2010 Aralık Anneleri

:roflol:
olsun ya ne kaynanalar var kimil zararlisi
seninki en azindan kendi halindeymis canim ya
insanin evi gibisi yok tabi
bende sali sabah dra gidicem kizimi gormeyeopuyorumnanaktan
sonrada kayinvalidemle takilcam bi gecede kaliriz saniyorum gitmisken

listeler kafana takildi heralde canim ya
amaaan bosver editi falan
bu persembe spormu yapicaz biz simdi?kaydirigubbakcemile3
ay yine erken bulusalimmi ya
iyi oluyo:1rolleyes: hamile muhabbetini herkes cekmiyo
biz sIKILmadan dinliyoruz birbirimizi:roflol:

Pelin hanım,Pelin hanım kıskandık tamam mı? Canımız eğitim öncesi muhabbet çekti,aşerdik. Nolcak şimdi :)))opuyorumnanaktan

Pelin hanım,Pelin hanım kıskandık tamam mı? Canımız eğitim öncesi muhabbet çekti,aşerdik. Nolcak şimdi :)))opuyorumnanaktan
ayyyy canim yaaa
gel bigun sende olmazmi??
uzak biliyorum ama yokmu bu taraflarda kimsen yahu?

kurs nasil gidiyor kizlar..
ebemiz getirecekti bu hafta kitapcigi,baslayalim artik su masaja ya

walla iyi gidiyo cucu bol bol dedikodu yapiyorusss:kedi:
kafamizdaki butun sorular cevap buluyo aslindA
bende heyecanla bekliyorum senin kitapcigikaydirigubbakcemile3
henuz sadece aklima geldikce kegel egz yapiyorum

herkese iyi akşmlar. hanımlar yakın bir arkadaşım 8 aylık hamile. dün kendi doktoru izinliymiş o da başka bir doktora gitti, ve gittiği doktor bebeğinin bir böbreğinin olmadığını söylemiş. arkadaşımın morali çok bozuk ağlayıp duruyor. bu durumla karşılşan ya da bu durumu çevresinde yaşayan birisi varsa bilgi verebilir misiniz..

Ehe ehe :) Eski sevgilim oturuyordu canım orada sadece. Ona da canım ben gebelik eğitimi için bu tarafa geldim desem olmaz herhalde kaydirigubbakcemile3 delikafadulden

kendi doktoruna gorunsun hemen
simdiye kadar neden farketmesinki
detayli ultrasonda parmaklarina kadar tek tek butun organlari inceleniyo
arkadasin bi doktorun lafiyla moralini bozmasin canim

hoşbulduk
ben aranıza yeni katıldım nasılsınız anneler

Hoşgeldn cnm aramıza

Canım detaylıya gırmdı mı arkadaşın acil başka doktora gıtsın sonra ya gerçeklik payı varsa doktorunun yakasına yapışşsın eğer yoksa söyleyen DR un yakasına klava:

bende yapiyorum canim birde boyun egzersizleri tabiki sempatiksalakcinni
oh oh ne güzel,orda olsam bende size takilirdim yaa ne güzel :1rolleyes:

merhaba kızlaarrrr..
yeni arkadaşlar da gelmiş hoşgelmişlerr..
yavruşumu gördümmmmm canım ya 38.5 cm ve 1500gr maşallah.
amaaaaa arkası dönük nazlı kızımın bir yüz fotoğrafı vermedi ya albüm yapamıcam.kafası sağda ayakları aşağı doğruydu anasına çekip de ters doğcam demez inşallah.çok şükür herşey yolunda.32.hafta da çalışabilir raporu almaya da karar verdim bakalım..
20lik dişim için de doktorumdan izin çıktı git bak çaresine dedi iltihap yoksa bişey yaptırmıcam ama iltihap varsaçektircem of of nasıl oturcaksam dişçi koltuğuna bu halde
boshayallersmile

annemle alışveriş de yaptık gecelik pijama emzirme sütyeni ve atleti aldık keyifkliydi hep bebişe mi az biraz da anneye:)
kaydirigubbakcemile3

valide sultan aradilar...haftaya bana geleceklermis...yemekli gelmeyiz ama diyede ekledi...bende ziyafet sofralari kurmayi düsünmüstüm senede 1 defa evime ayak basmaya tenezzül eden nadide aile esrefi icin...tüh tüh tüh...
aldiklarimi merak etmis,onlara bakacakmis...
1 haftadir hastaymista,atesli oldugu icin bana gecer diye gelmemis,cok düsüncelidir kendileri...
7 aydir bir kez hal hatir sormayanin kendisi oldugunu unutturmus bu atesli hastalik sanirim..komik valla..
ey Allahim yaa,neydi günahim acaba cok merak ediyorum....

Fundacim massallah melegineee
ay yerim o nazli melegi ben..daha cok degisir pozisyonu fistigim :))
off dis deme bana,benimde randevum varmis 2 hafta sonra..napicam bilmiyorum of offf

Fundacim massallah melegineee
ay yerim o nazli melegi ben..daha cok degisir pozisyonu fistigim :))
off dis deme bana,benimde randevum varmis 2 hafta sonra..napicam bilmiyorum of offf

canım ya çok düşüncelidir demişsin ya dedim aynı benimkine çekmişlerkaydirigubbakcemile3. düşünmek istemiyorum artık daha fazla..hele de eltimin çocuğuyla karşılaştırmaları yok mu allahım sabır sabır...bir isim koyacaklar bin naz...peygamber sabrı mı var ne:)

sağol canım benim oynak kızım dönsün bakalım en son neye karar vercek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…