2010 Aralık Anneleri

günaydın kızlar...
ezocum sanada günaydın...
uyku tutmadı 6,30dan beri ayaktayım...

sağol canım sanada gunaydın

günaydın hanımlar..ahh güzel bi hafta sonundan sora yine işteyim... bu ay sonu bırakıcam inşallah.kesin kararlıyım..

oh ne guzel sen ne guzel kararını verdin.darısı başımıza.kasım sonumu duşunuyorsun

Günaydın kızlar.... Yoğun bi haftasonunun ardından yine işbaşı yaptım :( Son 10 günüm kaydirigubbakcemile2 yerime birini buldular nihayet çıkıyorum artık .....

sağol canım sanada gunaydın

oh ne guzel sen ne guzel kararını verdin.darısı başımıza.kasım sonumu duşunuyorsun

Yok canım eylül sonu düşünüorum.3-4gün sora yani. ben kararımı verdim ama patronla daha konuşmadım. seyahatten bugün döndü. bugn yada yarın bi toplantı olucakmış sanırım.toplantıda sölicem kararımı...

Günaydın kızlar.... Yoğun bi haftasonunun ardından yine işbaşı yaptım :( Son 10 günüm kaydirigubbakcemile2 yerime birini buldular nihayet çıkıyorum artık .....

gözün aydın canım bende bırakıcam 1hafta içinde.. hayırlısı olsun...

Günaydın kızlar. Ah ne güzel işten ayrılacaklar var. Bende kararımı verdim ama çalışmak yönünde. 11 Ekimde 32 haftaraporumu almaya gidicem ve 37. haftaya kadar çalışıcağım. Doktorum kararı bana bıraktı.

günaydın kızlar
çok merak ediyorum topiğimizin ilk bebeği ve son bebeği hangi annemizin olacak..

Günaydın kızlar. Ah ne güzel işten ayrılacaklar var. Bende kararımı verdim ama çalışmak yönünde. 11 Ekimde 32 haftaraporumu almaya gidicem ve 37. haftaya kadar çalışıcağım. Doktorum kararı bana bıraktı.

günaydın kızlar
çok merak ediyorum topiğimizin ilk bebeği ve son bebeği hangi annemizin olacak..

Günaydın anneler :))
gunaydın kızlar hepiniz hosgeldiniz.. keyifleriniz nasıll Şeniz

Bence ilk bebiş habri özüm'den gelicek. en önde o çnkü.. gerçi belli de olmaz. ben ortalarda yer alırım..10undan sora bekliorm ben kızımı..

günaydın kızlar herkese iyi haftalar ben yıllık iznimin 1 haftasını geride bıraktım 3 hafta izin kullanmıştım ama belkide izni yarıda kesip haftaya başlayabilirim evin boyası temizliği bitti bi tek geriye bebişin odası kaldı ondada kararımı verdim düz beyaz oda takımını alıcam taşlarını iptal ettirip dün duvar kağıdı baktım cok güzel bi duvar kağıdı begendim orda sticarlar vardı onlardan yapıştırmayı düşünüyorum mobilyaya bu gece rüyamda erken doğum yaptığımı gördüm kendi kendime doğurdum bebeğimi emzirdim o kadar tatlı bi bebektiki bakmaya doyamıyodum ama sonra bebeğimi kaybettim gerçekten kötü bi rüyaydı simdi burdada erken doğum mevzuları geçmiş inşallah hepimiz zamanında ve sağlıklı bi şekilde doğumumuzu gerçekleştiririz

günaydın kızlar,
yoğun bir haftasonu geçirdim cumartesi pazar karşıdaydım...
demiştim cumartesi eminönüne şeker süsleme bakmaya gidecektim gittik ve hiç bi şey almadan geri döndük.... biz beğenemedik açıkcası o fiyatlara daha kaliteli şeyler yapılabilir. kapı süsleri çok abartı geldi.. loğusa pijamaları 100tl den başlıyor ay bide ne olduğu belli değil o zaman gider dagi gb bi mağazadan alırım dedim açıkcası eminönü insan kalabalığından başka bişiy değil.... bu arada belki şekerimi kendim yapacağım en kısa zamanda fotolarım inşallah.... belki hazır henüz karar veremedim...

pazarda kağıthaneye nikaha gittik ordanda yıldız parkına malta köşküne yemeğe fiyatlar abartı değil hoş bir mekan beltur işletiyor tavsiye ederim... kayınpederim kayınvalidem eşim güzel geçti değişiklik oldu....

