ne güzel dimi? valla eskşehir in yeri bi başka..
merhaba kızlar, biz geldik..bu saate kadar gezdik şimdi ütü bizi bekler
canım ben de eskişehirde yükseklisans yaptım hayran kalmıştım şehre.
Kızlar merhabaaaa.
Vallahi ben doğumu hiiiç düşünmüyorum. O zaman gelsin bakarız,nasıl oluyor bilmiyorum ama hiç aklıma gelmiyor.
Rüyamda sizlerle buluşma ayarlamışız. Hepimizin eşleri askermiş. Onları ziyarete gitmişiz.
Bilinçaltımda neler oluyor bilmek istemiyorum yahu :)))
slm kızlar.bugün geç kaldım topiğe çünkü biraz evle ilgilendim pazara gittim geldim veee çok yoruldum.
sznpkr hoşgeldin.
slm kızlar.bugün geç kaldım topiğe çünkü biraz evle ilgilendim pazara gittim geldim veee çok yoruldum.sznpkr hoşgeldin.
Hoşgeldiniz kızlar,gercketen sevilecek şehir,funah en sevmediğim ev işi ütüdür,hiç sevmem,sana kolay gelsin...merhaba kızlar, biz geldik..bu saate kadar gezdik şimdi ütü bizi beklercanım ben de eskişehirde yükseklisans yaptım hayran kalmıştım şehre.
hoşgeldiiiiiin :))
hadi ayaklarını uzat dinlen , takıl bize :))
Kızlar ya hata yapıyorum biliyorum ama nolur bana bir akıl verin. Şimdi özellikle ilk gebeliklerini yaşayanlar beni daha iyi anlayacaklardır. Örneğin görümcem ve çocuklarıyla bir araya geliyoruz. Çocuk annesine diyor ki suuuuu ya da su ver. Ben çıldırıyorum. Görümceme diyorum ki bu şekilde istediğinde verme,anne su verir misin demeden vermeyeceğim de. O da normalde böyle yapmıyr diyor. Böyle çeşitli konular. Bunu söyleyince kendimi çok ukala hissediyorum. Eminim o da içinden diyordur ki "seni de göreceğiz Pelin hanım :)" Ama sanki benim çocuğum böyle olmayacakmış gibi geliyor. Yani bu yetiştirme ile alakalıdır gibi...
Bilmiyorum anlatabildim mi? Bir taraftan da asla kınama,başına gelir derler. Biliyorum ve inanıyorum ama elimde değil ki böyle düşünüyorum işteÖzellikle erkek bebek beklediğim için çok dikkat ediyorum hareketlerine,öyle olunca da ister istemez böyle düşünüyorum.
Kızlar ya hata yapıyorum biliyorum ama nolur bana bir akıl verin. Şimdi özellikle ilk gebeliklerini yaşayanlar beni daha iyi anlayacaklardır. Örneğin görümcem ve çocuklarıyla bir araya geliyoruz. Çocuk annesine diyor ki suuuuu ya da su ver. Ben çıldırıyorum. Görümceme diyorum ki bu şekilde istediğinde verme,anne su verir misin demeden vermeyeceğim de. O da normalde böyle yapmıyr diyor. Böyle çeşitli konular. Bunu söyleyince kendimi çok ukala hissediyorum. Eminim o da içinden diyordur ki "seni de göreceğiz Pelin hanım :)" Ama sanki benim çocuğum böyle olmayacakmış gibi geliyor. Yani bu yetiştirme ile alakalıdır gibi...
Bilmiyorum anlatabildim mi? Bir taraftan da asla kınama,başına gelir derler. Biliyorum ve inanıyorum ama elimde değil ki böyle düşünüyorum işteÖzellikle erkek bebek beklediğim için çok dikkat ediyorum hareketlerine,öyle olunca da ister istemez böyle düşünüyorum.
ne ekersen onu biçersin , seninde dediğin gibi yetiştirmeyle alakalı bence.
ama sen yinede ne kadar yakın akrabanda olsa başka annelere akıl verme bence. Hem dediğin gibi düşüneceklerdir, daha çocuğu yokken konuşuyor diye, hem de yarın sana da çocuğunla ilgili böyle söylense içten içe bozulacaksın belki. Eminim görümcende kendi çocuğunun yaptığından memnun değildir ama iş işten geçmiş artık. hamur başta nasıl yoğurulmaya başlarsa öyle devam eder.
ayyy şimdi senin yaptığını bende yapıyorum galibasonuçta çocuk yetiştirmek le alakalı bir tecrübemiz yok ama en azından nasıl yetiştirmememiz gerektiğiyle ilgili fikrimiz var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?