inşallah canım zaten tek dileğimiz onların sağlıklı olması artıkbenimde anadoluda olucak 14 aralıkta .hayırlısıyla dünyaya gelsinler sağlıklı olsun bebeklerimiz inşallah
merhaba kizlar nasilsiniz?
8 sayfa birikmis,okuyabilir miyim bilmiyorum..
keyifler iyidir insallah..
fenerbahCemre, illet sizede slmlar nasılsınız
topik çok sakin bugün herkez tatil tabi ben gibi çalışmıyolarsenağlama
merhaba kizlar nasilsiniz?
8 sayfa birikmis,okuyabilir miyim bilmiyorum..
keyifler iyidir insallah..
iyilik valla ne olsun.haftasonu böyle ya herkes tatil ee biz esnaflar tam gaz işe devam.kendi işin olunca daha zor tabi.dükkanı kapatıyorum mesela hooop biri zile basıyo tekrar açıyorum falan.rahat bırakmıyo müşteriler.sen nasılsın??
anladim canim..zeemann,kik gibi magazalardandir..hic dusunmedim aman milletin isine bebegimin dolabinda uzaktan baksinlar!!
hollandada oldugundan eminim hollanda magzasi, zeeman tarzi magzalar, gecen sene kizkardesim oyun battaniyesi(adi boylemiydiki unuttum bilmiyorumkismile)aldi 7euro filandi, ekimde yine gelecekmis bebek icin bi suru seyler kacirmamaya bakiyorum
don't panik, hersey olur telas yapmayalim olumunekankayizsmile
neyse kizlar ben cikiyorum, biraz anneme gidicem...
yarin gorusuruz opuldunuz bebisler
tatlim türkiyede magazada seciyorsun aksama getiriyorlar ne güzel..bizde iyiyiz cok sukur opuyorumnanaktan ewet frenlemek lazımda o da zor oluyo sanırsam
tatlı telaslar bunlar ben daha besik olarak ne alcam ona bile karar vermedim :bbo:
gulegule canım kendine ve oglusuna iyi bak opuldun olumunekankayizsmile
canim yüzügünü bulmana cok sevindim..sağol canım bende öle yapıyorum hep.
kalkıp yapıyım.
hem kociş de sever
yesin bari tosba.
diyo bugün sinirin geçti ban dimi diye.
ehhhh daaha diil diyorum
buaraada cucu senin yemek nasıl gitti.
massallah canim oglusunaslm kızlar..
oğluşla ben geldim..
bugün oğlumöu gördüm teyzeleri..
kocaman olmuş kuzum...
1,450gram olmuş sanki biraz zayıf gibime geldi ama,doktor çok ii dedi...
oğlumun resmini, verdi bana..
ve kızlar oğlum hala ters duruyo ya...
kafası tam göbeğimin üstünde,midemin altlarında duruyo ayaklarıda tam aşağı...
makat duruyo yani sıpa..
acaba korkmalımıyım ya...
ahhh bende öyle oluyorum yaa...Allah vermesin ama felcli gibi :gitme:Aynı benim kocayı anlatmışsın :) hem yapma hem de bu ne dağınıklık. Bir tertip düzen oluşturdum amma velakin dün yaptığım temizlik ki abartı yok (süpür, sil, çamaşır astım, topladım) gece tuvalete kalkacam yok kalkamadım. Belimin iki tarafı göçmüş, eşim koluma girdi, girdi girmesine ama inanın ayaklar belimden gitmiyor boşa kalıyor, düşecem yani o kadar. Neyseki sabah iyi oldum. Ben bu işleri yapmasam kim yapacak artı evi home ofis yaptık hamileliğimden dolayı ev işinin yanında PC başında günüm geçiyor. Yemek yapamak allahtan en sevdiğim iş :)
inşallah canım zaten tek dileğimiz onların sağlıklı olması artık
hoşgeldin canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın meleğin nasıl
slm burcu iyilik senden naber?kocişinle barışma yemeğin nasıl geçti hiç bahsetmedin?
iyilik canim,senin minnis nasil?
ay aman nasil olsun,o gün iyiydi bugün yine catisma yasandi kücük capli sempatiksalakcinni
diyorum ki acaba dogumdan sonra bunlarin acisini nasil cikaracak benim kocis cok merak ediyorummm eyvahedigeldismilekaydirigubbakcemile3
iyi benim bebiş valla.işin yaş sanırım biriktirip biriktirip hıncını alcak kocişin yada unutcakkaydirigubbakcemile3
slm kızlar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir çok birikmiş okuyamadım
ben geldim kissslaaar napiosunuz bakiym?
Selam tontişler, rüyamda edit geri gelmişti, ona bakmaya geldim nerdeeeeeekafamçokkarıştı Rüyaların tersi çıkarmış dimikaydirigubbakcemile3
bende bisi bulamadim tvdehosgeldin canim,kös kös oturuyorum ben..
tv dede bisey yok,kitap okumaktanda beynim döndü.. laelaelaelaelae
sen nasilsin?
allahimmmmakannehir bilincaltinda neler var senin sekerimmmm??kaydirigubbakcemile3Selam tontişler, rüyamda edit geri gelmişti, ona bakmaya geldim nerdeeeeeekafamçokkarıştı Rüyaların tersi çıkarmış dimikaydirigubbakcemile3
hosgeldin sekerim naptin bakiym kayinvalidenle?Kızlar bende geldimmm. Kayınvalidemdeydim evime kavuştum çok şükür. Geçmişi okumaya başlamaya dahi cesarety edemedim. Nasılsınız,herkesler iyi mi???
bende bisi bulamadim tvde
acuna takiliyoruz mecburen sekerim
persembe gunu annelik ve bebek bakimi diye kalinca bi kitap aldim
bende onu karistiriyorum bos kaldikca
allahimmmmakannehir bilincaltinda neler var senin sekerimmmm??kaydirigubbakcemile3
hosgeldin sekerim naptin bakiym kayinvalidenle?
allahimmmmakannehir bilincaltinda neler var senin sekerimmmm??kaydirigubbakcemile3
heheh,edit taa rüyana mi girdi zuzum
bunu yönetim duysa senin hatrina geri getirir hemen editi kaydirigubbakcemile3
ay off saka bi yana gelsede su edit listeler güncellense demii zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?