Günaydın kızlar, daha kahvaltı bile etmedim. gidip kahvaltımı yapayımmmmsempatiksalakcinni
kızlar gece gece sancılar beni tuttu bırakmıyor kimsede yokmuş burda
Ayşe cim nasıl oldun merak ettim, inşallah iyisindir.
bende denedim yapamadım bir türlü rica etsem banad yaparmısnız?
Arkadaşım ben yattıktan sonra gelmişsin ama gördüğüm kadarıyla yapılmış ticker ın hayırlı olsun.
günaydın hanımlar..ahh güzel bi hafta sonundan sora yine işteyim... bu ay sonu bırakıcam inşallah.kesin kararlıyım..
Şimdi senide ezo gibi işi bırakınca bir daha göremeyecekmiyiz?? Gidin gidin zaten şurda sona yaklaşırken:gitme:
Günaydın kızlar.... Yoğun bi haftasonunun ardından yine işbaşı yaptım

Son 10 günüm kaydirigubbakcemile2 yerime birini buldular nihayet çıkıyorum artık .....
Günaydın canım, ee ya sen de mi gidiyosun, yok mu evlerde internet:gitme:
günaydın kızlar
çok merak ediyorum topiğimizin ilk bebeği ve son bebeği hangi annemizin olacak..
Hayırlısıyla ve sıralı doğum olsun inşallah, sıra bozulmasınkaydirigubbakcemile3
Bence ilk bebiş habri özüm'den gelicek. en önde o çnkü.. gerçi belli de olmaz. ben ortalarda yer alırım..10undan sora bekliorm ben kızımı..
E sen 10undan sonra bekliyorsan bende 15inden sonra bekleyebilermiyimmmmmmdelikafadulden
günaydın kızlar,
yoğun bir haftasonu geçirdim cumartesi pazar karşıdaydım...
demiştim cumartesi eminönüne şeker süsleme bakmaya gidecektim gittik ve hiç bi şey almadan geri döndük.... biz beğenemedik açıkcası o fiyatlara daha kaliteli şeyler yapılabilir. kapı süsleri çok abartı geldi.. loğusa pijamaları 100tl den başlıyor ay bide ne olduğu belli değil o zaman gider dagi gb bi mağazadan alırım dedim açıkcası eminönü insan kalabalığından başka bişiy değil.... bu arada belki şekerimi kendim yapacağım en kısa zamanda fotolarım inşallah.... belki hazır henüz karar veremedim...
pazarda kağıthaneye nikaha gittik ordanda yıldız parkına malta köşküne yemeğe fiyatlar abartı değil hoş bir mekan beltur işletiyor tavsiye ederim... kayınpederim kayınvalidem eşim güzel geçti değişiklik oldu....
Narnisan da gidip bitek süslemelerini aldı, onu da zor bulmuş. İyi ki gitmemişim o halde. Kendin yapacaksan malzemesini nereden alacaksın canım:uhm:
Tavsiyen için de teşekkürleryerimseniben
Günaydın kızlar...
Bakıyorum herkes işi bırakmaya başlamış...
Benim de akıbetim belli değil...
Cumartesi günü sanki hamile değilmişim gibi temizlik yaptım üstüne misafir geldi...
Sancı çektim çok fena... Geçmeyecek diye korktum allahtan pazar günü geçti...
Artık bu tür ağrılar olacakmış ama daha dikkatli olamamız lazım...
Aman dikkat edin..

klava:

klava: Dikkat etsene yeğenimize yaaa, ne işin var o kadar kendini yoruyorsun canım yaaaaa