2010 Aralık Anneleri

denizim,gsu,kucukprens çok saolun şu an yapacak bişey olmadığını söylüyo doktorum korse giymemi ayakta fazla kalmamamı söyledi ,9 yaşında kızım var çokta yatamıyorum bu süreç böyle geçicek dedi:sinifsinif:

ayyy hamurisine bende bayiliyorum ama
allahtan kendim yapmadigim icin yeme firsati bulamiyorum:roflol:

hadi yaa yıkamayayım mı?? Tamam canım verelim kuru temizlemeye bozulmasın yazıkbilmiyorumkismile

canim islakken gunes isigi gormemesi gerekiyor kesinlikle
yoksa yorganin sararir ve kotu kokar
sen kurudu sansan bile icerlerde nemli kalan
2-3 tuy koku yapmaya yeter
en sagliklisi kuru temizleme:lepi:

aaaa oldu hemennn...:))))
ben niye yaptım yaptım da olmadı...
bütün kodları tek tek denedim...
neyse,çok teşekkür ederim canım...:)))
artık benim de çizelgem varrrrr.....zemuszemuszemuszemuszemuszemus

Bak gece gece bi hamileyi mutlu ettim sayendekaydirigubbakcemile5
Hayırlı olsun çizelgen, rica ederimyerimseniben

Evet kullanma klavuzunda yazıyordu güneşte kurutmayın diye, bende kurutucuya atarım diyodum o zamanda yorgan tırt olur herhaldekaydirigubbakcemile3 Dediğin gibi kuru temizlemeye vereyim en iyisi:lepi:

eskisi giib değilim çok çabuk yoruluyorum kızlar..
hepinize iyi geceler ve iyi haftalar olsun şimdiden..
sevgiler

ya ben normalde hiç sevmem hamurişini ,hep hamilelikten,bi de üşenmeden yapıorum valla..

canım demekki bebiş istiyo canın isedikçe ye ama hamur işini pekte abartma istersen kaydirigubbakcemile3

hadi herkese iyigeceler,yarın dokora gidicem zaten rapor almak için bu hafta okula gitmiyorum inşallah,bi de karaciğerime bakıcak kaşıntılarım için inşallah bi şey çıkmaz..

bende denedim yapamadım bir türlü rica etsem banad yaparmısnız?

günaydın hanımlar..ahh güzel bi hafta sonundan sora yine işteyim... bu ay sonu bırakıcam inşallah.kesin kararlıyım..

günaydın güzel anneler a.s. benim sabahdan beri göbeğimde bir ağrı var doktorum şehir dışındaymış perşembeye kadar.. sizede oluyomu göbekde ağrı iğne batması gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…