacak mı acaba?
aaa evet pardon,is yerinde zordur tatlim...kolay gelsin sanaaa olumunekankayizsmile
canim süpersinn kaydirigubbakcemile2
tatlim az önce annemle konustum..ayipladi beni resmen hatun..aaaa bendende mi görmedin diye :kedi:
nohutu islatip koyabilirsin ama fasülyeyi aksamdan islat,ertesi günde haslayip koy dedi..daha zor pisermis yoksa CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?