Günaydın kızlar...
Bakıyorum herkes işi bırakmaya başlamış...
Benim de akıbetim belli değil...
Cumartesi günü sanki hamile değilmişim gibi temizlik yaptım üstüne misafir geldi...
Sancı çektim çok fena... Geçmeyecek diye korktum allahtan pazar günü geçti...
Artık bu tür ağrılar olacakmış ama daha dikkatli olamamız lazım...
Aman dikkat edin..

günaydın kızlar herkese iyi haftalar ben yıllık iznimin 1 haftasını geride bıraktım 3 hafta izin kullanmıştım ama belkide izni yarıda kesip haftaya başlayabilirim evin boyası temizliği bitti bi tek geriye bebişin odası kaldı ondada kararımı verdim düz beyaz oda takımını alıcam taşlarını iptal ettirip dün duvar kağıdı baktım cok güzel bi duvar kağıdı begendim orda sticarlar vardı onlardan yapıştırmayı düşünüyorum mobilyaya bu gece rüyamda erken doğum yaptığımı gördüm kendi kendime doğurdum bebeğimi emzirdim o kadar tatlı bi bebektiki bakmaya doyamıyodum ama sonra bebeğimi kaybettim gerçekten kötü bi rüyaydı simdi burdada erken doğum mevzuları geçmiş inşallah hepimiz zamanında ve sağlıklı bi şekilde doğumumuzu gerçekleştiririz
hosgeldin canım.. dogum yaklastıkca psikolojik olarak sanırım bende surekli ruyamda dogum anını dogumhaneleri falan goruyorum..bazen guzel bazende kabus gibi oluyo.. kafamçokkarıştı

Günaydın kızlar, daha kahvaltı bile etmedim. gidip kahvaltımı yapayımmmmsempatiksalakcinni

kızlar gece gece sancılar beni tuttu bırakmıyor kimsede yokmuş burda

Ayşe cim nasıl oldun merak ettim, inşallah iyisindir.

bende denedim yapamadım bir türlü rica etsem banad yaparmısnız?

Arkadaşım ben yattıktan sonra gelmişsin ama gördüğüm kadarıyla yapılmış ticker ın hayırlı olsun.

günaydın hanımlar..ahh güzel bi hafta sonundan sora yine işteyim... bu ay sonu bırakıcam inşallah.kesin kararlıyım..

Şimdi senide ezo gibi işi bırakınca bir daha göremeyecekmiyiz?? Gidin gidin zaten şurda sona yaklaşırken:gitme:

Günaydın canım, ee ya sen de mi gidiyosun, yok mu evlerde internet:gitme:

günaydın kızlar

Hayırlısıyla ve sıralı doğum olsun inşallah, sıra bozulmasınkaydirigubbakcemile3

Bence ilk bebiş habri özüm'den gelicek. en önde o çnkü.. gerçi belli de olmaz. ben ortalarda yer alırım..10undan sora bekliorm ben kızımı..

E sen 10undan sonra bekliyorsan bende 15inden sonra bekleyebilermiyimmmmmmdelikafadulden

günaydın kızlar,
yoğun bir haftasonu geçirdim cumartesi pazar karşıdaydım...
demiştim cumartesi eminönüne şeker süsleme bakmaya gidecektim gittik ve hiç bi şey almadan geri döndük.... biz beğenemedik açıkcası o fiyatlara daha kaliteli şeyler yapılabilir. kapı süsleri çok abartı geldi.. loğusa pijamaları 100tl den başlıyor ay bide ne olduğu belli değil o zaman gider dagi gb bi mağazadan alırım dedim açıkcası eminönü insan kalabalığından başka bişiy değil.... bu arada belki şekerimi kendim yapacağım en kısa zamanda fotolarım inşallah.... belki hazır henüz karar veremedim...

pazarda kağıthaneye nikaha gittik ordanda yıldız parkına malta köşküne yemeğe fiyatlar abartı değil hoş bir mekan beltur işletiyor tavsiye ederim... kayınpederim kayınvalidem eşim güzel geçti değişiklik oldu....

Narnisan da gidip bitek süslemelerini aldı, onu da zor bulmuş. İyi ki gitmemişim o halde. Kendin yapacaksan malzemesini nereden alacaksın canım:uhm:

Tavsiyen için de teşekkürleryerimseniben

Günaydın kızlar...
Bakıyorum herkes işi bırakmaya başlamış...
Benim de akıbetim belli değil...
Cumartesi günü sanki hamile değilmişim gibi temizlik yaptım üstüne misafir geldi...
Sancı çektim çok fena... Geçmeyecek diye korktum allahtan pazar günü geçti...
Artık bu tür ağrılar olacakmış ama daha dikkatli olamamız lazım...
Aman dikkat edin..

:oklava::oklava: Dikkat etsene yeğenimize yaaa, ne işin var o kadar kendini yoruyorsun canım yaaaaa

herkese GÜNAYDIIIIIIIN :)

gece neler neler konuşulmuş kaçırmışım valla... herkes gece girmiş.

şimdi kimler var kimler yok topikte bakalım :)

bende dün geceyi kramplar ve çatı ağrısıyla geçirdim. 2 kere tuvalet ziyareti. sol bacağıma öyle fana bir kramp girdi ki eşimi uyandırdım 5 dk masaj yaptı ancak geçti. daha sonraki haftalarda ne yapıcam bilmiyorum.

Back
X