2010 Aralık Anneleri

kızlar
hastane çantası hazırlayan var mı aranızda?
gecelik falan şimdiden koysak çok buruşmaz mı?

sezencim benim bi arkadaşım 28. haftadan sonra çantan hazır olsun dedi. çünkü Allah korusun ama erken doğum falan olabiliyo. hak verdim ona ama eksiklerim var yavaş yavaş tamamlamaya çalışıyorum. herşey hazır olunca da o telaşla unutmayalım die arabaya koyucam ben buruşucanı sanmıyorum. çok fazla hem hazırlıksız yakalanmaktansa buruşuk giymeyi tercih ederimolumunekankayizsmile

Merhaba sevgili anneler,

ben de aralık 2010 annesiyim. 28+6 haftalık hamileyim. forumu 2-3 aydır takip ediyorum ancak yeni üye olma fırsatım oldu...

Sevgiler,a.s

Hoşgeldin cnm aramıza
hayırlı olsun

Ahhh bende rüyalarımda neler neler goruyorum bır bilseniz acayip ötesi rüyalar biri anlatsan uçmuş ya bu derim kaydirigubbakcemile3

Haklısın aslında şeker yetiştirmeyle alakalı ama sadece anneye kalsa ıyı bışey dedım mı cevrede cocugu koruyan cok olacağı için şımarma olsılığı bazen yüksek olabiliyor sen ıstedıgın kadar guzel yetıştır CADIARZU

Ben geldim kızlar pazar topiğimiz sakin tabiki :))

Hoşgeldin cnm nbr :1hug:

Selam kızlar nolsun Burxkanım.Arkadaşdaydım oturdum geldim napsam diye bakınıp duruyorum canım bişeyde yapmak istemiyor ama :)))

Selam kızlar nolsun Burxkanım.Arkadaşdaydım oturdum geldim napsam diye bakınıp duruyorum canım bişeyde yapmak istemiyor ama :)))

bende mtfağın tezgahını temızledım bir yığın çöp vardı attım. Buzdolabını temızledım şimdide eşim sandanlyelerı söküyo yıkayayım çok kirlenmiş.
Usta da boya yapcak bari dedim evı toparlayayım ama çok yavas ilerliyom valla kaplumbağa hızıyla :bbo:

VAlla sorma ya iyice randımanımız düşüyor sırnaşık şey pire gibi olan ben :))) çok yorma kendini canım.

kısslar ben geldim yine .... valla uyku arası oldu bugün,.. kafamı yastıktan kaldıramadım çok tuhaf bi gündü .. benimde evde yapmam gereken dünya kadar iş var ama hiç enerjim yok haftaya cumartesi boyacı gelicek, banyodada tadilat olucak aynı gün, evi derin temizlemiyorum nasılsa tekrar batıcak die .. bide şu düşen korniş ve perdelerim vardı ya halen duruyo takılmadı kızımın odası için gelen perdeciye taktırıcam off offf yarın annem gelsinn beni toparlasın istiyorum :sinifsinif:

ben geldimmmm
naber sekerler??
bakiyorumda kimse kalmamis herkes pazar gezmesinde herhalde
kociste beni goturdu bugun saolsun yemege:asigim:
ama eve gelince yemek pisirmek zorunda kaldim cunku kiymayi cozdurmustum
neyse bakalim ne var ne yok buralarda

hosgeldin sekerim
bugun uyku modundasin demek
belki gece rahat uyuyamamisindir canim
benimde perdemde sorun var ya ortadaki makara sarmiyo sanirsam
disardan belli olmuyo ama ben sinir oluyorum

hoşgeldin canımcım afiyet olsun :))) benim haftasonum çok verimsiz geçti bitek avcılardan pijama falan baktım ama ordada hiç birşey yok aradığım gibi ( kocişi zorla götürdüm söylene söylene döndük eve ..

hosgeldin sekerim
bugun uyku modundasin demek
belki gece rahat uyuyamamisindir canim
benimde perdemde sorun var ya ortadaki makara sarmiyo sanirsam
disardan belli olmuyo ama ben sinir oluyorum

gece uykularım çok düzensizleşti 4de 5 de kalkıyorum 7-8 gibi tekrar yatıyorum sonaa koca bi gün sersem gibi geziyorum malesef ..

canım katlamalı perdelerin zincirleri yuvadan çıkıyo bazen eşin anlarsa bi baksın ben uğraşmaktan perdelerle tamircisi gibi oldum artık kaydirigubbakcemile3

yok ona elletmem kuzenimin kocasi perdeci
gelince ona yaptiririm diye bekliyorum bende:1rolleyes:
bisey bulamadinmi canim avcilarda?
cicikoma bi bak istersen sayfasindan
ondada oluyodu lohusa geceligi falan canim

yok ona elletmem kuzenimin kocasi perdeci
gelince ona yaptiririm diye bekliyorum bende:1rolleyes:
bisey bulamadinmi canim avcilarda?
cicikoma bi bak istersen sayfasindan
ondada oluyodu lohusa geceligi falan canim

bakırköye gidiyim diyorum canımcım, hem alışveriş merkezide gezerim birascık cüzdan falanda almak istiyorum kendime ... gür pasajınada bakıcam bulurum oralarda sanırım ...

bakırköye gidiyim diyorum canımcım, hem alışveriş merkezide gezerim birascık cüzdan falanda almak istiyorum kendime ... gür pasajınada bakıcam bulurum oralarda sanırım ...

evet canim iyi fikir bende sali carsamba kayinvalideme gidicem
hem dra gidicez hem bakirkoye falan gidicez
biraz alisverise baslicaz galbahihoyyyt
belki yesilkoy pazarinada gideriz
haftayada maskoya gidicez sanirsamki:dance:
artik yavas yavas basliyalim dedik odaya

çok yoruldum kızlar yabugün gezdik yatağımızı beğendik..eve geldim ütü yemek derken halim kalmadı artık heran uyuyabilirim:)))

güsel bi zamanlama canımcım rahat geziyosan kendini çok yormadan yetişir herşey bebişin kıyafetleri bir günlük iş zaten ben kayınvaldeme liste verdim ertesi günü getirdiler ne yazdıysam sağolsunlar gezmedim yani .. odasıda 3 haftasonra gelicek ama ben bidaha gidicem maskoya cibinlik hiç içime sinmedi onu değiştiricem bide tesktili süslü püslü ama kalitesi düşük geldi onuda ya değiştiricem ya yerine başka bişey bakarım bi tk. taçtan almıştı annem uyku seti ... ha bide english home da çok güsel uyku setleri vardı onlardan bakarım aklında olsun seninde, ist. forum da gördüm ...

hayırlı olsun canım , çok yorma kendini yarında iş günü izne ne zaman çıkıyorsun ?

sağol canım dün doktorum herşey yolunda çalış dedi...32.haftada çalışabilir raporu alcam..gidebildiğim kadar artık çok da zorlamıcam kendimi..ücretsiz izinlere yüklenirim olmadı napayım..

sağol canım dün doktorum herşey yolunda çalış dedi...32.haftada çalışabilir raporu alcam..gidebildiğim kadar artık çok da zorlamıcam kendimi..ücretsiz izinlere yüklenirim olmadı napayım..

6 ay ücretsiz hakkı var da özel şirketler pek yanaşmazlar kullandırmaya.. yine devlette çalışmak nispeten daha rahat hakkında hayırlısı canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…