güsel bi zamanlama canımcım rahat geziyosan kendini çok yormadan yetişir herşey bebişin kıyafetleri bir günlük iş zaten ben kayınvaldeme liste verdim ertesi günü getirdiler ne yazdıysam sağolsunlar gezmedim yani .. odasıda 3 haftasonra gelicek ama ben bidaha gidicem maskoya cibinlik hiç içime sinmedi onu değiştiricem bide tesktili süslü püslü ama kalitesi düşük geldi onuda ya değiştiricem ya yerine başka bişey bakarım bi tk. taçtan almıştı annem uyku seti ... ha bide english home da çok güsel uyku setleri vardı onlardan bakarım aklında olsun seninde, ist. forum da gördüm ...
aa gitmisken bi bakiym bende english homea canim ya
mobilyayi ne zaman gonderiyolar peki?
haftayada bebisin odasinda esimin calisma masasi
kitaplik falan var onlari cikartiriz heralde
tactada varmi bebek urunleri?
cibinlik niye icine sinmedi canim
mobilyanin resmi varmi?
ay cibinliği yazmamışım ya tavana bi demirle monte ediyolar ama demiri uzun 10-12 cm. gibi bişey çok çirkin görünücek ona bi formül bulmak lasım onu konuşucam satıcıyla :))
Merhaba tontişler nasılsınız?? Bizde kocacımla bebek odası için boya ve bordür aldık geldik, haftaya kendimiz boyayacağız inşallah.
Mobilyacı da geldi odanın ölçüsünü aldı. Gerçi takım tam olurmuş pek bi ölçü almadılar, kontrol amaçlı geldiler.
evet bende mayadan yastik ve yorganini alicam canimcanımcım biz küçükprensle kervan bebe gençten aldık internette benimkinin fotosu yok gidince çekiyim resmini ..ama tesktilini görebilirsin, 1 ayda teslim ederim demişti satıcı 1 haftası gitti umarım sözlerinde duruyolardır çünkü havalandırması yıkama ütüleme içinde vakit gerekir .. biz ist. forumdaki taçtan aldık uykusetini güsel sevimli bişey annemde duruyo şimdi... bebek yorgan ve yastığını maya dan almak istiyorum onların kalitesine güveniyorum sende bilirsin kaz tüyünden, boncuk elyafından almıştım memnun kaldım .. aa aklıma gelmişken avcılar türksan durağında gürünlüler var orası taçın outleti ben bi türlü gidemedim ama oradada oluyormuş değişik uygun şeyler..
Merhaba tontişler nasılsınız?? Bizde kocacımla bebek odası için boya ve bordür aldık geldik, haftaya kendimiz boyayacağız inşallah.
Mobilyacı da geldi odanın ölçüsünü aldı. Gerçi takım tam olurmuş pek bi ölçü almadılar, kontrol amaçlı geldiler.
Ben cibinlik alamadım, kız işi gibi geldi daha çok eşim ondan istemedikaydirigubbakcemile3
merhaba canımcım sizin oda arabalı yada gemiliydi dimi bize gelelim demediler ben ölçüleri götürmüştüm yanımda ondan galiba .. ay ne güsel kendiniz yapıcaksınız benim eşim elini sürmes öyle şeylere ben yapabilseydim eğer olurdu da .. çok severim tadilat dekorasyon işlerini :)))
evet bende mayadan yastik ve yorganini alicam canim
kaztuyu en iyi secim bebisler icin
mobilyacilari arada bi arayip kontrol et derim sekerim
havalandirmak sart sonucta gurunluleri biliyorum
gecerken ugramak lazim tam yol ustu sonucta
hosgeldin sekerimmmm
ne renk boyuyosunuz bakiym odanizi?
bende amma merakliyim
soru yagmuruna tuttum ikinizi birden yahukaydirigubbakcemile3
erkek babası öyle oluyo demekki aslında cibinlik gerçekten de pek uykun değil ama tabi zevk meselesi tercih eden de olabilir .. bizde de herşeyin pembişine gülkurusuna uçuş uçuş prenses tarzına bakılıyo...
Bayılıyorum zaten o pembişlere tüllere, neyse ikinci kız olursa onu da ben seçerimkaydirigubbakcemile3
Bende çok severim ama eşimden hiç ümitli değildim. Bugün traş olmaya gitti, eve gelmiş bi heves benim traş olurken aklıma geldi odasını boyayalım mı dedi, mest oldum maşallah, yoksa benimki de elini sürmez geneldeNasıl oldu anlamadım yani Biz arabalı aldık ama tekstilini farklı seçtim. Bende bi yıkayacağım oradan aldığımı, bakalım bozulmazsa onu kullanırım yoksa farklı bişey alırım.
Kızlar ben penelope marka kaz tüyü kullanıyorum ama hiç memnun değilim, o yüzden bebeğe ne alsam hala emin olamadım yaa.
Buz mavisine boyuyoruz tatlım, bide miki mouse lu bordür seçti eşim. Bu işleri ona bıraktım oda takımını da o seçti:lepi:
Ebru Şallı doğurmuşşşş :)))
ayy canımcım inş. kız bebiş şeylerini seçmek daha bi hevesli oluyor gerçekten fakat benim gözüm arada küçük beyefendi kıyafetlerine kaymıyor değil belki bizimde ikinci erkek olur tabi ben bi daha cesaret edebilirsem ... penelope da mayanın ama kaz tüyünün kullanımı zor kuru temizleme gerekiyor .. benim kaz tüyü ürünlerimde sorun olmadı ama alerji yaptı yani benimle ilgili birşey oyüzden kızımada bebekler için olan elyaftan alıcam ... hem makinede 30 derecede yıkıyorum çok rahat oluyor
meraba kızlar nasılsınız.
haftasonu yoktuk. bol bol gezdik.
arkadaşım davet etmişti yemeğe annemelrde vardı onalrı görmüş oldum
artık annişimm yarın evine dönüyo, kardeşimdeydi.
kızıma bikaç cici dha aldım wenice de çok gzüel indiirimler vardı
fırsatı olan gitsin derim.
ekim 15te randevum var
artık bebişimin eşyaalrını getirmeye başlıyoruz.
bi gecelik bakıyım dedim. bulmadım istediğim gii bişi
artık ekim ortası gidince başka yerklere de bakıcam.
eeeeee sizden ne var ne yok
herkes iyidir inşallah.
meraba kızlar nasılsınız.
haftasonu yoktuk. bol bol gezdik.
arkadaşım davet etmişti yemeğe annemelrde vardı onalrı görmüş oldum
artık annişimm yarın evine dönüyo, kardeşimdeydi.
kızıma bikaç cici dha aldım wenice de çok gzüel indiirimler vardı
fırsatı olan gitsin derim.
ekim 15te randevum var
artık bebişimin eşyaalrını getirmeye başlıyoruz.
bi gecelik bakıyım dedim. bulmadım istediğim gii bişi
artık ekim ortası gidince başka yerklere de bakıcam.
eeeeee sizden ne var ne yok
herkes iyidir inşallah.
ayy canımcım inş. kız bebiş şeylerini seçmek daha bi hevesli oluyor gerçekten fakat benim gözüm arada küçük beyefendi kıyafetlerine kaymıyor değil belki bizimde ikinci erkek olur tabi ben bi daha cesaret edebilirsem ... penelope da mayanın ama kaz tüyünün kullanımı zor kuru temizleme gerekiyor .. benim kaz tüyü ürünlerimde sorun olmadı ama alerji yaptı yani benimle ilgili birşey oyüzden kızımada bebekler için olan elyaftan alıcam ... hem makinede 30 derecede yıkıyorum çok rahat oluyor
oh oh! kolay gelsin bakalim
neden memnun diilsin yahu?
penelope en iyisidir bende kullaniyorum
hem terletmiyo hemde sicacik oluyo
cok memnunumcanim
arada ebru salli bebegini erken aldirmis vucudu bozulmasin diye:mymeka:
merhaba kızlar nasılsınız ohhh nerdeyse alısverısler bıtmıs bende hastane gıdecek cantamı hazırladım ne olur ne olmaz hazır beklesın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?